Επίσκεψη σήμερα, ήταν η Χριστίνα (πράγματι έχει χάσει πόντους όπως είπε και δείχνει μια χαρά μου άρεσε που ήταν χαρούμενη και με χάιδεψε στα μαλλιά καθώς έφευγε), η Μόνικα (νορμάλ αναστήματος, αδιάφορη, αδύνατη μελαχρινή με μαύρους κύκλους), η Βίκυ (με super μίνι φορεματάκι(!) τρελά σέξι, έχει ωραία πόδια, γυμνασμένα, πάντα χαμογελαστή και τόσο...ευπρόσδεκτη), η Τζούλια (με μώλωπα στο δεξί της χέρι...καλά τι συνέβη!) και δύο νέες αφίξεις!!
Η Πάολα (μετρίου αναστήματος, πολύ λεπτή, ντεκαπέ μαλλί ξανθό, στήθος μου φάνηκε για δύο το πολύ, φορούσε ένα μίνι κολλητό μαύρο φόρεμα που της πήγαινε - μου θύμισε την ντανιέλα (ραβινέ 22) σε πιο λεπτή και πιο young κατάσταση) & η...
Τέτι (επιλογή μου), ψηλή, 23 χρονών, σωματάκι με πιασίματα μεστα ζουμιά (στα πλην τα δροτσούλια στη πλάτη της αλλά δεν ενοχλούν), ντεκαπέ ξανθό μαλλί, στήθος 2 full καλοσχηματισμένο,
σχετικά καθαρή, πολύ γλυκό πρόσωπο, χαριτωμένη, παίζει πολύ, με τατοο στη μέση (φορούσε ένα κόκκινο φορεματάκι με κόκκινα εσώρουχα που της πήγαιναν) καλό μασάζ παντού (& δάχτυλα χεριών ποδιών που μου άρεσε πολύ), υπάκουη, γλυκιά, χαριτωμένη, δεν βιάζεται,(για την backdoor θα το σκεφτεί! lol)
Ήταν καλά!
Τιμολόγιο το γνωστό!