You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κανένα νέο.Εγω το μόνο που ξέρω κ΄ δεν το έγραψε καμμιά εφημερίδα ήταν ότι έφυγαν από την ομάδα 2 σημαντικά στελέχη του ιατρικού team λόγω διαφωνιών με τον Φερέρ.Ααυτό που ξέρω κιόλας είναι ότι αυτές οι αποπομπές έχουν προκαλέσει εσωτερικούς τριγμούς κ γκρίνιες.
Χμμμ..... Τον Μοριέντες βλέπω τον άφησες ασχολίαστο nik30. Υπάρχει τέτοια περίπτωση, γιατί αν υπάρχει θα τρελλάθούμε τελείως....
ειπαμε οτι πρεπει πρωτα να φυγει ο λυμπε....ο προεδρος ζηταει 2,9μυρια απο τους γερμανους..και μετα να συμφωνησει ο .....ξενος
ενα σεναριο ειναι οτι απαντησε αρνητικα ο ξενος γιαυτο ο προεδρος λεει οχι στην νυρεμβεργη...στις επομενες μερες θα εχουμε νεοτερα..τωρα για λαριβεει τα πηρε ο σερα γραφουν οι φυλλαδες επειδη ο μανατζερ του μιλαει με καλιαρι...
35 θλασεις περυσιειναι πολλες...αμα γινει και φετος εστω και στο μισο δεν εχουμε ελπιδες για τιποτα....Κανένα νέο.Εγω το μόνο που ξέρω κ΄ δεν το έγραψε καμμιά εφημερίδα ήταν ότι έφυγαν από την ομάδα 2 σημαντικά στελέχη του ιατρικού team λόγω διαφωνιών με τον Φερέρ.Ααυτό που ξέρω κιόλας είναι ότι αυτές οι αποπομπές έχουν προκαλέσει εσωτερικούς τριγμούς κ γκρίνιες.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν ξέρω τι λέτε για το μεγάλο Μ,Χ,Ψ δεν με νοιάζει.Εγώ ξέρω ότι περνάει ο καιρός κ μένουν εκκρεμείς οι υποθέσεις των τερματοφυλάκων κ των επιθετικών.Ειδικά αν φύγει ο Λύμπε θα πρέπει να πάρουμε 2-3 επιθετικούς τουλάχιστον.Να δω τελευταία στιγμή ποιος θα τρέχει.Ο Μίετσελ με 300 χιλιαρικάκια τους χαλαει ρε πούστη μου σαν καβάτζα;Αρχίζει κ από Μ θα ησυχάσει κ ο αδελφός lakis κ θα μπορέσει να κοιμηθεί.
Ασε το άλλο με τους τερματοφύλακες
Μας τα έχει κάνει τούμπανο ο Σόρε.ΌΛο τον χρόνο προτάσεις φέρνει κ οι μόνες σοβαρές προτάσεις που μπορεί να του γίνουν είναι από καμμιά Δ' Εθνική Ιταλίας.Ας φέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια σοβαρή προταση(2 χρόνια την ακούμε) κ ας παει στην ευχή του θεού κ της γυναικούλας του.Ήδη από την κωλυσιεργία χάσαμε τον Μάλαρτζ.Μας βλέπω με βασικό του χρόνου τον Αραμπατζή κ αναπληρωματικό τον Φυσέκη.ʼντε γιατί καλός ο Ρίμπο αλλά κατ'εμέ έχουμε αποδυναμωθεί μέχρις στιγμής χωρίς να έχουμε αναπληρώσει τα κενά.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ.
Ασε το άλλο με τους τερματοφύλακες
Μας τα έχει κάνει τούμπανο ο Σόρε.ΌΛο τον χρόνο προτάσεις φέρνει κ οι μόνες σοβαρές προτάσεις που μπορεί να του γίνουν είναι από καμμιά Δ' Εθνική Ιταλίας.Ας φέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια σοβαρή προταση(2 χρόνια την ακούμε) κ ας παει στην ευχή του θεού κ της γυναικούλας του.Ήδη από την κωλυσιεργία χάσαμε τον Μάλαρτζ.Μας βλέπω με βασικό του χρόνου τον Αραμπατζή κ αναπληρωματικό τον Φυσέκη.ʼντε γιατί καλός ο Ρίμπο αλλά κατ'εμέ έχουμε αποδυναμωθεί μέχρις στιγμής χωρίς να έχουμε αναπληρώσει τα κενά.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ.
ο σορε εχει ημερομηνια....αμα δεν φερει πρωταση που να καλυπτει την ΑΕΚ δεν φευγει...οσο για το αν η ομαδα δυναμωσε η οχι εγω βλεπω προβλημα στο κεντρο της αμυνας...για την επιθεση θελουμε σιγουρα εναν επιθετικο καλο και αμα φυγει ο λυμπε αλλον εναν ιδιας αξιας....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
θεωρείς τον Ζεράλντο λίγο να καλύψει το κενό του Τσιρίλο;
Αν μείνει ο Λύμπε πρέπει να κινηθούμε για 2 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ,ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
ο ζεραλντο μπορει να βγει μπορει και οχι...το ιδιο με τον δελλα(ηλικια..γαρ..) το ιδιο με αλεξοπουλο(ερχετε απο τραυματισμο..)μενει μονο ο σωκρατης ο οποιος ολο το καλοκαιρι θα ειναι με την εθνικη......θεωρείς τον Ζεράλντο λίγο να καλύψει το κενό του Τσιρίλο;
ο ζερα ερχετε οπως ηρθε ο μπρουνο(αγνωστος..) με την διαφορα οτι ο μπρουνο επιασε!!!
το αλλο που εγραψε μια εφημεριδα (ο θεος να τις κανει) οτι ο γεωργεας εχει προβλημα και χανει το champions league ?
αριστερα αν παθει κατι ο αρουαμπαρενα δεν εχει εναλακτικη.
και δεξια τον νεαρο βραζιλιανο μονο εχουμε.
συμφωνω οτι με παραμονη του λυμπε χρειαζομαστε 2 επιθετικους περιοχης ακομα.
αντιθετα εχει γεμισει το κεντρο με 15 αριστεροποδαρους μεσους.
να δουμε ποιος θα πρωτοπαιζει.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν άκουσα σχολιασμό σας για την ανάληψη των καθηκόντων του στον ασώματο, από τον Ιλία αδερφό του Βλάνταν.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
το αλλο που εγραψε μια εφημεριδα (ο θεος να τις κανει) οτι ο γεωργεας εχει προβλημα και χανει το champions league ?
Βλέπω αναβάθμιση Μπούρμπου,Πλιάτσικα κ στα βαθιά από νωρίς τον Μπαρμπούδη.ʼσε που υπάρχει κ η καβάτζα Κουτρουμάνος.
εμενα δεν με ενοχλει!!!!μια ακομα κολοτουμπα του σωκρατη..παλιαοτερα δηλωνε οτι ο ολυμπιακος δεν μπορει να δουλεψει με τεχνικο δ. ασε που καπελωνει τον λεμονια.. !!αλλα αμα παρει τσιριλο στο λιμανι τοτε θα δουλευει ακομα για μας.. ;) ;)Δεν άκουσα σχολιασμό σας για την ανάληψη των καθηκόντων του στον ασώματο, από τον Ιλία αδερφό του Βλάνταν.
ναι για το μυριο λεω...με ενα μυριο νομιζω οτι μπορουμε να φερουμε πολυ καλυτερο παιχτη..Κι εμένα με ενοχλεί. Νικ τι εννοεις για Τσιρίλο, για το μύριο πουμ θα δώσει στην ΑΕΚ; Ασχετο, ρε παιδιά από κίπερ τι γίνεται;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Είναι τόσο κόπανοι εκεί στον ασώματο που μπορεί να πάρουν τον Τσιρίλο για ρελάνς για τον ΘΕΟ.Οπότε ζεστό-ζεστό το εκκατομυριάκι
Πάντως ο ασώματος,όσα χρόνια κ αν περάσουν,όσοι κ αν περάσουν από το μπορυρδέλο τους ο ίδιος παραμένει.Πάντα θα λιμπίζεται τους παίχτες κ τα στελέχη της ΑΕΚ.Μην σου πω ότι ξέρω από τώρα τον προπονητή που θα πάρει σε 4 χρόνια.Ικανούς τους έχω από τώρα να ξερογλείφονται.Μου θυμίζουν τα κοράκια που περιμένουν το άλογο να πεθάνει για να το ξεσκίσουν.
Πάντως ο ασώματος,όσα χρόνια κ αν περάσουν,όσοι κ αν περάσουν από το μπορυρδέλο τους ο ίδιος παραμένει.Πάντα θα λιμπίζεται τους παίχτες κ τα στελέχη της ΑΕΚ.Μην σου πω ότι ξέρω από τώρα τον προπονητή που θα πάρει σε 4 χρόνια.Ικανούς τους έχω από τώρα να ξερογλείφονται.Μου θυμίζουν τα κοράκια που περιμένουν το άλογο να πεθάνει για να το ξεσκίσουν.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδελφέ shelter(που έχουμε διαφορές-αλλά είμαστε αδέρφια κ είμαστε ΟΚ)
Για το μύριο υπ'ηρχε ρήτρα στο συμβόλαιο του Τσιρίλο ότι αν πάει σε ασώματο ή βάζελο θα πρέπει να στάξει η νέα του ομάδα 1 μύριο.Όπως έκανε η ΑΕΚ με τον ''Μακελελέ''.
Για το μύριο υπ'ηρχε ρήτρα στο συμβόλαιο του Τσιρίλο ότι αν πάει σε ασώματο ή βάζελο θα πρέπει να στάξει η νέα του ομάδα 1 μύριο.Όπως έκανε η ΑΕΚ με τον ''Μακελελέ''.
για να τον παρουν πρεπει πρωτα να τον λοιδωρησουν και να τον βγαλουν αχρηστο.....Είναι τόσο κόπανοι εκεί στον ασώματο που μπορεί να πάρουν τον Τσιρίλο για ρελάνς για τον ΘΕΟ.Οπότε ζεστό-ζεστό το εκκατομυριάκι
η αληθεια παντως ρε παιδια ειναι οτι ενω ξεκιμησαμε δυναμικα μεταγραφες τωρα εχουμε μεινει στασιμοι, δεν εχω ακουσει για νεους στοχους, εχουμε κολλησει σε περιπτωσεις που δεν προχωρανε κ εχουμε κενα σε αμυνα, επιθεση ενω υπαρχει κ το θεμα σορε παντα.... ειδικα για επιθετικο που ακομα κ αν μεινει ο λυμπε χρειαζομαστε οπωσδηποτε αλλον εναν πολυ καλο παιχτη χανεται χρονος κ ελπιζω να μην παρουμε παλι παιχτες τελευταια στιγμη ισα ισα για να καλυφθουν τα κενα (πχ ντελιμπασιτς περσι, τσανκο προπερσι) που δεν θα βγουν αξιολογοι... τεσπα ελπιζω να πανε καλα τα πραγματα αλλα η αληθεια ειναι οτι υπαρχει μεγαλη στασιμοτητα τελευταια κ με προβληματιζει αυτο....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Να ξεκουμπιστεί ο Σορεντίνο.Μας τα χει πρήξει.Ούτε ο Ντίντα να ήταν.Πιο πολλές προτάσεις λέει ότι του έρχονται από ομάδες από όσα ονόματα έχουν ακουστεί για μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ!!!Κ θέλω να φύγω,κ έρχεται πρόταση κ εδώ είναι η πρόταση κ περιμένει η ομάδα την πρόταση κ τελικά έρχεται προταση από την Πίζα που είναι στην serie C.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Σορεντίνο οεο,οεό,οεο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67