Περαν του ότι είμαι σε αφωνία απο το προχθεσινο ξελαρυγγιασμα κι εχω τσαντιλα,διαβάζω και τις παπαριες του καθε πικραμένου εδω μεσα και τα παίρνω!!
-Μιλάνε οι γαύροι-ΠΟΙΟΙ, ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ-για πρωταθλήματα 40,50,600,10.000 που το 99.9% τα εχουνε παρει με τη φιλοσοφία του "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζει και οι υπόλοιποι να πανε να γ@μηθούνε"!!.Κοντή μνημη εχετε ή είστε πιτσιρικάδες της δεκαετίας που μας πέρασε και βελαζετε!!!
Δόξα τω Θεό υπαρχει και το γ@μημένο youtube,ξεστραβωθειτε να δειτε τα αίσχη του Τζορτζεβιτς,του Γιαννακόπουλου και της λοιπής συμμορίας του λιμανιού.Πληκτρολογείστε Ποντίκη,Δημητρόπουλο να το βουλώσετε!
-Μιλάνε οι Βαζελοι-ΑΛΛΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ-που όσοι δεν ειστε πιτσιρικάδες ξεχάσατε τα σφαγεία του Καπετάνιου ,που όταν δεν πηγαινε το ματς όπως ηθελε,μπουκαρε με την πιστόλα στα αποδυτηρια των διαιτητών κι εκβίαζε το αποτέλεσμα.Ή που εβριζε τους Αστυνόμους ως γενικός γαμα@ και δερνω!YouTube!!!Υπαρχουν όλα...
-Και καλά ο προηγούμενοι,μαθημένοι ηταν και κακόμαθαν...Αλλά οι γαύροι του Βορρά???Ο ΠΑΟΚ???
Ποιος ΠΑΟΚ ρε κακομοίρηδες που πηρατε ενα πρωτάθλημα μετα απο 40 χρόνια και το κανατε Σημαία σας?
Που αν δεν είχατε το λαγό Σαββίδη να τα χώνει σε όλα τα κεντρα εξουσίας θα σας ειχαν περάσει και τα σκουληκια??Ξεχασατε κι εσεις τα αίσχη στο προσφατο πρωτάθλημα που πηρατε?Τα αίσχη στους δυο τελικούς μαζί μας???YouTube και γρηγορα!!!Σας εχουμε φυλαγμένο το τελευταιο φυσέκι σε μια βδομάδα!!!
Να μιλατε όλοι για διαιτησία,Covid κλπ παπαριές τη στιγμή που ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ???ΣΕ ΟΛΕΣ!!!
Η ΑΕΚ κατέκτησε το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και ο Ηλίας Καλλονάς παρουσιάζει τις 7+1 ασύλληπτες πρωτιές της Ένωσης που την οδήγησαν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, ως πρώτη και καλύτερη.
www.sport24.gr
Μόνο κομπλεξ βγαζετε και χολή,αλλα θα το συνηθίσετε γιατι ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΓΕΡΝΕΙ ΜΟΝΟΠΑΝΤΑ!!!
ΥΓ: Ενας από σας να μου εξηγήσει το ακυρωθέν γκολ μας στην Τουμπα ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ!Και μετα συνεχίζουμε!!!!
FREED FOR DESIRE!!