brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
τι ειναι τα δροτσουλια? γιατι ουτε το google δεν τα ξερειόλα είναι σχετικά στη ζωή...jd
αναφορικά με το σχετικά καθαρή (στα πλην τα δροτσούλια στη πλάτη της...)
τι ειναι τα δροτσουλια? γιατι ουτε το google δεν τα ξερειόλα είναι σχετικά στη ζωή...jd
αναφορικά με το σχετικά καθαρή (στα πλην τα δροτσούλια στη πλάτη της...)
τι ειναι τα δροτσουλια? γιατι ουτε το google δεν τα ξερει
thanksΜικρά κόκκινα στίγματα σαν εξανθήματα που συνήθως δημιουργούνται εξαιτίας μεγάλης και παρατεταμμένης εφίδρωσης του δέρματος.
thanks
γιατρέ μου εσύ!!!Μικρά κόκκινα στίγματα σαν εξανθήματα που συνήθως δημιουργούνται εξαιτίας μεγάλης και παρατεταμμένης εφίδρωσης του δέρματος.
γιατρέ μου εσύ!!!
(πολύ καλή η "επιστημονική" προσέγγιση του θέματος...χαχαχα)
Ε.....από χωριό είμαστε! Αμ, πως?
να πω και εγω την δικια μου γνωμη? ...
κοιτούν απο το ματάκι...κάνουν face control...Ντρουν (το κουδούνι), δεν μου άνοιξαν...!!! Δεν μου έχει ξανασυμβεί! Εξηγήσατε ...???!!!
θα μου επιτρέψεις Lio να κάνω κάποιες διορθώσεις:
"ΣΥΛΒΙΑ. η πιο παλιά. ξανθιά (ντεκαπέ με μαύρες ρίζες) με γαλανά μάτια, μέτρια στο υψος με μικρό βυζάκι (όχι καλοσχηματισμένο) με μέτριο κώλο. η πρώτη ματιά είναι για πολύ ξέσκισμα (συμφωνώ). μέσα στο δωμάτιο ανάλογα πως θα σε παρει (είναι ξεπέτα…εκτός κ αν είσαι τακτικός και σε γουστάρει)
ΧΡΙΣΤΙΝΑ. ποτε δεν ηταν χοντρη. το εχει το καβλε. απο σωματακι καλη ειναι (μέτρια). εχει πιασιματακια. εχει διακυμανσειs στην συμπεριφορα τηs (αλλά είναι υπομονετική), πραγμα το οποιο φαινεται και μεσα στο δωματιο. αν ειναι περιποιημενη , ειναι καλη στην εμφανιση. εχει και ενα αλλο πολυ βασικο μειονεκτημα( ειχε αναφερθει παλαιοθεν).
ΜΟΝΙΚΑ. ψηλουλα ειναι και λεπτη. το εχει το προστυχο (εδώ διαφωνώ έχει πρόσωπο πολύ γυφτέ με μόνιμους μάυρους κύκλους στα μάτια), χαμογελαστη (συνεχώς σκυθρωπή και προβλήματισμένη) και συμπαθητικουλα (αντιπαθής θα έλεγα καλύτερα), με πολυ σφιχτο μουνακι (δεν την έχω πάρει δεν ξέρω). ΒΙΚΥ. μια μικρουλα και κοντουλα, με βυζακι το πολυ 1,5 με υφοs χωριατοπουλαs. μεσα τωρα προσπαθει οπωs εχουν πει.
ΠΑΟΛΑ απο πολωνια. μοντερνο (χαχαχαχα) πιπινακι ομορφο στο προσωπο (όμορφο?), με γκριζογαλανα ματια και πλατινε μαλλι (κ αυτή ντεκαπέ). απο βυζι το πολυ 1,5. λεπτο σωματακι αντε το πολυ μετρια στο υψοs. αν ηξερα οτι μεσα ειναι καλη , ξερει και συμμετεχει δεν θα το σκεφτομουνα καθολου. ΤΕΤΙ. απο ρουμανια. πολυ καλη στο υψοs, ξανθια με γαλανα ματια γλυκεια και ηρεμη. δεν εχει αυτο το τζουλε, αν και εχει εμπειρια απο μασαζατζιδικα και θα επρεπε ηδη να το ειχε αποκτησει. απο βυζι οπωs τα ειπε και ο BRUT. δεν βιαζεται, αλλα ειναι μη το ενα μη το αλλο (ναι δεν σ αφήνει να τη χουφτώσεις όπως η Βίκυ που σ αφήνει να κάνεις ότι θέλεις, είναι αλήθεια). δεν θελει να δινει κατι παραπανω, ωστε να φυγειs και να το θυμασαι για λιγο. πιπα μετρια. backdoor δεν ξερω αν δινει. αλλα του BRUT του ειπε οτι θα το σκεφτει. εμενα παντωs μου υποσχεθηκε την επομενη φορα κατι αλλο....
κοιτούν απο το ματάκι...κάνουν face control...
γεια σου ρε λιο με τις περιγραφες σου!!!!!!επρεπε να παρεις βικυ ρε συ.....το σκηνικο με την τετι. παω να τηs βγαλω το κραγιον και δεν αφηνε( καταλαβα, απο φιλια τζιφοs). ελευθερο στοματικο κανει se οποιον ξερει πολυ καλα( συνεχιζουμε). καποια στιγμη τηs δινω 1-2 χαιδευτiκεs στον ποπο για να τσεκαρω αν γουσταρει , και τσιναει. την ρωταω θεs να ερθει μαζι μαs και καποια αλλη?( οχι γιατι ντρεπεται). θα μου λεs λογακια οταν θα σε πηδαω και να σε ακουν οι αλλεs?( λοιπον μου ελεγε στο αυτι μου καποια σχετικα , αλλα τοσο ψιθυριστα , που δεν ακουγα καθολου και αναγκαζομουν και την ξαναρωτουσα τι ειχε πει ). ο επιλογοs παντωs ηταν ολα τα λεφτα. με ρωτησε 2-3 φορεs αν ηταν ολα καλα, και οτι ταιριαζουμε εμειs οι 2 , και πρωτη φορα εχει ξανοιχτει τοσο πολυ , με καποιον που παει πρωτη φορα , και ενιωσε σαν να με ξερει χρονια.
θα ερθει και η σειρα τηs. προηγουνται αλλεs. μην με σκανδαλιζειs. να ψηθει λιγο ακομη.επρεπε να παρεις βικυ ρε συ.....
το σκηνικο με την τετι. παω να τηs βγαλω το κραγιον και δεν αφηνε( καταλαβα, απο φιλια τζιφοs). ελευθερο στοματικο κανει se οποιον ξερει πολυ καλα( συνεχιζουμε). καποια στιγμη τηs δινω 1-2 χαιδευτiκεs στον ποπο για να τσεκαρω αν γουσταρει , και τσιναει. την ρωταω θεs να ερθει μαζι μαs και καποια αλλη?( οχι γιατι ντρεπεται). θα μου λεs λογακια οταν θα σε πηδαω και να σε ακουν οι αλλεs?( λοιπον μου ελεγε στο αυτι μου καποια σχετικα , αλλα τοσο ψιθυριστα , που δεν ακουγα καθολου και αναγκαζομουν και την ξαναρωτουσα τι ειχε πει ). ο επιλογοs παντωs ηταν ολα τα λεφτα. με ρωτησε 2-3 φορεs αν ηταν ολα καλα, και οτι ταιριαζουμε εμειs οι 2 , και πρωτη φορα εχει ξανοιχτει τοσο πολυ , με καποιον που παει πρωτη φορα , και ενιωσε σαν να με ξερει χρονια.