talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μπα ρε DVDCDLP... απλά δεν εχω τι άλλο να κάνω και το βλέπω...παιζουν οι ...πονεμένοι...Καλά που ενημερώνεις γιατί εγώ δεν έχω όρεξη να δω κι άλλον Παναθηναϊκό φέτος!!!
μπα ρε DVDCDLP... απλά δεν εχω τι άλλο να κάνω και το βλέπω...παιζουν οι ...πονεμένοι...Καλά που ενημερώνεις γιατί εγώ δεν έχω όρεξη να δω κι άλλον Παναθηναϊκό φέτος!!!
για υποψία πάει.....Αν υποψιαστώ ότι θα μας δείχνει τα δάχτυλα ο Καραγκούνης...
Πρωταπριλιά είναι;υποψιάσου..........4-0.....τα δάκτυλά; ρεεεεεεεεεεε........... ..
βάλε μεταξωτά σεντόνια....
ΘΑ τα βάλει και τα τέσσερα ο ρίμπο εκεί που πρέπει.....υποψιάσου..........4-0.....τα δάκτυλά; ρεεεεεεεεεεε........... ..
βάλε μεταξωτά σεντόνια....
Άντε μωρή ηθική πρωταθλήτρια!
Εμπρός για μια νέα 4άρα!
οχι ρε... Εμαθαν ότι φεύγει ο ΤΕΣΣΕΙΡΟ και είπαν να του κάνουν ένα δώρο..........Πρωταπριλιά είναι;
Τζίγγερ Θεέ πάρε την Καέ!Ε, αφού το ζήτησες, φιλαράκι, φάτην -την τεσσάρα- κι απο το ημίχρονο κιόλας!
Το κακό είναι οτι θα μας λέει μετά ο Τζίγκερ οτι είμαστε και υπερομάδα......
φαντάσου να αποσύρει την πρόταση εξαγοράς γιατί η ομάς δεν χρειάζεται βοήθεια.......Ε, αφού το ζήτησες, φιλαράκι, φάτην -την τεσσάρα- κι απο το ημίχρονο κιόλας!
Το κακό είναι οτι θα μας λέει μετά ο Τζίγκερ οτι είμαστε και υπερομάδα......
ρε κοίτα να δεις που έχουν βαλθεί να καταστρέψουν ντε και καλά το ένα μαγαζί που δουλεύει.....Τζίγγερ Θεέ πάρε την Καέ!
φαντάσου να αποσύρει την πρόταση εξαγοράς γιατί η ομάς δεν χρειάζεται βοήθεια.......
Ναι μάλλον ...μπορει να γινει και αυτό .... Τελικός Champion League είναι εξάλλου όλα μπορει να συμβούν !!!Λες η ΑΕΚ να φάει 7 εφτά στο τέλος και να σπάσει το ρεκόρ του γάβρου με τη Γιουβέντους;
(Σόρρυ φίλοι ΑΕΚτζήδες, η χαλαρότης των ημερών βλέπετε.....)
Και Βασίλισσα also !!!πρωταθλημα ξανα