Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Χάσαμε στον πόντο στο μπάσκετ 88-89 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αλλόθρησκε εμείς για σήμερα καθαρίσαμε τώρα σειρά σας μην παίσει κάνα κεφάλι με κασέρι τώρα και σε ψάχνουμε για το νέο τραπέζωμα.
πολύ δύσκολο το παιγνίδι...ίσως το δυσκολότερο που έχουμε

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σιγά μην σκοτωθεί..για 2 μήνες ήρθε..να προπονήται και λίγο...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
για να να μην τον ξαναβάλει...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ο ΑΡΑΠΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..............

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μπράβο μωρή Αεκάρα! :rockon:
Ισμαελ Μπλάνκο  :dancing:
Μπλάνκο και Παπασταθόπουλος πρέπει να αποτελέσουν την βάση για το χτίσιμο της ομάδας του χρόνου...

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
δευτερη νικη στο παγκρητιο με 1-4 φετος.μας πηγαινει το γηπεδο φαινεται.δυστυχως ομως νικη χωρις αντικρισμα.αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι οταν το πρωταθλημα ειναι στη κοψη του ξυραφιου παντα τα θαλασσωνουμε.μετα αφου εχουν κριθει τα παντα μπορει να κανουμε και δεκα σερι νικες.εκει που πραγματικα επρεπε να κερδισουμε πανιωνιο και λαρισα για να διατηρηθουμε πρωτοι χασαμε και στα δυο ματς.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Μπράβο μωρή Αεκάρα! :rockon:
Ισμαελ Μπλάνκο  :dancing:
Μπλάνκο και Παπασταθόπουλος πρέπει να αποτελέσουν την βάση για το χτίσιμο της ομάδας του χρόνου...
Ασε μας ρε χάχα,έριξες μια 4άρα στη ΦΟΦΗ και έβγαλες γλώσσα... :P

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ασε μας ρε χάχα,έριξες μια 4άρα στη ΦΟΦΗ και έβγαλες γλώσσα... :P
Γιατί βρίζεις τον Όφη ρε μπάζο?Επειδή ανήκει στο αντίπαλο στρατόπεδο από αυτο στο οποίο ανήκει η ομάδα σου? :birdman:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Γιατί βρίζεις τον Όφη ρε μπάζο?Επειδή ανήκει στο αντίπαλο στρατόπεδο από αυτο στο οποίο ανήκει η ομάδα σου? :birdman:
Η ομάδα μου ρε μπαγλαμά(και δώσε μου αμέσως πίσω το αβατάρ που σου χάρισα :tickedoff:)δεν ανήκει πουθενά και ούτε πρόκειται...μικρέ και ανόητε πρακτορίσκε του Κρόκους :birdman:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η ομάδα μου ρε μπαγλαμά(και δώσε μου αμέσως πίσω το αβατάρ που σου χάρισα :tickedoff:)δεν ανήκει πουθενά και ούτε πρόκειται...μικρέ και ανόητε πρακτορίσκε του Κρόκους :birdman:
Καλά...τα ίδια τραγουδούσαν και οι Κρητικοί τα πρώτα χρόνια...τους πήρε  καμμιά δεκαετία για να το συνειδητοποίησουν! :thefinge:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom