Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Η καταμέτρηση τελείωσε σε ποσοστό 100%.

Θέλω να ξαναεπαναλάβω μερικά λόγια:
"Ο Κιτρινόμαυρος Λαός έδωσε βροντερό μήνυμα. Έδωσε Τέλος στις όποιες ελπίδες ανάδειξής των μη κίτρινων υποψηφίων! Ψήφισε DFWK, ψήφισε Ανανέωση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με στήριξαν και μη. Όλοι μαζί θα περάσουμε το κατώφλι της ανανέωσης για μια Δυναμική, Δημιουργική και Ασυμβίβαστη "Ρε μόνο η χανούμα"! :rockon: :rockon:"

Σας περιμένω όλους αύριο στο Galaxy Bar του Hilton να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την μεγάλη νίκη!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.298
Πόντοι
22.785
[size=15pt]Αρε Σκοτεινε με τα στημενα παιχνιδια που καταντησαμε........ΑΙΣΧΟΣ [/size]
[size=20pt]ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΛΟΝΟ...ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ.[/size]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Αεκάρες! :rockon:
Την ευκαιρία να αγωνιστούν θα δώσει ο Μπάγεβιτς σε αρκετούς πιτσιρικάδες!Άντε να δούμε...θα πρέπει να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα για να μην χαθεί κι άλλη χρονιά...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλα παιδια, με ολη τη συμπαθεια, ειστε ολοι τρελλελε
δε μπορω να αποφασισω για τον χειροτερο

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Την ευκαιρία να αγωνιστούν θα δώσει ο Μπάγεβιτς σε αρκετούς πιτσιρικάδες!Άντε να δούμε...θα πρέπει να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα για να μην χαθεί κι άλλη χρονιά...

Καλημέρα...πολύ καλά κάνει...εξάλλου η χρονιά έχει χαθεί και ότι είναι να διεκδικήσετε θα το κάνετε στα play-off....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα...πολύ καλά κάνει...εξάλλου η χρονιά έχει χαθεί και ότι είναι να διεκδικήσετε θα το κάνετε στα play-off....
Ε ναι και έχει κουράσει και η ιστορία με τα αιώνια ταλέντα!Ας μπούνε μέσα να δείξουν τι αξίζουν...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ.

Με μεγάλη μου ΄΄χαρά΄΄ βλέπω ότι ο λαός του σάιτ αποφάσισε για 1 χρόνο από τώρα ,να δώσει την προεδρία του συλλόγου μας,στον καζινάρχη-ζαράκια-Σωτηρία Μπέλλου DFWK.

Παρόλο που η εκλογή του δεν με βρίσκει σύμφωνο,καθώς δεν μπορώ να φανταστώ τους σκοτεινούς μηχανισμούς που χρησιμοποίησε προκειμένου την εκλογή του καθώς κ αποτελεί κακή επιλογή,εντούτοις δεν μπορώ παρά να σεβαστώ την ετυμηγορία του λαού κ να δώσω συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο κ καλή επιτυχία στο έργο του.
Η εκλογή του ,θα συνοδευτεί με τσιμπούσι που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς με τα έξοδα να τα επιβαρυνθεί αυτός(στο Zonar's θα το κανονίσω :grin:)και τα ρέστα να τα μαζεύω όπως πάντα εγώ :grin: :grin: :grin:

Πρόεδρε,καλή επιτυχία στο έργο σου :jerking:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έτσι...έχετε εμπιστοσύνη σε αυτόν που ανακάλυψε τον Βαρεσάνοβιτς...χιχι

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.940
Πόντοι
12.056
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ.

Με μεγάλη μου ΄΄χαρά΄΄ βλέπω ότι ο λαός του σάιτ αποφάσισε για 1 χρόνο από τώρα ,να δώσει την προεδρία του συλλόγου μας,στον καζινάρχη-ζαράκια-Σωτηρία Μπέλλου DFWK.

Παρόλο που η εκλογή του δεν με βρίσκει σύμφωνο,καθώς δεν μπορώ να φανταστώ τους σκοτεινούς μηχανισμούς που χρησιμοποίησε προκειμένου την εκλογή του καθώς κ αποτελεί κακή επιλογή,εντούτοις δεν μπορώ παρά να σεβαστώ την ετυμηγορία του λαού κ να δώσω συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο κ καλή επιτυχία στο έργο του.
Η εκλογή του ,θα συνοδευτεί με τσιμπούσι που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς με τα έξοδα να τα επιβαρυνθεί αυτός(στο Zonar's θα το κανονίσω :grin:)και τα ρέστα να τα μαζεύω όπως πάντα εγώ :grin: :grin: :grin:

Πρόεδρε,καλή επιτυχία στο έργο σου :jerking:

Oταν θα του παραδωσω το ταμειο να δεις το γελιο θα πεσει..... :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
να ξαναγινει ονομαστικη ψηφοφορια!!!
συμφωνω με τον ταρατσα!!!