Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 254K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
τι ειναι τα δροτσουλια? γιατι ουτε το google δεν τα ξερει  :think:

Μικρά κόκκινα στίγματα σαν εξανθήματα που συνήθως δημιουργούνται εξαιτίας μεγάλης και παρατεταμμένης εφίδρωσης του δέρματος.

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Μικρά κόκκινα στίγματα σαν εξανθήματα που συνήθως δημιουργούνται εξαιτίας μεγάλης και παρατεταμμένης εφίδρωσης του δέρματος.
γιατρέ μου εσύ!!!
(πολύ καλή η "επιστημονική" προσέγγιση του θέματος...χαχαχα) :tooth:

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
βρε μπας και υπαρχει Απολλωνιστης στην κουβεντα???? γιατι πολλεσ συμπτωσεις βλεπω εδω..... Ξερετε εσεις.... χαχαχαχχαχαχα

thanosvw13

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
και μενα το ιδιο που ειμαι και της γειτονιας

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
θα μου επιτρέψεις Lio να κάνω κάποιες διορθώσεις:
"ΣΥΛΒΙΑ. η πιο παλιά.  ξανθιά (ντεκαπέ με μαύρες ρίζες) με γαλανά μάτια, μέτρια στο υψος με μικρό βυζάκι (όχι καλοσχηματισμένο) με μέτριο κώλο.   η πρώτη ματιά είναι για πολύ ξέσκισμα (συμφωνώ).  μέσα στο δωμάτιο  ανάλογα πως θα σε παρει (είναι ξεπέτα…εκτός κ αν είσαι τακτικός και σε γουστάρει)
ΧΡΙΣΤΙΝΑ.   ποτε δεν ηταν χοντρη. το εχει το καβλε.   απο σωματακι καλη ειναι (μέτρια).  εχει πιασιματακια.  εχει διακυμανσειs στην συμπεριφορα τηs (αλλά είναι υπομονετική), πραγμα το οποιο φαινεται και μεσα στο δωματιο.   αν ειναι περιποιημενη , ειναι καλη στην εμφανιση.  εχει και ενα αλλο πολυ βασικο μειονεκτημα( ειχε αναφερθει παλαιοθεν).    
ΜΟΝΙΚΑ. ψηλουλα ειναι και λεπτη.  το εχει το προστυχο (εδώ διαφωνώ έχει πρόσωπο πολύ γυφτέ με μόνιμους μάυρους κύκλους στα μάτια), χαμογελαστη (συνεχώς σκυθρωπή και προβλήματισμένη) και συμπαθητικουλα (αντιπαθής θα έλεγα καλύτερα), με πολυ σφιχτο μουνακι (δεν την έχω πάρει δεν ξέρω).   ΒΙΚΥ. μια  μικρουλα και κοντουλα, με βυζακι το πολυ 1,5 με υφοs  χωριατοπουλαs.  μεσα τωρα προσπαθει οπωs εχουν πει.    
ΠΑΟΛΑ απο πολωνια.   μοντερνο (χαχαχαχα) πιπινακι ομορφο στο προσωπο (όμορφο?),  με γκριζογαλανα ματια και πλατινε μαλλι (κ αυτή ντεκαπέ).  απο βυζι το πολυ 1,5.  λεπτο σωματακι αντε το  πολυ μετρια στο υψοs.  αν ηξερα οτι μεσα ειναι καλη , ξερει και συμμετεχει δεν θα το σκεφτομουνα καθολου.    ΤΕΤΙ. απο  ρουμανια.  πολυ καλη στο υψοs,  ξανθια με γαλανα ματια γλυκεια και ηρεμη. δεν εχει αυτο το τζουλε, αν και εχει εμπειρια απο μασαζατζιδικα και θα επρεπε ηδη να το ειχε αποκτησει.    απο βυζι οπωs τα ειπε και ο BRUT.    δεν βιαζεται, αλλα ειναι μη το ενα  μη το αλλο (ναι δεν σ αφήνει να τη χουφτώσεις όπως η Βίκυ που σ αφήνει να κάνεις ότι θέλεις, είναι αλήθεια).  δεν θελει να δινει κατι παραπανω, ωστε να φυγειs και να το θυμασαι για λιγο. πιπα μετρια. backdoor δεν ξερω αν δινει. αλλα του BRUT του ειπε οτι θα το σκεφτει.  εμενα παντωs μου υποσχεθηκε την επομενη φορα κατι αλλο....  

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
εγω παντως ενα τεστ ντραιβ με την βικυ θα κανω γιατι περασα και το ειδα πολυ τσαχπινικο το μικρο...για να δουμε τι ψαρια πιανει.....χεχεχεχεχεχε!!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
   το σκηνικο  με την τετι.     παω να τηs βγαλω  το κραγιον και δεν αφηνε( καταλαβα, απο φιλια  τζιφοs).    ελευθερο στοματικο κανει  se  οποιον  ξερει πολυ καλα( συνεχιζουμε).    καποια  στιγμη τηs    δινω 1-2 χαιδευτiκεs στον ποπο  για να τσεκαρω αν  γουσταρει , και τσιναει.    την ρωταω θεs να ερθει μαζι μαs και καποια αλλη?( οχι γιατι ντρεπεται).    θα μου λεs  λογακια οταν θα σε πηδαω  και να σε ακουν οι αλλεs?(   λοιπον μου  ελεγε  στο αυτι μου  καποια  σχετικα ,  αλλα   τοσο ψιθυριστα , που δεν ακουγα καθολου και αναγκαζομουν και την ξαναρωτουσα  τι ειχε πει  :2funny: :2funny: ).         ο επιλογοs   παντωs ηταν ολα τα λεφτα.      με ρωτησε 2-3  φορεs αν ηταν ολα καλα,  και οτι ταιριαζουμε  εμειs οι 2 ,   και πρωτη φορα εχει  ξανοιχτει τοσο πολυ , με καποιον που παει πρωτη φορα ,  και ενιωσε σαν να με ξερει χρονια.    

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
...Πολλά μαγαζιά λειτουργούν σαν τα κόμματα. Μας εξαναγκάζουν σε ΑΠΟΧΗ...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
    το σκηνικο  με την τετι.    παω να τηs βγαλω  το κραγιον και δεν αφηνε( καταλαβα, απο φιλια  τζιφοs).    ελευθερο στοματικο κανει  se  οποιον  ξερει πολυ καλα( συνεχιζουμε).    καποια  στιγμη τηs    δινω 1-2 χαιδευτiκεs στον ποπο  για να τσεκαρω αν  γουσταρει , και τσιναει.    την ρωταω θεs να ερθει μαζι μαs και καποια αλλη?( οχι γιατι ντρεπεται).    θα μου λεs  λογακια οταν θα σε πηδαω  και να σε ακουν οι αλλεs?(  λοιπον μου  ελεγε  στο αυτι μου  καποια  σχετικα ,  αλλα  τοσο ψιθυριστα , που δεν ακουγα καθολου και αναγκαζομουν και την ξαναρωτουσα  τι ειχε πει  :2funny: :2funny: ).        ο επιλογοs  παντωs ηταν ολα τα λεφτα.      με ρωτησε 2-3  φορεs αν ηταν ολα καλα,  και οτι ταιριαζουμε  εμειs οι 2 ,  και πρωτη φορα εχει  ξανοιχτει τοσο πολυ , με καποιον που παει πρωτη φορα ,  και ενιωσε σαν να με ξερει χρονια.   
γεια σου ρε λιο με τις περιγραφες σου!!!!!!επρεπε να παρεις βικυ ρε συ.....

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.155
Πόντοι
4.365
   το σκηνικο  με την τετι.     παω να τηs βγαλω  το κραγιον και δεν αφηνε( καταλαβα, απο φιλια  τζιφοs).    ελευθερο στοματικο κανει  se  οποιον  ξερει πολυ καλα( συνεχιζουμε).    καποια  στιγμη τηs    δινω 1-2 χαιδευτiκεs στον ποπο  για να τσεκαρω αν  γουσταρει , και τσιναει.    την ρωταω θεs να ερθει μαζι μαs και καποια αλλη?( οχι γιατι ντρεπεται).    θα μου λεs  λογακια οταν θα σε πηδαω  και να σε ακουν οι αλλεs?(   λοιπον μου  ελεγε  στο αυτι μου  καποια  σχετικα ,  αλλα   τοσο ψιθυριστα , που δεν ακουγα καθολου και αναγκαζομουν και την ξαναρωτουσα  τι ειχε πει  :2funny: :2funny: ).         ο επιλογοs   παντωs ηταν ολα τα λεφτα.      με ρωτησε 2-3  φορεs αν ηταν ολα καλα,  και οτι ταιριαζουμε  εμειs οι 2 ,   και πρωτη φορα εχει  ξανοιχτει τοσο πολυ , με καποιον που παει πρωτη φορα ,  και ενιωσε σαν να με ξερει χρονια.    

Γάμο θέλει...

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Την πηρα την Τατι και εγω.  Χαλι μαυρο απο συμπεριφορα.  Δεν αξιζει καθολου.  Κριμα γιατι εχει ωραιο στηθος ποδια και προσωπο.  Μη το ενα μη το αλλο, αντε και γαμη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom