Επισκέπτης
Ολοι ευνοούνται εκτός απο τον Ηρακλη που τον έχουν ξεκωλιάσει!
Και τον Εργοτέλη.Ολοι ευνοούνται εκτός απο τον Ηρακλη που τον έχουν ξεκωλιάσει!
ακυρώθηκε γιατί ακούμπησε στον Μπλάνκο αν δεν ακουμπούσε πάλι μέσα θα πήγαινε και θα μέτραγε αυτό εννοώ δεν λέω ότι ήταν κανονικό το γκολ.Μέσα δεν πήγαινε αυτό.Καλώς ακυρώθηκε.
Εδω είσαι λάθος arion,η παρακμη του Ελληνικού ποσοσφαίρου έχει αρχίσει πολύ πιο παλιά!Ρώτα άλλες ομάδες για το τι έχουν τραβήξει!!!φίλε μου από τότε που πήρε τον ΟΣΦΠ αυτός ο άνθρωπος άρχισε η παρακμή του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
απλά σκοπιμότητα νομίζω για να βγάλουν στον αφρό την Καλαμαριά για να δώσουν το παιχνίδι στον γαύρο, πιθανών για αυτό τον λόγο οι αναβολές για να δούνε πως θα το μαγειρέψουν το ζήτημα.Ολοι ευνοούνται εκτός απο τον Ηρακλη που τον έχουν ξεκωλιάσει!
πάντα υπήρχε μια εύνοια στης μεγάλες ομάδες και η ΑΕΚ είχε την εποχή Μελισανίδη όμως το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ΑΕΚ εκείνο το διάστημα δεν έχει παιχτεί ξανά.Εδω είσαι λάθος arion,η παρακμη του Ελληνικού ποσοσφαίρου έχει αρχίσει πολύ πιο παλιά!Ρώτα άλλες ομάδες για το τι έχουν τραβήξει!!!
Εχω ξαναπεί σκοτώνονται και οι 3 πάνω απο το πτώμα του ποδοσφαίρου!
ποιος ο ανθρωπος που κανει ξεπλυμα χρηματος και δεν λεει κανεις τιποτα!!!! ο καθαροτερος προεδρος που οι γαυροι τολμανε να τον συγκρινουν με τον γουλανδρη εκει εχουν καταντησει!!!!φίλε μου από τότε που πήρε τον ΟΣΦΠ αυτός ο άνθρωπος άρχισε η παρακμή του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
καλά με τους γαύρους ασχολείσαι? αυτοί οι περισσότεροι έχουν το ακαταλόγιστο.ποιος ο ανθρωπος που κανει ξεπλυμα χρηματος και δεν λεει κανεις τιποτα!!!! ο καθαροτερος προεδρος που οι γαυροι τολμανε να τον συγκρινουν με τον γουλανδρη εκει εχουν καταντησει!!!!
Είσαι μακάκας.Εσύ τι μιλάς ρε;ΑΕΚ είσαι;;;
Αφού βλέπω ότι είσαι Αστέρας