Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (11 μέλη και 25 επισκέπτες)

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

• Manolo Jimenez.jpg
    Manolo Jimenez.jpg
    53,8 KB · Εμφανίσεις: 20

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
άμα θες να αλλάξουμε...
εγώ να σου δώσω το χαρτί
και εσύ να μου δώσεις το μουνί....χαχαχαχαχχ
να το κανεις εσυ αγορι μου το μουνι τι...πρεπει να ξερεις πως το χρησιμοποιουν.ασε,παρε κανα διαρκειας του σαπιου μπας και ενισχυστε τον ερασιτεχνη.

G.A.T.E.7

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε δεν ερχονται αυτοι οι προπονητες στην ελλαδα και ειδικα στην αεκ με το μηδενικο μπατζετ, με νοικιασμενο γηπεδο με ροστερ που στηριζετε σε λυμπεροπουλους δελλες κτλ
μαλακια κανει ο αδαμιδης που ταζει τετοια ονοματα και στο τελος θα φαει το γιαουρτωμα
τωρα πως τουκατσε του σκουληκι περσυ και πηρε τον κουπερ ακομα δεν μπορω να το καταλαβω

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ρε δεν ερχονται αυτοι οι προπονητες στην ελλαδα και ειδικα στην αεκ με το μηδενικο μπατζετ, με νοικιασμενο γηπεδο με ροστερ που στηριζετε σε λυμπεροπουλους δελλες κτλ
μαλακια κανει ο αδαμιδης που ταζει τετοια ονοματα και στο τελος θα φαει το γιαουρτωμα
τωρα πως τουκατσε του σκουληκι περσυ και πηρε τον κουπερ ακομα δεν μπορω να το καταλαβω
απολυτα σωστος.....στις κωλομαδες ερχονται κατι μυστηριοι.....μπιγκον,κατανετς,ματζουρακης,διαμαντοπουλος,πολυχρονιου και βεβαια ο...αλεφαντος!!!!!

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Οταν δεν θα μπορεσεις να καταλαβεις ουτε γιατι ηρθε στην ΑΕΚ, τοτε ειναι που δεν θα καταλαβεις γιατι εγινες Ολυμπιακος...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.060
Πόντοι
12.056
Ο Χιμένεθ θα εισπράξει 725.000 ευρώ για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου και 800.000 ευρώ για το δεύτερο χρόνο συνεργασίας με την ΑΕΚ, ενώ προβλέπεται μπόνους 500.000 ευρώ σε περίπτωση που οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ή στην είσοδο στους ομίλους του Champions League, 100.000 ευρώ για την κατάκτηση του Κυπέλλου και 75.000 ευρώ για την πρόκριση στους «32» του Europa League. Οι συνεργάτες του θα εισπράξουν συνολικά για κάθε χρόνο 250.000  ευρώ.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
λιγο εκτος.....κουιζ!!!! παιχτης ΚΑΡΜΠΟΝ του Σκοκο,πολλα κανταρια μπαλλα,επαιζε οταν και οπου γουσταρε.πολλες δηλωσεις του τυπου,το ταλεντο μου δεν χωραει στην Ελλαδα κλπ κλπ .....ΕΦΥΓΕ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ,ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ.....αααααα ειχε ακουστει οτι τον γουσταρε ο βαζελος.....απαντηση κανεις?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
λιγο εκτος.....κουιζ!!!! παιχτης ΚΑΡΜΠΟΝ του Σκοκο,πολλα κανταρια μπαλλα,επαιζε οταν και οπου γουσταρε.πολλες δηλωσεις του τυπου,το ταλεντο μου δεν χωραει στην Ελλαδα κλπ κλπ .....ΕΦΥΓΕ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ,ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ.....αααααα ειχε ακουστει οτι τον γουσταρε ο βαζελος.....απαντηση κανεις?

Σεντένο;;;  :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή...
Καλωσορίζουμε Χιμένεθ , στηρίζουμε Χιμένεθ , δεν Θεοποιούμε χωρίς λόγο Χιμένεθ!  :rockon:

Πάρε ένα ωραίο άβαταρ χίτμαν!  :grin:

Συνημμένα

• manolo-jimenez.jpg
    manolo-jimenez.jpg
    177,5 KB · Εμφανίσεις: 41

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.110
Πόντοι
6.635
αντε καλοριζικος! :rockon:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Σε φαβοριτες ομως ειστε πολυ πισω!!! :tooth:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ναβας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom