Tavros21
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μεχρι και ο Νικολακοπουλος το επιβεβαιωσεVamos Bien...
Μεχρι και ο Νικολακοπουλος το επιβεβαιωσεVamos Bien...
θα το βαλει και στο βιογραφικο του τυπεΑυτά που ήξερε να τα ξεχάσει,αν θέλει να ζήσει το μεγαλείο της σουπερλίγκας..
να το κανεις εσυ αγορι μου το μουνι τι...πρεπει να ξερεις πως το χρησιμοποιουν.ασε,παρε κανα διαρκειας του σαπιου μπας και ενισχυστε τον ερασιτεχνη.άμα θες να αλλάξουμε...
εγώ να σου δώσω το χαρτί
και εσύ να μου δώσεις το μουνί....χαχαχαχαχχ
απολυτα σωστος.....στις κωλομαδες ερχονται κατι μυστηριοι.....μπιγκον,κατανετς,ματζουρακης,διαμαντοπουλος,πολυχρονιου και βεβαια ο...αλεφαντος!!!!!ρε δεν ερχονται αυτοι οι προπονητες στην ελλαδα και ειδικα στην αεκ με το μηδενικο μπατζετ, με νοικιασμενο γηπεδο με ροστερ που στηριζετε σε λυμπεροπουλους δελλες κτλ
μαλακια κανει ο αδαμιδης που ταζει τετοια ονοματα και στο τελος θα φαει το γιαουρτωμα
τωρα πως τουκατσε του σκουληκι περσυ και πηρε τον κουπερ ακομα δεν μπορω να το καταλαβω
Οταν δεν θα μπορεσεις να καταλαβεις ουτε γιατι ηρθε στην ΑΕΚ, τοτε ειναι που δεν θα καταλαβεις γιατι εγινες Ολυμπιακος...ρε δεν ερχονται αυτοι οι προπονητες στην ελλαδα και ειδικα στην αεκ με το μηδενικο μπατζετ, με νοικιασμενο γηπεδο με ροστερ που στηριζετε σε λυμπεροπουλους δελλες κτλ
μαλακια κανει ο αδαμιδης που ταζει τετοια ονοματα και στο τελος θα φαει το γιαουρτωμα
τωρα πως τουκατσε του σκουληκι περσυ και πηρε τον κουπερ ακομα δεν μπορω να το καταλαβω
λιγο εκτος.....κουιζ!!!! παιχτης ΚΑΡΜΠΟΝ του Σκοκο,πολλα κανταρια μπαλλα,επαιζε οταν και οπου γουσταρε.πολλες δηλωσεις του τυπου,το ταλεντο μου δεν χωραει στην Ελλαδα κλπ κλπ .....ΕΦΥΓΕ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ,ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ.....αααααα ειχε ακουστει οτι τον γουσταρε ο βαζελος.....απαντηση κανεις?
Αρχίστε το κλάμα από τώρα!
ναβας?λιγο εκτος.....κουιζ!!!! παιχτης ΚΑΡΜΠΟΝ του Σκοκο,πολλα κανταρια μπαλλα,επαιζε οταν και οπου γουσταρε.πολλες δηλωσεις του τυπου,το ταλεντο μου δεν χωραει στην Ελλαδα κλπ κλπ .....ΕΦΥΓΕ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ,ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ.....αααααα ειχε ακουστει οτι τον γουσταρε ο βαζελος.....απαντηση κανεις?
Ο Νάβας δεν αγνοείται ρε...είχε ανοίξει ψιλικατζίδικο στην Ισπανία!ναβας?