Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Εγω ψαχνω σε πιο thread λεμε για αμπαλους ποσταρω εδω και μεταφερτε το.

Ο ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΟΣ Απμαλος ειναι ο ενας και μοναδικος Αντιμανωλας ΠΕΠΠΕΣ που πρεπι να κατεχει και το ρεκος για πιο γρηγορο αυτογκολ διεθνως!!!!!!

Σκεψου σεντερ μπακ δεν θελει καμια τεχνικη αλλα ο Πεππες εδινε αλλο νοημα (αλλο ρεκορ 2-3 κεφαλιες και να μην μπορει να διωξει μπαλλα).

Εχω την εντυπωση κιολας οτι οταν μετεγραφη ο Κανε-συ-μια-Ανατροπη Μαρτακης εεε Καλιντζακης εχει παιξει η ΑΕΚ κανα μισαωρο με Πεππε Καλιντζακη στην Αερα-αμυνα.

YΓ Αν και ο Μανωλας ήταν μεγαλη πορωση να τον βλεπεις να παιζει ήθελε πραγματικα να παει στο βαζελο με τον κολλητο του τον Γεωργαμλή αλλα ο καπταιν δεν γουσταρε Στελαρα!!!!!

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
o καρκινος ο φιλιππου δεν λεει να αφησει την ομαδα.συναντηθηκαν φιλιππου και δροσος για να παραχωρηθουν οι μετοχες στον δευτερο και ο φιλιππου κλωτσισε και δεν τα βρηκαν.θα υπαρξει και δευτερο ραντεβου.ελπιζουμε.για να δουμε.... 

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ενα βιντεο με τον αντικαταστατη του σορε.. στο φιλικο με την μπενφικα που τον ειχα δει μου φανηκε καλος τερματοφυλακας... τουλαχιστον κλεισαμε αμεσα μολις δημιουργηθηκε την τρυπα του τερματοφυλακα... τωρα καναν επιθετικο περιμενουμε... 

Shibia

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παλικαρια ξερει κανεις κανενα forum μονο για την ΑΕΚαρα μας?
Τα αθλητικα site τα βαριεμαι!

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ενα βιντεο με τον αντικαταστατη του σορε.. στο φιλικο με την μπενφικα που τον ειχα δει μου φανηκε καλος τερματοφυλακας... τουλαχιστον κλεισαμε αμεσα μολις δημιουργηθηκε την τρυπα του τερματοφυλακα... τωρα καναν επιθετικο περιμενουμε... 

Αλλα 3 βιντεο του μεγαλου τερματοφυλακα σας...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
με αυτο δειχνει την ελληνικη καταγωγη και μαλιστα απο το Μεσσολογγι.

Τεσπα δεν μπορειτε να κα;ταλαβετε το μαρκετινιστικο μυαλό του προεδρου μας. Ετσι θα ερθουν γυναικες στο γήπεδο με ωραια παιδια εστω και μετριων δυνατοτητων. Πιο ωραιος απο τον Νικοπολιδη λιγο πιο ασταθης (με την αμυνα που επαιζε ο βαζελος και η Εθνικη και ο Λιακουρας Τασαεφ θα φαινόταν).

Χθες ψιλοειδα το φιλικο. Ωραιος και μεγαλος παιχτης ο Ριβαλντο αλλα ομαδα δεν φτιαχνεις με Ριμπο. Μακαρι να κανει οτι εκανε παλαιοτερα ο Σαραβακος. 2 γκολ στα προκριματικα και μετα να ανοιξει μπουτικ και καφε στη γυναικα του!!!!!!!!!!!!!!
Ασε που θα μας ζαλισουν οι φυλλαδες με τον Ριμπο εβαλε γκολ, εχεσε, κατουρησε, πηδηξε την γυναικα του τις γονιμες ημερες κτλ.
  Προτιμουσα να παιρναμε καναν Καραγκουνη που ειναι και ψυχαρα αλλα ο καπετανιος του εχει κανει συμβολαιο τυπου Μπαρμπα-Θωμα αν και αυτος καποια στιγμη κερδσε την ελευθερία του

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.054
Πόντοι
12.056
Μονο για αρρωστους  :dancing: :dancing:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.054
Πόντοι
12.056
Αλλο ενα για να μην με πειτε ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αλλα 3 βιντεο του μεγαλου τερματοφυλακα σας...

αν και στο 2ο δεν ειναι ο μορετο, γελασα με τα βιντεο που εδωσες..  :grin: παντως οτι ομαδα κ να εισαι δεν νομιζω πως ο τερματοφυλακας σου δεν εχει κανει αντιστοιχες μαλακιες.. θα τον δουμε τον μορετο... παντως στο χθεσινο φιλικο μου αρεσε αλλα με χαλασε πολυ το γεγονος πως ολα τα ελευθερα κ τα βολε ηταν παπαριες...

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Για τον επιθετικο εχουμε τιποτα η ξεραιλα και φετος?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα στους συναγωνιστές.Πού είναι ΟΛΑ τα κιτρινόμαυρα αδέλφια σήμερα?Το διαλύσαμε μου φαίνεται, για να μαζευόμαστε σιγά σιγά..

[move]ΝΙΚ 30, DARK, Panagis,ALTEC21,LEFTY,SONYP900 που είστε ρεεεεεεε...    [/move]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ετοιμάζομαι για την Παρασκευή, να υποδεχτώ την 2η κόρη στην κλινική!!!!!! ;)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Το έχω υπόψη μου Πατριώτη,να πάνε όλα καλά και μ'ένα πόνο.....

[move]Έρχεται νέο χανουμάκι στον κόσμο...  [/move]

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Το έχω υπόψη μου Πατριώτη,να πάνε όλα καλά και μ'ένα πόνο.....

[move]Έρχεται νέο χανουμάκι στον κόσμο...  [/move]

Να είσαι καλά! Καισαρική πάει και αυτή όπως και η πρώτη.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα είναι χανουμάκι-πρωταθλητάκι. ;)

Καλημέρα στα αδέλφια μου.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μας τα χουν πρήξει με τον μούλο.Λες κ κρέμεται η όλη τους ύπαρξη & ζωή.

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα κι από μένα παιδιά. Έγω πάντως απογοητεύτηκα από την πρώτη του Μορέτο. Άτολμος στις εξόδους, ασταθής και όσο για τα βολέ ας μην το συζητήσουμε καλύτερα. Και μην ξεχνάτε όλα αυτά χωρίς να πιεστεί. Βέβαια έχει πολλά ελαφρυντικά όπως ότι ακόμα δεν εγκληματίστηκε, δεν γνωρίζει τους συμπαίκτες του, τα είδε όλα από την σκληρή προπόνηση του Σούιτσα (όπως είπε και ο σπήκερ), αλλά κακά τα ψέμματα αν ήταν καλός τερματοφύλακας θα το έδειχνε παρ'όλα αυτά. Μάλλον είναι μέτριος που ίσως με σκληρή δουλειά να γίνει ανεκτός.
Μην ξεχνάτε όμως ότι οι καλές ομάδες ξεκινάνε από έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Όταν οι παίκτες έχουν εμπιστοσύνη στο τέρμα τους, αποδίδουν καλύτερα και δεν τρέμουν μήπως κάνουν κάποια στραβή η οποία θα αποδειχθεί μοιραία.
Τέλος πάντων και αυτός στο γήπεδο θα κριθεί και μην ξεχνάτε ότι έχουμε και τον Αραμπατζή που είναι πολύ ταλαντούχος αλλά και όποιον άλλον έρθει...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.054
Πόντοι
12.056
Θα πεσει φωτια να σε καψει παπαγιωργη αν πειραξεις Αεκτζηδικο ποσταρισμα!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι μωρέ κάτι κάνουνε τώρα.Μας βγήκαν του καθήκοντος.Ο άλλος έβρηζε μάνες κ δεν του κάνανε τίποτα κ αμέσως έγραψα κατι με κίτρινα κ πετάχτηκε ο κάθε τυχαίος.
warnwarn.gif
 αυτη[/URL] τη γλωσσα κρατα την καλλιτερα για την κερκιδα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom