DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.801
- Πόντοι
- 1.446
Πας μακρια την κουβεντα και ξεφευγουμε..Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ που διαπραξατε τα τελευταια 30 χρόνια,με τα λεφτα που πέρνατε ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ CL,τοτε λυπαμαι αλλα δεν υπαρχει περιθωριο συννενόησης.Οπουδηποτε στον Πλανητη,το μονωπωλιο λειτουργεί ακρως επιζημια για τη συνολικη λειτουργία μιας αγοράς-μικροικονομικη θεωρία-.Βαλε τωρα την ομαδα σου στη θεση του Μονοπωλιακού πωλητή και πες μου αν κουμανταρεις ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ,απο μεταγραφές ,από εσοδα,από μηδενικό ανταγωνισμό,σε ποια θέση θα είσαι..Μιλας για europa-uefa πόσα χρηματα ειναι αυτα γνωρίζεις,ΥΠΟΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ των δικών σας εκατομυρίων.Καταστρεψατε μια ολόκληρη λιγκα,μηδενίζοντας τα εσοδα των α΄λλων ΠΑΕ και παίρνοντας εσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Εκμεταλλευόμενη λοιπόν την ανυπαρξια εσόδων των άλλων,γιγαντωθήκατε εσεις,αλλα και δωσατε την ευκαιρία σε κάθε είδους λαμόγια να παρεισφρυσουν και φανε τις δικές μας σαρκες...Αν πάλι δεν κατάλαβες,λυπαμαι,αλλα δεν μπορω να εξηγησω κάτι παραπάνω...
Ναύαρχε τα αναλύεις επιστημονικά τα θέματα του ποδοσφαίρου (στα οποία εγώ είμαι άσχετος)... Πως φαίνεται η ανωτερότητα, η αρχοντιά και το περιβάλλον στο οποίο έχει μεγαλώσει κάποιος...Φιλε,αυτα τα "υπεράνω" αστα για κανενα πιτσιρίκι που δεν σας ξερει..
Οτι αντίδραση εχουμε εμείς τωρα,ακριβώς την ιδια και χειρότερη θα ειχατε κι εσεις σε αντίστοιχη περίπτωση.
Ο Τσουκαλάς θα είχε βγει στο Πασαλιμάνι να καλεί σε συγκεντρωση διαμαρτυρίας!
Τα περί ΕΛΛΑΔΑΣ σε μενα εχουν αλλο νόημα και αντανακλούν σε Εθνικούς λόγους και όχι στην μπαλα.
Σιγά μην υποστηρίξω τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη ή τη Σαττι στη Εurovision επειδη κατεβαίνουν με την Ελλάδα..
Μόνο η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ αξίζει την υποστηριξη όλων μας σε οποιοδήποτε άθλημα...
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την αβυσσο που μας χωρίζει,τις μνήμες που μας ξυπνατε στα πετρινα χρόνια της παραγκας 1 και 2, πηγαινετε να παιξετε όπου θέλετε αλλα ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ.
Κρατηστε και τα φραγκα για το γηπεδο και τα εσοδα από τις καφετεριες τριγυρω....
Χωρίς χουλιγκανισμούς και ακρότητες,ειμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι και οι δικοί σας και οι δικοί μας θα σφαχτούν.Και μακάρι να μεινουμε μόνο σε λεκτικές αντιπαραθέσεις.
Ααα ρε επιστήμονα κεντάς...
Τελευταία τροποποίηση: