agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι παίζει εδώ αξίζει πέρασμα;;;;
μονο η σαμπρινα αξιζει ειναι αυτη που εκανε το νουρου στο αχιλλεως . ειναι καλη περιπτωση.
εγω λεω να κανω μια επισκεψη λιγο αργοτερα
Τι παίζει εδώ αξίζει πέρασμα;;;;
Επιστροφή .....
...βλεπω το ενοικιαζεται,να ζυγωνει...μια ενημερωση καποιος για το ιδρυμα ??
ακουσα πως αποχωρησε και η Λαρισα , οποτε αν δεν ηρθε καποια καινουργια .. ποια ειναι εκει ??
...βλεπω το ενοικιαζεται,να ζυγωνει...
Βλεπω επεστρεψες δριμυτερος.
τελικα δε παιρνανε οι σεριφισες μπραβοη λιτσα εκει ειναι.την παρασκευη το απογευμα που περασα δουλευε σαν σεριφισα.αλλα δεν μπαινει και πολυ ευκολα στο δωματιο.με θυμηθηκε, ειπαμε 1-2 κουβεντες και εφυγα, καθως το επιπεδο εχει πεσει πολυ χαμηλα πλεον...
ποια μαρια;;Παίδες, έχει και μία Μαρία- παλιά σε κάποιο άλλο στην Καλλιθέα λέει- η οποία έχει πολύ ωραίο σώμα με απίστευτες καμπύλες. Στο πρόγραμμα είναι αρκετά καλή-όπως και στο μασάζ. Αν και την έχω πάρει δύο φορές, πιστεύω ότι δεν έχει δώσει το 100% ακόμη.
ποια μαρια;;
που ρε φιλε μιχαλακοπουλου;;μια ελενη ειχα δει εγω που δουλευε και θησεωςΈτσι συστήθηκε. Δεν έχω πάει ποτέ Καλλιθέα. Πρασινογάλανα μάτια, τι άλλο να πω. Α, και είναι από Ρουμανία.
σωμα?...τι εννοεις καμπυλες?...βυζαρες,κωλαρα?...Έτσι συστήθηκε. Δεν έχω πάει ποτέ Καλλιθέα. Πρασινογάλανα μάτια, τι άλλο να πω. Α, και είναι από Ρουμανία.
που ρε φιλε μιχαλακοπουλου;;μια ελενη ειχα δει εγω που δουλευε και θησεως
σωμα?...τι εννοεις καμπυλες?...βυζαρες,κωλαρα?...
οκ...Καμπύλες εννοώ με ωραίο σφιχτό κωλαράκι και στήθος τριάρι!?? (δεν τα πάω καλά με τα μεγέθη-δεν ξέρω αν είναι και σιλικονάτα). Να σκεφτείς όταν την είδα τη ρώτησα αν είναι ή ήταν χορεύτρια και μου είπε ότι ασχολιόταν με αεροβική. Αλήθεια ή ψέμματα, για μένα έχει πολύ ωραίο σώμα χωρίς να είναι πιπίνι.
Παίδες, έχει και μία Μαρία- παλιά σε κάποιο άλλο στην Καλλιθέα λέει- η οποία έχει πολύ ωραίο σώμα με απίστευτες καμπύλες. Στο πρόγραμμα είναι αρκετά καλή-όπως και στο μασάζ. Αν και την έχω πάρει δύο φορές, πιστεύω ότι δεν έχει δώσει το 100% ακόμη.