Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.427
- Πόντοι
- 456
Εγω λεω Κόκκαλης πάλι. Εσυ τι λεςΠοιος ειναι αυτος;
Εγω αλλο φοβαμαι ακομα και αν φυγει ο Μαρινακης. Μαντεψε τι.
Εγω λεω Κόκκαλης πάλι. Εσυ τι λεςΠοιος ειναι αυτος;
Εγω αλλο φοβαμαι ακομα και αν φυγει ο Μαρινακης. Μαντεψε τι.
Μου εχει περασει απο το μυαλο και αυτο. Οτι θα μπει ο Πετρακης μεσα. Ο μπαρμπαΣωκρατης δεν θα κατσει να ασχοληθει. Τον χαρο περιμενει αυτος, με τον Ολυμπιακο θα ξανα μπλεξει;Εγω λεω Κόκκαλης πάλι. Εσυ τι λες
Nα πάνε να γαμηθουν Πετράκης και ΣΙΑΜου εχει περασει απο το μυαλο και αυτο. Οτι θα μπει ο Πετρακης μεσα. Ο μπαρμπαΣωκρατης δεν θα κατσει να ασχοληθει. Τον χαρο περιμενει αυτος, με τον Ολυμπιακο θα ξανα μπλεξει;
Ομως. Αυτο που εχω επικρατεστερο σεναριο ειναι οτι ο Μαρινακης θα βαλει καποιον δικο του που θα μπορει να τον ελεγχει...
Οτι πεις ,αδερφε. Να πανε να γαμηθουνε ρε!Nα πάνε να γαμηθουν Πετράκης και ΣΙΑ
ΚαργαΟτι πεις ,αδερφε. Να πανε να γαμηθουνε ρε!
Γιατί έκανε τίποτα ο γαύρος!!!!! Η μήπως ξέχασες τις 4 ευκαιρίες στην αντεπίθεση που ο Μαροκινός ειθελε να βάλει γκολ και δεν έδωσε πάσα ....η το δοκάρι του Πινέδα ....ειμασταν πολύ καλύτερη....και μόλις έβαλε μέσα γιονσον έκλεισε το κέντρο ...Αντιμενικα στο 2ο ημίχρονο δεν υπήρχαμε.
Αν σοβαρευτούμε λίγο και ήμαστε πιο αποτελεσματικοί το πιστεύω.Τωρα να περνούμε τα ντέρμπι και να χάσουμε το πρωτάθλημα από Σέρρες και Κιφησια δώρον αδωρον οι νίκες με τους μεγάλους.Γενικα πολλες μαλακιες ο διαιτητης χαρισε πολλες καρτες στον γαυρο,το γκολ του ολυμπιακου ηταν λαθος του διαιτητη που δεν ειδε την φαση με τον φορτουνη που πηρε την μπαλα πριν εκτελεσουν οι της ΑΕΚ το φαουλ.Απο εκει και περα δεν δωθηκε απο ενα πεναλτι στις 2 ομαδες.Ανετα το πρωταθλημα η ΑΕΚ τωρα που επεστρεψαν ολοι οι τραυματιες,θα παρει ολα τα ντερμπι.
σ ειχα ξεκωλιασει με 3μπαλο πολυ πριν, μην ξεχνιεσαι απογονεξεχασες το ξεκωλιασμα στο νεο τζαμι της φιλαδελφειας,αλλα ειναι αλλιως να εισαι αεκουλα.
Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννα παραφροσύνη...Προσκυνήστε τον λαθρέμπορα και την παράγκα του αεκάκια γιατί χωρίς αυτόν θα σασταν στον πάτο, 100-0 διαιτησίες και μεζούρες να μετράει τα δοκάρια για να πάρει πρωτάθλημα και να περιφέρει το κατσαρολάκι στην επαρχία και να χρεώνει τους αεκτηδες 2 ευρώ για μια φωτογραφία για να βγάλει φράγκα να πληρώσει τους διατητές του.
Δύο κανονικά γκολ του Ολυμπιακού (το ένα που μέτρησε και το άλλο που ακυρώθηκε), καθαρό πέναλτι στον Ναβάρο και καμία παράβαση πάνω στον Πινέδα διαπιστώνει ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα με την ΑΕΚ.
Πηγές Ολυμπιακού: Ο παρατηρητής του αγώνα με την ΑΕΚ μάς δικαιώνει για τα διαιτητικά λάθη - iefimerida.gr
Δύο κανονικά γκολ του Ολυμπιακού (το ένα που μέτρησε και το άλλο που ακυρώθηκε), καθαρό πέναλτι στον Ναβάρο και καμία παράβαση πάνω στον Πινέδα διαπιστώνει ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα με την ΑΕΚ.www.iefimerida.gr
Με την όπισθεν... Γτ έχει σφαλιάρα πάλι κάτωΠουτανακια ερχόμαστε
Σκουξε μωρη Γκαμπριέλα και κοίτα να πάρεις την ζελα αύριο γιατί άμα χάσεις βαρεσες κυριολεκτικά διάλυση.Προσκυνήστε τον λαθρέμπορα και την παράγκα του αεκάκια γιατί χωρίς αυτόν θα σασταν στον πάτο, 100-0 διαιτησίες και μεζούρες να μετράει τα δοκάρια για να πάρει πρωτάθλημα και να περιφέρει το κατσαρολάκι στην επαρχία και να χρεώνει τους αεκτηδες 2 ευρώ για μια φωτογραφία για να βγάλει φράγκα να πληρώσει τους διατητές του.
Δύο κανονικά γκολ του Ολυμπιακού (το ένα που μέτρησε και το άλλο που ακυρώθηκε), καθαρό πέναλτι στον Ναβάρο και καμία παράβαση πάνω στον Πινέδα διαπιστώνει ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα με την ΑΕΚ.
Πηγές Ολυμπιακού: Ο παρατηρητής του αγώνα με την ΑΕΚ μάς δικαιώνει για τα διαιτητικά λάθη - iefimerida.gr
Δύο κανονικά γκολ του Ολυμπιακού (το ένα που μέτρησε και το άλλο που ακυρώθηκε), καθαρό πέναλτι στον Ναβάρο και καμία παράβαση πάνω στον Πινέδα διαπιστώνει ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα με την ΑΕΚ.www.iefimerida.gr
Μετά τους βλέπω να την βγάζουν στο τηγάνι όλο το βραδυΣκουξε μωρη Γκαμπριέλα και κοίτα να πάρεις την ζελα αύριο γιατί άμα χάσεις βαρεσες κυριολεκτικά διάλυση.
Ρίξαμε πολύ ρυθμούς στο δεύτερο δυστηχως, άνετα έτρωγαν αλλά 2Μετά τους βλέπω να την βγάζουν στο τηγάνι όλο το βραδυ
Oι Τούρκοι ποιοι είναι ρε αδερφέ?Είχαμε την Τετάρτη παιχνίδι στο κύπελλο με αξιόλογο αντίπαλο...για αυτό...η γαύροι από Τούρκους σε Τούρκο πάνε ....κάπου το είχα γράψει είμαι σίγουρος καρβαλιαρ δεν κάνει παρέλαση!!!!!!
Αυτό το Τούρκοι μάλλον για εμάς παει να φανταστώ έτσι? Μια χαρά κάνουμε την πλακιτσα μας κρίμα να χαλάστουμε οπότε καλό είναι να αποφεύγουμε τέτοιους χαρακτηρισμους... Γιατί εγώ ας πούμε είμαι Έλληναρας..Είχαμε την Τετάρτη παιχνίδι στο κύπελλο με αξιόλογο αντίπαλο...για αυτό...η γαύροι από Τούρκους σε Τούρκο πάνε ....κάπου το είχα γράψει είμαι σίγουρος καρβαλιαρ δεν κάνει παρέλαση!!!!!!