Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 254K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και πως ρε μεγάλε θα γνωρίσουν καινούριους πελάτες , αν δεν ανοίγουν ? Θέλουν να μείνουν με τους παλιούς ? έναν στάνταρτ αριθμό πελατών και τέλος ? Δε την καταλαβαίνω αυτή τη μαλακία. Εντάξει φοβούνται , αλλά τι νομίζουν , πως αν τις είχε βάλει στο μάτι η μπατσαρία δεν θα τις έπιανε ?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Και πως ρε μεγάλε θα γνωρίσουν καινούριους πελάτες , αν δεν ανοίγουν ? Θέλουν να μείνουν με τους παλιούς ? έναν στάνταρτ αριθμό πελατών και τέλος ? Δε την καταλαβαίνω αυτή τη μαλακία. Εντάξει φοβούνται , αλλά τι νομίζουν , πως αν τις είχε βάλει στο μάτι η μπατσαρία δεν θα τις έπιανε ?
  ολα αυτα τα μαγαζια εχουν τουs τροπουs τουs ,  να γνωριζουν παντα καινουργιουs.   

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
  ολα αυτα τα μαγαζια εχουν τουs τροπουs τουs ,  να γνωριζουν παντα καινουργιουs.     
ββατο γυρω στις 4 κ παλι σε μενα δεν ανοιγανε...ισως να χαν κλεισει πιο νωρις...εχω ξαναπαει αρκετεσ φορες κυριως παλαιοτερα οποτε δεν ειμαι καινουργιοσ κλ

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ββατο γυρω στις 4 κ παλι σε μενα δεν ανοιγανε...ισως να χαν κλεισει πιο νωρις...εχω ξαναπαει αρκετεσ φορες κυριως παλαιοτερα οποτε δεν ειμαι καινουργιοσ κλ
το ξερω οτι εχειs ξαναπαει.  να ηταν κλειστο?  δεν νομιζω.      μια λυση υπαρχει τοτε.  μηπωs δεν σε θελουνε πια?  :2funny: :2funny:  λεs να μαs  διαλεγουν ?

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
το ξερω οτι εχειs ξαναπαει.  να ηταν κλειστο?  δεν νομιζω.      μια λυση υπαρχει τοτε.  μηπωs δεν σε θελουνε πια?  :2funny: :2funny:   λεs να μαs  διαλεγουν ?
σως και καλυτερα καθως απο μια βολτα μου απλως πριν καμια βδομαδα ειχε πεσει το επιπεδο παροτι ειχε αρκετες κοπελες...απο τισ παλιες θυμαμαι την χριστινα(που αξιζει για δοκιμη σιγουρα)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
 alex για ποια πηγαινεs?   ειχεs καμμια στο νου σου ?  ετσι εγκυκλοπαιδικα, για λιγο κουs-κουs  :grin:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σως και καλυτερα καθως απο μια βολτα μου απλως πριν καμια βδομαδα ειχε πεσει το επιπεδο παροτι ειχε αρκετες κοπελες...απο τισ παλιες θυμαμαι την χριστινα(που αξιζει για δοκιμη σιγουρα)
oi ιδιεs που ειχε και παλια , παραμενουν.  μονο μια τζουλια καινουργια.

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τα ιδια εκτος απο Τζουλια η οποια για τα γουστα μου μ'αρεσει παρα πολυ.  30 ετων λεει αλλα δεν τα δηχνει.  Νταρντανε χωρις το υψος.

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
μεσημεριανή επίσκεψη στις 14:00.
τυχερό παρκάρισμα, η βροχή είχε σταματήσει...
Σύλβια &  Χριστίνα (γνωστές), Μαρία (δεν ξέρω γιατί δουλεύει εκεί... η κυρία δεν βλέπεται), Τζούλια (μελαχρινή βλάχα ατσούμπαλη) και η καινούργια Βίκυ.
η Σύλβια όπως πάντα μες την τρελή χαρά, επέλεξα Βίκυ, απογοητεύτηκε που δεν την επέλεξα "λέγοντας ας τη δοκιμάσεις αφού είναι καινούργια..."
Γύρω στα 20, μετρίου αναστήματος 1.65, με καστανόξανθα μακριά μαλλιά, λεπτούλα, στήθος 2, το κορμί της γενικά τρώγεται...κορίτσι της διπλανής πόρτας. με υποδέχθηκε στην αρχή με χειραψία και φιλί στο μάγουλο :tooth:
Πολύ ευγενική, υπομονετική, δεν βιάζεται, τρυφερή, αλλά άσχετη με το μασάζ (αφού της έδινα οδηγίες...δεν σκαμπάζει γρι ελληνικά), δείχνει να το νοιώθει, να το θέλει, δεν αρνείται τίποτε, κάνει τα πάντα...!και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα! όλα σφιχτά πάνω της, μουνί, κώλος...όλα. αντέχει τα πάντα και εναλλάξ. δεν λέει σε τίποτε όχι. αυτά.
ήταν μια βροχερή κουτσοδευτέρα...
Τιμολόγιο το γνωστό...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Σύλβια &  Χριστίνα (γνωστές), Μαρία (δεν ξέρω γιατί δουλεύει εκεί... η κυρία δεν βλέπεται), Τζούλια (μελαχρινή βλάχα ατσούμπαλη) και η καινούργια Βίκυ.
η Σύλβια όπως πάντα μες την τρελή χαρά, επέλεξα Βίκυ, απογοητεύτηκε που δεν την επέλεξα "λέγοντας ας τη δοκιμάσεις αφού είναι καινούργια..."
Γύρω στα 20, μετρίου αναστήματος 1.65, με καστανόξανθα μακριά μαλλιά, λεπτούλα, στήθος 2, το κορμί της γενικά τρώγεται...κορίτσι της διπλανής πόρτας. με υποδέχθηκε στην αρχή με χειραψία και φιλί στο μάγουλο :tooth:
Πολύ ευγενική, υπομονετική, δεν βιάζεται, τρυφερή, αλλά άσχετη με το μασάζ (αφού της έδινα οδηγίες...δεν σκαμπάζει γρι ελληνικά), δείχνει να το νοιώθει, να το θέλει, δεν αρνείται τίποτε, κάνει τα πάντα...!και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα! όλα σφιχτά πάνω της, μουνί, κώλος...όλα. αντέχει τα πάντα και εναλλάξ. δεν λέει σε τίποτε όχι. αυτά.
Τιμολόγιο το γνωστό...
80 φουλ?...και κολι?.....

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
ακριβώς :tooth:

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σύλβια &  Χριστίνα (γνωστές), Μαρία (δεν ξέρω γιατί δουλεύει εκεί... η κυρία δεν βλέπεται), Τζούλια (μελαχρινή βλάχα ατσούμπαλη) και η καινούργια Βίκυ.
Τιμολόγιο το γνωστό...

Τα παντα ε?  Χμμμ... Με χαλαει που δεν κανει καλο μασαζ γαμωτο.

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Τα παντα ε?  Χμμμ... Με χαλαει που δεν κανει καλο μασαζ γαμωτο.
αυτό σημαίνει ότι την πήρες? και δεν έγραψες τίποτε μαν?

καινούργια είναι, πρέπει να δείξουμε υπομονή. παρόλο που είχε τρακ, με απλές υποδείξεις έδειχνε βελτίωση, δείχνει να το θέλει.
το κακό είναι οτι δεν μπορείς να μιλήσεις μαζί της, ούτε αγγλικά, τίποτε...σε όλα τα άλλα είναι πολύ καλή, gfe φάση.

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
ωχ....με βλεπω να κανω μια βολτιτσα παλι.....

πάντως σε γενικές γραμμές το εν λόγω "μαγαζί" έχει πολύ καιρό να φέρει κάτι αξιόλογο. Κάτι που να έχει όλο το πακέτο. Εμφάνιση, καθαρή, κλπ). Επίσης δεν έχουν αναβαθμίσει καθόλου τις υπηρεσίες τους. ίδιες πλαστικές παντόφλες για όλους, βρώμικο μπάνιο τίγκα στο πορί...άθλια υγιεινή...είναι θα ελεγα αρκετά decadence η όλη φάση...
Να ήταν τουλάχιστον όμορφες και καθαρές να πώ ΟΚ...έλα όμως που γέμισε ο τόπος μπάζα αλβανίδες, που βρωμάει το μουνί τους, που στη χώρα τους έχουν GDP - per capita (PPP) 6000 δολλάρια το χρόνο!!! κ εδώ τα 80 τα παίρνουν σε χρόνο DT! Δεν είμαι ρατσιστής, είμαι υπέρ της πολυεθνικότητας, της πολυκουλτούρας.
Οχι όμως σε τέτοιο επίπεδο μαλακίας και κοροιδίας!!! Αρκετά!

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Να ήταν τουλάχιστον όμορφες και καθαρές να πώ ΟΚ...έλα όμως που γέμισε ο τόπος μπάζα αλβανίδες, που βρωμάει το μουνί τους, που στη χώρα τους έχουν GDP - per capita (PPP) 6000 δολλάρια το χρόνο!!! κ εδώ τα 80 τα παίρνουν σε χρόνο DT! Δεν είμαι ρατσιστής, είμαι υπέρ της πολυεθνικότητας, της πολυκουλτούρας.
Οχι όμως σε τέτοιο επίπεδο μαλακίας και κοροιδίας!!! Αρκετά!

"Δεν είμαι ρατσιστής, αυτός είναι ... μαύρος!" :grin:

ledi111

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
giaty racista mou ti kanis esy pas ke balis tin miti ston mouni tous pos vromay...oty ke na les oly mesa skata kratane...pigene na ton gamisis isos fevgi i vromia :zfuck: :pipa2:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
giaty racista mou ti kanis esy pas ke balis tin miti ston mouni tous pos vromay...oty ke na les oly mesa skata kratane...pigene na ton gamisis isos fevgi i vromia :zfuck: :pipa2:

Δυσκολεύτηκα, δε λέω, αλλά τα κατάφερα. Καλό, καλό νέα μου!!! :rockon:
Έχεις χιούμορ ... και αντιλαμβάνεσαι το χιούμορ !!! :-*

Υ.Γ.: Μ' αρέσει που παρακολουθείς την ... κίνηση ...!!! ;)

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η τουαλετα ειναι οντως χαλια, ουτε χαρτι δεν εχει εδω και πολυυυυ καιρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom