You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 254K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
την αλεξανδρα θα εννοειs , μια ρουμανα. ισωs ξαναερθει τον μαρτιοκαλημερα συναγωνιστες. Την τελευταια φορα που ειχα παει πριν κανα μηνα, θυμαμαι μια καινουργια - ψηλολιγνη, μελαχροινη, καλο μουνακι- αλλα δε συγκρατησα ονομα.
ευχαριστω
hollywood2
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
H ΝΙΚΟΛ ηταν για πολυ λιγο,και εφυγε.ηταν ωραιο μου..κι. καμμια παολα δεν εχει περασει απο εκει τουs τελευταιουs μηνεs.
Δηλαδη μου ειπαν ψεματα το ονομα της? Δεν καταλαβαινω. Ειπη και η τσατσα εχω 2 καινουργιες και ειναι Νικολ και Παολα τα ονοματα τους και οταν ειρθε μεσα μια ψυλη καινουργια, μου λεει με λενε Παολα.
Πηρα τηλ προχτες και μου λεει η τσατσα, η Νικολ και Παολα ειναι διακοπες για τις γιορτες και θα ερθουν στις 10 Ιανουαριου ή καπου εκει λεει.
LIO εσυ λες οτι σου ειπανε οτι η Νικολ εφυγε οριστικα?
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
Δηλαδη μου ειπαν ψεματα το ονομα της? Δεν καταλαβαινω.
αφου ρε φιλε οι σεριφισες τις βαφτιζουν καθε μερα με διαφορετικο ονομα. τωρα στα ονοματα θα κολλησουμε???
holly η νικολ δεν θα ξαναερθει.ετσι μου ειπαν. το ρωτησα γιατι την ειχα σταμπαρει.τωρα για ΠΑΟΛΑ τι να πω? δεν ξερω. μηπωs ηταν καμμια που ειχε ερθει για 2-3 μερεs? εγω καθε 5 μερεs εκει ειμαι.δεν εχω πετυχει καποια παολα. μηπωs λεs την αλεξανδρα? αυτη θα ερθει μαλλον, μετα τιs γιορτεs. και η τζουλια θα ερθει λενε τον μαρτιο. λεs και χασαμε κατι.πολυ ψυγειο ρε παιδι μου και ατεχνη παντου.Δηλαδη μου ειπαν ψεματα το ονομα της? Δεν καταλαβαινω. Ειπη και η τσατσα εχω 2 καινουργιες και ειναι Νικολ και Παολα τα ονοματα τους και οταν ειρθε μεσα μια ψυλη καινουργια, μου λεει με λενε Παολα.
Πηρα τηλ προχτες και μου λεει η τσατσα, η Νικολ και Παολα ειναι διακοπες για τις γιορτες και θα ερθουν στις 10 Ιανουαριου ή καπου εκει λεει.
LIO εσυ λες οτι σου ειπανε οτι η Νικολ εφυγε οριστικα?
hollywood2
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
holly η νικολ δεν θα ξαναερθει.ετσι μου ειπαν. το ρωτησα γιατι την ειχα σταμπαρει.τωρα για ΠΑΟΛΑ τι να πω? δεν ξερω. μηπωs ηταν καμμια που ειχε ερθει για 2-3 μερεs? εγω καθε 5 μερεs εκει ειμαι.δεν εχω πετυχει καποια παολα. μηπωs λεs την αλεξανδρα? αυτη θα ερθει μαλλον, μετα τιs γιορτεs. και η τζουλια θα ερθει λενε τον μαρτιο. λεs και χασαμε κατι.πολυ ψυγειο ρε παιδι μου και ατεχνη παντου.
Οχι και η Παολα και η Νικολ ηταν καινουργιες. Η Νικολ ειρθε πριν την Παολα, αλλα μονο μερικες μερες πριν. Για να δουμε τι θα γινει κατα τις 10 Ιανουαριου. Εαν η Παολα δεν ξαναγυρισει, τεραστιο κριμα. Δεν παιζοταν η κοπελα!!!
:paola einai marnh 28 5os
εδω και λιγες μερες
hollywood2
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Με Ελληνικους χαρακτηρες πως ειναι αυτη η οδος? Μάρνη 28?
Επιησς το ονομα που χρισημοποιει στις Μαρνη ειναι Παολα ακομη?
Επιησς το ονομα που χρισημοποιει στις Μαρνη ειναι Παολα ακομη?
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Ναι.
hollywood2
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν εχω παει Μαρνη 28 ποτε. Θα εχω προβλημα εαν παω πρωτη φορα? Υπαρχει κανα ονομα κοπελας που ξερεται για να χρισημοποιησω? Κατι αλλο να πω να φανω οχι παρθενος για το μερος?
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Δες πμ.
Βρέθηκα μετά από αρκετό καιρό στην Αθήνα, στην περιοχή που κάποτε ήταν γειτονιά μου!Έχοντας λοιπόν αρκετή δουλειά και όντως αρκετά πιασμένος, αποφάσισα να πάω Μιχαλακοπούλου 99 SPA για να κάνω ένα μασαζάκι! Με πολύ καλή διάθεση πη΄γα εκεί κατά τις 2 το μεσημέρι. Χωρίς να τα πολυλογώ, μπαίνω μέσα, ρωτάω πόσο, μου λέει
- Πρώτη φορά εδώ;
Λέω ναι
Μου λέει:
- 60
- Ωραία, κάτι extra;
- Όχι
Μου ήρθε να την πω
- Αφού ξέρω ότι εδώ μέσα γαμιέστε όλες ομαδικώς
αλλά λέω δεν γαμιέται ούτως η άλλως δεν ήρθα για να γαμήσω, αλλά επειδη έχω ένα τρομερό πιάσιμο στην πλάτη και στον αυχένα, να το συνδιάσω και με μια εκτόνωση και όλα μια χαρά
Μπαίνω λοιπόν μέσα, ζητάω την Όλγα.
Ακούω έξω από την πόρτα
- Νέος είναι, μη κάνεις κάτι παραπάνω
- Πόσο ηλίθια πρέπει να είναι για να τα λέει με την πόρτα ανοικτή, σκέφτομαι εγώ
Από εδώ και πέρα όμως ξεκινάει το ξενέρωμα μου
1. Θέρμανση μηδέν
2. Δεν είχανε λάδι να μου κάνουνε μασαζ
3. Μου έκανε μασαζ μόνο στην πλάτη και στις γάμπες
4. Δεν μου έκανε εκτόνωση
Ξενέρωσα και έφυγα!Είπαμε κυρίες μου να είστε επιφυλακτικές, όχι όμως και τόσο ηλίθιες. Πάρτε ένα γαμημένο λάδι, τουλάχιστον να καλύψετε τα προσχήματα! Έλεος.
Βαθμολογία 4/10
1. Γιατί δεν είχαν τα απαραίτητα για το λάδι
2. Δεν μου κάνανε μασαζ όπως θα έπρεπε
3. Δεν κανουνε εκτόνωση
Δεν με χαλάει που δεν μου έκατσε καμία, ούτως η άλλως είμαι τόσο πιασμένος που δεν το έχω καν στο μυαλό μου!
Μιχαλακοπούλου 99
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
- Πρώτη φορά εδώ;
Λέω ναι
Μου λέει:
- 60
- Ωραία, κάτι extra;
- Όχι
Μου ήρθε να την πω
- Αφού ξέρω ότι εδώ μέσα γαμιέστε όλες ομαδικώς
αλλά λέω δεν γαμιέται ούτως η άλλως δεν ήρθα για να γαμήσω, αλλά επειδη έχω ένα τρομερό πιάσιμο στην πλάτη και στον αυχένα, να το συνδιάσω και με μια εκτόνωση και όλα μια χαρά
Μπαίνω λοιπόν μέσα, ζητάω την Όλγα.
Ακούω έξω από την πόρτα
- Νέος είναι, μη κάνεις κάτι παραπάνω
- Πόσο ηλίθια πρέπει να είναι για να τα λέει με την πόρτα ανοικτή, σκέφτομαι εγώ
Από εδώ και πέρα όμως ξεκινάει το ξενέρωμα μου
1. Θέρμανση μηδέν
2. Δεν είχανε λάδι να μου κάνουνε μασαζ
3. Μου έκανε μασαζ μόνο στην πλάτη και στις γάμπες
4. Δεν μου έκανε εκτόνωση
Ξενέρωσα και έφυγα!Είπαμε κυρίες μου να είστε επιφυλακτικές, όχι όμως και τόσο ηλίθιες. Πάρτε ένα γαμημένο λάδι, τουλάχιστον να καλύψετε τα προσχήματα! Έλεος.
Βαθμολογία 4/10
1. Γιατί δεν είχαν τα απαραίτητα για το λάδι
2. Δεν μου κάνανε μασαζ όπως θα έπρεπε
3. Δεν κανουνε εκτόνωση
Δεν με χαλάει που δεν μου έκατσε καμία, ούτως η άλλως είμαι τόσο πιασμένος που δεν το έχω καν στο μυαλό μου!
Μιχαλακοπούλου 99
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
big_lebowski
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε, με ολη τη καλη διαθεση, οταν εισαι οντως πιασμενος και θελεις μασαζ, δεν πας σε μασατζιδικα που σε σερβιρουν μπριζολα και οι γκομενες εκει ειναι σπεσιαλιστριες στα κλαρινα. Πας σε ενα κανονικο μασατζιδικο με ειδικες που να ξερουν να κανουν μασαζ, ετσι ωστε να μην αισθανεσαι πιασμενος. Ειναι σαν να περιμενεις απο τον Νεμπεγλερα να σου κανει ντριμπλες αλα Ζινταν!!
big_lebowski
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το μαγαζί είναι για να μείνεις μακριά , τρεις φορές έχω πάει και αν έχω φερθεί όμορφα εκεί μέσα, άλλα φαίνεται πρέπει να πάει κάνεις 15 φορές να σιγουρευτούν ότι δεν είσαι επικίνδυνος.
Εγώ θα μείνω μακριά, μαύρο πολύ μαύρο !!!!
εμενα με την πρωτη με κερασαν φραπε με καλαμακι..και με την δευτερη φορα και μετα καλοψημενες μπριζολες. Αλλοι εφαγαν μπριζολιτσα με το καλημερα. Με τι κριτηρια δε ξερω αλλα αυτο διαφερει απο επισκεπτη σε επισκεπτη του εν λογω σωματοτριβειου.
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
ουφ ουφ. κανει ζεστη!!!!! να βγαλω και εγω κατι... κλασσικη ατακα πριν πεσει το μαμισι
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
ποσες φορες το εχεις επισκεφθει το ιδρυμα????Ναι σε πιστεύω απόλυτα , απλά μου φαίνεται περίεργο για τη σε άλλα θεραπευτήρια δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα .
big_lebowski
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ναι σε πιστεύω απόλυτα , απλά μου φαίνεται περίεργο για τη σε άλλα θεραπευτήρια δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα .
εγω το σκεφτομαι να δοκιμασω αλλο μασατζιδικο για τον λογο και μονο οτι δεν εχω την πολυτελεια να σκαω 80αρια για να περιμενω ποτε θα με μαθουν για να ξηγηθουν μπριζολα. Δυστυχως αυτο το ρισκο σε ορισμενα μασατζιδικα υπαρχει. Σε αλλα παλι οχι. Οπου πεσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις