δυστυχώς εμένα μου φάνηκε κάλεσμα σε άλλες ομάδες, γιατί φάνηκε καθαρά ότι δεν θέλει να τον δώσει στην ΑΕΚ. Φάνηκε όταν είπε ότι αυτό που έχει πει ο Μάκος, δηλαδή ότι μόνο στην ΑΕΚ πάει, ήταν από αφέλεια. Ετσι νομίζω και ελπίζω ο Μάκος να πατήσει πόδι.Ναι το έχω ακούσει!Ποιος ξέρει?
Πιο πολύ κάλεσμα είναι οι δηλώσεις του!Σας κάνω διευκολύνσεις για τις δόσεις Τζιμπούρ...γι' αυτό δώστε μου όσα θέλω!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εννοείται ότι τον συμφέρει να υπάρξει πλειστηριασμός!Πολύ φοβάμαι όμως ότι στο τέλος θα τον χρυσοπληρώσουμε κι αυτόν...δυστυχώς εμένα μου φάνηκε κάλεσμα σε άλλες ομάδες, γιατί φάνηκε καθαρά ότι δεν θέλει να τον δώσει στην ΑΕΚ. Φάνηκε όταν είπε ότι αυτό που έχει πει ο Μάκος, δηλαδή ότι μόνο στην ΑΕΚ πάει, ήταν από αφέλεια. Ετσι νομίζω και ελπίζω ο Μάκος να πατήσει πόδι.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Η στηριξη του κοσμου της Α.Ε.Κ δεν μπορει να αμφισβητηθει απο κανεναν....Τρανταχτο παραδειγμα τα διαρκειας καθε χρονο παρα τις πικρες....Εκτος αν κι αυτα ηταν απο την παρεα του χατζιχρηστου..και οι υπερπολλαπλασιοι τι κανουν για αυτο?
δεν πανε στο μπασκετ?ωραια λογικη
που ειναι οι υπερπολλαπλασιοι στην ερα?
Γενικοτερα παντως το κοινο της Α.Ε.Κ δεν ηταν ποτε μπασκετικο παρα την ιστορια του σωματειου στο αθλημα...Εδω επι γιαουρτα,πριν βαρεσει το κανονι,με την ομαδαρα που ειχαμε παλι πανω απο 7.000 δεν ειμασταν στο οακα....
Οσο για μακο,ο τσακιρης κανει πουτανιες για να κερδισει και το τελευταιο σεντ...Σιγα μη τον αφησει ελευθερο ο φραγκοφωνιας...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!!!!!!!!!!!!
Κομπότης στον sportdog: «Περισσότερες πιθανότητες να πάρω εγώ τον Μπλάνκο, παρά η ΑΕΚ τον Λεονάρντο».
Φτασαμε να μας κανει πλακα και ενας καρατζοβλαχος νεοπλουτος.....ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΖΩΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!!!!
Κομπότης στον sportdog: «Περισσότερες πιθανότητες να πάρω εγώ τον Μπλάνκο, παρά η ΑΕΚ τον Λεονάρντο».
Φτασαμε να μας κανει πλακα και ενας καρατζοβλαχος νεοπλουτος.....ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΖΩΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!!!!
ναι αλλά δεν ξέρεις γιατί το είπε. Σήμερα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού γράφεται ότι εάν δεν μείνει ο Λέτο θα πάνε για τον λεονάρντο. Καλά δεν σου έχει κάνει εντύπωση ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον λεονάρντο εδώ 4 μήνες και σήμερα ο Κομπότης βγήκε και είπε αυτά!!ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!!!!!!!!!!!!
Τώρα θα μάθεις εσύ τι εστί κομπότης???
Να διαβάζεις και πίσω από τις γραμμές .
kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
Το ζορίζει πολύ το θέμα ο τσακίρης και μας χρειάζεται αυτός ο παίχτης και γιατί είναι καλός και γιατί θέλω να βλέπω έλληνες στην ομάδα
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Νομίζω ότι θα γίνει η μεταγραφή!Δεν είναι κορόιδο ο Τσακίρης...Το ζορίζει πολύ το θέμα ο τσακίρης και μας χρειάζεται αυτός ο παίχτης και γιατί είναι καλός και γιατί θέλω να βλέπω έλληνες στην ομάδα
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
πολυ καλος...και αν καποια ομαδα (λεω εγω τωρα ;))μπορουσε να τον παρειΤο ζορίζει πολύ το θέμα ο τσακίρης και μας χρειάζεται αυτός ο παίχτης και γιατί είναι καλός και γιατί θέλω να βλέπω έλληνες στην ομάδα
ευκολα και αντ'αυτου μαλακιζεται με κατι λεντεσμα και ρεστα...και αν θα ερθει η οχι...τι να πω...
ρωτήστε τον πρώτα εάν θέλει να έρθει και μετά τον παίρνετε εύκολα!!!πολυ καλος...και αν καποια ομαδα (λεω εγω τωρα ;))μπορουσε να τον παρει
ευκολα και αντ'αυτου μαλακιζεται με κατι λεντεσμα και ρεστα...και αν θα ερθει η οχι...τι να πω...
kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
Στη τελική και εγώ αυτό πιστεύω ότι θα γίνει αλλά κάθε μεταγραφή που γίνεται σίριαλ συχνά χαλάει. Να δούμε και ποιοι θα φύγουν τελικά γιατί και απο αυτό θα εξαρτηθεί σε τι άλλες μεταγραφές θα προχωρήσουμε.Πάντως τζιμπουρ και εντινιο μάλλον την κάνουν και αν η ομάδα καταφέρει και πάρει καλά λεφτά δε θα με χαλάσει καθόλου. Πάντως κρίμα και για τους δύο είναι καλοί παίχτες αλλά κωλόπαιδαΝομίζω ότι θα γίνει η μεταγραφή!Δεν είναι κορόιδο ο Τσακίρης...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Βρήκανε και τα κάνουν τα λιγούρια...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν αποκλείεται να φύγει και ένα από τα σέντερ μπακ!Έχουνε γίνει πολλά λάθη και δυστυχώς χωρίς λεφτά δεν μπορείς να περιμένεις θαύματα...Στη τελική και εγώ αυτό πιστεύω ότι θα γίνει αλλά κάθε μεταγραφή που γίνεται σίριαλ συχνά χαλάει. Να δούμε και ποιοι θα φύγουν τελικά γιατί και απο αυτό θα εξαρτηθεί σε τι άλλες μεταγραφές θα προχωρήσουμε.Πάντως τζιμπουρ και εντινιο μάλλον την κάνουν και αν η ομάδα καταφέρει και πάρει καλά λεφτά δε θα με χαλάσει καθόλου. Πάντως κρίμα και για τους δύο είναι καλοί παίχτες αλλά κωλόπαιδα
πάντως παιδιά εάν πάμε να πάρουμε αντί για τον Τζιμπούρ τον παπαδόπουλο, θα είναι έγκλημα!!!Στη τελική και εγώ αυτό πιστεύω ότι θα γίνει αλλά κάθε μεταγραφή που γίνεται σίριαλ συχνά χαλάει. Να δούμε και ποιοι θα φύγουν τελικά γιατί και απο αυτό θα εξαρτηθεί σε τι άλλες μεταγραφές θα προχωρήσουμε.Πάντως τζιμπουρ και εντινιο μάλλον την κάνουν και αν η ομάδα καταφέρει και πάρει καλά λεφτά δε θα με χαλάσει καθόλου. Πάντως κρίμα και για τους δύο είναι καλοί παίχτες αλλά κωλόπαιδα
Γιατί να φύγει ο Τζιμπούρ ρε παιδιά?? Πιστεύω ότι εάν του μιλήσουν, θα λυθεί το θέμα. Είναι κρίμα να μην έχουμε τέτοιον παικταρά!! Για τον Εντίνιο συμφωνώ.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Γιατί είναι κωλοχαρακτήρας ρε Λιάκο και αποκλείεται να μην σου κάνει 2-3 χοντρές μανούρες και του χρόνου!Αλλά και παικτικά μου φαίνεται προτιμότερο να περάσει δεύτερος επιθετικός ο Σκόκο δίπλα στον Μπλάνκο!Αν μπορέσεις να πάρεις ένα τριαράκι από την πώληση του θα μπορέσεις να καλύψεις θέσεις στις οποίες πραγματικά πονάς!πάντως παιδιά εάν πάμε να πάρουμε αντί για τον Τζιμπούρ τον παπαδόπουλο, θα είναι έγκλημα!!!
Γιατί να φύγει ο Τζιμπούρ ρε παιδιά?? Πιστεύω ότι εάν του μιλήσουν, θα λυθεί το θέμα. Είναι κρίμα να μην έχουμε τέτοιον παικταρά!! Για τον Εντίνιο συμφωνώ.
αφού 2 χρωστάς στον πανιώνιο, τι θα ωφελήσει? παιδιά δεν είναι τόσο απλά. Δεν μπορείς να διώχνεις τέτοιους παίκτες. Δηλαδή όλοι οι άλλοι παίκτες είναι τόσο καλοί χαρακτήρες? Εγώ πιστεύω ότι θέλει προσπάθεια.Γιατί είναι κωλοχαρακτήρας ρε Λιάκο και αποκλείεται να μην σου κάνει 2-3 χοντρές μανούρες και του χρόνου!Αλλά και παικτικά μου φαίνεται προτιμότερο να περάσει δεύτερος επιθετικός ο Σκόκο δίπλα στον Μπλάνκο!Αν μπορέσεις να πάρεις ένα τριαράκι από την πώληση του θα μπορέσεις να καλύψεις θέσεις στις οποίες πραγματικά πονάς!
kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
Θα συμφωνήσω για τον μαλάκα τον παπαδόπουλο τι να τον κάνουμε τον μυτόγκα δε ξέρει ούτε να πλασάρει, χίλιες φορές να παίζει ο πιτσιρικάς ο παυλής. Αν μετακινηθεί ο σκόκο δίπλα στον μπλάνκο ποιος θα έχει το ρόλο του επιτελικού χάφ? Να μοιράζει τη μπάλα και να κάνει παιχνίδι? Όχι ότι χρησιμοποιήθηκε ο σκόκο σε αυτό το ρόλο φέτος αλλά έχει και αυτος δηλώσει ότι αυτή είναι η θέση του, δε θα πρέπει να δοκιμάστεί και αυτό το συστημα?
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Τα τσαλιμακια του τσακιρη δεν τα μαθαινουμε τωρα μαγκες...Γνωστη τανα..Μιλαμε για τον μεγαλυτερο ΦΡΑΓΚΟΦΩΝΙΑ του εγχωριου ποδοσφαιρου....Δεν υπαρχει περιπτωση να αφησει παιχτη να φυγει ελευθερο..Απλα κανει οτι μπορει για να ανεβασει την τιμη...
Υ.Σ. Με λαμογια τυπου σκοντα και καραβλαχου δεν αξιζει να λερωνετε το στωμα σας...Απλα ανεφερα το παραθεμα ως ενδειξη της ελλειψης σεβασμου απεναντυ στην ΑΕΚ απο ομαδες β'εθνικης....
Υ.Σ. Με λαμογια τυπου σκοντα και καραβλαχου δεν αξιζει να λερωνετε το στωμα σας...Απλα ανεφερα το παραθεμα ως ενδειξη της ελλειψης σεβασμου απεναντυ στην ΑΕΚ απο ομαδες β'εθνικης....
Δυστυχως φιλε τον τζεμπουρ μαλλον θα τον φυγουν....Με προσχημα τα καποια επισοδεια περσυ θα τον πουλησουνε...Θα ειναι κριμα γιατι ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑ και ξερει κανταρια μπαλα.Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι επαιζε ενα χρονο με βγαλμενο ωμο!! ..Δεν σου κρυβω οτι τον συμπαθω(προσωπιακη γνωμη)περισσοτερο απο τους αργτεντινους...πάντως παιδιά εάν πάμε να πάρουμε αντί για τον Τζιμπούρ τον παπαδόπουλο, θα είναι έγκλημα!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τα 2 τα χρωστάς έτσι κι αλλιώς!αφού 2 χρωστάς στον πανιώνιο, τι θα ωφελήσει? παιδιά δεν είναι τόσο απλά. Δεν μπορείς να διώχνεις τέτοιους παίκτες. Δηλαδή όλοι οι άλλοι παίκτες είναι τόσο καλοί χαρακτήρες? Εγώ πιστεύω ότι θέλει προσπάθεια.
Ε δεν βλέπεις ότι ο συγκεκριμένος είναι λίγο πιο φασαριόζος?Και στις προηγούμενες ομάδες του τα ίδια έκανε!
Η ουσία είναι ότι οι αμέτοχοι δεν έχουνε διάθεση να επενδύσουν οπότε οι μεταγραφές μας θα είναι τύπου Καράμπελα και θα παρακαλάμε για Λεονάρντο!Να δούμε πότε θα ασχοληθούνε για δεξί μπακ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις