αυτη τη μαλακια την εχουμε μονο οι αεκτζηδες δεν επαιξε σε φιλικο προετοιμασιας που ταυτοχρονα ηταν και πρωτο παιχνιδι με μια μολις προπονηση και τον βγαλαμε αχρηστο.οι gayροι εχουν τον μπουτινα και τον λεμενς που δεν μπορουν να παιξου ουτε στον ιωνικο αλλα δεν λενε τιποτα και τους λενε και τερματαρες.......τι να πεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
αυτη τη μαλακια την εχουμε μονο οι αεκτζηδες δεν επαιξε σε φιλικο προετοιμασιας που ταυτοχρονα ηταν και πρωτο παιχνιδι με μια μολις προπονηση και τον βγαλαμε αχρηστο.οι gayροι εχουν τον μπουτινα και τον λεμενς που δεν μπορουν να παιξου ουτε στον ιωνικο αλλα δεν λενε τιποτα και τους λενε και τερματαρες.......τι να πεις
Συγγνώμη φίλε μου αλλά αν θεωρείς κάποιον που λέει την άποψή του μαλάκα, τότε τί να πω.... Άλλωστε όλα αυτά που λες περί πρώτου παιχνιδιού κτλ. τα αναφέρω κι εγώ. Επίσης ούτε άχρηστο τον είπα, αλλά μέτριο που ίσως να γίνει καλύτερος.
Κατά τα άλλα ένα έχω να σου πω σε άπταιστα (όπως πάντα) ελληνικά: Speak for yourself....
Δεν ξέρω τί κάνουν οι άλλοι, πάντως εγώ λέω αυτό που βλέπω. Για τον Ράμος π.χ. τί να πω. Το παιδί ξέρει πολλά καντάρια μπάλλα. Έχει μερικές ψιλοαδυναμίες στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά αυτό μάλλον οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας του και την έλλειψη παραστάσεων. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Φερέρ θα είναι η αποκάλυψη της φετινής ΑΕΚ...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ναι μωρέ κάτι κάνουνε τώρα.Μας βγήκαν του καθήκοντος.Ο άλλος έβρηζε μάνες κ δεν του κάνανε τίποτα κ αμέσως έγραψα κατι με κίτρινα κ πετάχτηκε ο κάθε τυχαίος.
αυτη[/URL] τη γλωσσα κρατα την καλλιτερα για την κερκιδα..
Επειδή λες κ ασχετοσύνες,που την είδες την γλώσσα της κερκίδας φιλαράκο μου;στην κερκίδα βρήζουν συνήθως,εγώ δεν έβρισα.Μάθε να εκφράζεσαι πρώτα κ να τα λες όπως πρέπει κ γράψε μετά αυτό που θες τεκμηριωμένα.Είδες καμμιά λέξη κερκίδας;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μικρή σημασία έχει ένα πράσινο σημαδάκι σε ένα θρεντ,αλλά τουλάχιστον ας μάθουν να εκφράζονται ρε γαμώτο.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Άδικο το πρασίνισμα στον Dark.Πιστεύω ότι σου τα είχαν μαζεμένα αδελφέ,λόγω του ότι εκφράστηκαν κάποια παράπονα από άλλα μέλη προς το SONYP900 για μεροληπτική αντιμετώπιση προς το άτομό σου λόγω οπαδικής συμπάθειας...Δε βαριέσαι...
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Γενικα υπαρχει μια ταση προσ το πρασινιζειν τελευταια.Κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα.αν και τα ομαδικα/οπαδικα δεν με ενδιαφερουν, παρακολουθοντας την συζητιση πιστευω οτι το warning στον darksideofthemoon ειναι αδικο. πολυ μακρια απο γλωσσα κερκιδας....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μακάριοι οι πτωχοι τω πνέυματι.Δεν βαριέσαι μωρέ,φαινόταν ότι ήταν στημένο.Με την παραμικρή αφορμή με περιμένουνε.Εντάξει τον δικαιολογώ,νέος είναι στο επάγγελμα,πρέπει να δείξει κ τον ανάλογο ζήλο ο καθένας
Μίκρή σημασία έχουν αυτά πια.Νέο χανουμάκι έρχεται στην οικογένεια από τας Κρήτης την Παρασκευή.Περιμένουμε με αγωνία τα νέα του αδελφόυ sony για να το γιορτάσουμε.
[move]Η λίμνη μεγαλώνει[/move]
Μίκρή σημασία έχουν αυτά πια.Νέο χανουμάκι έρχεται στην οικογένεια από τας Κρήτης την Παρασκευή.Περιμένουμε με αγωνία τα νέα του αδελφόυ sony για να το γιορτάσουμε.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.074
- Πόντοι
- 42.697
Μακάριοι οι πτωχοι τω πνέυματι.Δεν βαριέσαι μωρέ,φαινόταν ότι ήταν στημένο.Με την παραμικρή αφορμή με περιμένουνε.Εντάξει τον δικαιολογώ,νέος είναι στο επάγγελμα,πρέπει να δείξει κ τον ανάλογο ζήλο ο καθένας
δικάιωμα σου να να νομίζεις πως βλέπεις θεωρίες συνωμοσιας φίλε dark.
λες και άλλη δουλεία δεν έχουν οι μοντσ, ολή μέρα έσενα στη γωνια περιμένουν!
οσο για το warn δεν επαθες και τίποτα και καλά έκανε και στο έβαλε ο συνάδελφος.
αυτα απο εμένα.
και μην περιμένεις να επανέλθω.
έχω σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθώ.(να κάνονίσω να βγω το βράδυ για μπύρες).
Επισκέπτης
Ρε dark νομίζεις ότι δεν καταλάβαμε ότι εσύ είχες μπει με το ψευδώνυμο nikos32p;Αλλά το έξυπνο πουλί κτλ,κτλ...Το χειρότερο με σένα δεν είναι οι απόψεις σου ή η διάθεσή σου να προκαλείς,αλλά ότι προσπαθείς να φέρεις τον χουλιγκανισμό στα αθλητικά τόπικ του σάιτ και μετα διαμαρτύρεσαι για τις δήθεν αλητείες των γαύρων.
Ρε dark νομίζεις ότι δεν καταλάβαμε ότι εσύ είχες μπει με το ψευδώνυμο nikos32p;Αλλά το έξυπνο πουλί κτλ,κτλ...Το χειρότερο με σένα δεν είναι οι απόψεις σου ή η διάθεσή σου να προκαλείς,αλλά ότι προσπαθείς να φέρεις τον χουλιγκανισμό στα αθλητικά τόπικ του σάιτ και μετα διαμαρτύρεσαι για τις δήθεν αλητείες των γαύρων.
προφανως αγνοεις οτι το ip περα απο εσενα το βλεπουν και οι mods/admins κτλ
παρακαλω αν ισχυει κατι τετοιο nikos32p = darksideofthemoon να γινει γνωστο. προς το παρων επαναλαμβανω το support μου προς τον dark
Επισκέπτης
Aς βγει να το διαψεύσει ο ίδιος ο dark αν είμαι λάθος.Αφού είναι συνδεδεμένος γιατί δε στέλνει;προφανως αγνοεις οτι το ip περα απο εσενα το βλεπουν και οι mods/admins κτλ
παρακαλω αν ισχυει κατι τετοιο nikos32p = darksideofthemoon να γινει γνωστο. προς το παρων επαναλαμβανω το support μου προς τον dark
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αλήθεια zero ακόμα να πας για μπύρες;
όσο για το warn στα τέτοια μου & προφανώς δεν είπα ότι ήταν θεωρίες συνομωσίας.Απλά δεν κατάλαβα την τόση μεγάλη ευκολία του μέχρι πρότινος μέλους να το βάλει κ τελευταίως mod.Εγώ του έστειλα pm κ τον ρώτησα αλλά απάντηση δεν πήρα καμμιά.Τώρα αν είσαι δικηγόρος του μπράβο σου,μπορείς να μιλάς.Αν όχι μην απασχολείσαι κ ας βγει ο ιδιος να μας πει κ όχι να κρύβεται.
Επαναάμβάνω το μήνυμα που έγραψα κ με λογόκρινε:''
Ναι μωρέ κάτι κάνουνε τώρα.Μας βγήκαν του καθήκοντος.Ο άλλος έβρηζε μάνες κ δεν του κάνανε τίποτα κ αμέσως έγραψα κατι με κίτρινα κ πετάχτηκε ο κάθε τυχαίος''
Tώρα αν βλέπεις κ συ που είναι η γλώσσα της κερκίδας,πάρε γυαλιά.Καλή σου νύχτα κ καλές μπύρες φιλαράκι μου.
Κ όσο για τις βλκείες που λένε περί 2 nikname είναι αν μη τι άλλο αστείες.
[/color[/URL]]
αφου[/URL] ειμαστε μπραβοι και εχουμε και δικηγορους, και αφου στα τετοια σου για το warn, που παρεπιπτοντως λεγονται αρχιδια, τι να πω ??
όσο για το warn στα τέτοια μου & προφανώς δεν είπα ότι ήταν θεωρίες συνομωσίας.Απλά δεν κατάλαβα την τόση μεγάλη ευκολία του μέχρι πρότινος μέλους να το βάλει κ τελευταίως mod.Εγώ του έστειλα pm κ τον ρώτησα αλλά απάντηση δεν πήρα καμμιά.Τώρα αν είσαι δικηγόρος του μπράβο σου,μπορείς να μιλάς.Αν όχι μην απασχολείσαι κ ας βγει ο ιδιος να μας πει κ όχι να κρύβεται.
Ναι μωρέ κάτι κάνουνε τώρα.Μας βγήκαν του καθήκοντος.Ο άλλος έβρηζε μάνες κ δεν του κάνανε τίποτα κ αμέσως έγραψα κατι με κίτρινα κ πετάχτηκε ο κάθε τυχαίος''
Tώρα αν βλέπεις κ συ που είναι η γλώσσα της κερκίδας,πάρε γυαλιά.Καλή σου νύχτα κ καλές μπύρες φιλαράκι μου.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.074
- Πόντοι
- 42.697
έφυγα για κανα 2 ωρο απο το σπίτι βολτίτσα αφήνωντας το pc ανοιχτό και επίστέφοντας είπα να ρίξω μια τελευταια ματια στο σαιτ να δώ αν ολα ειναι οκ.Αλήθεια zero ακόμα να πας για μπύρες;
και βλέπω το παραπάνω ποστάρισμα του dark.
ο καθένας κρίνεται απο αυτά που γράφει.
οταν έλεγα οτι έχω να ασχοληθώ με πολύ σοβαρότερα θέματα το εννοουσα πραγματικα, δεν το έλεγα ειρώνικα.
τεσπα.
dark η ειρώνια, η χολή και εριστικότητα σου οχι μόνο σε αυτα που πόσταρες παραπάνω , αλλά γενικά σε αυτά που ποστάρεις ειδικά τον τελευταιο καιρο στο σαιτ περισσευουν.
τουλάχιστον να έδεινες και καμια πληροφορία στο σαιτ σχετικα με τον πληρωμένο ερωτα παει στο καλό. ΟΥΤΕ ΜΙΑ! απο τότε που εισαι μέλος!
μόνο μανουρα στα οπαδικα, ειρωνια και ουσία ΜΗΔΕΝ.
οι μοντσ ειναι εδώ για κάποια λόγο και έχουν υποχρέωση και καθήκον να εφαρμόζουν τους κανόνες του σαιτ ειτε σου αρεσει ειτε οχι. Αν δεν σου αρεσουν οι κανόνες ή καποιοι μοντς ειναι δικο σου πρόβλημα και σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να προκαλεις με αυτο τον τρόπο.
πόσο μάλιστα όταν έδω και πάρα πολυ καιρό μας απασχολείς στα οπαδικά και τρέχουμε κάθε φορά να προλάβουμε τα χειρότερα....εισαι ένας απο τους λίγους χρήστες στον οποίο έχουν διαγραφέι ένα σωρό ποσταρίσματα γιατι προκαλούσαν ή ηταν ηβριστικά.
καληνυχτα
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Καφές,Ριβάλντο,Παππάς....χτες το βράδυ ο sport fm μετέδωσε και την φημολογία για επιστροφή του Οκκά .... Κρίμα που ο Ανατολάκης πήγε Ατρόμητο και ο Γεωργάτος έγινε "Ντέμης"....Θα μπορούσαν και αυτοί να συναταξιοδοτηθούν απο το ΑΕΚ (Απομαχικό Εθνικό Κλαμπ)..ακι
Αντε βρε και του χρόνου με τζόλε και Αντωνάκη
Πρωτάθλημα δεν βλέπετε αν δεν απελευθερωθεί η Κωνσταντινούπολη .... Πρωταθλητές όμως γεμίζετε σιγα σιγά .....
Η δυστυχία για τα 26 χρονα Αεκακια .... έχουν να δουν πρωτάθλημα από τότε που δεν είχαν ακόμα τρίχες στα αρχίδια.
Πρωτάθλημα δεν βλέπετε αν δεν απελευθερωθεί η Κωνσταντινούπολη .... Πρωταθλητές όμως γεμίζετε σιγα σιγά .....
Η δυστυχία για τα 26 χρονα Αεκακια .... έχουν να δουν πρωτάθλημα από τότε που δεν είχαν ακόμα τρίχες στα αρχίδια.
poutanolatris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Εγραψες vangonk
Επισκέπτης
Βγήκε ένας ακροατής χτες στον sport-fm και είπε ότι άκουσε τον Οκκά να μιλάει στο κινητό του στο αεροδρόμιο και να λέει ότι έχει κλείσει με την ΑΕΚ.Βγήκε έπειτα ο Βασιλάκης από το Καματερό και το επιβεβαίωσε.Πέρα από την πλάκα πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ΑΕΚ,αν και επειδή έχει λίγο παράξενο παρελθόν δε νομίζω να τον υποδεχθούν και με ανοιχτές αγκάλες οι φίλοι της ΑΕΚ και δη της original.Καφές,Ριβάλντο,Παππάς....χτες το βράδυ ο sport fm μετέδωσε και την φημολογία για επιστροφή του Οκκά .... Κρίμα που ο Ανατολάκης πήγε Ατρόμητο και ο Γεωργάτος έγινε "Ντέμης"....Θα μπορούσαν και αυτοί να συναταξιοδοτηθούν απο το ΑΕΚ (Απομαχικό Εθνικό Κλαμπ)..ακι
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Εγραψες vangonk
Αφου στον προφορικο λόγο οταν καποιος λεει κατι ωραιο λεμε "εγραψες"
μηπως θα πρεπει στον γραπτο λόγο οταν καποιος λεει κατι ωραιο να λέμε .......
[size=18pt]ΕΙΠΕΣ[/size]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65