Επισκέπτης
Πόση ρήτρα έχει ο μονόπολις?
νομιζω 3,6 εκατομμυρια.ειναι πολλα τα λεφτα ντεμη.Πόση ρήτρα έχει ο μονόπολις?
Έχω δει κι έχω δει από την ΑΕΚ αδερφέ....Από το 1976 μέχρι 1999 που σταμάτησα να πηγαίνω ..Με μια δυο παρενθέσεις ,έχω φάει τρελλές πίκρες.Μέχρι τον πατέρα μου έβριζα κάποτε γιατί μ'έκανε ΑΕΚ..Πλην όμως γύρνα δυο τρεις σελίδες πίσω να δεις γιατί δεν ξενερώνω πια,να δεις τι αντιπροσωπεύει για μένα το όνομα ΑΕΚ και όχι το τωρινό ποδοσφαιρικό συνοθύλευμα.Τα είχα πει και στο Romph.....Κουράγιο ρε σεις ,μαθημένοι είμαστε,τώρα θα σπάσουμε?????????????Ναύαρχε μην βλέπεις την αεκ σαν την ρουλέτα που εκεί νικήσουμε-χάσουμε δεν ξενερώνουμε ποτέ. Η υπομονή όλων των φιλάθλων έχει εξαντληθεί.
δεν πιστεύω κάτι τέτοιο κάτι άλλο θα παίζει.νομιζω 3,6 εκατομμυρια.ειναι πολλα τα λεφτα ντεμη.
ο φετινος φερρερ δεν εχει καμμια σχεση με τον περσινο.ενταξει και περυσι εκανε τις τρελες του στα ντερμπι καποιες του βγηκαν βεβαια οπως ο καπανταης,αλλα γενικα διαχειριστηκε καλα το υλικο που ειχε.φετος κανει τρελα πραγματα.βαζει παιχτες σε λαθος θεσεις,αλλαζει συνεχεια συστημα,κανει αψυχολογητες αλλαγες.εμεις αυτο που βλεπουμε λεμε.Κλασική περίπτωση οσφυοκαμψίας.
Από εκεί που ο Φερέρ ήταν διδάσκαλος και έβγαζε από τα φυτώρια και και και...ξαφνικά έγινε Μεσιέ Πρίνγκλς
Ρε παιδιά, αν είχε έρθει στον Ολυμπιακό ο Βενγκέρ, τότε που διάλεξε την ομαδούλα την Άρσεναλ (τον καψερό τι έπαθε), θα είχε βγει στους 3 μήνες άχρηστος και Δον Ζουάν της Καρπαζιάς.
Χαλαρώστε ρε σεις....εδώ η ΑΕΚ παίζει....μπαλα, χααχχαχαχαα...
ρε παιδια κουλαρετε λιγακι.εχετε μπει ολοι στην λογικη των κολοφυλλαδων και των καλογαβροβαζελων οτι το πρωταθλημα πρεπει να το παιρνει καποιος με 2 ηττες και αντε αλλες 2 ισσοπαλιες.
Απλα η διαφορα της ΑΕΚ με τους αλλους ειναι απλη.. Εκει που ειναι να γκελαρουν οι αλλοι (Βλεπε π.χ. Ηρακλη για τον Γαβρο και το ψευτοπεναλτι του καραγκουνη με την καλαμαρια ) υπαρχει τροπος να παιρνουν τα ματς.
Αν ειχαν γκελαρει θα μας εβλεπαν με κιαλια και τωρα τα κορνε θα ηταν ηδη στου Ρεντη και ο Πεσειρο στην Πορτογαλια..
Εχει ακομα 10 αγωνιστικες και ΠΟΛΛΕΣ ΓΚΕΛΕΣ ΑΚΟΜΑ
Σε ποιές επενδύσεις ακριβώς αναφέρεσαι;φέτος για να μην πάνε στράφι οι επενδύσεις.
Η ΑΕΚ φιλαράκο έχει καταντήσει συμμορία του κοντορεβυθούλη.....Ρε μάγκες δεν μπορώ να χωνέψω από χτες τι έχει γίνει...Μιλάμε ένα παιδί 14 χρονών θα κανε καλύτερο κουτσαρισμα. Και όσο θυμάμαι ότι έπαιρνα πρωταθλήματα με παικταραδες και τώρα ειμαι αναγκασμενος να βλεπω τον Μορετο και τον ΑΛβεζ τρελαινομαι...Δεν θυμαμαι ποιος το γραψε αλλα ως και ο Ψωμιαδης καλυτερες μεταγραφες έκανε...Οξω όλοι οι ανικανοι...Καταντησανε την αεκ ομαδιτσα.