Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 254K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κατ αρχας σε αυτο το ιδρυμα επρεπε η αρχη να γινει με την σονια. κανει κουμαντο εκει μεσα. εαν σε γνωρισει θα εχεις ολες τις πορτες ανοιχτες. και το εννοω αυτο........

Αυτο μπορει να ειναι αληθεια, ομως ο υπαρχηγος εκει μεσα (κατω απο την τσατσα δηλαδη) ειναι η ΣΥλβια.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
1. Σωστοτατα!  Δεν μιλας για εξτρα σε μαγαζι που δινει εξτρα!  Τι περιμενεις δηλαδη?  Να σου πουνε, ναι βεβαιως κυριε, να το μενου.  ??

2. Τη Σονια την πηρα την πρωτη φορα που πηρα και καταλαβα οτι ειναι ξεπετα και ξανα απο τοτε, ΔΕΝ!  Ουτε και θα!  Κιας κανει το καλυτερο στοματικο, ή ενα απο τα καλυτερα.

Καλά μάγκες μην σφάζεστε, δεν πήγα εκεί για να γαμήσω, πολύ απλά πήγα γιατί ήταν ακριβώς δίπλα μου και ήμουν όντως πιασμένος! Σιγά μην άφηνα τα σίγουρα (στο γαμήσι) και έκανα πειράματα!Αλλά δεν περίμενα να μην κάνουν εκτόνωση, να μην έχουν λάδι, να μην έχουν θέρμανση και το μπανάκι στο περιμενε...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Καλά μάγκες μην σφάζεστε, δεν πήγα εκεί για να γαμήσω, πολύ απλά πήγα γιατί ήταν ακριβώς δίπλα μου και ήμουν όντως πιασμένος! Σιγά μην άφηνα τα σίγουρα (στο γαμήσι) και έκανα πειράματα!Αλλά δεν περίμενα να μην κάνουν εκτόνωση, να μην έχουν λάδι, να μην έχουν θέρμανση και το μπανάκι στο περιμενε...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Κοιτα φίλε από αυτά που γράφεις εκτόνωση και αναμονή είναι στο πρόγραμμα ότι μπορεί να στραβώσουν σε όλους μας έχει συμβεί αλλώστε, αλλά η απουσία λαδιού και θέρμανσης εν μέσω χειμώνα είναι κάτι εντελώς απαράδεκτο, το οποίο δείχνει ότι δεν εχουν κανένα σεβασμό στον πελάτη και τον βλέπουν απλά ως χρήμα. Σε τέτοιες περιπτώσεις η απάντηση μας πρέπει να είναι μία. Μαύρο στον Μαυρογιαλούρο.  :)

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Αμα εισαι πιασμενος πανε στο Cocoon στην Αγια Παρασκευη.

Για την θερμανση, σε πιο δωματιο σε βαλανε θυμασαι?  Εχει τρια.  Δυο αριστερα και ενα δεξια.

Gutter

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Νέο αίμα ονόματι Lola. Πάνω από το μέσο όρο. Ψηλή αδύνατη και πρόθυμη. Παίζουν και τα μωρά της Καφαντάρη τις Κυριάκες. Είδα και τη Βίκυ σήμερα αλλά την πρόλαβε άλλος. Φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Την έχει πάρει κανείς από Καφαντάρη? Παίζουν αλήθεια και 3 ρωσίδες εκεί-αστέρια, οι οποίες σήμερα έτυχε να μην είναι στο 99? ή πλάκα μας κάνουν? Δεν έχω χρόνο για ταξίδια στην Καφαντάρη αλλά αν αξίζει τον κόπο να τον βρούμε.

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Νέο αίμα ονόματι Lola. Πάνω από το μέσο όρο. Ψηλή αδύνατη και πρόθυμη. Παίζουν και τα μωρά της Καφαντάρη τις Κυριάκες. Είδα και τη Βίκυ σήμερα αλλά την πρόλαβε άλλος. Φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Την έχει πάρει κανείς από Καφαντάρη? Παίζουν αλήθεια και 3 ρωσίδες εκεί-αστέρια, οι οποίες σήμερα έτυχε να μην είναι στο 99? ή πλάκα μας κάνουν? Δεν έχω χρόνο για ταξίδια στην Καφαντάρη αλλά αν αξίζει τον κόπο να τον βρούμε.

Δηλαδη η Λολα και η Βικυ ειναι στο 99 αυτες τις μερες?

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερω εαν υπαρχει θρεντ για το μαγαζι στη Καφανταρη, αλλα επειδη ειναι το ιδιο μαγαζι με της Μιχ. 99 θα γραψω εδω.  Πηγα σημερα για πρωτη φορα στο μαγαζι της Καφαντ. ενω εχω παει πολλακις στο 99.  Ειχε τρεις κοπελες, την Αλεξανδρα την οποια εχω δει στο 99, την Βικη (καινουργια απο Ρουμανια που δεν μιλαει τιποτε αλλο εκτος ρουμανικα μου ειπαν) και την Αθηνα, μαλλον Ελληνιδα.  Η Βικη ηταν η πιο ωραια αλλα η τσατσα (Ελενη) προσπαθησε να κανει τα παντα για να την αποφυγω αφου καταλαβε οτι ειμαι παλιος του μαγαζιου 99.  Παιρνω Αθηνα.

Αδυνατουλα και κοντουλα αλλα με παρα πολυ σεξυ γραμμες.  Πανεμορφο πρωσοπο, 19 ετων, και κεφατη.  Πολυ καλη στη συζητηση και καλη κοπελα φανηκε γενικα.  ΟΚ το μασαζ και ΟΚ και τα υπολοιπα.  CIM kai CIF δεν κανει λεει.

Οταν ρωτησα ποια κανει το καλυτερο μασαζ μου ειπε οτι η τσατσα κανει το καλυτερο.  Η τσατσα εντο μεταξυ MILFαρα.  Απο ρωσσια με κωλαρα (και κοιλαρα ομως).  Απο πρωσοπο δεν ηταν ασχημη.  Την αλλη φορα θα την παρω.

Gutter

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Η λόλα είπε ότι της είπαν ότι θα παίζει μπάλα στο 99. Για τη βίκυ έχω ακούσει καλές κριτικές σήμερα και ότι τα κάνει ΟΛΑ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
Δεν ξερω εαν υπαρχει θρεντ για το μαγαζι στη Καφανταρη, αλλα επειδη ειναι το ιδιο μαγαζι με της Μιχ. 99 θα γραψω εδω.  Πηγα σημερα για πρωτη φορα στο μαγαζι της Καφαντ. ενω εχω παει πολλακις στο 99.  Ειχε τρεις κοπελες, την Αλεξανδρα την οποια εχω δει στο 99, την Βικη (καινουργια απο Ρουμανια που δεν μιλαει τιποτε αλλο εκτος ρουμανικα μου ειπαν) και την Αθηνα, μαλλον Ελληνιδα.  Η Βικη ηταν η πιο ωραια αλλα η τσατσα (Ελενη) προσπαθησε να κανει τα παντα για να την αποφυγω αφου καταλαβε οτι ειμαι παλιος του μαγαζιου 99.  Παιρνω Αθηνα.

Αδυνατουλα και κοντουλα αλλα με παρα πολυ σεξυ γραμμες.  Πανεμορφο πρωσοπο, 19 ετων, και κεφατη.  Πολυ καλη στη συζητηση και καλη κοπελα φανηκε γενικα.  ΟΚ το μασαζ και ΟΚ και τα υπολοιπα.  CIM kai CIF δεν κανει λεει.

Οταν ρωτησα ποια κανει το καλυτερο μασαζ μου ειπε οτι η τσατσα κανει το καλυτερο.  Η τσατσα εντο μεταξυ MILFαρα.  Απο ρωσσια με κωλαρα (και κοιλαρα ομως).  Απο πρωσοπο δεν ηταν ασχημη.  Την αλλη φορα θα την παρω.

φιλε εχουμε θρεντ για Καφανταρη www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,71925.0] εδώ[/url]

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Btw, εχει τουλαχιστον 2 μερες τωρα που το τηλ. της Αννας (τσαατσα στο 99) εχει σφραγη εισερχομενων κλησεων.  Ανναρωτιεμαι γιατι.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ΝΤΑΝΙΕΛΑ 20χρονο απο βουλγαρια. μελαχροινη και στρουμπουλουλα. οχι πολλα απο εμφανιση,αλλα  μικρο. κανει και πρωκτικο, και η τιμη απο τα 100 απο οτι καταλαβα πεφτει και στα 80. επειδη δεν εχει δουλεια και πελατεια. χρειαζεται οικονομικη ενισχυση το κοριτσι.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ΝΤΑΝΙΕΛΑ 20χρονο απο βουλγαρια. μελαχροινη και στρουμπουλουλα. οχι πολλα απο εμφανιση,αλλα  μικρο. κανει και πρωκτικο, και η τιμη απο τα 100 απο οτι καταλαβα πεφτει και στα 80. επειδη δεν εχει δουλεια και πελατεια. χρειαζεται οικονομικη ενισχυση το κοριτσι.
....εχει βυζαρα η μπα?....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πιο μικρο απο την σονia. η σονια πρεπει να εχει 3αρι.  τηs αφροδιτηs  ηταν 5 αστερων. και γαμω τα βυζια. τα βαραγε, τα σκαμπιλιζε, τα εγλυφε και τι δεν εκανε με τα βυζια τηs. ολο την ευρισκε με τον καθρεπτη. κριμα που εφυγε. το γυρισε αλλου. ολα για παρτη τηs. θα την χαιρονται αλλοι τωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom