μη πεις ονομα μονοένα στατιστικό από το site βάση πμ που έχω πάρει ότι ο μεγαλύτερος βλάκας εδώ μέσα και ταυτόχρονα και φιλόδοξο άτομο είναι γαύρος.
πες μονο χαληφης
μη πεις ονομα μονοένα στατιστικό από το site βάση πμ που έχω πάρει ότι ο μεγαλύτερος βλάκας εδώ μέσα και ταυτόχρονα και φιλόδοξο άτομο είναι γαύρος.
Εσύ είδες φωτο του Γαλάτη και έτρεξες!αρχίσαμε τα χαζααααααα....
Καλημέρα παίδες!!!
silance εσύΕσύ είδες φωτο του Γαλάτη και έτρεξες!
θα μας κάνουν μπάνννννννννννννννννννμη πεις ονομα μονο
πες μονο χαληφης
Έλα βρε παγουράκο που έμαθες και το silance!silance εσύ
Περίεργη μίξη είσαι και εσύ, Γαλάτης με Φερέρ μαζί!Mου φέρνει πάντως ο Γαλάτης,στην ηλικία κ στα κιλά ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.
Ευχομαι να σταματάνε εκεί οι ομοιότητές σας...Mου φέρνει πάντως ο Γαλάτης,στην ηλικία κ στα κιλά ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.
κοιτα εγω ειμαι παρθενοςθα μας κάνουν μπάννννννννννννννννννν
Γιατί ρε Ταγάρα να μην το ξέρω???για κανα χουριατάκ' μι πέρασις???Έλα βρε παγουράκο που έμαθες και το silance!
στα μαλια τα χαλατε λιγο....Mου φέρνει πάντως ο Γαλάτης,στην ηλικία κ στα κιλά ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.
μπααααα δε νομιζωΦαβορί οι μπουκ για καινούργιο mont δίνουν στο ίδιο ποσοστό τον nik278 και τον podolagno με 1.12!
μου την είχαν πέσει οι επιστήμονες για να με μπανάρουν πολλά γλέντια εκείνη την ημέρα.κοιτα εγω ειμαι παρθενος
εσυ ομως και τι εγινε
δεν εχεις συνηθησει
ειδικα θυμαμαι οταν ειχα μπει
ηταν η περιοδος των γκαλοπ
με ποιους θελουν να κανουν delete
και λεω τι γινεται εδω ρε
τι δυχονοια παιζει εδω μεσα
ναι θυμαμαιμου την είχαν πέσει οι επιστήμονες για να με μπανάρουν πολλά γλέντια εκείνη την ημέρα.