You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.851
- Πόντοι
- 3.656
Σοβαρα ρε μαγκες ειναι δυνατον να βγαζεις Πινεδα και να βαζεις τον Ροτα ελεος !!!! Αλμειδα αγορι μου μην πινεις κοκορια και σοβαρεψου γιατι δεν σε βλεπω να βγαζεις ουτε την 28η
Τι 28η,την άλλη αγωνιστική αν δεν κερδίσει τα Γιάννενα παίρνει πούλο.Μετά έχει Λεωφόρο
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.263
- Πόντοι
- 5.006
αυτα παθαινεις οταν εχεις ενα ολοκληρο συστημα με αρδακια να πυροβολουν με λασπη μερα νυχτα τον ολυμπιακο...
ενα ολοκληρο καλοκαιρι ασχολουνται ολοι με τον αποκλεισμο του ολυμπιακου απο την μακαμπι, η οποια εν τελει μπηκε και στους ομιλους του τσουλου (δεν ειναι σαν την λεφσκι που μετα τον μπαοκ αποκλειστηκε απο την μαλτα)....
τσιμουδια για την αεκ που ξεμεινε με τζαβελες και μανδαλους ή για τον μπαοκ που πηρε ο,τι σαπακι κυκλοφορουσε στην αγορα...και ετσι ερχεται το 48ο, οπως παντα δηλαδη...
το πιο αστειο ειναι που ακουνε και εμας να βριζουμε κανα μπα ή κανα μανωλα και χαιρονται και αυτοι....που να σκεφτουν οτι απεναντι σε τζαβελες, οι μπα και οι μανωλαδες θα παιρνουν πρωταθληματα μεχρι τα βαθεια γεραματα...
ενα ολοκληρο καλοκαιρι ασχολουνται ολοι με τον αποκλεισμο του ολυμπιακου απο την μακαμπι, η οποια εν τελει μπηκε και στους ομιλους του τσουλου (δεν ειναι σαν την λεφσκι που μετα τον μπαοκ αποκλειστηκε απο την μαλτα)....
τσιμουδια για την αεκ που ξεμεινε με τζαβελες και μανδαλους ή για τον μπαοκ που πηρε ο,τι σαπακι κυκλοφορουσε στην αγορα...και ετσι ερχεται το 48ο, οπως παντα δηλαδη...
το πιο αστειο ειναι που ακουνε και εμας να βριζουμε κανα μπα ή κανα μανωλα και χαιρονται και αυτοι....που να σκεφτουν οτι απεναντι σε τζαβελες, οι μπα και οι μανωλαδες θα παιρνουν πρωταθληματα μεχρι τα βαθεια γεραματα...
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.909
- Πόντοι
- 606
Σε γράφω Στ αρχίδια μουαυτα παθαινεις οταν εχεις ενα ολοκληρο συστημα με αρδακια να πυροβολουν με λασπη μερα νυχτα τον ολυμπιακο...
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.927
- Πόντοι
- 10.411
Δεν τους νοιάζει τι κάνουν αυτοί,ή τα του οίκου τους,παρά μόνο εμείς να δερνόμαστε μεταξύ μας και να βρίζουμε παίκτες,πρόεδρο κλπ.Η ηδονή τους όλα αυτά τα χρόνιααυτα παθαινεις οταν εχεις ενα ολοκληρο συστημα με αρδακια να πυροβολουν με λασπη μερα νυχτα τον ολυμπιακο...
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
ΑΕΚ για τον κόσμο που πήγε στην OPAP Arena: 'Υπήρξαν περιπτώσεις αφαίρεσης υλικού, πολύτιμου στην προσπάθεια να ανοίξει το γήπεδο το συντομότερο δυνατό'
Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της καταδίκασε το γεγονός ότι φίλοι της ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena πριν από το παιχνίδι με τον Βόλο, ενώ σημειώθηκαν και αφαιρέσεις υλικού πολύτιμου για τη λειτουργεία του γηπέδου.
www.sport24.gr
ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.927
- Πόντοι
- 10.411
Πέρα από την πλάκα,μιλάμε για ανεκδιήγητο γεγονός
ΑΕΚ για τον κόσμο που πήγε στην OPAP Arena: 'Υπήρξαν περιπτώσεις αφαίρεσης υλικού, πολύτιμου στην προσπάθεια να ανοίξει το γήπεδο το συντομότερο δυνατό'
Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της καταδίκασε το γεγονός ότι φίλοι της ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena πριν από το παιχνίδι με τον Βόλο, ενώ σημειώθηκαν και αφαιρέσεις υλικού πολύτιμου για τη λειτουργεία του γηπέδου.www.sport24.gr
ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.255
- Πόντοι
- 456
Αααα ρε αεκουλα...η πιο αστεία ομάδα της Ελλάδας
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Να ενημερώνεις για τις εμπνεύσεις σουευτυχως εχασε η ομαδαρα απο Βολο και βγαλαμε το ρευμα για κανα μηνα
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Λες? Τόσο νωρίς?Τι 28η,την άλλη αγωνιστική αν δεν κερδίσει τα Γιάννενα παίρνει πούλο.Μετά έχει Λεωφόρο
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Από πέρυσι δεν περασε ούτε μια μέρα ...τα ίδια και τα ίδια...χάνεις πάλι από ομάδες μέσα στην έδρα σου ....
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.851
- Πόντοι
- 3.656
Λες? Τόσο νωρίς?
Ε ποιος θα την πληρώσει;Ο Μάνταλος;
Yatoputso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.781
- Πόντοι
- 5.396
Η χθεσινή μέρα ήταν όσο ΑΕΚ δε πάει.
Ξεκίνησε με καραγκιοζιλίκια στο γήπεδο που κλασικά βολεύουν την παε για να δικαιολογήσει νέες καθυστερήσεις.
Παλαιότερα θα λέγανε (από παε) ότι είναι ολυμπιακοί ή παναθηναικοί σαμποτέρ...
Εγώ μας θεωρώ τόσο κουτοπόνηρους που δε θα μου έκανε εντύπωση να είναι τσάτσοι του μελισανίδη.
Λογικά είναι απλά ηλίθιοι υποάνθρωποι και αεκτζήδες που θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν για το καλό όχι της ΑΕΚ αλλά της οικουμένης.
Το πιο χρήσιμο θα ήταν να δοθούν για πειράματα στη θέση ζώων...
ΤΕΣΠΑ.
Στα του ματς θα διαφωνήσω με όσους γράφουν ότι ήμαστε καλύτεροι από πέρσι και άλλες μπαρούφες.
Θεωρώ, μέχρι στιγμής, χειρότεροι.
Φυσικά αρχή είναι, θεωρητικά βελτίωση μπορεί να υπάρξει.
Η ομάδα είχε έναν κακό Αμραμπάτ και Σιμάνσκι και έναν ανύπαρκτο Αραούχο (μακράν ο χειρότερος του ματς).
Αλλά είτε ο Αμραμπατ, είτε ο Τσούμπερ σε ποιον να βγάλουν μπαλιά αν δεν υπάρχει επιθετικός μπροστά?
Αν δεν φταίει ο Αραούχο που έπαιζε μέσος χθες, τότε φταίει για όλα ο προπονητής, αφού παίζαμε χωρίς επιθετικό, διότι ο κατά τα άλλα φιλότιμος Αραούχο δεν βρισκόταν σε θέση επιθετικού ώστε να "τρομάζει" αντιπάλους με παρουσία και να δέχεται μπάλες.
Ενώ θεωρητικά επιθετικά ήμαστε καλοί (άσχετα που δεν έχουμε 2ο επιθετικό) χθες ήμασταν ανύπαρκτοι.
Ο Γκατσίνοβιτς μου άρεσε πολύ όσο και ο Γίονσον.
Αμυντικά δεν είχε λόγο να επιτεθεί μετά το γκολ ο Βόλος οπότε δεν απειληθήκαμε.
Επιθετικά ήμασταν τραγικοί με μπροστάρη τον αγαπητό αλλά κάκιστο χθες Αραούχο.
Ίσως να ζούσαμε τα ίδια αν η Λαμία δεν έχανε το πέναλτι.
Το πόσο έχει μικρύνει η ομάδα φαίνεται από φίλους, κολλητούς και γνωστούς μου, ολυμπιακούς.
Αντί να με κοροϊδέψουν να με χλευάσουν, πάντα ποδοσφαιρικά, μου βαρούν τη πλάτη και μου λένε "μη στενοχωριέσαι...".
Ή ακόμα χειρότερα "στενοχωρήθηκα που χάσατε, έχουμε ανάγκη λίγο ανταγωνισμό..." και ολοκληρώνουν "...για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου..."
Όταν δε σε μετρούν σαν αντίπαλο, σε λυπούνται και γίνονται μέχρι και συμπαθούντες της ομάδας σου.
Η ομάδα είναι για λύπηση και εμείς πλέον έχουμε γίνει σκληροί μαζόχες που αντέχουμε.
Μετά το ματς πολύς κόσμος γέλαγε και έσπαγε πλάκα.
Η ομάδα δράμα έγινε πλέον κωμωδία.
...και η ζωή συνεχίζεται!
Ξεκίνησε με καραγκιοζιλίκια στο γήπεδο που κλασικά βολεύουν την παε για να δικαιολογήσει νέες καθυστερήσεις.
Εγώ μας θεωρώ τόσο κουτοπόνηρους που δε θα μου έκανε εντύπωση να είναι τσάτσοι του μελισανίδη.
Λογικά είναι απλά ηλίθιοι υποάνθρωποι και αεκτζήδες που θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν για το καλό όχι της ΑΕΚ αλλά της οικουμένης.
ΤΕΣΠΑ.
Στα του ματς θα διαφωνήσω με όσους γράφουν ότι ήμαστε καλύτεροι από πέρσι και άλλες μπαρούφες.
Η ομάδα είχε έναν κακό Αμραμπάτ και Σιμάνσκι και έναν ανύπαρκτο Αραούχο (μακράν ο χειρότερος του ματς).
Αλλά είτε ο Αμραμπατ, είτε ο Τσούμπερ σε ποιον να βγάλουν μπαλιά αν δεν υπάρχει επιθετικός μπροστά?
Αν δεν φταίει ο Αραούχο που έπαιζε μέσος χθες, τότε φταίει για όλα ο προπονητής, αφού παίζαμε χωρίς επιθετικό, διότι ο κατά τα άλλα φιλότιμος Αραούχο δεν βρισκόταν σε θέση επιθετικού ώστε να "τρομάζει" αντιπάλους με παρουσία και να δέχεται μπάλες.
Ενώ θεωρητικά επιθετικά ήμαστε καλοί (άσχετα που δεν έχουμε 2ο επιθετικό) χθες ήμασταν ανύπαρκτοι.
Το πόσο έχει μικρύνει η ομάδα φαίνεται από φίλους, κολλητούς και γνωστούς μου, ολυμπιακούς.
Αντί να με κοροϊδέψουν να με χλευάσουν, πάντα ποδοσφαιρικά, μου βαρούν τη πλάτη και μου λένε "μη στενοχωριέσαι...".
Ή ακόμα χειρότερα "στενοχωρήθηκα που χάσατε, έχουμε ανάγκη λίγο ανταγωνισμό..." και ολοκληρώνουν "...για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου..."
Όταν δε σε μετρούν σαν αντίπαλο, σε λυπούνται και γίνονται μέχρι και συμπαθούντες της ομάδας σου.
Η ομάδα είναι για λύπηση και εμείς πλέον έχουμε γίνει σκληροί μαζόχες που αντέχουμε.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.851
- Πόντοι
- 3.656
Η χθεσινή μέρα ήταν όσο ΑΕΚ δε πάει.
ΤΕΣΠΑ.
Κι εγώ αυτά που έγιναν στο γήπεδο τα θεωρώ περίεργα.Δε θα μου κάνει καμια εκπληξη αν ήταν εν γνώσει του Μελ
Και για τον Αραούχο,καλος,χρυσός,αλλά δεν είναι για πρωταθλητισμό.Εκεί θέλεις σέντερ φορ περιοχάτο σαν τον Πριγιοβιτς,τον Μπαράλες τέτοιο στυλ και τον Αραούχο δίπλα
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
Πουτσαααα μουνοπαναρεςςςςς
Yatoputso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.781
- Πόντοι
- 5.396
Διαφωνώ, μια χαρά ο Αραούχο.Κι εγώ αυτά που έγιναν στο γήπεδο τα θεωρώ περίεργα.Δε θα μου κάνει καμια εκπληξη αν ήταν εν γνώσει του Μελ
Και για τον Αραούχο,καλος,χρυσός,αλλά δεν είναι για πρωταθλητισμό.Εκεί θέλεις σέντερ φορ περιοχάτο σαν τον Πριγιοβιτς,τον Μπαράλες τέτοιο στυλ και τον Αραούχο δίπλα
Αλλά και τον Μανέ να φέρεις ή τον Λεβαντοφσκι αν σου παίζουν κέντρο αντί για επίθεση δε θα καταφέρουν πολλά.
Για εμένα θέμα προπονητή είναι.
Είσαι επιθετικός κινείσαι σε αυτούς τους χώρους, περιμένεις μπάλα, κτλ. δε παίζεις στο κέντρο να μαρκάρεις.
Το φιλότιμο μπορεί να γυρίσει μπουμερανγκ, αλλά επειδή όλα κρίνονται επί του αποτελέσματος χθες ήταν ο χειρότερος και αρνητικός.
Αλλά ευθύνεται όπως είπα ο προπονητής.
Αν δε μπορείς να τους οργανώσεις σωστά κάτι λάθος κάνεις ή δε γίνεσαι κατανοητός.
Ο Αραούχο ήταν εκτός ματς να έπαιζε έτσι σε ματς που θες να αμύνονται όλοι όχι σε ματς που θες να σκοράρεις.
Για εμένα η ομάδα δείχνει καλά δείγματα και ας έχασε. Το κυριότερο είναι οτι πρεσάρει και δείχνει να έχει καλή φυσική κατασταση που ηταν μεγάλο πρόβλημα τα προηγούμενα χρόνια. Θέλει επίσημα παιχνίδια και δουλειά για να δέσει και πρέπει μεχρι τα Χριστούγεννα να είναι αν οχι πρώτη τοτε πολύ κοντα στην κορυφη. Αυτο που ανυσηχώ ειναι οτι άρχησαν νωρίς τα οργανα με την διαιτησία. Πραγματικά προσπαθουν να σπάσουν τη δυναμική της ομάδας. Οποιος δεν το βλἐπει δεν κάνει για ποδόσφαιρο...
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.851
- Πόντοι
- 3.656
Για εμένα η ομάδα δείχνει καλά δείγματα και ας έχασε. Το κυριότερο είναι οτι πρεσάρει και δείχνει να έχει καλή φυσική κατασταση που ηταν μεγάλο πρόβλημα τα προηγούμενα χρόνια. Θέλει επίσημα παιχνίδια και δουλειά για να δέσει και πρέπει μεχρι τα Χριστούγεννα να είναι αν οχι πρώτη τοτε πολύ κοντα στην κορυφη. Αυτο που ανυσηχώ ειναι οτι άρχησαν νωρίς τα οργανα με την διαιτησία. Πραγματικά προσπαθουν να σπάσουν τη δυναμική της ομάδας. Οποιος δεν το βλἐπει δεν κάνει για ποδόσφαιρο...
Τί Χριστούγεννα ρε μαν,άλλη μια ήττα κι έφυγε ο Αλμέιδας.
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Αυτός ο γυφτομλκας Αλμειδας παίζει 3-6-1??Τί Χριστούγεννα ρε μαν,άλλη μια ήττα κι έφυγε ο Αλμέιδας.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Τσιμπα μια τριαρα ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ και τον πούλο τωρα!Πουτσαααα μουνοπαναρεςςςςς
Παρόμοια θέματα