Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλησπέρα Χριστόφορε.Δυστυχώς κατεβαίνουμε χωρίς προπονητή και σε άσχημη συγκυρία.Μη ξεγελιόμαστε από το διπλό στον Ηρακλή,θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα.Για άλλη μία φορά κλατάραμε στον καταραμένο μήνα...
μπορεί να μην έχουμε προπονητή έχουμε τον άγιο Κωστένογλου και τον άγιο Γρηγόριο.

Επισκέπτης
ναυαρχε. επρεπε να εισαι στα υποβρυχια. με την τορπιλη που μας εριξες το ηθικον απο ακμαιοτατον εγινε βυθισατε το βισμαρκ
τι τορπίλη πύραυλος θαλάσσης αέρος ήταν αλλά ποντάρω στην γκαντεμιά του ναύαρχου σε έναν αγώνα πήγε στην Τρίπολη και από τότε μας έχει πάρει ο διάολος.

Επισκέπτης
παντως παρολο που ειμαι γαυρος κ δεν εχω ποσταρει ποτε στα αθλητικα κ δεν πολυ ασχολουμαι πλεον πιστευω οτι αυτη η συνεχης αλλαγη προπονητων χεριροτερα κανει τα πραγματα για το ποδοσφαιρο....εγω προσωπικα πιστευω οτι λαθος διωξατε τον φερερ...τον προπονητη πρεπει να του δινουμε χρονο για να γνωρισει την ομαδα κ να την φτιαξει σωστα....τωρα τι γινεται...ερχεται ενας πχ ιταλος φερνει 5 ιταλους μετα τον διωχνουν ερχεται πορτογαλος φερνει 5 πορτογαλους κ γινεται μια ανακυκλωση της ομαδας που ποτε δεν υπαρχει περιπτωση να εχει καμια ομοιογενεια...κ αυτο ισχυει κ για παναθηναικο κ για ολυμπιακο...

Επισκέπτης
παντως παρολο που ειμαι γαυρος κ δεν εχω ποσταρει ποτε στα αθλητικα κ δεν πολυ ασχολουμαι πλεον πιστευω οτι αυτη η συνεχης αλλαγη προπονητων χεριροτερα κανει τα πραγματα για το ποδοσφαιρο....εγω προσωπικα πιστευω οτι λαθος διωξατε τον φερερ...τον προπονητη πρεπει να του δινουμε χρονο για να γνωρισει την ομαδα κ να την φτιαξει σωστα....τωρα τι γινεται...ερχεται ενας πχ ιταλος φερνει 5 ιταλους μετα τον διωχνουν ερχεται πορτογαλος φερνει 5 πορτογαλους κ γινεται μια ανακυκλωση της ομαδας που ποτε δεν υπαρχει περιπτωση να εχει καμια ομοιογενεια...κ αυτο ισχυει κ για παναθηναικο κ για ολυμπιακο...
δηλαδή να παθέναμαι ομαδικό έμφραγμα οι ΑΕΚ τσήδες και μετά να τον αλλάζαμε.

Επισκέπτης
δηλαδή να παθέναμαι ομαδικό έμφραγμα οι ΑΕΚ τσήδες και μετά να τον αλλάζαμε.

παντως κ αυτο συνεχεια να αλαζουν οι προπονητες δεν νομιζω να οφελεισει πουθενα...κ για τις τρεις ομαδες...φετος παρολο που ειναι σχετικα ανταγωνιστικο το πρωταθλημα βλεπω οτι κ οι τρεις παιζουν απαισια μπαλα κ αυτο πιστευω οφειλεται σε αυτες τις τακτικες που ακολουθουν οι προεδροι...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χανούμια καλησπέρα....θυμηθείτε να σας πηδήξω την κυριακή.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:φιλάκια... :grin: :grin: :grin:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
και ενα τελευταιο νεο

Εκτός δράσης για 15 ημέρες θα μείνει ο Παναγιώτης Κονέ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ κατά την πρωινή προπόνηση γλίστρησε στον αγωνιστικό χώρο και αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως υπέστη τράβηγμα στον δεξί δικέφαλο και από αύριο θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Παναγιώτης Κονέ, σε μια προσπάθεια κατά την πρωινή προπόνηση γλίστρησε στον αγωνιστικό χώρο και αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε το απόγευμα σε υπερηχογράφημα μαλακών μορίων από τον γιατρό της ομάδας κ. Γιάννη Λεβάκο, το οποίο έδειξε τράβηγμα στον δεξί δικέφαλο. Του χορηγήθηκε αντιφλεγμονώδης αγωγή και από αύριο θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης. Η απουσία του εκτιμάται σε 15 ημέρες».

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου κ υγειείς φίλοι.Χρόνια πολλά σε όλους.
Άγια μέρα σήμερα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• 800px-Kokoretsi.jpg
    800px-Kokoretsi.jpg
    125,5 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
καλημέρα αδέλφια νόστιμα κοψίδια στην μπάκα σας σήμερα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Να αφήσεις αδελφέ μου μόνο να φάει κ κανείς άλλος ε;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
πω πω σημερα θα του γαμησω σπιτι
εχω κανει παραγγελιες τρελλα κρεατα
γιουχου

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ετοιμάζω τσιμπούσι για 15 άτομα σήμερα κ θα τα ψήσω εγώ σε καινούργια γαμα΄τη ψησταριά που αγόρασα.
Τα κρέατα θα είναι τα εξής:
*1 κιλό σεφταλιές κατευθείαν από Κύπρο ερχόμενες
*3 κιλά παϊδάκια αρνίσια μπούτι
*1 κιλό λουκάνικο Καρδίτσας
*30 σουβλάκια χοιρινά
*2 κοτόπουλα-παϊδάκια
*2 κιλά πανσέτα.

Παρακαλώ όσοι πιστοί κοπιάστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom