ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Η αλήθεια τσούζει και παραφράζεται σε ..κόμπλεξ....Δωωωσεεε κοοομπλεεεξ!
Κούλα πονάς και φταίει ο πειραιάς!
Η αλήθεια τσούζει και παραφράζεται σε ..κόμπλεξ....Δωωωσεεε κοοομπλεεεξ!
Κούλα πονάς και φταίει ο πειραιάς!
Α ναι?Διαβαστε στο kitrinomavro,διαβάστε στο red dna να δειτε τι ραντεβού κανονίζονται,τι πεσίματα σχεδιάζονται...
Μην εισαι αφελής,δημόσια δε λεγεται τιποτα,υπάρχουν αλλοι τρόποι..Στα φόρουμ διαβαζεις τις τασεις....Α ναι?
Δεν πειραζει, η δικογραφια που ανοιξε τις προαλλες χωραει κι αλλους.
Οποιος κανονιζει δημοσιως πεσιματα θα παει για καφεδακι στον εισαγγελεα, οι σαχλαμαρες τελειωσανε
Eνα συνθημα "Γαύροι αδελφια, μαζι θα το σηκωσουμε στη Νεα Φιλαδελφεια" το θυμασαι?Μην εισαι αφελής,δημόσια δε λεγεται τιποτα,υπάρχουν αλλοι τρόποι..Στα φόρουμ διαβαζεις τις τασεις....
Ασε με ρε δικηγόρε τωρα....Πας και θυμασαι ανιερες προσκαιρες συμμαχίες,δεκαετίες πριν...Eνα συνθημα "Γαύροι αδελφια, μαζι θα το σηκωσουμε στη Νεα Φιλαδελφεια" το θυμασαι?
Εγω το ελεγα? Η original το ελεγε και εμενα μου γυρνούσαν τα αντεραΑσε με ρε δικηγόρε τωρα....Πας και θυμασαι ανιερες προσκαιρες συμμαχίες,δεκαετίες πριν...
Θα μου πεις και "αδερφια" τους δολοφόνους της κανονικότητας εδω και 30 χρόνια....
ΝΑι ,αλλα αποφευγεις να σχολιάσεις τι γραφω.."ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ"!Εγω το ελεγα? Η original το ελεγε και εμενα μου γυρνούσαν τα αντερα
Πολυ αγχωνεσαι ομωςΝΑι ,αλλα αποφευγεις να σχολιάσεις τι γραφω.."ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ"!
Η παροιμία "ο σκοπος αγιαζει τα μεσα " δεν σου λέει κάτι?
Ελα Αλέξη ,σου εχω νεα....Α ναι?
Δεν πειραζει, η δικογραφια που ανοιξε τις προαλλες χωραει κι αλλους.
Οποιος κανονιζει δημοσιως πεσιματα θα παει για καφεδακι στον εισαγγελεα, οι σαχλαμαρες τελειωσανε
Στρακι εδω εισαι παλι?Γιατι ρε μπασταρδι γλοιωδη σιχαμα της κοινωνιας δε βαζεις καμμια πουτσα στο στομα σου να το φχαριστηθεις να ησυχασουμε κ μεις?Τσουρουφλαει η κωλοτρυπίδα των ανύπαρκτων χανουμιων!
Και ακόμα δεν το σηκώσαμε στην Τζαμπασοφια!
Μέσα στην 21 θα το σηκώσουμε γαμώ τα κοσοβολαγνα πρεζόνια της!
Δικέφαλες κοτες Κουλες θα πείτε το μπιρ Αλλάχ!
Η Τζαμπασοφια στις 29 Μαίου είναι της ΟΥΕΦΑ καθυστερημένα, δεν είναι του καθε κομπλεξικου προβληματικου Τουρκογυφτου.
Έχετε μείνει στην εποχή Γρανίτσα και βασανιστη της Χούντας Ψωμιάδη βόδια.
Άντε τσιμπουκωστε τον Κατιδη με τους ναζιστικους χαιρετισμους βλάκες που θέλετε και μαγκιες ανύπαρκτοι
Τι κομπλεξικοι περιγελοι είναι αυτές οι Κουλες!
Βλέπουν ότι με Μεντιλιμπαρ έχει τελειώσει η υπόθεση για τα επόμενα χρόνια και το σύμπλεγμα κατωτερότητας έχει εκτοξευθεί!
Τι γέλιο ρε μαλάκα!
Κούλα πονάς, τέρμα τα όνειρα
ΠΟΤΕ δεν φωναξε ολο το γηπεδο αυτο το συνθημα εκτος απο τα μαλακισμενα της 21.Η 9 τοτε γι αυτο το λογο ειχε μεγαλη κοντρα με την 21 και το γαμιολη το χατζηχρηστο.Eνα συνθημα "Γαύροι αδελφια, μαζι θα το σηκωσουμε στη Νεα Φιλαδελφεια" το θυμασαι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ενα αλλο, "ΑΕΚ-Θρύλος ενωμενοι κι ολοι οι αλλοι γαμημενοι" το θυμασαι επισης?
Αλλά μαλλον αλλαξαν λιγο οι καιροι
Καλα τοτε ειχαν ομαδαρα που να τους παιξεις.Ειχαν τρομοκρατησει ολη την ευρωπη με τις εμφανισεις τουςΤα εγραψα και στους γαυρους διπλα..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ να εγγυηθει την ασφαλή μετακίνηση 20.000 γαυρων ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,αφήνω εξω τους 3-4.000 Ιταλούς..
Η ...συντεταγμενη μετακίνηση με ...πουλμαν (!!) μόνο θυμηδία προκαλεί!!!
300 πουλμαν τουλαχιστον,που θα χωρέσουν στη Δεκελείας ρεεεεεεεεε???Και από πότε θα κουβαλάνε??Και που θα τους αδειάσουν???
Όπως είπε και ο φιλος πιο πανω, εδω αδυνατούν να εγγυηθούν δεκα χιλιάδες στον ελληνικό τελικό και θα φερουν εις περας τετοιο εργο???Όταν μαλιστα εμπλεκονται και ορκισμένοι εχθροί αντίπαλης ομάδας???
Διαβαστε στο kitrinomavro,διαβάστε στο red dna να δειτε τι ραντεβού κανονίζονται,τι πεσίματα σχεδιάζονται...
ΚΑΙ ΝΑΙ δεν σας θέλουμε στη Ν. Φιλαδέλφεια γιατι εχετε γίνει ΛΑΟΜΙΣΗΤΟΙ!!!Και παραθέτω τη σχετική φωτο για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθαίνουν οι νέοι.22 Πρωταθλήματα στα 26 χρόνια!!Ασυλληπτο!!!!Οτι ομάδα και να είχανε αυτό δεν βγαινει!!!!
ΥΓ: Φαντάσου να ημουν και χουλιγκάνος δηλαδη...
καταρχας κανενα γηπεδο δεν ανηκει στους οπαδους μιας ομαδας.....οποτε ειτε μας θελετε μεσα στην οπαπ αρενα ειτε οχι δεν σας πεφτει λογος. εν συνεχεια οσοι ειστε τοσο κατα της διεξαγωγης του τελικου στην οπαπ αρενα δειχνετε πρωτον το ποσο κομπλεξικοι ειστε και δευτερον δεν μπορειτε να καταλαβατε οτι πλεον δεν προκειτε για εναν εγχωριο τελικο σε συλλογικο επιπεδο αλλα για εναν ευρωπα'ι'κο τελικο που θα φερει μεγαλο κερδος στα ταμεια του γηπεδου οπως επισης θα διαφημιση και τη χωρα μας. οπως καταλαβες ειμαι ολυμπιακος αλλα πανω απο ολα ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και στις 29 μαρτιου δεν παιζει αεκ-ολυμπιακος αλλα μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομαδα απεναντι σε μια ΞΕΝΗ. ετσι πρεπει να το δειτε.Τα εγραψα και στους γαυρους διπλα..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ να εγγυηθει την ασφαλή μετακίνηση 20.000 γαυρων ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,αφήνω εξω τους 3-4.000 Ιταλούς..
Η ...συντεταγμενη μετακίνηση με ...πουλμαν (!!) μόνο θυμηδία προκαλεί!!!
300 πουλμαν τουλαχιστον,που θα χωρέσουν στη Δεκελείας ρεεεεεεεεε???Και από πότε θα κουβαλάνε??Και που θα τους αδειάσουν???
Όπως είπε και ο φιλος πιο πανω, εδω αδυνατούν να εγγυηθούν δεκα χιλιάδες στον ελληνικό τελικό και θα φερουν εις περας τετοιο εργο???Όταν μαλιστα εμπλεκονται και ορκισμένοι εχθροί αντίπαλης ομάδας???
Διαβαστε στο kitrinomavro,διαβάστε στο red dna να δειτε τι ραντεβού κανονίζονται,τι πεσίματα σχεδιάζονται...
ΚΑΙ ΝΑΙ δεν σας θέλουμε στη Ν. Φιλαδέλφεια γιατι εχετε γίνει ΛΑΟΜΙΣΗΤΟΙ!!!Και παραθέτω τη σχετική φωτο για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθαίνουν οι νέοι.22 Πρωταθλήματα στα 26 χρόνια!!Ασυλληπτο!!!!Οτι ομάδα και να είχανε αυτό δεν βγαινει!!!!
ΥΓ: Φαντάσου να ημουν και χουλιγκάνος δηλαδη...