You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ρε παιδια αφου πρεπει να ειναι ολοι μαζι για να εχει ενδιαφερον(και καλα) το πρωταθλημα,γενικα μας δουλευουν ΟΛΟΙ,ολα μα ολα φτιαχτα ρε πουστη μου
δεν ελεγα να μου κατσει κανα τζοκερθα το γραψει ο ριμπο να δειτε
Επισκέπτης
τάλε θα πάθεις καμιά φαρυγγίτιδα.γκοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλ........και καθαρό...
Επισκέπτης
την Τετάρτη θα είμαστε ένα βαθμό ρε συ Τάλε.άντε χανούμια...την βγάλατε καθαρή...έστω και έτσι......να έχετε και καμμιά ψευδαίσθηση για τίτλο....γαμώ τον γαύρο μου γαμώ...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
τάλε θα πάθεις καμιά φαρυγγίτιδα.
περιμένεις νίκη απο τον ατρόμητο?.....σώθηκες...την Τετάρτη θα είμαστε ένα βαθμό ρε συ Τάλε.
Επισκέπτης
από την Τσέλσηπεριμένεις νίκη απο τον ατρόμητο?.....σώθηκες...
waverunner
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
χανουμια, το μαιμου πεναλτυ σας το εδωσε το κορακι, απλα για να παρει το πρωταθλημα ο γαυρος..αυτο φυσικα το γνωριζετε, εσεις εχετε χειροτερη ομαδα ακομα και απο εμας...απλα ρε πουστη μου, τι θα γινει με αυτην την παραγκα? εχθες το κορακι εσφαξε τους χωριατες απο την τριπολη και σημερα εσφαξε εμας....
γαμω την παραγκα, γαμω
γαμω την παραγκα, γαμω
Επισκέπτης
ήρεμα ρε θα βγάλεις καμιά ωμοπλάτη.χανουμια, το μαιμου πεναλτυ σας το εδωσε το κορακι, απλα για να παρει το πρωταθλημα ο γαυρος..αυτο φυσικα το γνωριζετε, εσεις εχετε χειροτερη ομαδα ακομα και απο εμας...απλα ρε πουστη μου, τι θα γινει με αυτην την παραγκα? εχθες το κορακι εσφαξε τους χωριατες απο την τριπολη και σημερα εσφαξε εμας....
γαμω την παραγκα, γαμω
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τον πρόλαβε εχθές ο αράπης....ήρεμα ρε θα βγάλεις καμιά ωμοπλάτη.
Επισκέπτης
του την έβγαλε η του την έβαλε?τον πρόλαβε εχθές ο αράπης....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
που το βρίσκεις ρε συ το χιούμορ μετά το σημερινό;του την έβγαλε η του την έβαλε?
Μπράβο σου πάντως.....
waverunner
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
το κορακι εσφαξε τον παο για να το παρει ο γαυρος..παρεδεξου το...εγω σου ειπα δεν θελω πρωταθλημα λογω τζιγγερ..
ο ντεμης θα βγαλει ανακοινωση σημερα?
Επισκέπτης
εσύ είσαι ικανοποιημένος γενικά με το Ελληνικό ποδόσφαιρο?που το βρίσκεις ρε συ το χιούμορ μετά το σημερινό;
Μπράβο σου πάντως.....
Επισκέπτης
ο Τζίγκερ ήταν στο γήπεδο?το κορακι εσφαξε τον παο για να το παρει ο γαυρος..παρεδεξου το...εγω σου ειπα δεν θελω πρωταθλημα λογω τζιγγερ..
Επισκέπτης
καλά τα ίδια έλεγαν και οι γαύροι για το παιχνίδι με τον Ηρακλή αλλά τους την έκανε και βγήκε.ναιι....βγές μωρή χαμούρα κοντέ και πες για την διαιτησία?...μουνομαλάκα βανδή...
πάντως κατ εμε ήταν πέναλτι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 23