Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 254K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Πέρασα σήμερα απο το κατάστημα γύρω στις 15:30.Πέρασα στο δωμάτιο και αφου παρέλασαν διάφορες που δεν συγκράτησα ονόματα (Τζούλια και Τέτη είχαν πελάτη)πηρα τη Μόνικα αδύνατη μελαχροινή.Ξεκινάει το λάδωμα και μετα απο κανα τέταρτο αφου με έχει κάνει τούρμπο με τα χάδια γυρνάω ανάσκελα.Εκεί μου λέει το αμίμητο εδω δεν κάνουμε τέτοια....Φώναξα την τσατσά η οποία μου λέει οτι μόνο οι δύο που είναι ήδη σε δωμάτια μπριζολιάζονται και έπρεπε να της το πώ.Λες και όσοι πάνε εκει πάνε γιατί τους πέφτουν μακριά τα λουτρά της Αιδηψού.Ντύθηκα κι έφυγα χωρίς να δώσω ούτε ευρώ κι αφού της είπα οτι θα γράψω την εμπειρία μου και φυσικά δεν θα ξαναπατήσω. 
την πάτησα και γω με δαύτη.Ρουμανογυφτάκι βλέπεις.Μου πήρε μετά από ζόρια ακάποτο με πολύ χέρι και χαλάστηκε με τα 60 που της έδωσα.Δεν πειράζει δεν ξαναπατάω και ησυχάζει

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
όχι και η πιο ψώλα, αλλά η πιο ψωλάρα. Αν της κούναγες κανά εικοσάρι...???? Για τους λάτρεις της Τζούλιας, είναι ανοιχτή και την Κυριακή. Πάρτε όμως κανά τηλ. πριν. (το οποίο δεν έχω, αλλά αυτές το έχουν)

Η πλακα ειναι οτι η ΜΟνικα ακουγεται 100% Αλβανιδα οταν χαλαρωνει και φενεται η προφορα της, LOL.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
την πάτησα και γω με δαύτη.Ρουμανογυφτάκι βλέπεις.Μου πήρε μετά από ζόρια ακάποτο με πολύ χέρι και χαλάστηκε με τα 60 που της έδωσα.Δεν πειράζει δεν ξαναπατάω και ησυχάζει
  ρουμανογυφτακι πραγματι.  με το ζορι ακαποτο η μονικα?  εδω τα δεχεται και στο στομα.      κουτοπονηρεψε και αυτη.    παντωs γουσταρει το πηδημα, το μουνακι τηs εχει αισθηση αρκετα,  και ειναι και καλη στιs τσιμπουκοεκφασειs.    εγω επειδη επερνα αλλεs,    συνεχεια με προκαλουσε με το βλεμμα τηs.      στο τελοs 2 φορεs μου την επεσε μονη τηs, και με ρωτησε η μονικα δεν σου αρεσει?    την ειχα παρει 2 φορεs μαζι με την σονια. 

Gutter

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

Η Μόνικα θα ήταν όλα τα λεφτά αν έδινε πίσω πόρτα.
Για το τηλ. εννοώ να το ζητήσετε από τις κοπέλες, για να επιβεβαιώσετε ότι το μαγαζί θα είναι ανοικτό, με τη Τζούλια μοναδική μασαζοθεραπεύτρια προς το παρόν, και να μην πηγαίνετε άδικα.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
   ρουμανογυφτακι πραγματι.   με το ζορι ακαποτο η μονικα?   εδω τα δεχεται και στο στομα.      κουτοπονηρεψε και αυτη.    παντωs γουσταρει το πηδημα, το μουνακι τηs εχει αισθηση αρκετα,   και ειναι και καλη στιs τσιμπουκοεκφασειs.     εγω επειδη επερνα αλλεs,     συνεχεια με προκαλουσε με το βλεμμα τηs.      στο τελοs 2 φορεs μου την επεσε μονη τηs, και με ρωτησε η μονικα δεν σου αρεσει?    την ειχα παρει 2 φορεs μαζι με την σονια.   

είσαι μέγας ρε φίλε! :rockon: σου την έπεσε πουτάνα? :2funny: :2funny: :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
είσαι μέγας ρε φίλε! :rockon: σου την έπεσε πουτάνα? :2funny: :2funny: :2funny:
    :2funny: :2funny:  ενταξει.  καλα.    στα μασατζιδικα  ολεs σχεδον  κρατουν χαρακτηρα.    δεν ερχεται καμμια που να πει, ελα πηδα με( απο αυτην την πλευρα το ειπα εγω).  :2funny:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
    :2funny: :2funny:   ενταξει.  καλα.     στα μασατζιδικα  ολεs σχεδον  κρατουν χαρακτηρα.     δεν ερχεται καμμια που να πει, ελα πηδα με( απο αυτην την πλευρα το ειπα εγω).  :2funny:

οκ σε παρεξήγησα :grin: :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Η Μόνικα θα ήταν όλα τα λεφτά αν έδινε πίσω πόρτα.
Για το τηλ. εννοώ να το ζητήσετε από τις κοπέλες, για να επιβεβαιώσετε ότι το μαγαζί θα είναι ανοικτό, με τη Τζούλια μοναδική μασαζοθεραπεύτρια προς το παρόν, και να μην πηγαίνετε άδικα.
  τον καιρο που την επαιρνεs gutter ηταν καλουλα στην εμφανιση.      απο τοτε εχει χαλασει αρκετα.          και μετα λενε οτι το γαμησι, ομορφαινει τιs γυναικεs.    στο θυγατρικο  του 99( εχει κλεισει ωs γνωστο),    την επαιρναν δυο-δυο οι ανδρεs εκει μεσα(  οι πελατεs  μαζι με τουs ανδρεs  τουs  αλλοδαπουs ,  που δουλευαν εκει σαν υπαλληλοι.    υπηρχαν πελατεs που ηθελαν  διπλα,  με την διαφορα να ειναι 2 ανδρεs και μια γυναικα).  η μονικα ηταν πρωτη σε αυτα.        την ειχαν    καταξεσκισει.

Gutter

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
  τον καιρο που την επαιρνεs gutter ηταν καλουλα στην εμφανιση.      απο τοτε εχει χαλασει αρκετα.          και μετα λενε οτι το γαμησι, ομορφαινει τιs γυναικεs.     στο θυγατρικο  του 99( εχει κλεισει ωs γνωστο),    την επαιρναν δυο-δυο οι ανδρεs εκει μεσα(  οι πελατεs  μαζι με τουs ανδρεs  τουs  αλλοδαπουs ,   που δουλευαν εκει σαν υπαλληλοι.     υπηρχαν πελατεs που ηθελαν  διπλα,  με την διαφορα να ειναι 2 ανδρεs και μια γυναικα).  η μονικα ηταν πρωτη σε αυτα.        την ειχαν    καταξεσκισει.

Με ιντριγκάρεις.

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
  τον καιρο που την επαιρνεs gutter ηταν καλουλα στην εμφανιση.      απο τοτε εχει χαλασει αρκετα.          και μετα λενε οτι το γαμησι, ομορφαινει τιs γυναικεs.     στο θυγατρικο  του 99( εχει κλεισει ωs γνωστο),    την επαιρναν δυο-δυο οι ανδρεs εκει μεσα(  οι πελατεs  μαζι με τουs ανδρεs  τουs  αλλοδαπουs ,   που δουλευαν εκει σαν υπαλληλοι.     υπηρχαν πελατεs που ηθελαν  διπλα,  με την διαφορα να ειναι 2 ανδρεs και μια γυναικα).  η μονικα ηταν πρωτη σε αυτα.        την ειχαν    καταξεσκισει.

Ναι ρε γαμωτο.  Η Μονικα χαλασε αποτομα και πολυ.  Καθε μηνα φενεται και χειροτερα.  Κανει ναρκωτικα?  Εχασε τον κωλο που ειχε, δεν χαμογελαει τοσο πολυ, μαυρους κυκλους, δεν ντυνετε και τοσο σεξυ πια.  Ειναι Β κλασης γκομενα σε αυτο το σημειο.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
Ναι ρε γαμωτο.  Η Μονικα χαλασε αποτομα και πολυ.  Καθε μηνα φενεται και χειροτερα.  Κανει ναρκωτικα?  Εχασε τον κωλο που ειχε, δεν χαμογελαει τοσο πολυ, μαυρους κυκλους, δεν ντυνετε και τοσο σεξυ πια.  Ειναι Β κλασης γκομενα σε αυτο το σημειο.

και εγώ το έχω διαπιστώσει αυτό, μάλλον πρεζάκι έχει γίνει όπως και η Μαρσυ από Σ63...μια φορά πριν αρκετό καιρό την είχα επισκεφθεί και τα μάτια της ήταν τόσο υγρά λες και μόλις είχε τρυπηθεί :-

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
και εγώ το έχω διαπιστώσει αυτό, μάλλον πρεζάκι έχει γίνει όπως και η Μαρσυ από Σ63...μια φορά πριν αρκετό καιρό την είχα επισκεφθεί και τα μάτια της ήταν τόσο υγρά λες και μόλις είχε τρυπηθεί :-

Μπας και την είχε ... "τρυπήσει" κα' 'νας νταβραντισμένος συναγωνιστής από δω μέσα...???!!! :2funny:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
όχι δεν κάνω πλάκα!!!

Ο.Κ. εγώ το "χαλάρωσα", αγαπητέ μου φίλε, επειδή εκ του χαρακτήρα του σχετικού σχολίου, αποτελεί προσωπικό δεδομένο και καλό θα ήταν να μήν ασχοληθούμε με αυτό, είτε ισχύει είτε όχι, τη στιγμή που μπορεί να δημιουργήσει και δυσμενείς καταστάσεις...! :coffee:
Άλλωστε και πάλι μάγκες είμαστε και καραμπουζουκλήδες εδώ στο forum :grouphug: και εκ του λόγου αυτού φερόμαστε ως κύριοι στα κορίτσια! :-*

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν σχετικά με το εν λόγο ίδρυμα έχω να πω τα εξής.
Την Παρασκευή είχα διάθεση για τρίψιμο. Χτυπάω κουδούνι και βγαίνει η κυρία Αννα. Μπαίνω δωμάτιο και μου έρχονται τα κορίτσια. Η Τζούλια που είναι και προσωπική αγαπημένη, ήταν σε άλλο δωμάτιο. Ευκαιρία λέω να δοκιμάσω κάτι καινούργιο.
Το μόνο που δεν είχα δοκιμάσει ήταν η ΤΕΤΙ ή ΤΑΤΙ ή όπως αλλιώς θέλει να λέγεται. Προϊδεασμένος από τις κριτικές εδώ μέσα ρώτησα την Αννούλα. Μου είπε ότι οι πελάτες τις είναι ευχαριστημένοι οπότε και τις λέω ότι παρόλα αυτά που έχω ακούσει θα την δοκιμάσω. Ψηλή κοπέλα με μίνι φόρεμα και ωραία πόδια. Κάνω ντουζάκι και περιμένω. Τις λέω ότι έχω όρεξη για καλό μασάζ και μου λέει μην ανησυχείς θα σε κάνω να περάσεις καλά. Όντος το μασάζ της ήταν πολύ καλό και χαλαρωτικό. Έδωσε βάση σε όλα τα καίρια σημεία του σώματος και πραγματικά το ευχαριστήθηκα. Καλό λάδωμα και περιποίηση σε βαθμό και με την ένταση που πρέπει για τα δικά μου γούστα.
Εκεί σταματάνε και όλα τα καλά για την συγκεκριμένη κοπέλα. Με γύρισε ανάσκελα και προσπάθησε να μου κάνει πεομαλάξεις. Η αλήθεια είναι ότι είναι τόσο κρυόκολη που άμα δεν είχα πολύ ανεβασμένη την λίμπιντό μου δύσκολα θα έμπαινα στον στίβο μάχης.
Έχει συμπαθητικό βυζάκι περίπου τριάρι με την δεξιά, όπως κοιτάμε, ρώγα υποτροφική σχεδόν ανύπαρκτη. Η αριστερή επιδέχεται πειράγματος και ανταποκρίνεται ανάλογα. Σχετικά στεγνή και απαθής σε όλες τις στάσεις. Ούτε μια φωνούλα χαράς δεν ακούστηκε από το στόμα της. Ούτε μια προσπάθεια να δώσει στον άλλο λίγη χαρά ή έστω λίγη προσποιητή ικανοποίηση.
Με λίγα λόγια κομοδίνο με δύο πόδια. Καλύτερα μακριά μάγκες. Πέρα από ένα σχετικά εντυπωσιακό παρουσιαστικό, το οποίο σε τελική ανάλυση και αφού το δεις από μία καλύτερη σκοπιά δεν έχει και τίποτα το φοβερό να προσφέρει από την στιγμή που φανερωθεί γυμνό μπροστά σου, η εν λόγο κορασίδα δεν παίρνει ούτε την βάση.

Ps

Σε όλη την διάρκεια μασούσε τσίχλα.
Στο τέλος με ρώτησε πως πέρασα και είπα ότι το μασάζ μου άρεσε αλλά τα υπόλοιπα ήταν για πέταμα. Δεν έδειξε να πτοείται. Μου είπε ότι σιγά σιγά θα βελτιωθεί. Προσωπικά δεν την πιστεύω και φυσικά δεν θα ξαναδοκιμάσω.

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
^ Καλα δεν τα γραψαμε αυτα πιο πανω?  Τι την περνεις?

Επισης πεστα στην Αννα οταν βγαινεις.  Να μην λεει οτι δηθεν οι πελατες γουσταρουν αυτο το τσοκαρο.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ps

Σε όλη την διάρκεια μασούσε τσίχλα.
Στο τέλος με ρώτησε πως πέρασα και είπα ότι το μασάζ μου άρεσε αλλά τα υπόλοιπα ήταν για πέταμα. Δεν έδειξε να πτοείται. Μου είπε ότι σιγά σιγά θα βελτιωθεί. Προσωπικά δεν την πιστεύω και φυσικά δεν θα ξαναδοκιμάσω.
Πώ πώ ρε πούστη μου σπάσιμο η ξεκωλιάρα  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
^ Καλα δεν τα γραψαμε αυτα πιο πανω?  Τι την περνεις?

Επισης πεστα στην Αννα οταν βγαινεις.  Να μην λεει οτι δηθεν οι πελατες γουσταρουν αυτο το τσοκαρο.
και τι θα έλεγε; "όχι μην παίρνεις αυτήν δεν θα περάσεις καλά
είναι δυνατόν να πει σερίφισσα κάτι κακό για τις κοπέλες; το φόρουμ αυτόν τον σκοπό υπηρετεί, να μας σώνει λεφτά μέσα από κριτικές συναγωνιστών και όχι εργοδοτών!!

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά μη με κράζετε.
Είπα να το παίξω λίγο κασκαντέρ. Να δοκιμάσω κάτι καινούργιο.
Σε ότι αφορά την Αννούλα, φυσικά και της το είπα και θα της το τονίσω την επόμενη φορά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom