You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 254K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σβησε την φωτογραφία με τα ονόματα των ανθρωπων που μενουν εκεί.......τόσο ανεγκέφαλοι ειστε πια?
Ο "κύριος" στον οποίο απευθύνεσαι, αυτοπροσδιορίζεται ως "ΦΟΝΙΑΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΩΝ". Θα περίμενες με τέτοια υπογραφή κάτω απ' το νικ του να έχει έστω τον κοινό νου;
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
[size=11pt]Λάιβ ενημέρωση από το Μιχαλακοπούλου 99
το καταλαβες οτι εκανες μαλακια με τα κουδουνια ή οχι?
Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
[size=11pt]Τύπε, είσαι γραμμένος από το 2007 στο σάη και δεν έχεις γράψει ούτε μια κριτική....Σβησε την φωτογραφία με τα ονόματα των ανθρωπων που μενουν εκεί.......τόσο ανεγκέφαλοι ειστε πια?
Μήπως να διαγραφείς? Ή να πεις ένα ευχαριστώ για την ενημέρωση καλύτερα?
[/size]
Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
[size=11pt]Μύστη, για δείξε μου ποιον κανόνα του φόρουμ παραβίασα για να καταλάβω αν έκανα μαλακία ή όχι... [/size]το καταλαβες οτι εκανες μαλακια με τα κουδουνια ή οχι?
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
[size=11pt]Μύστη, για δείξε μου ποιον κανόνα του φόρουμ παραβίασα για να καταλάβω αν έκανα μαλακία ή όχι... [/size]
κανεναν παιχταρα μου. καλη συνεχεια...
[size=11pt]Τύπε, είσαι γραμμένος από το 2007 στο σάη και δεν έχεις γράψει ούτε μια κριτική....
Μήπως να διαγραφείς? Ή να πεις ένα ευχαριστώ για την ενημέρωση καλύτερα?
[/size]
ρε δεν πας να γαμηθείς λεω εγω που θα μου πεις οτι δεν εχω γραψει κριτική? αει στο διάολο γελοίε.......
Ηρθαν τα αγρια να διώξουν τα ημερα !!!!!!!!
Αμα σου τραβηξει καμμια μηνυση κανενας ενοικος της πολυκατοικίας,θα σου πω εγω.......
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
ρε δεν πας να γαμηθείς λεω εγω που θα μου πεις οτι δεν εχω γραψει κριτική? αει στο διάολο γελοίε.......
Αμα σου τραβηξει καμμια μηνυση κανενας ενοικος της πολυκατοικίας,θα σου πω εγω.......
σωπα ρε,αυτος νομιζει οτι δεν εκανε και τιποτα που εβγαλε φατσα φορα ολα τα ονοματα στο bou.com
Ο "κύριος" στον οποίο απευθύνεσαι, αυτοπροσδιορίζεται ως "ΦΟΝΙΑΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΩΝ". Θα περίμενες με τέτοια υπογραφή κάτω απ' το νικ του να έχει έστω τον κοινό νου;
Αγαπητέ,εγινε ηδη αναφορά για τον συγκεκριμένο κύριο........δεν καταλαβαίνει ότι αυτό που κάνει είναι ποινικό αδίκημα,και ρωτάει αν παραβίασε τους κανόνες του φόρουμ........
Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
[size=11pt]Τους χαρακτηρισμούς να τους απευθύνεις σε αυτούς που πληρώνεις για να σε ανέχονται, όπως πουτάνες και λαδοκόρες.Αγαπητέ,εγινε ηδη αναφορά για τον συγκεκριμένο κύριο........δεν καταλαβαίνει ότι αυτό που κάνει είναι ποινικό αδίκημα,και ρωτάει αν παραβίασε τους κανόνες του φόρουμ........
Φυσικά σε μένα θα κάνουν μήνυση, όχι στο παράνομο μασατζίδικο που λειτουργεί στην πολυκατοικία. [/size]
Ρε παιδια σιγα το πραγμα, τι εκανε δηλαδη??? Τα κουδουνια ολων μας ειναι σε κοινη θεα, το οτι τα αναρτησε στο μπου ειναι το τραγικο?? αφου οποιος παει στο μασατζιδικο θα τα δει ετσι κι αλλιως τα ονοματα. Δηλαδη εσας το κουδουνι σας δεν ειναι εξω να το δει οποιοσδηποτε??? Δεν ειρωνευομαι ουτε μπενω σε αντιπαραθεση απλα μου φανηκε λιγο υπερβολικη η αντιδραση σας για κατι το οποιο το εχει δει οποιος εχει παει στο εν λογω καταστημα!!!
Χανω τα λόγια μου,κι εγω και οι άλλοι........έπρεπε να ακουσω τον cgfucker και να μην πιάσω συζήτηση με Χρυσαυγίτη.......συνέχισε φίλε,καλά πας.....
Υ.Γ Επειδή προφανως είσαι ασχετος απο νομικά,το αν έχει αδεια η δεν εχει το μαγαζί,είναι πλημέλλημα.......αυτό που κάνεις εσυ ειναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων και διώκεται σαν κακούργημα.........
Υ.Γ Επειδή προφανως είσαι ασχετος απο νομικά,το αν έχει αδεια η δεν εχει το μαγαζί,είναι πλημέλλημα.......αυτό που κάνεις εσυ ειναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων και διώκεται σαν κακούργημα.........
Χανω τα λόγια μου,κι εγω και οι άλλοι........έπρεπε να ακουσω τον cgfucker και να μην πιάσω συζήτηση με Χρυσαυγίτη.......συνέχισε φίλε,καλά πας.....
φιλε δεν ειναι προσωπικα δεδομενα, σε κοινη θεα ειναι!! Μπορει ομως και βαση νομου να εχεις δικιο δε ξερω, απλα μου φαινεται παραλογο!!!
Ρε παιδια σιγα το πραγμα, τι εκανε δηλαδη??? Τα κουδουνια ολων μας ειναι σε κοινη θεα, το οτι τα αναρτησε στο μπου ειναι το τραγικο?? αφου οποιος παει στο μασατζιδικο θα τα δει ετσι κι αλλιως τα ονοματα. Δηλαδη εσας το κουδουνι σας δεν ειναι εξω να το δει οποιοσδηποτε??? Δεν ειρωνευομαι ουτε μπενω σε αντιπαραθεση απλα μου φανηκε λιγο υπερβολικη η αντιδραση σας για κατι το οποιο το εχει δει οποιος εχει παει στο εν λογω καταστημα!!!
επειδή φαίνεσαι καλοπροαίρετος,θα σου πω κατι.......φυσικά τα κουδούνια οποιασδήποτε πολυκατοικίας είναι σε κοινή θεα.Αλλά το που μένει ο καθένας,είναι προσωπικό δεδομένο και απαγορευεται η δημόσια κοινοποίηση του....Καταλαβες την διαφορά?
Εδω ο άλλος εχει κάνει εγκλημα και απαγορευεται η δημοσιοποίηση του ονόματος και της φωτογραφίας του,αν δεν καταδικαστεί αμετάκλητα........ενας δικηγόρος θα στα εξηγήσει καλύτερα......
Στο σαιτ αυτό,απαγορευεται να δημοσιεύονται ακόμα και τηλέφωνα.........πόσο μαλλον ονόματα και διευθυνσεις......
επειδή φαίνεσαι καλοπροαίρετος,θα σου πω κατι.......φυσικά τα κουδούνια οποιασδήποτε πολυκατοικίας είναι σε κοινή θεα.Αλλά το που μένει ο καθένας,είναι προσωπικό δεδομένο και απαγορευεται η δημόσια κοινοποίηση του....Καταλαβες την διαφορά?
Εδω ο άλλος εχει κάνει εγκλημα και απαγορευεται η δημοσιοποίηση του ονόματος και της φωτογραφίας του,αν δεν καταδικαστεί αμετάκλητα........ενας δικηγόρος θα στα εξηγήσει καλύτερα......
Στο σαιτ αυτό,απαγορευεται να δημοσιεύονται ακόμα και τηλέφωνα.........πόσο μαλλον ονόματα και διευθυνσεις......
φυσικα καλοπροαιρετα μιλησα. Δεν εχω λογο να τσακωθω για κατι, για αυτο και τονισα πως δεν γνωριζω τι ακριβως ισχυει!!! Καλα δεν θα μιλησω και με δικηγορο για ενα νημα του μπου
Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
[size=11pt]Το νόμιμο κόμμα ''Χρυσή Αυγή'' θα ψηφίζω εγώ και άλλο μισό εκατομμύριο Έλληνες! Κι αν σ' αρέσει!Χανω τα λόγια μου,κι εγω και οι άλλοι........έπρεπε να ακουσω τον cgfucker και να μην πιάσω συζήτηση με Χρυσαυγίτη.......συνέχισε φίλε,καλά πας.....
Επειδή είσαι σχετικός με τα νομικά τράβα στην αστυνομία και κάνε μου μύνηση.
Τζούνης Φρενσάτος λέγομαι.... [/size]
[size=11pt]Το νόμιμο κόμμα ''Χρυσή Αυγή'' θα ψηφίζω εγώ και άλλο μισό εκατομμύριο Έλληνες! Κι αν σ' αρέσει!
Δεν κωλωνεις τυπε μου!!! Για αυτο εισαι επιτιμο μελος της creampie clan μας!!!
Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
[size=11pt]Ευχαριστώ μύστη για την υποστήριξη!Δεν κωλωνεις τυπε μου!!! Για αυτο εισαι επιτιμο μελος της creampie clan μας!!!
Είσαι άξιο μέλος της CREAMPIE CLAN!
Επίσης, να τονίσω ότι ο κόσμος του μπου είναι μαγικός, καθώς έφαγα γι αυτό το λόγο το πρώτο μου πρασίνισμα, ενώ έχω γράψει δεκάκις χειρότερα... [/size]
[size=11pt]Το νόμιμο κόμμα ''Χρυσή Αυγή'' θα ψηφίζω εγώ και άλλο μισό εκατομμύριο Έλληνες! Κι αν σ' αρέσει!
εγω να σου κάνω μηνυση? για ποιο λόγο? αφού περηφανευεσαι κιολας που εισαι ναζιστής και φασίστας,τι να σου πω εγω?
Υ.Γ Ερώτηση προς το φόρουμ.........ο αγιος Τζούνης πότε γιορτάζει?
Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
[size=11pt]Να μου κάνεις μήνυση για το κακούργημα της δημοσίευσης των προσωπικών δεδομένων....εγω να σου κάνω μηνυση? για ποιο λόγο? αφού περηφανευεσαι κιολας που εισαι ναζιστής και φασίστας,τι να σου πω εγω?
Υ.Γ Ερώτηση προς το φόρουμ.........ο αγιος Τζούνης πότε γιορτάζει?
Πριν τα έγραφες... Τα ξέχασες?
Οι μεγαλύτεροι φασίστες είναι οι τάχα αντιφασίστες, σαν εσένα.
Οι Τζούνηδες γιορτάζουν 7/1 του αγίου Ιωάννη....
Άντε γεια! [/size]
[move][size=20pt]ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ [/size][/move]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις