Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Τεραστιε Χατζηχρηστο περαστικα απο εναν σκωληκα !
αν μου ζητουσαν να προσωποποιησω την αεκ , θα επελεγα το Μητσαρα.
η γνησια αεκ,οπως τη μαθαμε μικροι....και ας ειμαστε αντιπαλοι.

οποιος εχει νεοτερα,ας ενημερωσει ..! :confused:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Ανατριχίλα: Δοκιμή των μεγαφώνων της Αγια Σοφιάς με Στέλιο! (VIDEO)​

:kneel:
aekflag-gif.762205

Ανατριχίλα: Δοκιμή των μεγαφώνων της Αγια Σοφιάς με Στέλιο! (VIDEO) - 13/07 15:19

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Τελικα η καλυτερη μεταγραφη μεχρι τωρα μαλλον ο Αλμειδα ειναι...Μια χαρα παιζουμε για πρωτο φιλικο.Και οι βελγοι προβαρουν εντεκαδα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.851
Πόντοι
3.656
Τελικα η καλυτερη μεταγραφη μεχρι τωρα μαλλον ο Αλμειδα ειναι...Μια χαρα παιζουμε για πρωτο φιλικο.Και οι βελγοι προβαρουν εντεκαδα.

Να ανησυχείς όταν μια ομάδα πάει καλά στα φιλικά

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Και ο Πινεδα πολυ καλος φαινεται να ξερει μπαλλα αλλα πιο πολυ μου αρεσαν οι πιτσιρικαδες μποτος μαχαιρας κοσιδης και λοιποι ..

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.781
Πόντοι
5.396

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ​

Αγαπητοί φίλαθλοι της ομάδας μας,

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σας διαβεβαιώνει πως έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια και εξαντλήθηκε κάθε πιθανότητα μέχρι και την ύστατη ώρα προκειμένου να καταστεί εφικτή η χρησιμοποίηση του νέου μας γηπέδου και η επιστροφή στα πατρογονικά εδάφη μας στη Νέα Φιλαδέλφεια από την πρώτη επίσημη εντός έδρας αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας.

Δυστυχώς αξεπέραστα –εντός του συγκεκριμένου περιορισμένου χρονικού πλαισίου- τεχνικά ζητήματα των οποίων η διευθέτηση δεν εξαρτιόνταν αποκλειστικά και μόνο από την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν επέτρεψαν να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος.

Κατά κύριο λόγο η γραφειοκρατία και επιπλέον οι ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου (μήνας Αύγουστος), σε συνδυασμό με τις εύλογες παραινέσεις των τεχνικών μας συμβούλων να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο κινδύνου για τη λειτουργικότητα του γηπέδου μας μακροπρόθεσμα και έχοντας πάντοτε ως αποκλειστικό γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια των φιλάθλων μας, μας ανάγκασαν να οδηγηθούμε στην απόφαση να αναβάλλουμε για λίγο ακόμη την ιστορική επάνοδο της ομάδας μας στο σπίτι μας.

Θεωρούμε πως μετά από 19 χρόνια και 2 μήνες προσμονής, την ολιγοήμερη αυτή καθυστέρηση μπορούμε όλοι μας να την αντέξουμε.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας για την τεράστια και ιστορικών διαστάσεων ανταπόκρισή του στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Ως γνωστόν, θεωρείται πλέον δεδομένο πως με τη λήξη της περιόδου διάθεσης των καρτών διαρκείας θα έχει συντελεστεί μία ιστορική επίδοση που θα συνοδεύει την επιστροφή των Ενωσιτών στα Ιερά Χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Για όλους εμάς προέχει το ηθικό μέρος της σχέσης με τους φιλάθλους μας και η ειλικρινής επαφή μας με κάθε έναν από αυτούς.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και παρότι νομικά δεν προκύπτει καμία σχετική υποχρέωση της ΠΑΕ, ανακοινώνουμε πως όποιος φίλος ή φίλη της ομάδας μας θεωρεί ότι αδικείται από αυτή την ολιγοήμερη παράταση της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια, μπορεί από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη 25/8/2022 στις 15.00 να επιστρέψει την κάρτα διαρκείας του/της και να εισπράξει το ακριβές αντίτιμο αγοράς της.

– Για τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου, η επιστροφή θα γίνεται με αυτοπρόσωπη αίτηση στο τμήμα εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
– Για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας (εκτός Αττικής), η διαδικασία μπορεί να γίνεται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του τμήματος εισιτηρίων, στον αριθμό 2118886068, επίσης μέχρι την Πέμπτη 25/8/2022 στις 15.00.

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.781
Πόντοι
5.396
Τόνισα με κόκκινο την μεγάλη απάτη!
@Νίπλης παίρνε μαθήματα!

Δηλαδή με απλά λόγια, σε όποιον δεν αρέσει τα λεφτά του πίσω.
Τόσο απλά.
Οι υπόλοιποι που θέλετε διαρκείας απλά... μόκο και ας δείτε -2 ματς!
Νέα ήθη και έθιμα από τον μέγιστο πρόεδρο που πατάει πάνω στο συναίσθημα του αγωνιζόμενου και μαζόχα αεκτζή μετά από 19 χρόνια να δει ματς στο σπίτι του.
Περαστικά μας!
Απλά θα προσθέσω επειδή τα πράγματα μόνο καλά δε φαίνονται τα γήπεδα κτίζονται σε 19 χρόνια και γκρεμίζονται σε μια μέρα.
Να προσέχουν το κράξιμο είναι κοντά.

υ.γ. το μόνο που έχει μείνει είναι πιστοποιητικό μελισανίδικων φρονημάτων για την είσοδο στο γήπεδο, που θα σημαίνει δεν τον πιάνουμε στο στόμα μας ότι μαλακία και να κάνει.
υ.γ. από εμένα άφεση δεν παίζει για όσα τραβήξαμε και θα τραβήξουμε με γήπεδο ή χωρίς.
υ.γ. να πάρει φορ δεξί μπακ και εξτρέμ και να αφήσει τα μπαλώματα.

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
801
Πόντοι
81
Η ΑΕΚ ειναι η ζωη μας και οσοι κανουν εξυπναδες στον κοσμο της , θα εχουν ασχημη αντιμετωπιση !!! βγαζουν και γλωσσα κι απο πανω εχουν και τα αρδακια να τους χαιδευουν το κωλαρινο κι ολα καλα!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Τόνισα με κόκκινο την μεγάλη απάτη!
@Νίπλης παίρνε μαθήματα!

Δηλαδή με απλά λόγια, σε όποιον δεν αρέσει τα λεφτά του πίσω.
Τόσο απλά.
Οι υπόλοιποι που θέλετε διαρκείας απλά... μόκο και ας δείτε -2 ματς!
Νέα ήθη και έθιμα από τον μέγιστο πρόεδρο που πατάει πάνω στο συναίσθημα του αγωνιζόμενου και μαζόχα αεκτζή μετά από 19 χρόνια να δει ματς στο σπίτι του.
Περαστικά μας!
Απλά θα προσθέσω επειδή τα πράγματα μόνο καλά δε φαίνονται τα γήπεδα κτίζονται σε 19 χρόνια και γκρεμίζονται σε μια μέρα.
Να προσέχουν το κράξιμο είναι κοντά.

υ.γ. το μόνο που έχει μείνει είναι πιστοποιητικό μελισανίδικων φρονημάτων για την είσοδο στο γήπεδο, που θα σημαίνει δεν τον πιάνουμε στο στόμα μας ότι μαλακία και να κάνει.
υ.γ. από εμένα άφεση δεν παίζει για όσα τραβήξαμε και θα τραβήξουμε με γήπεδο ή χωρίς.
υ.γ. να πάρει φορ δεξί μπακ και εξτρέμ και να αφήσει τα μπαλώματα.
μπορουσε να σου πει οτι δεν σου δινει και τα λεφτα πισω και κανε υπομονη ..
Παλι καλα να λες ..

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.781
Πόντοι
5.396
μπορουσε να σου πει οτι δεν σου δινει και τα λεφτα πισω και κανε υπομονη ..
Παλι καλα να λες ..

Φυσικά!
Δεν τον ξέραμε?
Παίρνε μαθήματα για το πρόσφορο.
Μείωσε μερίδα και πες τους αν σας αρέσει.

Στα δικά μου εχω αυτογνωσία.
Είμαι μαζόχας!
Περνάω διασυρμούς αβαβά και στο τέλος σαν ΔΝΤ μου κάνουν και χάρη.
Να γυρίσω το διαρκείας πίσω μόνο αν το έκαναν όλοι.
Περίμενα μήνες και ήμουν στημένος στο πισί να προλάβω να πάρω ένα γαμημένο, το φτηνότερο που έπαιζε, έγκαιρα.
Πραγματικά μέγιστη ξεφτίλα και ντροπή και θα τα ακούσουν όπως πρέπει.
Εδώ θα φανεί ποιοι δημοσιογράφοι είναι με το κόσμο και ποιοι τσιράκια.

Ακούς εκεί... αν σου αρέσει, αν δε σου αρέσει πάρε τα λεφτά πίσω (χωρίς να είμαι υποχρεωμένος)...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Φυσικά!
Δεν τον ξέραμε?
Παίρνε μαθήματα για το πρόσφορο.
Μείωσε μερίδα και πες τους αν σας αρέσει.

Στα δικά μου εχω αυτογνωσία.
Είμαι μαζόχας!
Περνάω διασυρμούς αβαβά και στο τέλος σαν ΔΝΤ μου κάνουν και χάρη.
Να γυρίσω το διαρκείας πίσω μόνο αν το έκαναν όλοι.
Περίμενα μήνες και ήμουν στημένος στο πισί να προλάβω να πάρω ένα γαμημένο, το φτηνότερο που έπαιζε, έγκαιρα.
Πραγματικά μέγιστη ξεφτίλα και ντροπή και θα τα ακούσουν όπως πρέπει.
Εδώ θα φανεί ποιοι δημοσιογράφοι είναι με το κόσμο και ποιοι τσιράκια.

Ακούς εκεί... αν σου αρέσει, αν δε σου αρέσει πάρε τα λεφτά πίσω (χωρίς να είμαι υποχρεωμένος)...
με ποια λυση θα ησουν ευχαριστημένος ; να σου επιστεψει καποιο ποσο πισω ;

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.781
Πόντοι
5.396
με ποια λυση θα ησουν ευχαριστημένος ; να σου επιστεψει καποιο ποσο πισω ;

αφού δίνεις μικρότερη ποσότητα από αυτη που συμφώνησες.
και στο τέλος λες αν σου αρέσει?
συμφωνούμε για να μου δόσεις τη δόση (της καψούρας) μου και μετά κανεις εκπτώσεις στην ποσότητα και λες αν σου αρέσει?
φυσικά λόγω εξάρτησης θα την πάρω από το τίποτα.
αλλά ρε απατεωνα (νιαου) θα φας το κράξιμο για το μαγαζί σου παντού...
ας έβγαζες 15 χιλιάδες διαρκείας και τα υπόλοιπα σε άλλες τιμές.
δεν είναι θέμα γηπέδου είναι θέμα αγώνων.
βγάλαμε διαρκείας για 13+5 ματς συν όσα παίξουν του κυπέλλου σε οποιοδήποτε γήπεδο.
δε βγάλαμε για μόνο Φιλαδέλφεια.
δε σεβάστηκαν όχι τον οπαδό αλλά και τον πελάτη.
τεσπα, είμαστε συνηθισμένοι να τρωγόμαστε.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Θα φάτε μια πουτσαρα πάλι στο χαριλαου πουστοχανουμα γαμω τα σπίτια σας

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.781
Πόντοι
5.396
Νέα ανακοίνωση...

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι προτεραιότητα για την παρουσία τους στο γήπεδο στον αγώνα ΑΕΚ – Βόλος ΝΠΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γιώργος Καμάρας» της Ριζούπολης (27/8 – 21.30), θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Όσοι εξ αυτών επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι, θα πρέπει να επισκεφθούν την ειδική πλατφόρμα που θα «ανέβει» στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας το μεσημέρι της Τρίτης 23/8, προκειμένου να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα. Εντός λίγων λεπτών θα δέχονται απαντητικό μήνυμα επιβεβαίωσης και αυτομάτως θα αποκτούν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο μόνο με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας τους στις θύρες που θα τους υποδειχθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Σε περίπτωση που η ζήτηση από την πλευρά των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας είναι μεγαλύτερη από τις διαθέσιμες θέσεις, όσοι δεν εξυπηρετηθούν στον αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ θα έχουν προτεραιότητα για την παρακολούθηση του παιχνιδιού της 3ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αν δεν καλυφθεί το σύνολο των διαθέσιμων θέσεων του «Γ. Καμάρας» από κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, θα εκδοθούν και απλά εισιτήρια.

Με δεδομένο ότι βασική επιθυμία όλων μας είναι η θερμότερη δυνατή στήριξη της ομάδας μας και όσα αυτή μπορεί να προσφέρει σε αγωνιστικό επίπεδο, παρακαλούμε να ακολουθήσουν τη διαδικασία εξασφάλισης θέσης στο γήπεδο της Ριζούπολης μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που θα είναι απολύτως βέβαιοι για την παρουσία τους στο γήπεδο, ώστε να μην στερηθεί αναίτια τη θέση κάποιος άλλος φίλος της ΑΕΚ.

Με λίγα λόγια όλοι στο πισι σε ετοιμότητα αύριο και όποιος προλάβει εισιτήριο για Ριζούπολη.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
τι εγινε εγχωριο πουτανακι,τσουζει κωλος και εχεις το θρασσος να ομιλέις για την θρυλαρα,ουστ ουγκανε ουστ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
ευτυχως εχασε η ομαδαρα απο Βολο και βγαλαμε το ρευμα για κανα μηνα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.851
Πόντοι
3.656
Όλο το καλοκαίρι μας έπρηξαν οι αρδ με τον προπονηταρά Αλμέιδα,και τι ομαδάρα φτιάχνει ο Αλμέιδα,ήρθε πάλι το ξεβράκωμα τους

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
801
Πόντοι
81
Σοβαρα ρε μαγκες ειναι δυνατον να βγαζεις Πινεδα και να βαζεις τον Ροτα ελεος !!!! Αλμειδα αγορι μου μην πινεις κοκορια και σοβαρεψου γιατι δεν σε βλεπω να βγαζεις ουτε την 28η

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom