Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ορίστε?....παράγκα και η αεκ?...ή στημένος απο τον γαύρο?.....ΑΙΣΧΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕΕΕΕΕΕΕ.......είπαμε αλλά όχι κι έτσι....

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ρε παιδια αφου πρεπει να ειναι ολοι μαζι για να εχει ενδιαφερον(και καλα) το πρωταθλημα,γενικα μας δουλευουν ΟΛΟΙ,ολα μα ολα φτιαχτα ρε πουστη μου

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γκοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλ........και καθαρό...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άντε χανούμια...την βγάλατε καθαρή...έστω και έτσι......να έχετε και καμμιά ψευδαίσθηση για τίτλο....γαμώ τον γαύρο μου γαμώ... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
χανουμια, το μαιμου πεναλτυ σας το εδωσε το κορακι, απλα για να παρει το πρωταθλημα ο γαυρος..αυτο φυσικα το γνωριζετε, εσεις εχετε χειροτερη ομαδα ακομα και απο εμας...απλα ρε πουστη μου, τι θα γινει με αυτην την παραγκα? εχθες το κορακι εσφαξε τους χωριατες απο την τριπολη και σημερα εσφαξε εμας....
γαμω την παραγκα, γαμω

Επισκέπτης
χανουμια, το μαιμου πεναλτυ σας το εδωσε το κορακι, απλα για να παρει το πρωταθλημα ο γαυρος..αυτο φυσικα το γνωριζετε, εσεις εχετε χειροτερη ομαδα ακομα και απο εμας...απλα ρε πουστη μου, τι θα γινει με αυτην την παραγκα? εχθες το κορακι εσφαξε τους χωριατες απο την τριπολη και σημερα εσφαξε εμας....
γαμω την παραγκα, γαμω
ήρεμα ρε θα βγάλεις καμιά ωμοπλάτη.

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
το κορακι εσφαξε τον παο για να το παρει ο γαυρος..παρεδεξου το...εγω σου ειπα δεν θελω πρωταθλημα λογω τζιγγερ..
ο ντεμης θα βγαλει ανακοινωση σημερα?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ναιι....βγές μωρή χαμούρα κοντέ και πες για την διαιτησία?...μουνομαλάκα βανδή...

Επισκέπτης
ναιι....βγές μωρή χαμούρα κοντέ και πες για την διαιτησία?...μουνομαλάκα βανδή...
καλά τα ίδια έλεγαν και οι γαύροι για το παιχνίδι με τον Ηρακλή αλλά τους την έκανε και βγήκε.
πάντως κατ εμε ήταν πέναλτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom