Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
βρε κοπροσκυλο σιχαμενο
και οι 2 πτωσεις ηταν εξωαγωνιστηκες
γελοιο απεικασμα,κριθηκε εκτος γραμμων
αν εγω νικουσα την γρια οτι και να εκανε ο μπαοκ δεν με ενδιαφερε πουστη προσφυγα
αντε γυρνα στην τουρκια βρωμομεμετι
εσυ κωλοτρυπιδατε επεσες γιατι το αξιζες
ποια φανελα και αρχιδιες
η φανελα σου ειναι τουρκικη
Μιλας εσυ γοα φανελα σκουλικι εβραιε. 12 κλαψομουνιδες εβραιοι που ηταν στις γριες μαζευτηκαν σε ενα καφενειο ν πιουνε το ουζακι τους γιατι ήταν κ αλκοολικοι κ ειπαν ν φτιαξουν ομαδα. Για ν δειξουν πως θ ειναι καλυτεροι απ αυτη του ΗΡΑ την ειπανε ΑΡΗ κ για χρωματα διαλεξαν το κιτρινομαυρο του βυζαντιου. Ασε ρε σκατογαυρο εβραιικο σκουλικι. Εβραιος ήσουν κ εβραίος θα παραμεινεις. Ακου ΑΝ κερδιζα τις γριες. ΕΧΑΝΕΣ 2-1 οταν μπηκες μέσα. Εφαρμοστηκαν κ σε σενα οι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ. Τραβα τωρα μωρη σκουλικαντερα πισω στη τρυπα σου. Εβραιε.
 

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Μηνύματα
2.567
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Εντελώς αγράμματα αυτά τα σκουλήκια, ούτε απλά μαθηματικά δεν ξέρουν. 2004/5 13η θέση ΟΦΗ 32, 14η θέση ΑΡΗΣ 25. 32-25= 7 βαθμοί διαφορά. 3 (που αφαιρέθηκαν) + 3 (που θα έπαιρνε αν νικούσε τον ΗΡΑ)= 6. 7>6 το επτά είναι μεγαλύτερο του έξι, άρα ο ΑΡΗΣ έπεσε καθαρά και πε-ξάστερα.
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καιρο ειχα να μπω και βλέπω πως οι συνομιλίες γίνονται στον ίδιο ευγενικό τόνο, οι δε χαρακτηρισμοί όλο και κοσμιότεροι...

οκ, εντάξει, το αντιλαμβάνομαι, θα μας σκίσετε σε 3 χρόνια (μιλάμε πως έχετε απωθημένα μαζί μας, όχι αστεία), αλλά αυτό που λέτε είναι πως θα μας σκίσετε επειδή ο Μελισσανίδης θα πάρει όλα τα εξωαγωνιστικά οφίτσια.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Ολυμπιακός ήμουνα και στα πέτρινα, Ολυμπιακός είμαι και τώρα. Απλά δεν θέλω να ακούσω πως εσείς θα τα παίρνετε στο γήπεδο, ενώ εμείς τα παίρναμε εξωγηπεδικά. Να μην εθελοτυφλείτε.

Βεβαίως, οφείλω να ξαναπώ πως δεν ανιτλαμβάνομαι με τη δική μου ιδιοσυγκρασία γιατί τέτοιο μένος για ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Αλλά ο καθείς με το μυαλό του.
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
1ον και μικαω προσωπικα. Αυτο που παει ν κανει ομελισσαν μ τ εξωαγωνιστικα δε μου αρεσει. ΑΛΛΑ επειδη οταν τοεκανες εσυ επι 15 ετια κ σου τ ελεγα μου εκανες το κινεζο κ μου ελεγες παπριες οχι μονο θα τον υπερασπιστω αλλα θα φωναω κ τ όνομά του.
2ον Οταν μπαινει ο αλλος κ βριζει εσυ θελεις να τον εχουμε με τα σεις κ με τ σας Κ μη μου πεις οτι αν αρχισει ο αλλος ν σε μπινελικωνει εσυ θ εισαι κυριος.
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εντελώς αγράμματα αυτά τα σκουλήκια, ούτε απλά μαθηματικά δεν ξέρουν. 2004/5 13η θέση ΟΦΗ 32, 14η θέση ΑΡΗΣ 25. 32-25= 7 βαθμοί διαφορά. 3 (που αφαιρέθηκαν) + 3 (που θα έπαιρνε αν νικούσε τον ΗΡΑ)= 6. 7>6 το επτά είναι μεγαλύτερο του έξι, άρα ο ΑΡΗΣ έπεσε καθαρά και πε-ξάστερα.
Εβραιος ειναι ρε. Κ μαλιστα σκουλικοεβραιος. Φυσικα κ το 6 ειναι μεγαλυτερο του 7
 

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
5.360
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Εβραιος ειναι ρε. Κ μαλιστα σκουλικοεβραιος. Φυσικα κ το 6 ειναι μεγαλυτερο του 7



ο βλάκας είναι ανίκητος

Στο συγκεκριμένο θέμα δίνεται έμφαση στη δύναμη της βλακείας.
Ο βλάκας αποδυναμώνει και καταστρέφει το βασικό συστατικό προόδου μιας κοινωνίας, που είναι η έγκυρη πληροφορία και η υπάρχουσα γνώση. Έτσι, ο τύπος με άϊ κιού ραδικιού, οδηγεί τα πράγματα σε κατάσταση σύγχυσης και εντροπίας. Ειδικά στην περίπτωση που κατέχει μια θεσμική θέση, με τις κινήσεις του είναι σε θέση να καταστρέψει π.χ.: έναν οργανισμό, την ανθρωπότητα.

Η προσπάθεια να πειστεί ένας βλάκας μέσω παράθεσης τετράγωνων και ακλόνητων επιχειρημάτων δεν οδηγεί πουθενά. Αυτός είναι στο δικό του κόσμο. Πέρα από το αίτιο και το αιτιατό. Δεν υπακούει σε νόμους και αρχές, δεν καταλαβαίνει από dead line και προθεσμίες. Ο χρόνος που μπορείς να σπαταλήσεις για να βρεις άκρη μαζί του, είναι σίγουρα ο πιο χαμένος χρόνος. Η συνεχόμενη προσπάθεια οδηγεί σε λογομαχίες οι οποίες όμως χωρίς να οδηγούν πουθενά, εξουθενώνουν τον λογικό, ενώ ο βλάκας δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δοκιμάζοντας κάποιος πάλι να κατέβει στο επίπεδο του μπας και συνεννοηθεί μαζί του χάνει κατά κράτος λόγω χρόνιας προϋπηρεσίας και εμπειρίας του βλάκα, στη βλακεία. Ο βλάκας, είναι ανίκητος. Δυστυχώς στη βλακεία δεν υπάρχει αντίδοτο!!!


φανερό σε ποιό αναφέρομαι και συ Γρηγόρη για να είσαι επιεικής με τους ανθρώπους. κάποιες φορές δεν θέλεις αλλά πρέπει.
 

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
5.360
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ΠΕΡΙ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΔΟΚΙΜΙΟΝ

Πόσες φορές δεν µείνατε πραγµατικά βουβοί, απορηµένοι, αποκαµωµένοι, ηττηµένοι κατά κράτος όχι από κάποιο σπουδαίο µαχητή της ζωή, όχι από έναν ευφυή στρατηλάτη, ή δεξιοτέχνη των ελιγµών, αλλά από τη συσσωρεµένη χαοτική ενέργεια που ακτινοβολεί γύρω του ο µαλάκας.
Προσπαθώντας να προσεγγίσουµε την υφή αυτής της αλλόκοσµης ενεργείας παρατηρούµε ότι η πηγή της, ο µαλάκας δηλαδή, έχει άγνοια αυτής και συγχρόνως χαίρει ανοσίας ως προς τα καταστροφικά αποτελέσµατά της.
Προχωρώντας στην πνευµατική δοµή ενός µαλάκα θα παρατηρήσουµε ότι απλώς απουσιάζει παντελώς. Η µαλακία εκ των αποτελεσµάτων της µπορεί να χαρακτηριστεί συµπαγής αλλά και κυµατική διότι ακτινοβολείται. Εµπίπτει λοιπόν σαφώς στους νόµους της κβαντοµηχανικής.
Όπως δε γνωρίζουµε για ένα σωµατίδιο τη θέση του κάποια δεδοµένη στιγµή, έτσι και για το µαλάκα δε γνωρίζουµε ποτέ θα κάνει τη µαλακία του. Όπως συµπεραίνουµε επαγωγικά ότι το σωµατίδιο βρίσκεται εκεί λόγω του ίχνους του, έτσι σκεπτόµενοι ορίζουµε ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να είναι µαλάκας, παρατηρώντας αυτό που έκανε-κατάστρεψε- ισοπέδωσε.
Η κλίµακα βαθµονόµησης της µαλακίας παραµένει κενή διότι ως γνωστό η ερώτηση πόσο µαλάκας είσαι, ούτε έχει ούτε χρήζει απάντησης.
Το τυχαίο είναι πρωτογενές χαρακτηριστικό της µαλακίας καθότι η οργή του µαλάκα πίπτει επί δικαίων και αδίκων.
Είναι αυτονόητο ότι στην αναµέτρηση µε ένα µαλάκα απουσιάζουν οι κανόνες παιχνιδιού διότι ο µαλάκας µη έχοντας ενδοιασµούς ως προς το αποτέλεσµα των ενεργειών του έχει σαφές τακτικό πλεονέκτηµα και στην ουσία διευθύνει αυτός το παιχνίδι. Εσύ απλώς προσπαθείς να ελαχιστοποιήσεις τις συνέπειες.
Ο µαλάκας λειτουργεί αυτόνοµα και ευτυχώς ποτέ δε συνεργάζεται µε άλλο µαλάκα. Αν αντιπαρατεθεί µε κάποιο όµοιό του, παρακολουθούµε µια µάχη τιτάνων. Ο πολλαπλασιασµός του µαλάκα δεν είναι έργο βιολογικής αναπαραγωγής αλλά µαζικής καλλιέργειας, έργο που έχουν αναλάβει αποκλειστικά σχεδόν οι κυβερνήσεις των κρατών, καθώς επιδοτούν τις καλλιέργειες αυτές, διορίζοντας τους µαλάκες, κάνοντας τους πρωθυπουργούς - στρατηγούς-υπουργούς-διευθυντές παρέχοντας δηλαδή σοβαρά κίνητρα και δίνοντας τους πεδίον δόξης λαµπρόν.
Η εξάπλωση του µαλάκα είναι παγκόσµια και δε γνωρίζει διαχωρισµούς εθνικούς, θρησκευτικούς, φυλετικούς. Αυξητική τάση παρατηρείται στις δυτικές κοινωνίες, ενώ η Αµερική χαρακτηρίζεται ο leader του χώρου διαθέτοντας ως ηγέτη τον κορυφαίο µετρ τον ΜΠΟΥΣ, κρίνοντας από τα καταστροφικά αποτελέσµατα των ενεργειών του ανά τη γη.
Η µαλακία επίσης είναι αταξική καθώς η κοινωνική της διαστρωµάτωση είναι ισοµερής γενικά. Η µαλακία ως µη βιολογική διεργασία δεν κληρονοµείται ευτυχώς, απλά εγκαθίσταται στον πάσχοντα από αδιερεύνητες ως σήµερα δυνάµεις, κάτι σαν θείο δώρο δηλαδή. Ελάχιστη είναι η επίδραση παιδαγωγών, φίλων, ερωτικών συντρόφων στον περιορισµό της. Η µαλακία και ο µαλάκας κατ' επέκταση παραµένουν αναλλοίωτα στο χρόνο. Λέµε αυτός µαλάκας ήταν, είναι και θα είναι. Ενώ µηδενική είναι και η επίδραση του χώρου, λέµε χαρακτηριστικά όπου και να βρεθεί θα την κάνει τη µαλακία του!.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η επαγγελµατική κατάσταση του µαλάκα, καθώς προτιµά επαγγέλµατα που θα του δώσουν κύρος, στα µάτια των άλλων. Έτσι συχνή είναι η εµφάνιση του στις τάξεις των καθηγητών, στρατιωτικών κατά κόρον, καθώς τα θύµατά τους οι κατώτεροι στερούνται δυνατότητος αντίδρασης. Επίσης αρχιτεκτόνων µε ανάλογου κάλλους κτίσµατα, δικηγόρων αφού συχνά ακούµε- µε έκαψε ο µαλάκας ο δικηγόρος. Ελάχιστη είναι η αντιπροσώπευση στο χώρο των γιατρών γιατί ως γνωστών εκεί οι µαλακίες δε συγχωρούνται απλώς «θάβονται». Η δηµιουργική φαντασία λείπει τελείως από το µαλάκα άρα ο χώρος των τεχνών στερείται των πολυτίµων υπηρεσιών τους. Εξαίρεση ο χώρος της µουσικής, κυρίως της λεγοµένης νεολαιΐστικης , όπου ο µαλάκας µεγαλουργεί, ιδίως στο στιχουργικό τοµέα παράγοντας στίχους- ορισµούς της µαλακίας.
Γνωστοί τρόποι αντιµετώπισης του µαλάκα δεν υπάρχουν. Η αποφυγή συναναστροφής µε µαλάκες ελάχιστα πετυχαίνει, καθόσον η µαλακία δύναται να πλήξει από πολύ µακριά!. Χωρίς άµεση επαφή µε το µαλάκα. Περισσότερο αποτρεπτική φαίνεται να είναι η απειλή σωµατικής βίας. Μια φράση του τύπου - πρόσεχε γιατί εγώ δε σηκώνω µαλακίες, συνήθως λειτουργεί κατευναστικά στο µαλάκα.
Η µαλακία ποσοτικά προσφέρεται ολόκληρη η ενισχυµένη κατά το ήµισυ. Ορίζουµε το ατυχές αποτέλεσµα σαν µια µαλακία και µισή.
Ως καλλιέργεια ο µαλάκας είναι ιδιαίτερα αποδοτική καθώς φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν.
Ως ενέργεια συγγενεύει µε την γκαντεµιά κρίνοντας από τα αποτελέσµατα και τη µεταδοτικότητα και των δυο, αν και η γκαντεµιά είναι σαφώς υποδεέστερη και αντιµετωπίζεται µε διάφορα φυλακτά.
Δεν πρέπει να συγχέοµε τη µαλακία µε τη βλακεία διότι ο βλάκας είναι σχετικά ακίνδυνος και ενίοτε συµπαθής. Ο µαλάκας µε απλές και φαινοµενικά αθώες κινήσεις καταφέρνει το µέγιστο καταστροφικό αποτέλεσµα. Απαιτείται διαρκής εγρήγορση κατά την επαφή µαζί του. Η µαλακία ενίοτε κατοχυρώνεται πνευµατικά ως ιδιοκτησία στον πάσχοντα. Γνωστός είναι ο χαρακτηρισµός: µαλάκας µε πατέντα.
Έχει ιδιαίτερο λουκ καθώς ο µαλάκας συναντάται και µε περικεφαλαία.
Μαθηµατικά η µαλακία τείνει στο άπειρο, συχνά λέµε η µαλακία του δεν έχει όρια.
Στη φυσική ανήκει στα κεφαλαία της βλητικής και πτητικής, καθώς ο µαλάκας πετάει συνεχώς διάφορες µαλακίες.
Ως συµπαγές µέγεθος έχει µονάδα µέτρησης, βάρους το χιλιόγραµο, καθώς λέµε συχνά: πόσα κιλά µαλάκας είσαι ή κουβαλάς τόνους µαλακίας.
Συχνά εκδηλώνονται συγγενή χαρακτηριστικά συµπεριφοράς σε απλά άτοµα µε δυσδιάκριτα όρια προς τη µαλακία, οπότε λέµε: µαλακοφέρνεις ή µου φαίνεται; Η συχνή δηλαδή επαφή προκαλεί την εκδήλωση συµπεριφοράς γνωστής ως µαλακοφέρσιµο.
Στην γραµατική συντάσσεται µε ρήµατα προτροπής, προσθέτοντας την ρίζα ρε, φύγε ρε µαλάκα, άντε γ.ρε µαλάκα, ξεκόλλα ρε µαλάκα. Κλείνεται κατά το βλάκας.
Το µαλάκα ταλαιπωρούν περιέργως διάφορα φιλοσοφικά ερωτήµατα π.χ. η κότα γέννησε το αυγό ή η κατσίκα.
Η µαλακία αν και έλκει την καταγωγή της από τη γνωστή παιδική συνήθεια δεν εκδηλώνεται ως πάθηση αν κοπεί σχετικά νωρίς, επίσης δεν έχει παρενέργειες αν χρησιµοποιείται για να ποικίλει το ερωτικό παιχνίδι.πάντοτε µε µέτρο όµως.
Φαίνεται να υπάρχει αύξηση της µαλακίας µε την πάροδο του χρόνου.λέµε: για την ηλικία σου καλή η µαλακία σου. Στους ηλικιωµένους συγχέεται µε την γεροντική άνοια, απαλλάσσοντας έτσι τον πάσχοντα από το στίγµα του µαλάκα. Επίσης σε αυτή την ηλικία περιορίζονται και οι βλαπτικές συνέπειες της λόγω της επαγγελµατικής και κοινωνικής απόσυρσης του υπερήλικα µαλάκα! Μόνο όταν επέλθει το µοιραίο απαλλάσσονται τα θύµατά του, αν και συχνά υποφέρουν από άγχος και εφιάλτες ότι ο µαλάκας αναστήθηκε. Η επανένταξη των θυµάτων του µαλάκα σε υγιές περιβάλλον πρέπει να γίνεται προσεκτικά καθώς εκδηλώνουν παροδικό µαλακοφέρσιµο.
Κλείνοντας την µικρή απόπειρα διερεύνησης του µαλάκα, συνοψίζοντας µε το ρητό: Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ.


αυτό για να γνωρίσουμε το νέο φίλο μας και να του φερθούμε με ανθρώπινο τρόπο.
παρακαλώ να είστε εγκάρδιοι μαζί του, η φύση δεν είναι για όλους δίκαιη.
 

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Μηνύματα
1.856
Like
2
Πόντοι
16
Εβραιος ειναι ρε. Κ μαλιστα σκουλικοεβραιος. Φυσικα κ το 6 ειναι μεγαλυτερο του 7

αστους ρε παπαρα και εσυ
παλι δανεικο πηραν σημερα απο τον γαυρο, τον καραγκουνη
και σκοτωνονται με τα αλλα τα πουτανακια του ολυμπιακου για τον ντε βισεντι
 

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Μηνύματα
2.567
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
αστους ρε παπαρα και εσυ
παλι δανεικο πηραν σημερα απο τον γαυρο, τον καραγκουνη
και σκοτωνονται με τα αλλα τα πουτανακια του ολυμπιακου για τον ντε βισεντι
Αυτή η φάμπρικα πρέπει να τελειώσει, δεν είναι το ελληνικό λαμογιο-πρωτάθλημα για (εσωτερικούς) δανεισμούς. >:(
 

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Μηνύματα
1.856
Like
2
Πόντοι
16
Αυτή η φάμπρικα πρέπει να τελειώσει, δεν είναι το ελληνικό λαμογιο-πρωτάθλημα για (εσωτερικούς) δανεισμούς. >:(

αν δεν εχεις μαντηλι να κλαψεις ετσι ειναι
συγκεκριμενα αν ηξερες πραγματικα στον αρη εβαζες τα γελια
πανηγυριζουν για το αρθρο 99 που απο τα 30 μυρια χρεη τα ριχνει στα 22 αλλα και παλι ο προεδρας ειναι αφραγκος και με 1000 διαρκειας αντε πληρωστα
προσπαθουν να βγαλουν ενα πορισμα για το που πηγαν τα λεφτα και ακομα δεν βγηκε και το μπαλακι παει απο εδω και απο εκει
ψηφισαν στην λεσχη αν ερθει ο επενδυτης να τον ελέγξουν πρωτα
πως μετα να μην γινει πουτανακι του γαβρου μετα?
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1ον και μικαω προσωπικα. Αυτο που παει ν κανει ομελισσαν μ τ εξωαγωνιστικα δε μου αρεσει. ΑΛΛΑ επειδη οταν τοεκανες εσυ επι 15 ετια κ σου τ ελεγα μου εκανες το κινεζο κ μου ελεγες παπριες οχι μονο θα τον υπερασπιστω αλλα θα φωναω κ τ όνομά του.
2ον Οταν μπαινει ο αλλος κ βριζει εσυ θελεις να τον εχουμε με τα σεις κ με τ σας Κ μη μου πεις οτι αν αρχισει ο αλλος ν σε μπινελικωνει εσυ θ εισαι κυριος.
εγω σου είπα κάτι
κανείς δεν έχει παραδεχτεί πως έστω τα μισά πρωταθλήματα τα πήρε ο Ολυμπιακ΄ς στα ίσια.
όλο για φίδια και μα:ιμούδες μιλούσανε και όλο κλαίγανε (και βλέπεις δεν μιλάω προσωπικά) αλλά τις ομάδες τους και τους προέδρους τους που όλο κάνανε παπαριές δεν τα λέγανε.

Προσωπικά δεν με νοιάζει τι λέει ο άλλος. Για μένα είναι ένα παιχνίδι. Δεν το καταλαβάινω γιατί πρέεπι να φουρκόζομαι που ο άλλος είναι ΠΑΟ ή ΑΕΚ. Εγώ φουρκίζομαι που με βρίζουνε απλά και μόνο επειδή υποστηρίζω μια ομάδα. Χωρίς καν να ξέρει κάποιος ποιος ή τι είμαι, χωρίς τις περισσότερες φορές να σε ακούει να λες τη γνώμη σου.

Αλλά έρχεσαι στα λόγια μου. Επομένως, όταν με το καλό (και στο εύχομαι, αλήθεια λέω) πάρεις κι εσύ πρωταθλήματα με τρόπο που διαφαίνεται πως θα είναι ....πλάγιος (μένει να αποδειχτεί ή να γίνει εξώφθαλμα όταν και εφόσον γίνει), τότε δεν θα πρέπει να κάνεις κι εσύ την καμηλοπάρδαλη.

Με άλλα λόγια....όταν κάποιος λέει πως το πρωτάθλημα είναι διεφθαρμένο και καθορίζεται απο εξωτερικούς παράγοντες, τότε πρεπει να παραδέχεται πως όταν το παίρνει χρησιμοποιεί τον ίδιο τρόπο.
Όταν πάλι λέει πως είναι καθαρό, τότε πρέπει να παραδέχεται πως όπως το παίρνει ο ίδιος καθαρά, θα το παίρνει και ο  ανταγωνιστής.

Δεν γίνεται μονά ζυγά δικά του πάντα.
 

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Μηνύματα
2.567
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
καιρο ειχα να μπω και βλέπω πως οι συνομιλίες γίνονται στον ίδιο ευγενικό τόνο, οι δε χαρακτηρισμοί όλο και κοσμιότεροι...

οκ, εντάξει, το αντιλαμβάνομαι, θα μας σκίσετε σε 3 χρόνια (μιλάμε πως έχετε απωθημένα μαζί μας, όχι αστεία), αλλά αυτό που λέτε είναι πως θα μας σκίσετε επειδή ο Μελισσανίδης θα πάρει όλα τα εξωαγωνιστικά οφίτσια.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Ολυμπιακός ήμουνα και στα πέτρινα, Ολυμπιακός είμαι και τώρα. Απλά δεν θέλω να ακούσω πως εσείς θα τα παίρνετε στο γήπεδο, ενώ εμείς τα παίρναμε εξωγηπεδικά. Να μην εθελοτυφλείτε.

Βεβαίως, οφείλω να ξαναπώ πως δεν ανιτλαμβάνομαι με τη δική μου ιδιοσυγκρασία γιατί τέτοιο μένος για ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Αλλά ο καθείς με το μυαλό του.
Είναι πάντα εύκολο να κουνάς το δάκτυλο και να κάνεις τον υπεράνω όταν είσαι από την πλευρά του ισχυρού και του χορτασμένου. Μέχρι τώρα ότι έχουμε πάρει το πήραμε στο γήπεδο και πήραμε περισσότερα από αυτά που μας άφησαν να σηκώσουμε, για το μέλλον θα δούμε εδώ θα είμαστε.
Τα απωθημένα που αναφέρεις, δεν τα έχουμε μόνο εμείς, όλοι οι ανταγωνιστές σου τα έχουν και όχι από ζήλεια όπως ίσως νομίζεις. Τα απωθημένα δημιουργούνται όταν έχεις λυσσασμένα σκυλιά σαν τον Κόκκαλη και τον Μαρινάκη που δεν αφήνουν ούτε ψίχουλο να πέσει από τη βουλιμία τους. Αν εσύ θεωρείς φυσιολογικό το να έχεις πάρει 15 στα 17 πρωταθλήματα με γεια σου και χαρά σου. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις όμως είναι ότι αυτή η περίοδος είναι χρυσή μόνο στο δικό σας μυαλό, για όλους τους άλλους θα είναι η περίοδος της παράγκας και του Βάλνερ. Γι αυτό κι αν τύχει και αλλάξουν οι ισορροπίες όλη αυτή η εχθρότητα που έχει συγκεντρωθεί από όλες τις πλευρές θα ξεχειλίσει και θα καταπιεί δίκαιους και άδικους. Να ξέρεις όμως ότι αυτοί που αποθεώνεις τη δημιούργησαν.
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτή η φάμπρικα πρέπει να τελειώσει, δεν είναι το ελληνικό λαμογιο-πρωτάθλημα για (εσωτερικούς) δανεισμούς. >:(
οταν ζητάνε οι οπαδοί 30 μεταγραφές σε κάθε περίοδο, τελικά οι 15 θα πηγαίνουνε δανεικοί... απλό.

 

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Μηνύματα
319
Like
2
Πόντοι
1
το ξυλο στην δραμα ηταν αλλο πραμα
ποτε ξανα χανουμια στον βορρα
ξυλο χανουμια και στην κατερινη
παρτο το χαμπαρι ο κωλος σας δεν κλεινει

καλημερα πουτανα αεκ
καλημερα και στα πουτανοπαιδα της σκεπαστης
υγ:ειχαμε εναν αεκτση στην αυλωνα οταν ειμανε φανταρος
και καθε βραδυ τον πηδουσαμε
το χετε το πουστικο στο dna σας
απο τα παπουδια σας το πηρατε απο τοτε που ηταν γιουσουφακια στον μεγαλο αγα
μπουαχαχαχαχαχαχαχα
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εγω σου είπα κάτι
κανείς δεν έχει παραδεχτεί πως έστω τα μισά πρωταθλήματα τα πήρε ο Ολυμπιακ΄ς στα ίσια.
όλο για φίδια και μα:ιμούδες μιλούσανε και όλο κλαίγανε (και βλέπεις δεν μιλάω προσωπικά) αλλά τις ομάδες τους και τους προέδρους τους που όλο κάνανε παπαριές δεν τα λέγανε.

Προσωπικά δεν με νοιάζει τι λέει ο άλλος. Για μένα είναι ένα παιχνίδι. Δεν το καταλαβάινω γιατί πρέεπι να φουρκόζομαι που ο άλλος είναι ΠΑΟ ή ΑΕΚ. Εγώ φουρκίζομαι που με βρίζουνε απλά και μόνο επειδή υποστηρίζω μια ομάδα. Χωρίς καν να ξέρει κάποιος ποιος ή τι είμαι, χωρίς τις περισσότερες φορές να σε ακούει να λες τη γνώμη σου.

Αλλά έρχεσαι στα λόγια μου. Επομένως, όταν με το καλό (και στο εύχομαι, αλήθεια λέω) πάρεις κι εσύ πρωταθλήματα με τρόπο που διαφαίνεται πως θα είναι ....πλάγιος (μένει να αποδειχτεί ή να γίνει εξώφθαλμα όταν και εφόσον γίνει), τότε δεν θα πρέπει να κάνεις κι εσύ την καμηλοπάρδαλη.

Με άλλα λόγια....όταν κάποιος λέει πως το πρωτάθλημα είναι διεφθαρμένο και καθορίζεται απο εξωτερικούς παράγοντες, τότε πρεπει να παραδέχεται πως όταν το παίρνει χρησιμοποιεί τον ίδιο τρόπο.
Όταν πάλι λέει πως είναι καθαρό, τότε πρέπει να παραδέχεται πως όπως το παίρνει ο ίδιος καθαρά, θα το παίρνει και ο  ανταγωνιστής.

Δεν γίνεται μονά ζυγά δικά του πάντα.
Προσωπικά θεωρώ ότι αρκετά από τα πρωταθλήματα που πήρε ο ΟΣΦΠ τα πήρε γιατί στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος έκανε καλύτερη κούρσα. Αλλά ΟΧΙ δεν τ άξιζε ΟΛΑ. Κάποια τα πήρε με σπρώξιμο από τους διαιτητές. Και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ έχουν σπρωχτεί κατά περιόδους (όποιος δε το παραδέχεται για μένα είναι ΜΑΛΑΚΑΣ) αλλά όχι με τέτοιον κραυγαλέο τρόπο.
Πάμε τώρα και στον πλάγιο τρόπο. Επειδή βαριέμαι να τα ΞΑΝΑγράφω πήγαινε ένα δύο μήνες πιο πίσω να δεις τι έγραφα για το τι πάει να χτίσει ο Μελισσανίδης και πως θα το χτίσει και μετά έλα ξαναπες μου. ΑΛΛΑ ξαναλέω ΕΓΩ, επειδή εσύ (όχι ΕΣΥ προσωπικά αλλά ΕΣΥ σαν πλειονότητα φιλάθλων του ΟΣΦΠ) όταν σου (όχι εγώ αλλά η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ των φιλάθλων των άλλων ομάδων) σου λέγαμε τα στραβά και τα άσχημα που κάνει ο ΟΣΦΠ απαντούσες με ατάκες "ας είχατε προεδράρα να δίνει μύρια να κάνετε ομαδάρα" και "χοχοχοχοχοχο" και άλλες τέτοιες παπαριές, εγώ το λοιπόν ΑΥΤΟ το χτίσιμο της παράγκας του Μελισσάν θα την υποστηρίξω. Και όταν έρθεις εσύ αύριο μεθαύριο να μου μιλήσεις για κιτρινόμαυρη παράγκα, εγώ αυτό που θα κάνω θα είναι ν ανοίξω το τεφτέρι με τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε οι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ 15 χρόνια τώρα, θα διαλέξω μία θασου την πετάξω στο μούτρα και θα νοιώθω υπεράνω. Βέβαια ΕΣΥ από την άλλη που τόσσα χρόνια λες πως ΟΛΑ σου τα πρωταθλήματα είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ θα πρέπει να κάνεις μούγκα στη στρούγκα. Αλλά εδώ είσαι και εδώ είμαι και θα δεις πως ΚΑΝΕΝΑΣ από τους ΟΣΦΠούδες που μπαίνουν στο θρεντ της ΑΕΚ δε θα βουλώσει στοματάκι. Θα μπουν και θα αρχίζουν να λένε. Αλλά μέχρι τότε έχουμε (δυο τρια) χρόνια ακόμα.
Και επειδή είπες για το βρίσιμο. Πήγαινε δυο τρεις σελίδες πιο πίσω και δες ποιος ξεκίνησε το βρίσιμο. Όταν μπαίνεις στο θρεντ της ΑΕΚ και αρχίζει να γράφεις ότι έγραφε ο Χριστίδης ή ο (και καλά) ΑΡΕΙΑΝΟΣ ε μη περιμένεις να είμαι ευγενικός μαζί σου. Την χριστοπαναγία σου θα την ακούσεις (διαβάσεις) και εβραίο θα σε πω (αν είσαι -και καλά- Άρης) και απόγονο θα σε πω (αν είσαι ΟΣΦΠ) και βούλγαρο, κτλπ. Όταν μπεις όμως (αν και δε βλέπω το λόγο να μπαίνεις σε θρεντ ομάδας διαφορετικής από της δικής σου δεν τον καταλαβαίνω. Προσωπικά πρέπει να έχω μπει 2 φορές στο θρεντ του βάζελου για να πω συγχαρητήρια για το ευρωπαϊκό, όπως και του ΟΣΦΠ. Και μία ή δυο σ αυτό του ΠΑΟΚ.
 

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Μηνύματα
319
Like
2
Πόντοι
1
Προσωπικά θεωρώ ότι αρκετά από τα πρωταθλήματα που πήρε ο ΟΣΦΠ τα πήρε γιατί στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος έκανε καλύτερη κούρσα. Αλλά ΟΧΙ δεν τ άξιζε ΟΛΑ. Κάποια τα πήρε με σπρώξιμο από τους διαιτητές. Και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ έχουν σπρωχτεί κατά περιόδους (όποιος δε το παραδέχεται για μένα είναι ΜΑΛΑΚΑΣ) αλλά όχι με τέτοιον κραυγαλέο τρόπο.
Πάμε τώρα και στον πλάγιο τρόπο. Επειδή βαριέμαι να τα ΞΑΝΑγράφω πήγαινε ένα δύο μήνες πιο πίσω να δεις τι έγραφα για το τι πάει να χτίσει ο Μελισσανίδης και πως θα το χτίσει και μετά έλα ξαναπες μου. ΑΛΛΑ ξαναλέω ΕΓΩ, επειδή εσύ (όχι ΕΣΥ προσωπικά αλλά ΕΣΥ σαν πλειονότητα φιλάθλων του ΟΣΦΠ) όταν σου (όχι εγώ αλλά η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ των φιλάθλων των άλλων ομάδων) σου λέγαμε τα στραβά και τα άσχημα που κάνει ο ΟΣΦΠ απαντούσες με ατάκες "ας είχατε προεδράρα να δίνει μύρια να κάνετε ομαδάρα" και "χοχοχοχοχοχο" και άλλες τέτοιες παπαριές, εγώ το λοιπόν ΑΥΤΟ το χτίσιμο της παράγκας του Μελισσάν θα την υποστηρίξω. Και όταν έρθεις εσύ αύριο μεθαύριο να μου μιλήσεις για κιτρινόμαυρη παράγκα, εγώ αυτό που θα κάνω θα είναι ν ανοίξω το τεφτέρι με τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε οι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ 15 χρόνια τώρα, θα διαλέξω μία θασου την πετάξω στο μούτρα και θα νοιώθω υπεράνω. Βέβαια ΕΣΥ από την άλλη που τόσσα χρόνια λες πως ΟΛΑ σου τα πρωταθλήματα είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ θα πρέπει να κάνεις μούγκα στη στρούγκα. Αλλά εδώ είσαι και εδώ είμαι και θα δεις πως ΚΑΝΕΝΑΣ από τους ΟΣΦΠούδες που μπαίνουν στο θρεντ της ΑΕΚ δε θα βουλώσει στοματάκι. Θα μπουν και θα αρχίζουν να λένε. Αλλά μέχρι τότε έχουμε (δυο τρια) χρόνια ακόμα.
Και επειδή είπες για το βρίσιμο. Πήγαινε δυο τρεις σελίδες πιο πίσω και δες ποιος ξεκίνησε το βρίσιμο. Όταν μπαίνεις στο θρεντ της ΑΕΚ και αρχίζει να γράφεις ότι έγραφε ο Χριστίδης ή ο (και καλά) ΑΡΕΙΑΝΟΣ ε μη περιμένεις να είμαι ευγενικός μαζί σου. Την χριστοπαναγία σου θα την ακούσεις (διαβάσεις) και εβραίο θα σε πω (αν είσαι -και καλά- Άρης) και απόγονο θα σε πω (αν είσαι ΟΣΦΠ) και βούλγαρο, κτλπ. Όταν μπεις όμως (αν και δε βλέπω το λόγο να μπαίνεις σε θρεντ ομάδας διαφορετικής από της δικής σου δεν τον καταλαβαίνω. Προσωπικά πρέπει να έχω μπει 2 φορές στο θρεντ του βάζελου για να πω συγχαρητήρια για το ευρωπαϊκό, όπως και του ΟΣΦΠ. Και μία ή δυο σ αυτό του ΠΑΟΚ.
και στου ΑΡΗ μπαινεις στα κρυφα γρηγορια
αντε να μπαρκαρεις στην σομαλια να σου κανουν το τσουτσουνι σημαια
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
το ξυλο στην δραμα ηταν αλλο πραμα
ποτε ξανα χανουμια στον βορρα
ξυλο χανουμια και στην κατερινη
παρτο το χαμπαρι ο κωλος σας δεν κλεινει

καλημερα πουτανα αεκ
καλημερα και στα πουτανοπαιδα της σκεπαστης
υγ:ειχαμε εναν αεκτση στην αυλωνα οταν ειμανε φανταρος
και καθε βραδυ τον πηδουσαμε
το χετε το πουστικο στο dna σας
απο τα παπουδια σας το πηρατε απο τοτε που ηταν γιουσουφακια στον μεγαλο αγα
μπουαχαχαχαχαχαχαχα
ΟΟΟ ΠΟΥΣΤΗ ΑΡΗ,ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕΣ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ
ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΡΙΑΝΟΙ
ΟΟΟ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ
ΑΤΙΤΛΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ,ΓΙΝΑΤΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ
ΟΟΟ ΞΕΚΟΛΙΑΡΗ,ΚΑΝΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ,ΣΤΟN ΠΕΙΡAIΑ
ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ,ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑ
ΟΟΟ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ,ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ ΓΑΜΑΕΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ,ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

Στο στρατό δεν είχα κανέναν ΑΡΕΙΑΝΟ. Τα σκουλίκια τα λιώναμε στην πύλη. Στη τρύπα σου σκουλίκι εβραίε
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και στου ΑΡΗ μπαινεις στα κρυφα γρηγορια
αντε να μπαρκαρεις στην σομαλια να σου κανουν το τσουτσουνι σημαια
Ναι η αλήθεια είναι πως έχω μπει στου Άρη....την κολοτρυπίδα. Αλλά όχι στα κρυφά. Στα φανερά. Με τη φανέλα του Σκόκο.. Ξέρεις εσύ

 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
το ξυλο στην δραμα ηταν αλλο πραμα
ποτε ξανα χανουμια στον βορρα
ξυλο χανουμια και στην κατερινη
παρτο το χαμπαρι ο κωλος σας δεν κλεινει

καλημερα πουτανα αεκ
καλημερα και στα πουτανοπαιδα της σκεπαστης
υγ:ειχαμε εναν αεκτση στην αυλωνα οταν ειμανε φανταρος
και καθε βραδυ τον πηδουσαμε
το χετε το πουστικο στο dna σας
απο τα παπουδια σας το πηρατε απο τοτε που ηταν γιουσουφακια στον μεγαλο αγα
μπουαχαχαχαχαχαχαχα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom