baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
:o :o :oνα με πλακωσεις παλι στα χαστουκια και στα μαστιγια;ασε.
:o :o :oνα με πλακωσεις παλι στα χαστουκια και στα μαστιγια;ασε.
ασε,δεν την ξαναπαταω,μια φορα με επεισες.Fovitsiari!me ksereis emena gia agria;
δεν θα γίνεις άνθρωπος ποτέ,
οπαδέ , οπαδέ.
Twra tha midenistei I mpaok oeo!?
οι ανθρωποι ειναι μαλακες,επειδη κοιμηθηκε ο θεος και πηραν ενα 0-0 ειχαν την εντυπωση οτι θα περασουν την ΑΕΚ ανετα.θελουν και play off τα παοκια μετα απο αυτα? κεκλεισμενων θα παιξουν μα δεν μπορουν να δεχτουν την ηττα?
εγω εκει πονταρα στη νικη του παοκ στον κανιβαλισμο των οπαδων αλλα δεν επιασεθελουν και play off τα παοκια μετα απο αυτα? κεκλεισμενων θα παιξουν μα δεν μπορουν να δεχτουν την ηττα?
ΠΟΤΕ ΦΙΛΕ!Δε θυμασαι άλλη μια φορά μαζί μας που διακοπηκε ενω κερδίζαμε, 3-0 μου φαίνεται...θελουν και play off τα παοκια μετα απο αυτα? κεκλεισμενων θα παιξουν μα δεν μπορουν να δεχτουν την ηττα?
Φιλε μου με 60-40 διαιτησια υπερ τους και με γεματο γηπεδο η αεκαρα πηρε παναξια νικη... τι δεν τους εκανε σημερα και μπηκαν μεσα?ΠΟΤΕ ΦΙΛΕ!Δε θυμασαι άλλη μια φορά μαζί μας που διακοπηκε ενω κερδίζαμε, 3-0 μου φαίνεται...
κατι για καφεδακι λεγαμε να βγαλω τα σπασμενα τουλαχιστονμε τρελα και με τραιανο δελλα!!!!!!!!!!!!!!!!! σπαστε οσο θελετε τωρα...
κατι για καφεδακι λεγαμε να βγαλω τα σπασμενα τουλαχιστον
ενα κιβωτιο θελω lavazza espresso
ναι αλλα στον τελικο εσας θα προτιμισω
την αλλη βδομαδα κερναω καφεδακι θησειο αμα γουσταρεις... σου ειπα ριχτο ασσο στανταρ δικε μου να παρουμε κανα κυπελο!
τυπε στον τελικο ξερεις τωρα ε ατρομητος στανταρ.κατι για καφεδακι λεγαμε να βγαλω τα σπασμενα τουλαχιστον
ενα κιβωτιο θελω lavazza espresso
Αν σκεφτεσε να παιξεις αεκ στον τελικο ξεχνας το κερασμα...ναι αλλα στον τελικο εσας θα προτιμισω