αν μας βγει και οπως ο ενσαλιβα......γάματα..αυτός το καλοκαίρι μπορεί να φύγει από τον Άρη με κάτι λίγα λεφτά σαν την περίπτωση Ενσαλίβα εξαγορά υπόλοιπου συμβολαίου.
νικ278 εχεις και το τηλ μου ετσι δεν ειναι..?
αν μας βγει και οπως ο ενσαλιβα......γάματα..αυτός το καλοκαίρι μπορεί να φύγει από τον Άρη με κάτι λίγα λεφτά σαν την περίπτωση Ενσαλίβα εξαγορά υπόλοιπου συμβολαίου.
ναι το εχωαν μας βγει και οπως ο ενσαλιβα......γάματα..
Δικαιολόγησε τον είναι νευριασμένος απο χθες που μάλωνε σε ένα άλλο thread!Εντάξει τότε.Είσαι εντελώς εκτός τόπου κ χρόνου αν ρωτάς ΕΓΩ ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
Αν δεν κατάλβες καλά είμαι ο darksideofthemoon που το άλλαξα σε ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ.
όχι και να μας βγει Ενσαλίβα αλλά απλά μένει 1 χρόνος συμβόλαιο ακόμη και βάση της ΟΥΕΦΑ έχει δικαίωμα εξαγοράς συμβολαίου.αν μας βγει και οπως ο ενσαλιβα......γάματα..
γενικως μπερδεψαμε λιγο τα μπουτια μαςΕντάξει τότε.Είσαι εντελώς εκτός τόπου κ χρόνου αν ρωτάς ΕΓΩ ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
Αν δεν κατάλβες καλά είμαι ο darksideofthemoon που το άλλαξα σε ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ.
όχι εφέτος δεν έχω διαρκείας και μάλιστα τα 3 τελευταία χρόνια δεν έχω ίσως από την νέα χρονιά να βγάλω.Εσύ Αρίωνα έχεις;;;
τι εγινε σε κολλησε..?Εσύ Αρίωνα έχεις;;;
τι εγινε σε κολλησε..?
ειναι ο αριωνας που εχει το ονομα αριων..
τι εγινε σε κολλησε..?
ειναι ο αριωνας που εχει το ονομα αριων..
Και συ η πούστρα ο Γαλάτης που έχεις το όνομα nik30
δεν είμαι ενήμερος ρε αδελφέ απλά ρωτάω και αν στο μέλλον μαζευτούμε κάποια παρέα που κάνουμε κέφι να βγάλουμε διαρκείας να τα βγάλουμε κοντινά να κάνουμε τημ στο γήπεδο.Αν έχω εγώ διαρκείας;;;τι άλλο θα ακούσω θεέ μου;;; :o :o :o :o :o :o :o
Και συ η πούστρα ο Γαλάτης που έχεις το όνομα nik30
και ποιος ειναι ο γαλατης..?Και συ η πούστρα ο Γαλάτης που έχεις το όνομα nik30
αρχίσαμε τα χαζααααααα....παντως σκτεινε να σου πω εγω το γαλατη τον παω
ξαρεις γιατι?
γιατι μπορει να εχει μια ιδιοτροπια οπως ολοι στο συναφι του
αλλα φεβεται ρε παιδι μου απο το προσωπο οτι ειναι
καλος ανθρωπος
καλημερααρχίσαμε τα χαζααααααα....
Καλημέρα παίδες!!!