Η ΑΕΚ φιλαράκο έχει καταντήσει συμμορία του κοντορεβυθούλη.....
Δέλλας, Ζήκος, Κωστένογλου.... Γάματα με μεγάλα γράμματα.....
Μην γράψεις με καφαλαία γιατί απαγορεύεται!!!!
Η ΑΕΚ φιλαράκο έχει καταντήσει συμμορία του κοντορεβυθούλη.....
Ο κοντορεβυθουλης οπως τον λες ηταν παρων όταν όλοι αλλοι καναν τους τουριστες. Κι αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω. Η αχαριστία πρέπει να είναι ποινικο αδικημα. Η αποστολή του όμως εξετελεσθη. Τελος. Δεν μπορεί και είναι φανερό. Εχω να νικησω τον ολυμπιακο από εποχής Μπαγεβιτς 2, τρωω 4 από τον Ηρακλή και ο Ντεμη μου λεει για την ομορφια του ποδοσφαιρου, δεν μπορω να νικησω τον Παναθηναικο που τα τελευταια χρονια του επαιρνα την ταυτοτητα, δεν εχω γηπεδο, δεν εχω προπονητηριο, δεν εχω παικτες. Τι αλλο να πω;Η ΑΕΚ φιλαράκο έχει καταντήσει συμμορία του κοντορεβυθούλη.....
Ο κοντορεβυθούλης τον έβαλε αυτόν τον κανονισμό. Το ξέρω... Τέτοιο κόμπλεξ με το ύψος του ο κομπλεξικός....Μην γράψεις με καφαλαία γιατί απαγορεύεται!!!!
Καλά μιλάμε αυτό είναι το καλύτερο ανέκδοτο που έχω ακούσει......Ο κοντορεβυθουλης οπως τον λες ηταν παρων όταν όλοι αλλοι καναν τους τουριστες. Κι αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω.
Έπεσες στη θεία Όλγα που για όλα έχει άποψη.Τώρα τι σχέση έχουν αυτα που έγραψες με αυτο που εγραψα εγω. Το αναιρουν μηπως;
>>Ο κοντορεβυθουλης οπως τον λες ηταν παρων όταν όλοι αλλοι καναν τους τουριστες. Κι αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσωΤώρα τι σχέση έχουν αυτα που έγραψες με αυτο που εγραψα εγω. Το αναιρουν μηπως;
Δεν καταλαβαινω τίποτα. Ας το αφησουμε καλυτερα.>>Ο κοντορεβυθουλης οπως τον λες ηταν παρων όταν όλοι αλλοι καναν τους τουριστες. Κι αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω
Αυτό τώρα τι σημαίνει.... Γιατί ή εγώ δεν καταλαβαίνω ελληνικά, ή εσύ κάτι εννοείς διαφορετικά.....
Τελικά δεν κατάλαβα.. Είσαι υπέρ ή κατά του κοντορεβυθούλη;Δεν καταλαβαινω τίποτα. Ας το αφησουμε καλυτερα.
Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ αποφάσισε να επενδύσει σε φρέσκα παιδιά για να κπάνει ομάδα σε 5 χρόνια και ξαφνικά πήραν τα μυαλά του Βανδή και του Yoda αέρα και θέλησαν να πάρουνε πρωτάθλημα μαζεύοντας ό,τι ελεύθερο του Ολυμπιακού κινούνταν μπας και εμφυσήσουν πνεύμα νικητή.
Δηλαδή ρε μάγκα οι Τσίγκας, Νίνης, Τζιώλης, Λεοντίου, Μάτζιος, Βύντρα, Μόρρις, Χαραλαμπίδης, ήταν γερασμένοι όταν η ομάδα ανανεώθηκε; Η μήπως δεν έχεις πάρει γραμμή ότι τα τελευταία 5 χρόνια ο Βάζελος έχει το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας του ΠΟΚ; Ρε τι άλλο θα ακούσουμε....
Ο Ολυμπιακός φέτος ΔΕΝ θα έπρεπε να τον νοιάζει να πάρει πρωτάθλημα.
Και συ ποιός είσαι. Ο Σωκράτης και το αποφάσισες;
Υποτίθεται πως φέτος επενδύσαμε σε νέο αίμα για να αποδώσει σε 2-3 χρόνια. Υποτίθεται πως χτίζουμε νέα ομάδα με νέο προπονητή. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα. Το ζητάμε από βουλιμία νομίζω. Δεν μας αρέσει να το παίρνει ο άλλος. Αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι αυτοσκοπός. Αυτοσκοπός θα έπρεπε να είναι η έξοδος στο CL ΚΑΙ φέτος για να μην πάνε στράφι οι επενδύσεις.
Αν φέτος το πάρει η ΑΕΚ ¨η ο ΠΑΟ για μένα θα διαλύσουν τις ομάδες τους μετά. Θυμηθείτε το.
Απίστευτη ανάλυση από τον Καρπετόπουλο του σάιτ........
απλα για την ιστορια και οσοι γνωριζουν τι πραγματικα εγινε με νικοπολιδη ο αντωνακηs ειχε υπογραψει με το γαυρο απο το γεναρη και οταν το εμαθε ο τζιγκερ τον τελειωσε και επαιζε με το κοτσωλη στα τελευταια παιχνιδια!!