Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/eyrwph-mesw-olympiakou.3308518.html]http://www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/eyrwph-mesw-olympiakou.3308518.html[/url]

2. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που κατακτήσει το Κύπελλο η ΑΕΚ, η οποία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Ενωσης κάνουν προσπάθειες για να μπορέσουν να αγωνιστούν.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/eyrwph-mesw-olympiakou.3308518.html]http://www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/eyrwph-mesw-olympiakou.3308518.html[/url]

2. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που κατακτήσει το Κύπελλο η ΑΕΚ, η οποία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Ενωσης κάνουν προσπάθειες για να μπορέσουν να αγωνιστούν.

Σιγα μην παρει κουπα ο προεδρας και καθεται να την...κοιταει.Για να βγει στην ευρωπη τη θελει.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Με τον Ανεστη πως τα βλεπετε ρε παιδια θα στρωσει  :think: :think:

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Εχει θεματάκι στις εξόδους ο Ανέστης, το βλέπουμε όλοι.
Δε νομίζω να τον έχουμε για βασικό του χρόνου, αν θέλουμε να λέμε πως θα πρωταγωνιστήσουμε.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εχει θεματάκι στις εξόδους ο Ανέστης, το βλέπουμε όλοι.
Δε νομίζω να τον έχουμε για βασικό του χρόνου, αν θέλουμε να λέμε πως θα πρωταγωνιστήσουμε.

Και με την χασογκολιαση εχουμε θεμα, χτες 20 ευκαιριες χασανε...Αλλα αυτο θα διορθωθει φανταζομαι το καλοκαιρι....

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Και με την χασογκολιαση εχουμε θεμα, χτες 20 ευκαιριες χασανε...Αλλα αυτο θα διορθωθει φανταζομαι το καλοκαιρι....

Δεν γίνεται να βάζουμε σε κάθε παιχνίδι 4άρες και 5άρες. Χθες αν πρόσεξες είχαμε πολλά μακρινά σουτ που είτε περνούσαν έξω, είτε ήταν εύκολη υπόθεση για τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Ο Αραβίδης προσωπικά μου αρέσει. Παλεύει, τρέχει, μαρκάρει. Την ιδρώνει την φανέλα. Βέβαια δεν είναι ο σούπερ γκολτζής. Ο Μπρέσεβιτς είναι κλασικό βαρύ φορ (και λόγω ύψους). Για τον Κρισάντους δεν μπορούμε να πούμε ακόμα. Στάνταρ χρειαζόμαστε ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Ενα φορ που να μπορεί να χτυπήσει ενδεκάδα πιστεύω να το πάρουμε το καλοκαίρι.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν γίνεται να βάζουμε σε κάθε παιχνίδι 4άρες και 5άρες. Χθες αν πρόσεξες είχαμε πολλά μακρινά σουτ που είτε περνούσαν έξω, είτε ήταν εύκολη υπόθεση για τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Ο Αραβίδης προσωπικά μου αρέσει. Παλεύει, τρέχει, μαρκάρει. Την ιδρώνει την φανέλα. Βέβαια δεν είναι ο σούπερ γκολτζής. Ο Μπρέσεβιτς είναι κλασικό βαρύ φορ (και λόγω ύψους). Για τον Κρισάντους δεν μπορούμε να πούμε ακόμα. Στάνταρ χρειαζόμαστε ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Ενα φορ που να μπορεί να χτυπήσει ενδεκάδα πιστεύω να το πάρουμε το καλοκαίρι.

Οταν παιζεις με αχαρναικους ναι πρεπει να βαζεις και πανω απο πεντε τυπε....τον κρισαντους μαλλον τον πηρανε για αλλαγη αμα ξεμεινουμε απο φορ φετος οπως και να χει το καλοκαιρι καθε κατεργαρης στον παγκο του...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τελικα στο μπασκετ εγινε αυτο που περιμεναμε δηλαδη μια ηττα με μικρο σκορ διαφορας...μπραβο στην ομαδα για την προσπαθεια και οποιος γκρινιαζει που δεν μπορουμε να νικησουμε τον παναθηναικο περαστικα του

TLEVEND

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Τι συμπέρασμα βγαίνει;

Δεν ενδιαφέρεται ή δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τι συμπέρασμα βγαίνει;

Δεν ενδιαφέρεται ή δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει;

Λεφτα δεν βαζει, παρασκηνιακα δεν κανει τιποτα, ποια ειναι η χρησιμοτητα του να κοσμει τα πρωτοσελιδα της ωρας?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Λεφτα δεν βαζει, παρασκηνιακα δεν κανει τιποτα, ποια ειναι η χρησιμοτητα του να κοσμει τα πρωτοσελιδα της ωρας?
Παρασκηνιακα δεν χρειάζεται και δεν θέλουμε να κανει τίποτα.Το οτι δεν βάζει λεφτά είναι μια χαζή καραμέλα των γαυρων που την πιπιλας και συ.Βάζει όσα χρειάζονται και τίποτα παραπανω και καλά κανει.

TLEVEND

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
΄Οσο δεν υπάρχει άλλη σοβαρή εναλλακτική λύση ότι και να λέμε είναι περιττό.
Αν και ο @Gun Club έχει πει,σε παλαιότερη κουβέντα μας, ότι θα προτιμούσε ακόμη και να διαλυθεί η ομάδα.Ειναι άποψη του και σεβαστή μέχρι ένα σημείο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Παρασκηνιακα δεν χρειάζεται και δεν θέλουμε να κανει τίποτα.Το οτι δεν βάζει λεφτά είναι μια χαζή καραμέλα των γαυρων που την πιπιλας και συ.Βάζει όσα χρειάζονται και τίποτα παραπανω και καλά κανει.

Στον κοσμο που εδωσε ενα σκασμο λεφτα για τα αεροπορικα για να ερθει ΟΑΚΑ να του πεις οτι εγω εχω περηφανια και δεν με νοιαζει που με πηδαει το καπετανατο του χοντρου ασαλιωτα  :idiot:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
΄Οσο δεν υπάρχει άλλη σοβαρή εναλλακτική λύση ότι και να λέμε είναι περιττό.
Αν και ο @Gun Club έχει πει,σε παλαιότερη κουβέντα μας, ότι θα προτιμούσε ακόμη και να διαλυθεί η ομάδα.Ειναι άποψη του και σεβαστή μέχρι ένα σημείο.

Απο το να τσακωνομαι με τον Τουιτι και τον Ρωσο για τα ψιχουλα που θα πεταει ο χοντρος το προτιμω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στον κοσμο που εδωσε ενα σκασμο λεφτα για τα αεροπορικα για να ερθει ΟΑΚΑ να του πεις οτι εγω εχω περηφανια και δεν με νοιαζει που με πηδαει το καπετανατο του χοντρου ασαλιωτα  :idiot:
Ελα μαλακιες λες τώρα και το ξέρεις,κανεις δεν έχει πάρει αεροπορικα απο τώρα,και αν κάποιος έχει πάρει,τα αλλάζει,δεν χάνει τα λεφτά του.
20 χρόνια κυβερνάει το καπετανατο του βοθρυλου,τώρα σε πείραξε;ξέραμε οτι θα άλλαζε η ημερομηνία.και καλυτερα που άλλαξε.εγώ θέλω να είναι ξεκουραστος ο πουστης,να γίνει ντέρμπυ απο τα παλιά και να νικήσει ο καλύτερος.και χωρίς τα διαιτητικά "λάθη" του πρώτου αγώνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom