Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.163
Πόντοι
28.246
Εγω λεω Κόκκαλης πάλι. Εσυ τι λες
Μου εχει περασει απο το μυαλο και αυτο. Οτι θα μπει ο Πετρακης μεσα. Ο μπαρμπαΣωκρατης δεν θα κατσει να ασχοληθει. Τον χαρο περιμενει αυτος, με τον Ολυμπιακο θα ξανα μπλεξει;

Ομως. Αυτο που εχω επικρατεστερο σεναριο ειναι οτι ο Μαρινακης θα βαλει καποιον δικο του που θα μπορει να τον ελεγχει...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.130
Πόντοι
5.006
Μου εχει περασει απο το μυαλο και αυτο. Οτι θα μπει ο Πετρακης μεσα. Ο μπαρμπαΣωκρατης δεν θα κατσει να ασχοληθει. Τον χαρο περιμενει αυτος, με τον Ολυμπιακο θα ξανα μπλεξει;

Ομως. Αυτο που εχω επικρατεστερο σεναριο ειναι οτι ο Μαρινακης θα βαλει καποιον δικο του που θα μπορει να τον ελεγχει...
Nα πάνε να γαμηθουν Πετράκης και ΣΙΑ

• Χαχα
Αντιδράσεις: Iso14

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Αντιμενικα στο 2ο ημίχρονο δεν υπήρχαμε.
Γιατί έκανε τίποτα ο γαύρος!!!!! Η μήπως ξέχασες τις 4 ευκαιρίες στην αντεπίθεση που ο Μαροκινός ειθελε να βάλει γκολ και δεν έδωσε πάσα ....η το δοκάρι του Πινέδα ....ειμασταν πολύ καλύτερη....και μόλις έβαλε μέσα γιονσον έκλεισε το κέντρο ...

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.629
Πόντοι
456
407485873_734400515376674_216936797759588804_n.jpg

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Γενικα πολλες μαλακιες ο διαιτητης χαρισε πολλες καρτες στον γαυρο,το γκολ του ολυμπιακου ηταν λαθος του διαιτητη που δεν ειδε την φαση με τον φορτουνη που πηρε την μπαλα πριν εκτελεσουν οι της ΑΕΚ το φαουλ.Απο εκει και περα δεν δωθηκε απο ενα πεναλτι στις 2 ομαδες.Ανετα το πρωταθλημα η ΑΕΚ τωρα που επεστρεψαν ολοι οι τραυματιες,θα παρει ολα τα ντερμπι.
Αν σοβαρευτούμε λίγο και ήμαστε πιο αποτελεσματικοί το πιστεύω.Τωρα να περνούμε τα ντέρμπι και να χάσουμε το πρωτάθλημα από Σέρρες και Κιφησια δώρον αδωρον οι νίκες με τους μεγάλους.

proctologos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
51
Πόντοι
1
ξεχασες το ξεκωλιασμα στο νεο τζαμι της φιλαδελφειας,αλλα ειναι αλλιως να εισαι αεκουλα. :hi:
σ ειχα ξεκωλιασει με 3μπαλο πολυ πριν, μην ξεχνιεσαι απογονε:hi:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
Προσκυνήστε τον λαθρέμπορα και την παράγκα του αεκάκια γιατί χωρίς αυτόν θα σασταν στον πάτο, 100-0 διαιτησίες και μεζούρες να μετράει τα δοκάρια για να πάρει πρωτάθλημα και να περιφέρει το κατσαρολάκι στην επαρχία και να χρεώνει τους αεκτηδες 2 ευρώ για μια φωτογραφία για να βγάλει φράγκα να πληρώσει τους διατητές του.

Δύο κανονικά γκολ του Ολυμπιακού (το ένα που μέτρησε και το άλλο που ακυρώθηκε), καθαρό πέναλτι στον Ναβάρο και καμία παράβαση πάνω στον Πινέδα διαπιστώνει ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα με την ΑΕΚ.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Προσκυνήστε τον λαθρέμπορα και την παράγκα του αεκάκια γιατί χωρίς αυτόν θα σασταν στον πάτο, 100-0 διαιτησίες και μεζούρες να μετράει τα δοκάρια για να πάρει πρωτάθλημα και να περιφέρει το κατσαρολάκι στην επαρχία και να χρεώνει τους αεκτηδες 2 ευρώ για μια φωτογραφία για να βγάλει φράγκα να πληρώσει τους διατητές του.

Δύο κανονικά γκολ του Ολυμπιακού (το ένα που μέτρησε και το άλλο που ακυρώθηκε), καθαρό πέναλτι στον Ναβάρο και καμία παράβαση πάνω στον Πινέδα διαπιστώνει ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα με την ΑΕΚ.
Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννα παραφροσύνη...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21

Σκουξε μωρη Γκαμπριέλα και κοίτα να πάρεις την ζελα αύριο γιατί άμα χάσεις βαρεσες κυριολεκτικά διάλυση.

• Like
Αντιδράσεις: Iso14

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Είχαμε την Τετάρτη παιχνίδι στο κύπελλο με αξιόλογο αντίπαλο...για αυτό...η γαύροι από Τούρκους σε Τούρκο πάνε ....κάπου το είχα γράψει είμαι σίγουρος καρβαλιαρ δεν κάνει παρέλαση!!!!!!

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Είχαμε την Τετάρτη παιχνίδι στο κύπελλο με αξιόλογο αντίπαλο...για αυτό...η γαύροι από Τούρκους σε Τούρκο πάνε ....κάπου το είχα γράψει είμαι σίγουρος καρβαλιαρ δεν κάνει παρέλαση!!!!!!
Oι Τούρκοι ποιοι είναι ρε αδερφέ?

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Αυτό το Τούρκοι μάλλον για εμάς παει να φανταστώ έτσι? Μια χαρά κάνουμε την πλακιτσα μας κρίμα να χαλάστουμε οπότε καλό είναι να αποφεύγουμε τέτοιους χαρακτηρισμους... Γιατί εγώ ας πούμε είμαι Έλληναρας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom