Δε κατάλαβα τώρα τι έγινε. Καλά ο Αλέφαντος λόγο της νίκης με τον ΠΑΟΚ είπε να αρχίσει τα δικά του. Αλλά εσύ ρε Καν; Με το συμπάθειο, αλλά το ρούφιξες στο 93, κάτσε στη γωνιά σου και δες τι γίνεται. Βγαίνουν οι παίκτες σου και λένε μαλακίες του τύπου "μας επηρέασε η κακή κατάσταση της ΑΕΚ", Δανιηλίστικες μαλακίες. Έχεις 2-3 ποιοτικότατους παίκτες (Κιουμο και Εστογιανοφ) κάτσε και δες τι μπορείς να κάνεις εσύ για να μπορέσεις να τους αξιοποιήσεις και άσε την ΑΕΚ. Κοίτα τη δική σου καμπούρα και άσε τη δική μας. Μια χαρα τη βλέπουμε εμείς από μόνοι μας. Δε χρειάζεται να μας τη δείξεις.
Όσο για το λονκ που έβαλες, δε μπορώ να καταλάβω που κολλάει!!! Δηλαδή εσύ περίμενες να είμαστε εμείς και εμείς; Ντέρμπι είναι (στα χαρτιά τουλάχιστον) είναι φυσικό να υπάρχει ζήτηση. Τώρα το τι θα κάνουν οι φίλαθλοι ειναι άλλο ζήτημα. Είναι ουσιαστικά το πρώτο σοβαρό κρας τέστ από αυτό που είχε υποσχεθεί ο Χατζημούσιας "θα προστατέψουμε την ομάδα, δε θα επιτρέψουμε να γίνουν παρόμοια πράγματα"
Προσωπικά, αν και μεσολαβούν 10 μέρες περίπου, ΑΝ καταφέρουμε να πάρουμε ισοπαλία θα είναι και γαμώ τα αποτελέσματα (για να ξέρουμε τι λέμε), σε περίπτωση νίκης με οποιοδήποτε σκορ θα έχει κοιμηθεί ο θεός. Και αυτό το λέω γιατί τον ΟΣΦΠ τον έχω φέτος να το παίρνει με νίκες και μόνο νίκες, συν ότι η διαφορά της ποιότητας των 2 ομάδων είναι φανερή με γυμνό οφθαλμό. ΑΝ μου κάτσει ισοπαλία σε 5 αγωνιστικές (και καθόλου εύκολες) θα έχω μαζέψει 10 βαθμούς που πέρσι αυτή η ΑΕΚ με τους παίκτες που είχε και με ποιο ευκολότερο πρόγραμμα ΔΕ τους είχε.
Προς το παρόν κοιτάμε να δούμε τι θα κάνει η Εθνική και οι παίκτες της ΑΕΚ με τον προπονητή κάτω τα κεφάλια, όχι μεγάλα λόγια, δουλεία και τίποτε άλλο. Και ας αφήσουμε τους Πανιώνιους να λένε ότι θέλουν.
Α! Ναι ο Αδαμίδης, από ότι μου είπε φίλος, είπε "σας γαμήσαμε" όταν μπήκε το γκολ. Κακώς που το είπε; Φυσικά, αλλά η δυστυχώς αυτή η κόντρα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο έχει πάει παντού. Από τους φιλάθλους, στους παίκτες (δες Ριέρα) και στις διοικήσεις. Τέλος πάντων.
Δουλεία, δουλεία, δουλεία και με λίγη τύχη μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα