Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Μηνύματα
430
Like
0
Πόντοι
1
και εγω στενοχωρηθηκα που εχασε ο Ολυμπιακος τον μανταλο,τι Σαβιολα και μλακιες  :grin:
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Σαβιολα ειναι μεγαλη μεταγραφη μη λεμε μαλακιες. Αλλα ΑΝ θεωρεις πως το προβλημα του οσφπ ειναι στη κορυφη της επιθεσης τοτε πολυ απλα δε ξερεις τι σου γινεται. Εχεις, κατα  την αποψη μου ενα φορ που ΑΝ δουλεψεις σοβαρα μαζι του θα σου βγει τοπ κσι για υην ευρωπη κ τον καταδικαζεις παλι σε παγκο. Κ απο αμυντικο χαφπουτσες. Ασε που δεν εχεις κ εναν 30χρονο ιμπαγασα ν σου εκμεταλευτει τον σαβιολα. Κ εχεις κ αναγκη απο μπακ σπ εξτρεμ.
 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.984
Like
30.417
Πόντοι
5.006


Το Contra.gr αποκαλύπτει: Εφιάλτης για 25 παράγοντες της ΑΕΚ το άρθρο 44

Τρόμος για περίπου 25 παράγοντες της ΠΑΕ, που απειλούνται με κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας τους, μετά την εκκαθάριση της εταιρίας και τη διάρρηξη του άρθρου 44. Πρόκειται για παράγοντες της τελευταίας 20ετίας που δέσμευαν με την υπογραφή τους από θέση προέδρου, αντιπροέδρου ή διευθύνοντα συμβούλου την ΠΑΕ.
Η αρμόδια ΔΟΥ δηλαδή η ΦΑΕ Αθηνών έχει κινηθεί εναντίον τους και έχουν σταλεί τα σχετικά έγγραφα στην εισαγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr έχουν ήδη ασκηθεί οι πρώτες ποινικές διώξεις και έχουν εκδοθεί μάλιστα και εντάλματα σύλληψης. Ιδού πως έχει η υπόθεση:

* Η ΠΑΕ ΑΕΚ μπήκε στο άρθρο 44 το Νοέμβριο του 2004 και τότε διεγράφη το 95% των χρεών προς το Δημόσιο και τους πιστωτές (πλην ποδοσφαιριστών).

* Το υπόλοιπο του ποσού διακανονίστηκε σε 10 δόσεις, εκ των οποίων οι δυο τελευταίες από 1,25 εκατ. ευρώ θα πρέπει να πληρωθούν Σεπτέμβριο του 2013 και Σεπτέμβριο του 2014.

* Η ΦΑΕ χωρίς να υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλες κινείται (από τώρα) εναντίον των παραγόντων διότι μόλις ολοκληρωθεί η εκκαθάριση θα λυθεί η εταιρεία. Έτσι θα καταπέσει η ρύθμιση του "44" και τα χρέη θα επανέλθουν στα επίπεδα προ του 2004. Δηλαδή στο ιλιγγιώδες ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρλω (και λίγο παραπάνω) μαζί με πρόστιμα και προσαυξήσεις.

* Αυτό είναι το ποσό για το οποίο η εφορία στέλνει τα ...ραβασάκια και οι ευθύνες μεταφέρονται σε όλους τους παλαιούς παράγοντες, που δέσμευαν την εταιρεία με την υπογραφή τους και ο καταμερισμός γίνεται ανάλογα με το χρονικό διάστημα της θητείας του καθενός.

& Το πιο χοντρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν ο Νίκος Στράτος και ο Πέτρος Στάθης, στους οποίους έχουν φτάσει κατασχετήρια ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ! Και άλλοι παράηοντες, όπως ο Κώστας Γενεράκης, αλλά και ο νυν γενικός διευθυντής Γιώργος Ρόκκας (διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ στην προεδρία Ντέμη Νικολαΐδη) "διώκονται" για μεγάλα ποσά.

* Οι κατηγορίες είναι σε βαθμό πλημμελήματος και σύμφωνα με πληροφοφορίες δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα οι πρόεδροι εκείνοι που δεν είχαν δικαίωμα υπογραφής (Τροχανάς, Κυριόπουλος, Κούγιας, Μαμαντζής, Κιντής, Μαύρος).

Σύμφωνα με πληροφορίες, Πέτρος Στάθης και Νίκος Στράτος ζήτησαν ήδη από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να κινήσει διαδικασίες για να βρεθεί λύση στο μείζον πρόβλημα. Ο Μελισσανίδης φέρεται να υποσχέθηκε πως θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες. Πάντως η κατάσταση θα γίνει εφιαλτική μόλις ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και κυκλοφορούν διάφορα σενάρια. Για παράδειγμα πως αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, παράγοντες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, θα στραφούν νομικά κατά της εκκαθάρισης της ΠΑΕ.

Το πρόβλημα φτάνει και αγγίζει ακόμα και το δίδυμο Μελισσανίδη – Καρρά (με 2 εκατ. ευρώ τον καθένα). Πάντως και για τους δυο παραγράφεται το αδίκημα στις 31 Δεκεμβρίου 2013.
www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/to-contra-gr-apokaluptei-efialths-gia-25-paragontes-ths-aek-to-arthro-44.2346614.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/to-contra-gr-apokaluptei-efialths-gia-25-paragontes-ths-aek-to-arthro-44.2346614.html[/url]

*Eχω την εντύπωση οτι δεν θα βρούμε ησυχία ποτέ  >:(
 

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Μηνύματα
2.567
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Με απλά λόγια: Αν δεν αποπληρωθεί ο συμβιβασμός του αρ. 44 και κατά συνέπεια διαρρηχθεί, τα χρέη που είχαν καταλογισθεί στη ΠΑΕ ΑΕΚ τότε λόγω οφειλών κεφαλαίου, προσαυξήσεων, και λοιπών πρόσθετων τελών θα επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση και υπόχρεοι καταβολής τους θα είναι οι αντίστοιχοι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα χρόνια που αφορούν τις οφειλές. Η ουσία είναι πως για τους εκπρόσωπους πριν το 2011 που άλλαξε ο νόμος το αδίκημα είναι πλημμέλημα ενώ και για τους άλλους (Θανόπουλο, Αδαμίδη) ενώ το αδίκημα είναι κακούργημα, η ποινή θα είναι κάποια χρόνια φυλάκισης με αναστολή.
 

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.941
Κριτικές
161
Like
5.826
Πόντοι
37.127
αντιγράφω :

" Πολλοί σούπερ γκόμενοι τό” χουν πάθει να μείνουν μπουκάλα, με την απορία βράχο στο στήθος τους: «Μα ΤΙ τής έκανα καί δεν με θέλει; Αυτή ήταν τρελλή γιά μένα». Εμ; μάγγες. Τον έρωτά σου, τον αγαπάς στις δύσκολες του ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ! Έτσι «χτίζεται» η αιώνια αγάπη καί συντηρείται το πάθος. Αλλιώς μένεις περιστασιακός εραστής ενοικιαζόμενων οπών (ΣΣ: Αυτό το «πουτάνα» με χαλάει σαν λέξη…)
Καί μεις όλοι, τώρα που η δική μας Ανατολίτικη ομορφιά, η κουκλάρα μας ΑΕΚ, χτύπησε το ποδαράκι της στο «σύνθετο» τής ΕΠΟ, καθώς γλύστρισε πατώντας …στραγάλια κι έπεσε, ΤΩΡΑ λοιπόν, πρέπει να την έχουμε καλύτερα από πρώτα, ακριβώς γιατί μάς έχει δώσει απίστευτη ηδονή, μάς έχει γεμίσει περηφάνεια σαν βαδίζαμε δίπλα της χρόνια. Καί γιατί η καθαρή ομορφιά της προκαλεί ακόμα τόση ζήλεια στους εραστές τών …εκδιδόμενων Threeλων, στην πιάτσα τής Λεωφόρου, σε στάσεις Τούμπας.
Γιατί η κοριτσάρα μας, με την λάγνα ομορφιά, τα ρούχα στο αρχοντικό χρώμα τού ήλιου, με το μαύρο τού πένθους της γιά τον τόπο που γεννήθηκαν οι πατεράδες αυτής καί οι δικοί μας καί κείνο το κόσμημα τού Δικέφαλου να λαμπυρίζει στο στήθος της, είναι απλά: Ο Έρωτας τής ζωής μας !
Πεσμένη κάτω, παρατημένη από τους νταβατζήδες που έβγαζαν χρήμα καί πούρα απ” τον ιδρώτα της, είναι η ίδια καλλονή. Που μάς απλώνει το χέρι. Στους εραστές της, εμάς. Τους μόνους που εμπιστεύεται… Με ματιά όλο ελπίδα.
Καί κοιτάξετε πόση έκπληξη έχουμε προκαλέσει στους χορτάτους από σιλικόνη καί σκοτεινές συνευρέσεις: Πέντε χιλιάδες καί βάλε εισητήρια διαρκείας γιά την Γ” Εθνική;;; ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ διαρκείας;;; Πέντε χιλιάδες ζευγάρια χέρια απλώθηκαν στο μέρος τής πεσμένης αγάπης μας !!! Πού είσαι Γκίνες να ξαναφτειάξεις την πρώτη σου σελίδα ! Παγκόσμια έκπληξη ! Καί η φράση «δεν ξανάγινε» να διορθώνεται σε: «ΔΕΝ θα ξαναγίνει» !
Δεν ξέρω πώς νοιώθει η επίσημη ΑΕΚ, αλλά εγώ, μπορώ να πω ότι πλέον ΤΑ ΕΧΩ ΔΕ ΟΛΑ ! Τόση προίκα “περηφάνειας μαζεμμένη, μού φτάνει να αντέξω όση σαπίλα θα φτυαρίσουν ακόμα καί πάντα νά “μαι καθαρός…"
 

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Μηνύματα
2.441
Like
14
Πόντοι
16
Όλα δείχνουν πως ο πόντιος πάει να την βγάλει στο τζάμπα.Πολύ τονίζει την συμμετοχή του κόσμου στην προσπάθεια του και μου θυμίζει τον Αλαφούζο.
 

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.941
Κριτικές
161
Like
5.826
Πόντοι
37.127
σας ενδιαφερει...το νου σας ...ενισχυονται οι αντιπαλοι...

www.gazzetta.gr/football/article/527140/tetraplo-htypima-gia-doxa-petroysas]http://www.gazzetta.gr/football/article/527140/tetraplo-htypima-gia-doxa-petroysas[/url]

Στην απόκτηση των Λάζαρου Μουρατίδη, Πέτρο Σερέτη, Στέλιου Πατένταλη και Νίκι Στέρεφ προχώρησε η Δόξα Πέτρουσας, φτάνοντας με αυτό τον τρόπο τις επτά μεταγραφές. Παρελθόν από τους Δραμινούς αποτελεί ο Χρήστος Λαζίδης.


Ο πρώτος παίζει στη θέση του επιθετικού και αποτελεί γνώστη της κατηγορίας καθώς έχει 183 συμμετοχές και 38 γκολ έχοντας αγωνιστεί σε Δόξας Δράμας, Αιολικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Τύρναβο, Πόντιους Κατερίνης και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο δεύτερος είναι 27χρονών αγωνίζεται ως δεξιός χαφ και έχει παίξει σε Δόξα Δράμας, Ρόδο, Αμπελόκηπους, Μέγα Αλέξανδρο Καλαμπακίου και μέχρι πρότινος στο Δοξάτο. Όσον φορά τον Πατένταλη είναι 25χρονών παίζει στη θέση του κεντρικού αμυντικού και έχει περάσει από το δυναμικό της Δόξας Δράμας, της Προσοτσάνης και του Περιθωρίου από το οποίο και αποκτήθηκε.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με το τελευταίο απόκτημα του συλλόγου της Ανατολικής Μακεδονίας Νίκι Στέρεφ την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στο Στρατώνι Χαλκιδικής, και  παλιότερα στο Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου αλλά και  τις Ακαδημίες της αγγλικής Μπέρμιγχαμ.

Στον αντίποδα παρελθόν από τις τάξεις του δραμινού συγκροτήματος αποτελεί ο μέσος Χρήστος Λαζίδης.


Διάβασε περισσότερα στο: Τετραπλό χτύπημα για Δόξα Πετρούσας | gazzetta.gr

βλέπω ενημερώνεσαι για Γ Εθνική....σκέφτεσαι να κατέβεις?
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όλα δείχνουν πως ο πόντιος πάει να την βγάλει στο τζάμπα.Πολύ τονίζει την συμμετοχή του κόσμου στην προσπάθεια του και μου θυμίζει τον Αλαφούζο.
Αν συγκρίνεις τη προσπάθεια του Αλαφούζου για ΚΑΛΟΠΙΣΜΟ της Λεωφόρου με αυτή του Μελισσανίδη ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ του στααδίου προφανώς και σ έχει χτυπήσει η ζέστη. ΑΣ πούμε πως η ΑΕΚ πουλάει 10χιλιάδες διαρκείας με μέσω όρο τα 300 ευρώ. Δηλαδή θα πάνε φέτος 1500000 ευρώ για το στάδιο. Και άλλα τόσα του χρόνου σύνολο 3μύρια. Για ένα στάδιο που θα πάει στα 70περίπου μύρια τα 3 είναι ΤΙΠΟΤΑ. Εσύ τι λες; Πως ένα στάδιο που θα πάει στα 70 περίπου μύρια ο Μελισσάν θα τη βγάλει τσάμπα γιατί θα δώσει ο κόσμος της ΑΕΚ 3 μύρια!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Τι άλλες παπαριες θα διαβάσουμε.....Ασχολείσου με τον Σαβιόλα και το ντεμαραζ μεταγραφον που κάνει ο άλλος στον ΟΣΦΠ (αν είσαι ΟΣΦΠ) ή συντονήσου στο τουίτερ του άλλου για το πότε θα σε ξανακαλέσουν να πας να ρίξεις μπετά (αν είσαι οπαδός του ΠΑΟ) και άσε την ΑΕΚ. Είναι Γ εθνική. Έχεις χρόνο ακόμα μέχρι να τρομάξεις...
 

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Μηνύματα
430
Like
0
Πόντοι
1
ενταξει,μην στενοχωριεστε με τα χρεη,ξερει ο τρισμεγιστος Μελισ,ερασιτεχνικο κατευθειαν και 0 χρεη :grin:
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Μηνύματα
3.100
Κριτικές
8
Like
162
Πόντοι
16
αντιγράφω :

" Πολλοί σούπερ γκόμενοι τό” χουν πάθει να μείνουν μπουκάλα, με την απορία βράχο στο στήθος τους: «Μα ΤΙ τής έκανα καί δεν με θέλει; Αυτή ήταν τρελλή γιά μένα». Εμ; μάγγες. Τον έρωτά σου, τον αγαπάς στις δύσκολες του ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ! Έτσι «χτίζεται» η αιώνια αγάπη καί συντηρείται το πάθος. Αλλιώς μένεις περιστασιακός εραστής ενοικιαζόμενων οπών (ΣΣ: Αυτό το «πουτάνα» με χαλάει σαν λέξη…)
Καί μεις όλοι, τώρα που η δική μας Ανατολίτικη ομορφιά, η κουκλάρα μας ΑΕΚ, χτύπησε το ποδαράκι της στο «σύνθετο» τής ΕΠΟ, καθώς γλύστρισε πατώντας …στραγάλια κι έπεσε, ΤΩΡΑ λοιπόν, πρέπει να την έχουμε καλύτερα από πρώτα, ακριβώς γιατί μάς έχει δώσει απίστευτη ηδονή, μάς έχει γεμίσει περηφάνεια σαν βαδίζαμε δίπλα της χρόνια. Καί γιατί η καθαρή ομορφιά της προκαλεί ακόμα τόση ζήλεια στους εραστές τών …εκδιδόμενων Threeλων, στην πιάτσα τής Λεωφόρου, σε στάσεις Τούμπας.
Γιατί η κοριτσάρα μας, με την λάγνα ομορφιά, τα ρούχα στο αρχοντικό χρώμα τού ήλιου, με το μαύρο τού πένθους της γιά τον τόπο που γεννήθηκαν οι πατεράδες αυτής καί οι δικοί μας καί κείνο το κόσμημα τού Δικέφαλου να λαμπυρίζει στο στήθος της, είναι απλά: Ο Έρωτας τής ζωής μας !
Πεσμένη κάτω, παρατημένη από τους νταβατζήδες που έβγαζαν χρήμα καί πούρα απ” τον ιδρώτα της, είναι η ίδια καλλονή. Που μάς απλώνει το χέρι. Στους εραστές της, εμάς. Τους μόνους που εμπιστεύεται… Με ματιά όλο ελπίδα.
Καί κοιτάξετε πόση έκπληξη έχουμε προκαλέσει στους χορτάτους από σιλικόνη καί σκοτεινές συνευρέσεις: Πέντε χιλιάδες καί βάλε εισητήρια διαρκείας γιά την Γ” Εθνική;;; ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ διαρκείας;;; Πέντε χιλιάδες ζευγάρια χέρια απλώθηκαν στο μέρος τής πεσμένης αγάπης μας !!! Πού είσαι Γκίνες να ξαναφτειάξεις την πρώτη σου σελίδα ! Παγκόσμια έκπληξη ! Καί η φράση «δεν ξανάγινε» να διορθώνεται σε: «ΔΕΝ θα ξαναγίνει» !
Δεν ξέρω πώς νοιώθει η επίσημη ΑΕΚ, αλλά εγώ, μπορώ να πω ότι πλέον ΤΑ ΕΧΩ ΔΕ ΟΛΑ ! Τόση προίκα “περηφάνειας μαζεμμένη, μού φτάνει να αντέξω όση σαπίλα θα φτυαρίσουν ακόμα καί πάντα νά “μαι καθαρός…"
Προσυπογράφω.  :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ. Πως και εβαλες τον χασαπη της Ν.Υορκης για αβαταρ? Να τρομάξεις κόσμο?
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Πρέπει να ομολογήσουμε ότι χτυπήσαμε ομορφάντρα! :grin:
 

Συνημμένα

  • mantalos.jpg
    mantalos.jpg
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 16

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Μηνύματα
1.856
Like
2
Πόντοι
16
αυτος παιζει να ειναι πιο ασχημος και απο τον ζαραδουκα
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Είναι αστείο ν λένε οι γαύροι "εμείς σαβιόλα κ τα γατάκια μάνταλο". Άλλοι οι στόχοι της αεκ κ αλλοι του οσφπ. Θα πρεπει να θυμούνται πως η αεκ είναι στη γ εθνικη κ το γεγονος ότι εκλεισε το ταλεντο της πρσινης χρονιας ειναι μπαμ απο μόνο του. Το ν χτυπουσε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ έναν παικτη οχι σα τομ σαβιολα θα ηταν η μεγαλυτερη μεταγραφη ομαδας στα χρονικα κ η πιο αχρηστη.
Μεγαλη μεταγραφη αυτη του σαβιολα (σαν ονομα γιατι η ποδοσφαιρικη του καριερα εχει φθηνουσα πορεια κατα την ταπεινη μου γνωμη) αλλα οι ιδιοι οι οπαδοι του οσφπ την μειωμουν οταν τη χρησιμοποιουν για να πικαρουν ΚΑΙ εμας...
 

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
5.360
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Εξώδικό της Emma Delta με αποκαλύψεις σοκ για την Intralot


Τονίζει πως για τις ίδιες υπηρεσίες υπάρχει προσφορά της Lottomatica με το μισό κόστος και προσθέτει πως η Intralot σε πελάτες στο εξωτερικό χρεώνει τρεις φορές λιγότερο


Εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συμβούλιο η σύμβαση πώλησης του 33% των μετοχών της ΟΠΑΠ στην κοινοπραξία Emma Delta, στην οποία συμμετέχουν ο Τσέχος επιχειρηματίας Γιρι Σμετς, ο Γιώργος Μελισσανίδης, γιος του Δημήτρη Μελισσανίδη και ο όμιλος Κοπελούζου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το ΤΑΙΠΕΔ να καλέσει την κοινοπραξία να υπογράψει τη σύμβαση παραχώρησης και να κλείσει το θέμα.

Αναφορικά τώρα με τη μεταβίβαση των κρατικών λαχείων από την κοινοπραξία ΟΠΑΠ-Scientific Games-Intralot το θέμα εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το "Πρώτο Θέμα" η Emma Delta απέστειλε εξώδικο με σκοπό να μπλοκάρει τη διαδικασία.

Στο εξώδικο η Emma Delta εκφράζει βάσιμες αντιρρήσεις για τη σύμβαση υποστήριξης για τα κρατικά λαχεία, την οποία έχει υπογράψει ήδη ο ΟΠΑΠ με την Scientific Games και την Intralot (τύπωμα λαχείων και μηχανογραφική υποστήριξη, αντίστοιχα). Γνωστοποιεί ότι για τις ίδιες υπηρεσίες υποστήριξης των λαχείων υπάρχει προσφορά της Lottomatica, η οποία είναι κατά 50% φθηνότερη από εκείνη των τιμών που χρεώνουν τον ΟΠΑΠ οι Scientific Games και Intralot.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η επιστολή περιλαμβάνει δημοσιευμένα στοιχεία αναφορικά με τις χρεώσεις της Scientific Games σε έξι πελάτες του εξωτερικού, οι οποίες είναι συντριπτικά χαμηλότερες και διατυπώνει το ερώτημα γιατί ο ΟΠΑΠ καλείται να πληρώσει για τις ίδιες υπηρεσίες τρεις φορές περισσότερα χρήματα από ότι πληρώνουν οι λοταρίες του εξωτερικού.
www.aek365.com/a-280782/ekswdiko-ths-emma-delta-me-apokalupseis-sok-gia-thn-intralot.htm]http://www.aek365.com/a-280782/ekswdiko-ths-emma-delta-me-apokalupseis-sok-gia-thn-intralot.htm[/url]
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
Εξώδικό της Emma Delta με αποκαλύψεις σοκ για την Intralot


Τονίζει πως για τις ίδιες υπηρεσίες υπάρχει προσφορά της Lottomatica με το μισό κόστος και προσθέτει πως η Intralot σε πελάτες στο εξωτερικό χρεώνει τρεις φορές λιγότερο


Εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συμβούλιο η σύμβαση πώλησης του 33% των μετοχών της ΟΠΑΠ στην κοινοπραξία Emma Delta, στην οποία συμμετέχουν ο Τσέχος επιχειρηματίας Γιρι Σμετς, ο Γιώργος Μελισσανίδης, γιος του Δημήτρη Μελισσανίδη και ο όμιλος Κοπελούζου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το ΤΑΙΠΕΔ να καλέσει την κοινοπραξία να υπογράψει τη σύμβαση παραχώρησης και να κλείσει το θέμα.

Αναφορικά τώρα με τη μεταβίβαση των κρατικών λαχείων από την κοινοπραξία ΟΠΑΠ-Scientific Games-Intralot το θέμα εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το "Πρώτο Θέμα" η Emma Delta απέστειλε εξώδικο με σκοπό να μπλοκάρει τη διαδικασία.

Στο εξώδικο η Emma Delta εκφράζει βάσιμες αντιρρήσεις για τη σύμβαση υποστήριξης για τα κρατικά λαχεία, την οποία έχει υπογράψει ήδη ο ΟΠΑΠ με την Scientific Games και την Intralot (τύπωμα λαχείων και μηχανογραφική υποστήριξη, αντίστοιχα). Γνωστοποιεί ότι για τις ίδιες υπηρεσίες υποστήριξης των λαχείων υπάρχει προσφορά της Lottomatica, η οποία είναι κατά 50% φθηνότερη από εκείνη των τιμών που χρεώνουν τον ΟΠΑΠ οι Scientific Games και Intralot.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η επιστολή περιλαμβάνει δημοσιευμένα στοιχεία αναφορικά με τις χρεώσεις της Scientific Games σε έξι πελάτες του εξωτερικού, οι οποίες είναι συντριπτικά χαμηλότερες και διατυπώνει το ερώτημα γιατί ο ΟΠΑΠ καλείται να πληρώσει για τις ίδιες υπηρεσίες τρεις φορές περισσότερα χρήματα από ότι πληρώνουν οι λοταρίες του εξωτερικού.
www.aek365.com/a-280782/ekswdiko-ths-emma-delta-me-apokalupseis-sok-gia-thn-intralot.htm]http://www.aek365.com/a-280782/ekswdiko-ths-emma-delta-me-apokalupseis-sok-gia-thn-intralot.htm[/url]
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Τι λες βρε παιδι μου η ιντραλοτ τετοια πραγματα;Πεφτω απο τα συννεφα.
 

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Μηνύματα
4.549
Κριτικές
8
Like
3.202
Πόντοι
456
Στα κοκκακεικα ειναι κυριοι αποκλειεται να εχει γινει αυτο  :2funny: :2funny: :2funny:
 

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Μηνύματα
4.549
Κριτικές
8
Like
3.202
Πόντοι
456
κοκκαλεικα σορρυ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom