Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η τουαλετα ειναι οντως χαλια, ουτε χαρτι δεν εχει εδω και πολυυυυ καιρο.
Γιατί για να χέσεις πας εκεί ;;  :2funny: :2funny:
Θα συμφωνήσω πάντως ότι η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Και απ'όπου λείπει προσωπικά ΔΕΝ ξαναπατάω.

Panos81

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Κριτικές
21
Like
6
Πόντοι
10
Για οσους δεν τους ανοιγουν την πορτα, δοκιμαστε να την σπρωξετε και περαστε στα ενδοτερα... συνηθως ειναι ανοιχτη.

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
giaty racista mou ti kanis esy pas ke balis tin miti ston mouni tous pos vromay...oty ke na les oly mesa skata kratane...pigene na ton gamisis isos fevgi i vromia :zfuck: :pipa2:
δεν είμαι ρατσιτστής κουκλίτσα μου, τα όμορφα και καθαρά μουνακια τ αγαμάω :tooth::tooth::tooth:
όμως αν θέλεις να "θεωρείσαι" επαγγελματίας και να έχεις επιτυχία στη "δουλειά σου", όπως κάθε σοβαρός και αξιοπρεπής "εργαζόμενος" κάθε πρωί που ξεκινάς κάνε ένα κλισματάκι μπρος-πίσω για να καθαρίσεις, κάνε την περιποίηση που χρειάζονται τα "εργαλεία" της δουλειάς σου ΠΑΝΤΑ μετά από κάθε χρήση,  για να μπορούμε να "χαρούμε" όλοι μας  τις "καθαρές" σας  "θάλασσες & ακτές". Γιαυτό λοιπόν, όχι σκουπίδια, όχι βρωμιές σε «θάλασσες και ακτές»!!! :tooth: :tooth: :tooth:

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω πάντως ότι η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Και απ'όπου λείπει προσωπικά ΔΕΝ ξαναπατάω.
όταν λέμε τουαλέτα δεν εννοούμε μόνο τη χέστρα. είναι το μπάνιο (ντούς), ο νιπτήρας...και όλα τα συναφή... :s&m_3:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
δεν είμαι ρατσιτστής κουκλίτσα μου, τα όμορφα και καθαρά μουνακια τ αγαμάω :tooth::tooth::tooth:
όμως αν θέλεις να "θεωρείσαι" επαγγελματίας και να έχεις επιτυχία στη "δουλειά σου", όπως κάθε σοβαρός και αξιοπρεπής "εργαζόμενος" κάθε πρωί που ξεκινάς κάνε ένα κλισματάκι μπρος-πίσω για να καθαρίσεις, κάνε την περιποίηση που χρειάζονται τα "εργαλεία" της δουλειάς σου ΠΑΝΤΑ μετά από κάθε χρήση,  για να μπορούμε να "χαρούμε" όλοι μας  τις "καθαρές" σας  "θάλασσες & ακτές". Γιαυτό λοιπόν, όχι σκουπίδια, όχι βρωμιές σε «θάλασσες και ακτές»!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αψογοσ...ασ ταβλεπουν κ νατα παιρνουν υποψιν τουσ οι διαβαζουσεσ του χωρου

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
μια ενημερωση και εδω με συλβια- χριστινα- μονικα-βικυ και τζουλια.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
σιγα μην καθοταν.....απο αυτες που ανεφερε μονο η χριστινα ειναι οκ...ολες οι αλλες....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
σιγα μην καθοταν.....απο αυτες που ανεφερε μονο η χριστινα ειναι οκ...ολες οι αλλες....
οκ  απο ποια πλευρα εννοειs?  γιατι κανενα εξαμηνο την :fuck1: μαζι με την φιλη τηs την σονια, οποτε την ξερω καλυτερα και απο την τσεπη μου.

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αυτό σημαίνει ότι την πήρες? και δεν έγραψες τίποτε μαν?

καινούργια είναι, πρέπει να δείξουμε υπομονή. παρόλο που είχε τρακ, με απλές υποδείξεις έδειχνε βελτίωση, δείχνει να το θέλει.
το κακό είναι οτι δεν μπορείς να μιλήσεις μαζί της, ούτε αγγλικά, τίποτε...σε όλα τα άλλα είναι πολύ καλή, gfe φάση.

Δεν εχω παει ακομη.  Δουλειες.

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1

θυμάμαι πριν μερικά χρόνια εκεί μέσα είχα ρίξει ένα χέσιμο που θα το θυμάμαι σε όλη μου την ζωή....είχα γεμίσει λεκάνη και μπανίέρα.και μετά πήδηξα μια βυζαρού ολγα (πάει αυτή) :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
θυμάμαι πριν μερικά χρόνια εκεί μέσα είχα ρίξει ένα χέσιμο που θα το θυμάμαι σε όλη μου την ζωή....είχα γεμίσει λεκάνη και μπανίέρα.και μετά πήδηξα μια βυζαρού ολγα (πάει αυτή) :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:
και μετα καποιοσ θα κανε μπανιο στα σκατα σου....μπραβο!

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Επίσκεψη σήμερα, ήταν η Χριστίνα (πράγματι έχει χάσει πόντους όπως είπε και δείχνει μια χαρά μου άρεσε που ήταν χαρούμενη και με χάιδεψε στα μαλλιά καθώς έφευγε), η Μόνικα (νορμάλ αναστήματος, αδιάφορη, αδύνατη μελαχρινή με μαύρους κύκλους), η Βίκυ (με super μίνι φορεματάκι(!) τρελά σέξι, έχει ωραία πόδια, γυμνασμένα, πάντα χαμογελαστή και τόσο...ευπρόσδεκτη), η Τζούλια (με μώλωπα στο δεξί της χέρι...καλά τι συνέβη!) και δύο νέες αφίξεις!!
Η Πάολα (μετρίου αναστήματος, πολύ λεπτή, ντεκαπέ μαλλί ξανθό, στήθος μου φάνηκε για δύο το πολύ, φορούσε ένα μίνι κολλητό μαύρο φόρεμα που της πήγαινε - μου θύμισε την ντανιέλα (ραβινέ 22) σε πιο λεπτή και πιο young κατάσταση) & η...
Τέτι (επιλογή μου), ψηλή, 23 χρονών, σωματάκι με πιασίματα μεστα ζουμιά (στα πλην τα δροτσούλια στη πλάτη της αλλά δεν ενοχλούν), ντεκαπέ ξανθό μαλλί, στήθος 2 full καλοσχηματισμένο, σχετικά καθαρή, πολύ γλυκό πρόσωπο, χαριτωμένη,  παίζει πολύ, με τατοο στη μέση (φορούσε ένα κόκκινο φορεματάκι με κόκκινα εσώρουχα που της πήγαιναν) καλό μασάζ παντού (& δάχτυλα χεριών ποδιών που μου άρεσε πολύ), υπάκουη, γλυκιά, χαριτωμένη, δεν βιάζεται,(για την backdoor θα το σκεφτεί! lol)
Ήταν καλά! :tooth:
Τιμολόγιο το γνωστό!

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Επίσκεψη σήμερα, ήταν η Χριστίνα (πράγματι έχει χάσει πόντους όπως είπε και δείχνει μια χαρά μου άρεσε που ήταν χαρούμενη και με χάιδεψε στα μαλλιά καθώς έφευγε), η Μόνικα (νορμάλ αναστήματος, αδιάφορη, αδύνατη μελαχρινή με μαύρους κύκλους), η Βίκυ (με super μίνι φορεματάκι(!) τρελά σέξι, έχει ωραία πόδια, γυμνασμένα, πάντα χαμογελαστή και τόσο...ευπρόσδεκτη), η Τζούλια (με μώλωπα στο δεξί της χέρι...καλά τι συνέβη!) και δύο νέες αφίξεις!!
Η Πάολα (μετρίου αναστήματος, πολύ λεπτή, ντεκαπέ μαλλί ξανθό, στήθος μου φάνηκε για δύο το πολύ, φορούσε ένα μίνι κολλητό μαύρο φόρεμα που της πήγαινε - μου θύμισε την ντανιέλα (ραβινέ 22) σε πιο λεπτή και πιο young κατάσταση) & η...
Τέτι (επιλογή μου), ψηλή, 23 χρονών, σωματάκι με πιασίματα μεστα ζουμιά (στα πλην τα δροτσούλια στη πλάτη της αλλά δεν ενοχλούν), ντεκαπέ ξανθό μαλλί, στήθος 2 full καλοσχηματισμένο, σχετικά καθαρή, πολύ γλυκό πρόσωπο, χαριτωμένη,  παίζει πολύ, με τατοο στη μέση (φορούσε ένα κόκκινο φορεματάκι με κόκκινα εσώρουχα που της πήγαιναν) καλό μασάζ παντού (& δάχτυλα χεριών ποδιών που μου άρεσε πολύ), υπάκουη, γλυκιά, χαριτωμένη, δεν βιάζεται,(για την backdoor θα το σκεφτεί! lol)
Τιμολόγιο το γνωστό!

Πολύ ωραία περιγραφή. Τί εννοείς με το σχετικά?

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
όλα είναι σχετικά στη ζωή...jd
αναφορικά με το σχετικά καθαρή (στα πλην τα δροτσούλια στη πλάτη της...)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Τέτι (επιλογή μου), ψηλή, 23 χρονών, σωματάκι με πιασίματα μεστα ζουμιά (στα πλην τα δροτσούλια στη πλάτη της αλλά δεν ενοχλούν), ντεκαπέ ξανθό μαλλί, στήθος 2 full καλοσχηματισμένο, σχετικά καθαρή, πολύ γλυκό πρόσωπο, χαριτωμένη,  παίζει πολύ, με τατοο στη μέση (φορούσε ένα κόκκινο φορεματάκι με κόκκινα εσώρουχα που της πήγαιναν) καλό μασάζ παντού (& δάχτυλα χεριών ποδιών που μου άρεσε πολύ), υπάκουη, γλυκιά, χαριτωμένη, δεν βιάζεται,(για την backdoor θα το σκεφτεί! lol)
Τιμολόγιο το γνωστό!
να πω και εγω  την δικια μου γνωμη?  οι περισσοτεροι θα τιs ξερουν.  καποιοι  ομωs οχι.   ΣΥΛΒΙΑ. η πιο παλια.  ξανθια με γαλανα ματια, μετρια στο υψοs με μικρο βυζακι.   η πρωτη ματια ειναι για πολυ ξεσκισμα.  μεσα στο δωματιο  αναλογα πωs θα σε παρει.      ΧΡΙΣΤΙΝΑ.   ποτε δεν ηταν χοντρη. το εχει το καβλε.   απο σωματακι καλη ειναι.  εχει πιασιματακια.  εχει διακυμανσειs στην συμπεριφορα τηs, πραγμα το οποιο φαινεται και μεσα στο δωματιο.   αν ειναι περιποιημενη , ειναι καλη στην εμφανιση.  εχει και ενα αλλο πολυ βασικο μειονεκτημα( ειχε αναφερθει παλαιοθεν).     ΜΟΝΙΚΑ. ψηλουλα ειναι και λεπτη.  το εχει το προστυχο, χαμογελαστη και συμπαθητικουλα, με πολυ σφιχτο μουνακι.   ΒΙΚΥ. μια  μικρουλα και κοντουλα, με βυζακι το πολυ 1,5 με υφοs  χωριατοπουλαs.  μεσα τωρα προσπαθει οπωs εχουν πει.     ΠΑΟΛΑ απο πολωνια.   μοντερνο πιπινακι ομορφο στο προσωπο,  με γκριζογαλανα ματια και πλατινε μαλλι.  απο βυζι το πολυ 1,5.  λεπτο σωματακι αντε το  πολυ μετρια στο υψοs.  αν ηξερα οτι μεσα ειναι καλη , ξερει και συμμετεχει δεν θα το σκεφτομουνα καθολου.    ΤΕΤΙ. απο  ρουμανια.  πολυ καλη στο υψοs,  ξανθια με γαλανα ματια γλυκεια και ηρεμη. δεν εχει αυτο το τζουλε, αν και εχει εμπειρια απο μασαζατζιδικα και θα επρεπε ηδη να το ειχε αποκτησει.    απο βυζι οπωs τα ειπε και ο BRUT.    δεν βιαζεται, αλλα ειναι μη το ενα  μη το αλλο.  δεν θελει να δινει κατι παραπανω, ωστε να φυγειs και να το θυμασαι για λιγο. πιπα μετρια. backdoor δεν ξερω αν δινει. αλλα του BRUT του ειπε οτι θα το σκεφτει.  εμενα παντωs μου υποσχεθηκε την επομενη φορα κατι αλλο.  πονηρουλα  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom