Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ένα στατιστικό από το site βάση πμ που έχω πάρει ότι ο μεγαλύτερος βλάκας εδώ μέσα και ταυτόχρονα και φιλόδοξο άτομο είναι γαύρος.
μη πεις ονομα μονο :grin: :grin:
πες μονο χαληφης :grin: :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Α ρε ΣΚΟΤΕΙΝΕ και νόμιζα οτι τα πας καλά με την τεχνολογία :2funny: :2funny: :2funny:
[youtube=425,350]w4r0nVNG3ME[/youtube]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Mου φέρνει πάντως ο Γαλάτης,στην ηλικία κ στα κιλά ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
θα μας κάνουν μπάννννννννννννννννννν
κοιτα εγω ειμαι παρθενος
εσυ ομως και τι εγινε
δεν εχεις συνηθησει
ειδικα θυμαμαι οταν ειχα μπει
ηταν η περιοδος των γκαλοπ
με ποιους θελουν να κανουν delete
και λεω τι γινεται εδω ρε
τι δυχονοια παιζει εδω μεσα

Επισκέπτης
Φαβορί οι μπουκ για καινούργιο mont δίνουν στο ίδιο ποσοστό τον nik278 και τον podolagno με 1.12! :booty:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μπαααααααα.Με βάση κάποιους άλλους που με ξέρουν καλά είμαι κ γω της ΄΄Μυκόνου΄΄ :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
κοιτα εγω ειμαι παρθενος
εσυ ομως και τι εγινε
δεν εχεις συνηθησει
ειδικα θυμαμαι οταν ειχα μπει
ηταν η περιοδος των γκαλοπ
με ποιους θελουν να κανουν delete
και λεω τι γινεται εδω ρε
τι δυχονοια παιζει εδω μεσα
μου την είχαν πέσει οι επιστήμονες για να με μπανάρουν πολλά γλέντια εκείνη την ημέρα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Μπλάνκο λεέι ο Κανελλόπουλος θα μεταγραφεί κανονικά τον Ιούνιο στην ομάδα μας,τελειώνοντας τα μυθεύματα περί μη αγοράς του.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σοκαρισμένα παρουσιάζονται τα μέλη της ΚΑΕ ΑΕΚ από το αυτοκινητιστικό ατύχημα που συνέβη χθες Τρίτη το βράδυ, αμέσως μετά την προπόνηση, στο περιμετρικό χώρο του ΟΑΚΑ στους Κώστα Χαρίση και Γιώργο Σταθόπουλο.

Το αυτοκίνητο λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου παρέκκλινε της πορείας του και προσέκρουσε σε στύλο, με συνέπεια να τραυματιστούν – ευτυχώς ελαφρά – οι Κώστας Χαρίσης και Γιώργος Σταθόπουλος.

Ο σέντερ της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε κάταγμα κλείδας στο αριστερό χέρι και κάταγμα αγκώνα στο δεξί, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου 45-60 ημέρες.

Ο φροντιστής της ομάδας υπέστη κάταγμα εξάρθρημα ισχίου, υποβλήθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε χειρουργική επέμβαση, υπάρχει ανάταξη και νοσηλεύεται στην Κεντρική κλινική.

Δίπλα στους δύο άτυχους «κιτρινόμαυρους» βρέθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας και βέβαια, τα μέλη του ιατρικού τιμ Γιάννης Χατζηκομνηνός και Σπύρος Βιτάκης.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Καλημερα αδερφια. Τις δηλωσεις Καννελοπουλου για Ντεμη και ιδιοκτησιακο τις ειδατε? αν τις συνδυασουμε με τις κινησεις με Καε πιστευω οτι ειναι μηνυμα στους ψιθυρους για Μελισσανιδη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom