You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
μια ερώτηση είστε όλοι ικανοποιημένοι από το ποδόσφαιρο που παίζεται γενικά?
Εννοείται πως όχι.
Αλλά ΤΕΤΟΙΕΣ διαιτησίες είναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ από το ποδόσφαιρο που βλέπουμε. ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!
Γνώμη μου. ;)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.051
- Πόντοι
- 1.486
Πρέπει να κανονιστεί λίαν συντόμως.....ρε ναύαρχε..έχεις απόλυτο δίκιο γαμ΄'ωτο.....ψήσε-΄φερε...μεγάλη κουβέντα...άντε πάμε αυτη την εβδομάδα για τσιμπουσάκιον?..να ξεδώκουμε?...για κανονίστε
Διαβάστε κι εδώ,λες και το γράφω εγώ είναι....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Φίλε οι περισσότερες πουστιές σε όλο το πρωτάθλημα γίνεται από τους επόπτες... Σήμερα οι επόπτες ήταν άψογοι ..... Γι αυτό και ο ΠΑμπορίδης φάνηκε τόσο μαλάκας.....Εννοείται πως όχι.
Αλλά ΤΕΤΟΙΕΣ διαιτησίες είναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ από το ποδόσφαιρο που βλέπουμε. ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!
Γνώμη μου. ;)
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
ρε παιδια αφου πρεπει να ειναι ολοι μαζι για να εχει ενδιαφερον(και καλα) το πρωταθλημα,γενικα μας δουλευουν ΟΛΟΙ,ολα μα ολα φτιαχτα ρε πουστη μου
Θελουν να φαινεται τιμιο το πρωταθλημα για να ειναι μεσα στο στοιχημα.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
Ο ζήκος ισχυρίστηκε ότι το παιχνίδι σήμερα δεν το πήρε στις λεπτομέρειες......
ένα πάνω, ένα κάτω πέναλτυ ψιλολεπτομέρειες..........
Και παμέγιστη δήλωση συνέχεια:
Αυτή η ΑΕΚ εάν ήταν ετσι από την αρχή της σεζόν θα ήταν πολύ μακριά βαθμολογικά από τους άλλους 2.......
Ρε μήπως τον λένε ΤΟΤΟ και μας το κρύβει;
Ο Ζηκος ρε παιδια δεν ειναι αχρηστος η εμενα μου φαινεται?
Ποτε δεν αξιζε τιποτα. Ο Δελας μαλιστα. Υπηρξε παιχταρας.
Καλησπέρα αδέρφια.Μάπα το παιχνίδι μας,μόνο πάθος είχαμε,μας έδωσε και πέτσινο πέναλντυ ο κόρακας και άντε να φωνάζουμε τώρα για "χεσμένους" διαιτητές.Ρε μόνο κρασάκι ,καλή παρέα με τα αδέρφια και "ψήσε -φέρε" λέμε,δεν αξίζει να ασχολούμαστε πέρα από το χβαλέ....
σωστός!
σου βγάζω το καπέλο , εισαι πραγματικός φιλαθλος!
να ρωτήσω κάτι επιπλέον:
Μήπως ο διαιτητης σήμερα ηταν ψιλοχεσμένος?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλησπέρα Αεκάρες!
Τελικά δεν έπιασε το ευχέλαιο του Κωστέ ...η ομάδα δεν ήταν τόσο κακή αλλά σίγουρα δεν αξίζαμε τη νίκη!Για εμένα ακόμη και αν νικούσαμε σήμερα οι ελπίδες μας για το πρωτάθλημα θα ήταν λίγες...απλά επειδή έχουμε ξεχάσει ποια ήταν η τελευταία φορά που νικήσαμε σε ντέρμπυ...θα ήταν καλό από πλευράς γοήτρου να παίρναμε το τρίποντο σήμερα!
Η ομάδα κλάταρε πάλι μετά το 70'-75' αλλά ευτυχώς ο βάζελος έπαιζε για το Χ και έτσι τουλάχιστον δεν χάσαμε...
Ωραίος πάλι ο Μπλάνκο αν και δεν σκόραρε...είναι από τους λίγους που θα πρέπει να είναι και του χρόνου στο ρόστερ μας!
Ο Σπυρόπουλος απέδειξε ότι δεν ήταν τυχαίος ο θόρυβος που έγινε γύρω από το όνομα του τα τελευταία χρόνια...για εμένα ήταν ο κορυφαίος του αγώνα!
Τελικά δεν έπιασε το ευχέλαιο του Κωστέ ...η ομάδα δεν ήταν τόσο κακή αλλά σίγουρα δεν αξίζαμε τη νίκη!Για εμένα ακόμη και αν νικούσαμε σήμερα οι ελπίδες μας για το πρωτάθλημα θα ήταν λίγες...απλά επειδή έχουμε ξεχάσει ποια ήταν η τελευταία φορά που νικήσαμε σε ντέρμπυ...θα ήταν καλό από πλευράς γοήτρου να παίρναμε το τρίποντο σήμερα!
Η ομάδα κλάταρε πάλι μετά το 70'-75' αλλά ευτυχώς ο βάζελος έπαιζε για το Χ και έτσι τουλάχιστον δεν χάσαμε...
Ωραίος πάλι ο Μπλάνκο αν και δεν σκόραρε...είναι από τους λίγους που θα πρέπει να είναι και του χρόνου στο ρόστερ μας!
Ο Σπυρόπουλος απέδειξε ότι δεν ήταν τυχαίος ο θόρυβος που έγινε γύρω από το όνομα του τα τελευταία χρόνια...για εμένα ήταν ο κορυφαίος του αγώνα!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
όχι ψιλομιλημένος ήτανε ;) ;) ;) ;) ;) ;)Μήπως ο διαιτητης σήμερα ηταν ψιλοχεσμένος?
Επισκέπτης
οι διαιτησίες σαν την σημερινή απλά είναι ένα άλλοθι στους πραγματικούς υπαίτιους για το κατρακύλισμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.όχι ψιλομιλημένος ήτανε ;) ;) ;) ;) ;) ;)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
σωστό φίλε.... τρικυμία... και γω το πρόσεξα.... το σέντερ φορ να εκτελεί αράουτ.......Κάτι ψιλοασήμαντο που μου έκανε εντύπωση αλλά δείχνει την ανοργανωσιά της ομάδας είναι ότι σε μια φάση στα τελευταία λεπτά ο Μπλάνκο εκτελούσε διαδοχικά αράουτ αντί να βρίσκεται μέσα στην αντίπαλη περιοχή...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν χάθηκε το πρωτάθλημα σήμερα φίλε requiem!Πάντως αν υπήρχε μια σοβαρή ομάδα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα θα έπρεπε να είναι 10-15 βαθμούς μπροστά από τους άλλους διεκδικητές!Ευτυχώς που μεθαύριο έχει Τσάμπιονς Λιγκ!καλησπερα σε ολους και καληνυχτα πρωταθλημα για αλλη μια φορα δυστυχως.
andrikos1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πωπω ρε πουστη μου η αεκ δε βλεπεται.τελεια.καναμε 3 ωρες ταξιδι να παμε και 3 μαλακισμενες να γυρισουμε ο κοντος πρεπει να ανοιξει τα ματια του και να δει οτι αυτη τη στιγμη η ΑΕΚ ειναι ομαδουλα.χρειαζονται παρα πολλες μεταγραφες και παρα πολυ χρημα.ΟΧΙ δεν ειναι χρηματα αυτα που εχωσε μεχρι τωρα!να αφησει τους ισολογισμους και να πραξει οπως οι μεγαλοι ευρωπαιοι προεδροι.με τη νοοτροπια τεχνοκρατη δε διοικειται κανενας μεγαλος συλλογος..και επιτελους!προς θεου!προεδρικες κλαψες οπως μετα τον πανιωνιο και ατακες ζηκου οτι αμα παιζαμε ετσι θαχαμε παρει το πρωταθλημα, σας/μας κανουν γραφικους!ΑΕΚ =υπερηφανεια πανω απ'ολα ειπαμε!και πατηστε το σουστη τον ...
Επισκέπτης
To ματς ήταν πραγματική σούπα. Η ΑΕΚ χάλια μαύρα... Καλά, ΕΚΤΟΣ από αυτό που ήδη επισημάνατε (τα πλάγια-άουτ που εκτελούσε ο Μπλάνκο) δεν παρατηρήσατε κάτι άλλο πιο χοντρό? Όταν επαναφέραμε την μπάλα από πλάγιο-άουτ ζοριζόμασταν ΠΑΡΑ πολύ και στο 90% των περιπτώσεων την χάσαμε την μπάλα!!!
Το πέναλτυ πέτσινο πρώτης ποιότητας! Ούτε καν ο Σέζαρ δεν το πήρε, το του έδωσε ο διαιτητής απλόχερα!
Μπράβο στον Μπλάνκο, μαχητής. Σήμερα πάλεψε και ο Ρίμπο. Ο Ζήκος? Όλο δηλώσεις και καφεδάκια στο κέντρο του γηπέδου! Ο βάζελος έπαιζε καθαρά για Χ. Μαλακία του...
Αυτά!
Το πέναλτυ πέτσινο πρώτης ποιότητας! Ούτε καν ο Σέζαρ δεν το πήρε, το του έδωσε ο διαιτητής απλόχερα!
Μπράβο στον Μπλάνκο, μαχητής. Σήμερα πάλεψε και ο Ρίμπο. Ο Ζήκος? Όλο δηλώσεις και καφεδάκια στο κέντρο του γηπέδου! Ο βάζελος έπαιζε καθαρά για Χ. Μαλακία του...
Αυτά!
Όλοι ΕΚΕΕΕΙΙ, μόνο μην στήσουν το παιχνιδάκι στο Χι γιατί έχει βρωμήσει όλη η πιάτσα.
Τα έλεγαν πολλοί, τα έλεγα και εγώ και καθόμαστε τόσα εκατομμύρια κόσμος που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο να μας κοροϊδεύουν 100 μαλάκες-λαμόγια, καλά να πάθουμε, περαστικά σε όλους μας!!!
Εεε και εμείς οι αεκτζήδες μην τρώμε κουτόχορτο, όποτε έχουμε ομάδα η διαιτησία μας πάει γαμιόντας, τώρα που φαίνεται από μακριά ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε μια μπαλιά σωστά, μας σπρώχνουν διαιτητικά για να μας την λένε ότι μας βοήθησαν κιόλας.
Εγώ χάρηκα σήμερα στο γήπεδο ότι πολλοί αεκτζήδες – και εγώ μαζί -δεν πανηγύρισαν το γκολ πέναλτι που βάλαμε γκολ.
Εγώ χάρηκα σήμερα στο γήπεδο ότι πολλοί αεκτζήδες – και εγώ μαζί -δεν πανηγύρισαν το γκολ πέναλτι που βάλαμε γκολ.
Ο Ντέμης όμως το πανηγύρισε!Εεε και εμείς οι αεκτζήδες μην τρώμε κουτόχορτο, όποτε έχουμε ομάδα η διαιτησία μας πάει γαμιόντας, τώρα που φαίνεται από μακριά ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε μια μπαλιά σωστά, μας σπρώχνουν διαιτητικά για να μας την λένε ότι μας βοήθησαν κιόλας.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις