ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Χάσαμε στον πόντο στο μπάσκετ 88-89
πολύ δύσκολο το παιγνίδι...ίσως το δυσκολότερο που έχουμεαλλόθρησκε εμείς για σήμερα καθαρίσαμε τώρα σειρά σας μην παίσει κάνα κεφάλι με κασέρι τώρα και σε ψάχνουμε για το νέο τραπέζωμα.
για τα μπάζα είσαστε.πολύ δύσκολο το παιγνίδι...ίσως το δυσκολότερο που έχουμε
σιγά ρε..πρώτη φορά είναι?...γενικώς για τα μπάζα είμαστε..για τα μπάζα είσαστε.
βάλτε μέσα τον σοφέρ,σιγά ρε..πρώτη φορά είναι?...γενικώς για τα μπάζα είμαστε..
καλά σήμερα τι τον έβαλε?σιγά μην σκοτωθεί..για 2 μήνες ήρθε..να προπονήται και λίγο...
να τον πάρει στο σπίτι του ο σοφέρ για μπάτλερ.για να να μην τον ξαναβάλει......
του τα έχωσα και έπιασε το φιλότιμο.Ο ΑΡΑΠΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..............
Ασε μας ρε χάχα,έριξες μια 4άρα στη ΦΟΦΗ και έβγαλες γλώσσα...Μπράβο μωρή Αεκάρα!
Ισμαελ Μπλάνκο
Μπλάνκο και Παπασταθόπουλος πρέπει να αποτελέσουν την βάση για το χτίσιμο της ομάδας του χρόνου...
πια τεσσάρα ρε μάγκα... στα 2 τα δύο ήταν δώρο.....Ασε μας ρε χάχα,έριξες μια 4άρα στη ΦΟΦΗ και έβγαλες γλώσσα...
Τι κανεις ρε persona ???πια τεσσάρα ρε μάγκα... στα 2 τα δύο ήταν δώρο.....
Ακόμη χειρότερα για τον gatto...σημασία έχει ότι η ίστορία έγραψε 1-4...κανείς δεν θα θυμάτε αν τα 2 ήταν δώρο!!!πια τεσσάρα ρε μάγκα... στα 2 τα δύο ήταν δώρο.....
Γιατί βρίζεις τον Όφη ρε μπάζο?Επειδή ανήκει στο αντίπαλο στρατόπεδο από αυτο στο οποίο ανήκει η ομάδα σου?Ασε μας ρε χάχα,έριξες μια 4άρα στη ΦΟΦΗ και έβγαλες γλώσσα...
Η ομάδα μου ρε μπαγλαμά(και δώσε μου αμέσως πίσω το αβατάρ που σου χάρισα )δεν ανήκει πουθενά και ούτε πρόκειται...μικρέ και ανόητε πρακτορίσκε του ΚρόκουςΓιατί βρίζεις τον Όφη ρε μπάζο?Επειδή ανήκει στο αντίπαλο στρατόπεδο από αυτο στο οποίο ανήκει η ομάδα σου?
Καλά...τα ίδια τραγουδούσαν και οι Κρητικοί τα πρώτα χρόνια...τους πήρε καμμιά δεκαετία για να το συνειδητοποίησουν!Η ομάδα μου ρε μπαγλαμά(και δώσε μου αμέσως πίσω το αβατάρ που σου χάρισα )δεν ανήκει πουθενά και ούτε πρόκειται...μικρέ και ανόητε πρακτορίσκε του Κρόκους