Σκοτεινότατε,
το ξενέρωμα με το μπάσκετ με απέτρεψε σε πρώτη φάση από τη μπάλα.
Σε δεύτερη ο φόβος στησίματος. ΟΙ παίκτες μας με τέτοια αισχρή διαιτησία διαμαρτυρήθηκαν ελάχιστα, για να αποφύγουν κάρτες. Μιλημένοι ήταν ΙΜΟ. Περίμεναν δλδ το στήσιμο. Σε φαουλάκια και κάρτες πριν το ΕΓΚΛΗΜΑ (αφού είναι οολύ κοντά και αποκλείεται να μην είδε ο κόραξ)
Χθες το πλάνο ήταν: τους σκάμε μέχρι το 65-70' και μετά περνάμε μπροστά. Φαινόταν να δουλεύει. Ο παραγκίτης αληταράς είχε άλλα σχέδια όμως.
Ουσιαστικά η ΑΕΚ είχε 0 ευκαιρίες μέχρι το ΔΩΡΟ του κοκκινοφορεμένου. Σε μας μετράω αυτή του Ν' Ντόι (που δεν άφησε σε Σάλπι), τα σουτ Κάρα και Σπυρόπουλου και το σχεδόν αυτογκόλ του βΔέλλα στο 90'(ΕΔΩ υπάρχει καθαρό πέναλτυ του Παπασταθόπουλου στον Πόστιγκα).
Με διαιτησία "ανθρώπινη" πιθανότατα καθαρίζαμε το ματσάκι. Αλλά με ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ τίποτα δεν γράφεται. Κρατάνε με ΟΡΓΙΑ τους λιμανίσιους κοντά, ενώ έπρεπε με βάση αυτά που γίνονται μέα στα γήπεδα ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΑΚΙΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ να έχουμε καθαρίσει τον τίτλο. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΘΟΥΜΕ Η ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΜΕ.
Και πάλι στο χέρι μας είναι, αλλά μας περιμένουν σε κάθε στροφή οι κόρακες και οι ενστάσεις. ΕΣΕΙΣ με λιμάνι θα χτυπήσετε τον αγώνα?
Στο μπάσκετ κάτι είπε ο Γεωργίου στο ραδιόφωνο πριν κάτι μέρες: Ο Λιθουανός έχει κάνει τα αποδυτήρια μπουρδέλο. Τσακώνεται με το Σπανούλη σαν το σκύλο με τη γάτα. Ο Θανάσης (τον οποίο ανέφερε σαν πηγή του) είναι έτοιμος να πάρει δραστικά μέτρα.
Άσχετα με το σε τι εκτίμηση έχω τον φαφούτη, εδώ μου φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην αλήθεια. Το λέω χωρίς να ξέρω κάτι για φέτος. Αλλά ξέρω πως όταν αποκλειστήκαμε από τους Βάσκους πριν 2 χρόνια "Σπανούλης και Λάκοβιτς πήγαιναν ο καθένας να πάρουν μόνοος του τον αγώνα". Κατά λέξη από μέλος του μάνατζμεντ του ΠΑΟ σε συζήτηση μας ενώπιον άλλων.
Δύσκολα βλέπω φως στο μπάσκετ φέτος. Υπάρχει και η γκαντεμιά, τα 2 κατά συνθήκη 5άρια (Μάικ και Κώστας) και το μοναδικό κανονικό (Ντέγιαν) να είναι ΟΦ αυτή την περίοδο. ΑΝ ξεπεράσουμε το σκόπελο των 2-3 εβδομάδων θα πάμε καλά στην Ελλάδα. Ευρώπη ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΟ.
Οι δημοσιογράφοι πάντως καλά κάνουν και δεν μιλάνε καθόλου. Όσο οι διαφορές δε βγαίνουν "επίσημα" προς τα έξω, ελπίζουν να επουλωθούν κάπως οι πληγές από τις όποιες αντιπαραθέσεις.
Με προσοχή καλά θα πάμε στην Ευρώπη στο βόλλεϋ. Έχουμε δυνατότητα δλδ. Όλα παίζονται.
Να είμαστε και να περνάμε ΚΑΛΑ!