spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
ωχ!..τσαμπα η βεζινη...παμε για αλλα...Xαλια μαυρα, σου λεω..............................
ωχ!..τσαμπα η βεζινη...παμε για αλλα...Xαλια μαυρα, σου λεω..............................
...ρωτας η κανεις διαπιστωση μαν?..Ένα περίεργο πράγμα είναι ότι είχα δει κάτι αγγελίες με κορίτσια και call girl που σε δέχονται στον χώρο τους κ όχι μόνο εκεί με κόστος 100 περίπου την ώρα. Όταν τηλεφώνησα για να πάρω πληροφορίες γιατί φαινόντουσαν συμπαθή οι κορασίδες μου είπαν Πώς η διεύθυνση είναι Μιχαλακοπούλου 99.. Τελικά τι είναι το μαγαζί
οτι ηταν και πριν,με ανανεωμενο προσωπικο...Ρωτάω για να μάθω τι φάση ακριβώς είναι Guru μου πλέον
οτι ηταν και πριν,με ανανεωμενο προσωπικο...
..καπως ετσι...βιζιτομασαζερί
οροφος το κουδουνι τι γραφει??Περασμα σημερα μια και ειμουν στην περιοχη
Με υποδεχτικε μια πολυ γλυκια και ευγενεστατη σεριφησα ξανθια 35αρα περιπου και με οδηγησε σε δωματιο περασαν 3 κοπελες οι 2 ηταν απελπιστικα αδυνατες και αβυζες 25 εως 30 ετων ψηλες κοπελες η τριτη ηταν μιλφ χοντρη στην κοιλια σαν εγκυος εμοιαζε με το κολητο φουστανακι τις , ηταν και αλλη μια κοπελα σε προγραμμα που ισως κακος δεν εκατσα να την περιμενω (για να την συνάδερφος θα ηταν καλύτερη απ τις 3 που ειδα )
τα προγραμματα ειναι 25 λεπτα ελαχιστο μασαζ + =50 ευρω
45 λεπτα μασαζ + =60 ευρω
60 λεπτα οπου εχει +μασαζ και ξανα = 80 ευρω
Οροφος ειναι 1ος ,το κουδουνι δεν θυμαμε αλλα σιγουρα δεν γραφει κατι ασχετο μασαζ ,σπα η κατι τετοιο .οροφος το κουδουνι τι γραφει??
Μακριά απο΄Ελενα μεγάλη ξεπέτα ουστ!
Τα γνωστά ισχύουν, έβαλα χτες μια αξιολόγηση με τα τρέχοντα...υπαρχει καμια ενημερωση για αυτο το ιδρυμα ;; .. πεφτει μακρια , κριμα να παεικανεις τζαμπα
3 μεγαλοκοπελες και μια ακομη...δεν εχω περασει για να εχω σαφη αποψηΑυριο θα κατέβω στην περιοχή
Έχουμε καμία πρόσφατη ενημέρωση για ροστερ ?