You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 234316
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Πήλιος μεγάλη αποκάλυψη σήμερα και φαινετε ότι το χει το παιδί μακάρι φανέλα βασικού.Για Καλενς έχω κάποιους ενδιασμους,δεν ξέρω αν αξίζει αγορά το καλοκαίρι.Λιγο υπομονή για επιστροφή Τσινο- Πάολο και νανεβει λίγο ο Γκάτσι και θα πεταμε φωτιές πάλι όπως πέρσυ.Γκαρσια περνει φωτιά σιγά σιγά , Εκι Πόνσε αλλού πατάει κ αλλού βρίσκεται.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Λοιπόν, ακούω προβλέψεις για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.
1-Χ ή 2;
- Να υπενθυμίσω ότι τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα δεν τον έχουμε κερδίσει στην Αγία Σοφία.
- Ο Ολυμπιακός έχει δυο αρνητικά αποτελέσματα,ισοπαλία με Ατρόμητο και ήττα απο Λαμία.
Ελπίζω να μην επηρεαστεί το μυαλό της ομάδας από τις κακές εμφανίσεις του Ολυμπιακού,(ούτε εμείς είμαστε τόσο καλοί φέτος,δεν έχουμε ρολάρει,αν και είμαστε στο μισό και κάτι του πρωταθλήματος,ούτε ο Ολυμπιακός είναι τόσο κακός όσο νομίζουμε).Να διαβάσουμε το παιχνίδι ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κανονικό ντέρμπι με την ιδιαιτερότητα του άδειου γηπέδου.
Απεύχομαι τον άσσο και προβλέπω στο X.
1-Χ ή 2;
- Να υπενθυμίσω ότι τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα δεν τον έχουμε κερδίσει στην Αγία Σοφία.
- Ο Ολυμπιακός έχει δυο αρνητικά αποτελέσματα,ισοπαλία με Ατρόμητο και ήττα απο Λαμία.
Ελπίζω να μην επηρεαστεί το μυαλό της ομάδας από τις κακές εμφανίσεις του Ολυμπιακού,(ούτε εμείς είμαστε τόσο καλοί φέτος,δεν έχουμε ρολάρει,αν και είμαστε στο μισό και κάτι του πρωταθλήματος,ούτε ο Ολυμπιακός είναι τόσο κακός όσο νομίζουμε).Να διαβάσουμε το παιχνίδι ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κανονικό ντέρμπι με την ιδιαιτερότητα του άδειου γηπέδου.
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Λοιπόν, ακούω προβλέψεις για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.
1-Χ ή 2;
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Aν και δεν είσαι φίλαθλος καμίας απο τις δυο.
Για πες.
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Τιποτα ρε κοντοχωριανε...
Aν και δεν είσαι φίλαθλος καμίας απο τις δυο.
Για πες.
Χαιρετω απλα..
Ολα καλα?
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Καλά λέω.Τιποτα ρε κοντοχωριανε...
Χαιρετω απλα..
Ολα καλα?
Εσύ;
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Τιποτα μωρε βαρεμαρες...Καλά λέω.
Εσύ;
Ξαπλα κρυωμενος με γριπη...
Μολις ισιωσω ψηστο για κανα ξυδι
στην γειτονια..
Εχω να πατησω και 200 χρονια..
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Γονάτισες και εσύ έ;Τιποτα μωρε βαρεμαρες...
Ξαπλα κρυωμενος με γριπη...
Μολις ισιωσω ψηστο για κανα ξυδι
στην γειτονια..
Εχω να πατησω και 200 χρονια..
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Γαμησε τα λεμε...Γονάτισες και εσύ έ;
Καλα εγω εχω και ευαισθησια
και πρεπει να προσεχω λογω εγχειρισης
στον πνευμονα...
Θα περασει που θα παει..
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Περαστικά.Γαμησε τα λεμε...
στον πνευμονα...
Θα περασει που θα παει..
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Θενκ γιου..Περαστικά.
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.429
- Πόντοι
- 456
Αν φύγει από το Χ θα πάει στο 2..Πολλά προβλήματα ο γαύρος... Μπουρδελακι τους έκανε ο χοντροςΛοιπόν, ακούω προβλέψεις για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.
1-Χ ή 2;
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.254
- Πόντοι
- 5.006
Περαστικά μανΓαμησε τα λεμε...
στον πνευμονα...
Θα περασει που θα παει..
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.672
- Πόντοι
- 11.956
Ο Αλμέιδα τον εψησε τον Μπακασετα ....έρχεται πίσω στην ομάδα μετά το ντέρμπι θα υπάρχει ανακοίνωση
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.429
- Πόντοι
- 456
Κάνα όνειρο για την Κυριακή έχεις?Ο Αλμέιδα τον εψησε τον Μπακασετα ....έρχεται πίσω στην ομάδα μετά το ντέρμπι θα υπάρχει ανακοίνωση
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΡΕ!!ΑΕΚ είμαστε θα βολευτούμε με ισοπαλία στο γαμω-τηγανο?Τωρα που ξεμπουκωσε και το μαυρο άτι...Λοιπόν, ακούω προβλέψεις για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.
1-Χ ή 2;
Συνημμένα
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.429
- Πόντοι
- 456
ΕτσιΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΡΕ!!ΑΕΚ είμαστε θα βολευτούμε με ισοπαλία στο γαμω-τηγανο?Τωρα που ξεμπουκωσε και το μαυρο άτι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις