εσύ πας πίσω εκεί κάτω στέρεψαν οι χοχλιοί και τα ζυγούρια για την ρακί δεν γίνεται λόγος.
Γι'αυτό έχω χτυπήσει τα 130 κιλά!!!
εσύ πας πίσω εκεί κάτω στέρεψαν οι χοχλιοί και τα ζυγούρια για την ρακί δεν γίνεται λόγος.
μου ρίχνεις καμιά 15 ριά δηλαδή, άσε σήμερα πάω να σκάσω κάνα 1500άρι να πάρω ένα διάδρομο γιατί αν βγω έξω να περπατήσω έτσι και βρω μπροστά ουζερί μπαίνω μέσα και ξεχνάω να βγω.Γι'αυτό έχω χτυπήσει τα 130 κιλά!!!
μου ρίχνεις καμιά 15 ριά δηλαδή, άσε σήμερα πάω να σκάσω κάνα 1500άρι να πάρω ένα διάδρομο γιατί αν βγω έξω να περπατήσω έτσι και βρω μπροστά ουζερί μπαίνω μέσα και ξεχνάω να βγω.
Τι ύψος έχεις? Εγώ 1,90
Τι ύψος έχεις? Εγώ 1,90
www.freesmileys.org] [/url]μου ρίχνεις καμιά 15 ριά δηλαδή, άσε σήμερα πάω να σκάσω κάνα 1500άρι να πάρω ένα διάδρομο γιατί αν βγω έξω να περπατήσω έτσι και βρω μπροστά ουζερί μπαίνω μέσα και ξεχνάω να βγω.
εγώ 175 κατάλαβα.Τι ύψος έχεις? Εγώ 1,90
δεν τρώω πολύ βρε αλλά με πιάνει το ρημάδι.Επειδή τρώμε ΠΟΛΥ μερικοί από ότι κατάλαβα, συμφέρει πιο πολύ τα λεφτά της ταβέρνας στην Αθήνα να τα κάνετε εισητήρια να κατέβετε Χανιά ένα βράδυ και να τα φάμε κοψίδια εδώ κάτω!!!
Άστους για την άνοιξη. Να πέσουν και σε τίποτα κουρές. Εκεί να δούμε τι παλικάρια θα μας βγούνΕπειδή τρώμε ΠΟΛΥ μερικοί από ότι κατάλαβα, συμφέρει πιο πολύ τα λεφτά της ταβέρνας στην Αθήνα να τα κάνετε εισητήρια να κατέβετε Χανιά ένα βράδυ και να τα φάμε κοψίδια εδώ κάτω!!!
Άστους για την άνοιξη. Να πέσουν και σε τίποτα κουρές. Εκεί να δούμε τι παλικάρια θα μας βγούν
Μάλλον δεν πολυπηδάμε σαν τον σκοτεινό να έχουμε καύσεις...........
θα πάρω ενισχυμένο διάδρομο.Τον κλαίω ήδη τον διάδρομο :'( :'( :'(
Αρίων δε νομίζω ότι ο διάδρομος σε χωράει
Δηλαδή για να καταλάβω,στην συνάντηση θα την βγάλεις με γιαουρτάκι;(οχι ΦΑΓΕ βέβαια)
τσαμπα λεφτα θα δωσεις..σε ενα μηνα το πολυ(για να μην σου πω λιγοτερο)θα τον εχεις κανει κρεμαστρα..αν θες δωσε αυτα τα χρηματα σε εναν προσωπικο γυμναστη για κανα διμηνο-τριμηνο & μετα συνεχιζεις μονος σου..θα πάρω ενισχυμένο διάδρομο.
ελα μωρε..ηρθαν οι νυφες απο την κρητη να μας την πουν & καλα..Και βέβαια πηδάω πολύ.Τι είμαι παντρεμένος ή φούστης σαν κ σένα για να μην πηδάω;
Πονάνε ορέ τα παλληκάρια;;;μπουα,χα,χα,χα,χα,χα