Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.429
- Πόντοι
- 456
Ποσα ξερειςςςςςΦροντισε νσ το μοιρασεις σωστα και στα δυο κεφαλια καθως θα λουζεσαι με κατουρο.
Ποσα ξερειςςςςςΦροντισε νσ το μοιρασεις σωστα και στα δυο κεφαλια καθως θα λουζεσαι με κατουρο.
Φροντισε νσ το μοιρασεις σωστα και στα δυο κεφαλια καθως θα λουζεσαι με κατουρο.
Οχι στου ξαδερφου σου τα κεφαλια ρε.Ποσα ξερειςςςςς
Μπουρδελο θα την κανουμε την Φιλαδέλφεια!μονο Αεκ ρε μουνιαΚαίγεται η Φιλαδέλφεια...
Τωρα αστο γαματο τα χεις δοκιμασει ολα αυτα τα ωραια ρε μπαγασα..Δεν πειραει μαγκια σουΟχι στου ξαδερφου σου τα κεφαλια ρε.
Ομολογω οτι ητανε καλο.
Μπα γιατι?Γιατι να μη δουμε αλλο δεν βλεπω κανα καλυτερο μεχρι τωρα.Eντάξει μην είμαι και πλεονέκτης μία φορά το έζησα το 78 άλλη μία σήμερα, τρίτο νταμπλ δεν πιστεύω να δώ αλλά όλα καλά.
Α, αλλου το πηγαινες. Οχι ρε. Εσεις φημιζεστε για μερακληδεςΤωρα αστο γαματο τα χεις δοκιμασει ολα αυτα τα ωραια ρε μπαγασα..Δεν πειραει μαγκια σου
Πέθανε σήμερα
Το εύχομαι να διαψεύσουμε την στατιστική με αυτόν τον προπονητή λίρα εκατό.Μπα γιατι?Γιατι να μη δουμε αλλο δεν βλεπω κανα καλυτερο μεχρι τωρα.
σιγά μην δίναμε το κύπελλο στον πανιβλακα τον λουτσεσκου για να μην βγει ο Ολυμπιακός στο ΟΥΕΦΑ!!!!το σημερινό ήταν το απόλυτο ξεκώλιασμα!!!Βαλτε το στον πατο σας κι αυτο. Ακου μας ετσουξε.
Στους φιλους μου @Eraser.. @διομήδης @tasouras21 Συγχαρητηρια κουφαλες!
Οι υπολοιποι βαλτε το στον πατο σας. Απο εμας δεν το πηρατε.
Φαντασου αυτη την ομαδα με 3-4 καλες μεταγραφες....Παει αλλου το πραγμα..Τεραστιες δυνατοτητες ολα ειναι υπερ μας τα παντα..Το εύχομαι να διαψεύσουμε την στατιστική με αυτόν τον προπονητή λίρα εκατό.
Μακάρι.
Eντάξει μην είμαι και πλεονέκτης μία φορά το έζησα το 78 άλλη μία σήμερα, τρίτο νταμπλ δεν πιστεύω να δώ αλλά όλα καλά.
Ευχαριστώ ΑΕΚΑΡΑ για την χαρά που μου έδωσες.
Κρατας ΤΩΡΑ καπνογονο στα χερια; Για στειλε υλικο στο viber να σε (ξανα)καμαρωσω.σιγά μην δίναμε το κύπελλο στον πανιβλακα τον λουτσεσκου για να μην βγει ο Ολυμπιακός στο ΟΥΕΦΑ!!!!το σημερινό ήταν το απόλυτο ξεκώλιασμα!!!
μπαααα....σήμερα σπίτι πανηγυρίζω!!!!Κρατας ΤΩΡΑ καπνογονο στα χερια; Για στειλε υλικο στο viber να σε (ξανα)καμαρωσω.
Οπως μου ειχες πει, θα παω να γαμησω παλι αν παρω πρωταθλημα. Το πηρες, γαμησες. Τωρα με νταμπλ θα σκισεις βαρδουλα, κρατα δυναμεις!μπαααα....σήμερα σπίτι πανηγυρίζω!!!!