Ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με την Αφροδιτη... η κοπελα αυτη ελεγε οτι δεν κανει τιποτα (πιπες, γαμησι κλπ) και εβγαζε μονο το σουτιεν. Βασικα, καλυτερα που εφυγε, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν την χαιρονται αλλοι, μαλλον κανεις δεν την "χαιρεται", μονο για χαρες δεν ηταν η τυπισσα. Ηταν ντεκαβλε και ολο ελεγε: "Μια χαρα σε βρισκω...."
Η Ντανιελλα τωρα... βασικα εχω την εντυπωση οτι το στηθος της ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο της Αφροδιτης, αλλα δεν ειναι 20 χρονων ρε παιδια, σιγουρα πανω απο 40!!
Ειμαι τακτικοτατος πελατης στο 99, αλλα ρε παιδια, αληθεια, πεστε μου και εσεις, ειστε πραγματικα τοσο ευχαριστημενοι? Καταρχην, οι γκομενες δεν πλενονται. Πηρα την Συλβια πριν απο 2 μερες και βρωμαγε, ειδικα οταν γυρισε στο πισωκολλητο, αηδιασα.
Και δεν ισχυει μονο για τη Συλβια αυτο, αλλα και για την Σονια. Μολις κανεις ο,τι κανεις, η κοπελα ντυνεται και παει να αραξει στο σαλονι.
Οποτε, εχω την εντυπωση, υγιεινη μηδεν.
Εχουμε σκασει τοσα φραγκα εκει μεσα, πολλα λεφτα, και στην τελικη μια ξεπετα ειναι. Και οι χρονοι που περιγραφουν καποιοι συναγωνιστες (1 ωρα ο ενας, 1 μιση ωρα καποιος αλλος), οκ, παραδεχομαι μπορει να κατσατε τοσο, αλλα φανταζομαι υπηρχε και το αντιστοιχο αντιτιμο, διοτι, οπως λεει και η Σονια: "Η τσατσα φωναζει".
Δεν ξερω τι αλλο να πω, πραγματικα εχω την εντυπωση οτι απο καποια φαση και υστερα δεν σεβονται τους κλασικους πελατες τους και εχουν αποκτησει την τακτικη μπουρδελου της Κολωνου.
Περαστε, σκουπιστε τελειωσατε.
Και ανανεωση μηδεν. Οι μονες που μπορεις να πηδηξεις και να πεις, "ναι, αξιζε η ψυχολογικη φθορα", ειναι η Σονια, η Χριστινα, η Ολγα και η Εβελυν. Τωρα οι αλλες..... Σοφια, Ντανιελλα,Συλβια και λοιπες, τι να πω, γουστα ειναι αυτα.... Εις αλλα με υγεια φιλοι.
[/quote PANO να σου απαντησω. η αφροδιτη εκανε κανονικο προγραμμα. ηταν πολυ καβλιαρα. αλλα το επαιζε ντιβα γιατι την διαλεγαν πολλοι, kai ειχαν παρει τα μυαλα τηs αερα, οπωs γινεται με ολεs. επισηs ηταν και ευρωφονιαs. ολεs ειναι, αλλα αυτη δεν χαριζε με τιποτα. μετα η ντανιελλα ειναι 20χρονη και κανει ειπαμε και πρωκτικο. με καποια αλλη την μπερδευειs. πλενονται μονο αν τιs χυσειs στο σωμα. και αυτο παιζει, δεν ειναι απολυτο. εξ αλλου σχεδον ολεs, στα μασαζ ετσι κανουν. αυτο ειναι γνωστο. καθαριζονται με το οινοπνευμα. η σονια μαλακιεs λεει. μαλλον αυτη βιαζεται. παντωs σε γενικεs γραμμεs εχειs δικιο και για την καθαριοτητα και για τουs χρονουs. αλλα αυτο συμβαινει σε ολα σχεδον τα μαγαζια. και φταιει το οτι τα εχουν οικονομησει και αρχιζουν μετα να συμπεριφερονται διαφορετικα.