You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
...σε φτιάχνω με την πρώην που μου λείπει λίγο τελευταία.
Καλημέρα παικταράδες μου!!! Αυτόν το μαύρο που πήραμε τον έχει δει κανένας να μου περιγράψει τι στυλ σεντερ-φορ είναι? Τα κωλο-site δείχνουν σε βιντεάκι μόνο μια κεφαλιά που πετάει με Μπενφίκα και δε μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Η Χελάκης-Day τον χαρακτηρίζει ταχύτατο...Εγώ τον βλέπω ψιλο-θηρίο (σωματότυπος)...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλή περιπτωσούλα μου ακούγεται.
25 χρονών μόνο,ψοφάει να έρθει στην ΑΕΚ όπως δηλώνει,3ος σκόρερ τώρα στην Πορτογαλία με λίγες κιόλας συμμετοχές,νομίζω ότι βρήκαμε,αν τον παρουμε τελικά,λαβράκι.
Και με συμβόλαιο κανονικά,όχι τίποτα δανεικά
Βέβαια έχουμε γίνει ΟΗΕ με τους ξένους,αλλά τέλος πάντων.Ας μου βγει εμένα ο παίχτης κ οι άλλοι που έχουν τα φράγκα ας πάνε να κάνουν τους προέδρους της Σούπερ Λίγκα πλουσιους.
25 χρονών μόνο,ψοφάει να έρθει στην ΑΕΚ όπως δηλώνει,3ος σκόρερ τώρα στην Πορτογαλία με λίγες κιόλας συμμετοχές,νομίζω ότι βρήκαμε,αν τον παρουμε τελικά,λαβράκι.
Βέβαια έχουμε γίνει ΟΗΕ με τους ξένους,αλλά τέλος πάντων.Ας μου βγει εμένα ο παίχτης κ οι άλλοι που έχουν τα φράγκα ας πάνε να κάνουν τους προέδρους της Σούπερ Λίγκα πλουσιους.
Καλή περιπτωσούλα μου ακούγεται.
Ναι κι εμενα δε με χάλασε ετσι όπως τα διάβασα...Σε 4 ματς από τα 15 έχει ξεκινήσει βασικός και έχει 6 γκολ. Απλά ρωτάω μήπως ξέρει κανείς αν είναι τύπου Καπετάνος-Κωνσταντίνου ή τύπου Σαλπιγγίδης-Ντέμης?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Η καριέρα του Εντίνιο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με αριθμούς
2003/04: Μπράγκα 1, 0
2004/05: Μπράγκα 5, 0
2005/06: Πάσος Φερέιρα 21, 2
2006/07: Ζιλ Βιθέντε 25, 6
2007/08: Σετούμπαλ 15, 6
Μακάρι να είναι καλός,αν και τα στατιστικά του δεν δείχνουν κάτι το ιδιαίτερο!Δεν είναι δυνατόν να ενθουσιαζόμαστε με τέτοιες μεταγραφές!Ο Αστέρας Τρίπολης φέρνει παίχτες με καλύτερο βιογραφικό!!!!Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ...μακάρι να βγει ΣΟΥΠΕΡ!
2003/04: Μπράγκα 1, 0
2004/05: Μπράγκα 5, 0
2005/06: Πάσος Φερέιρα 21, 2
2006/07: Ζιλ Βιθέντε 25, 6
2007/08: Σετούμπαλ 15, 6
Μακάρι να είναι καλός,αν και τα στατιστικά του δεν δείχνουν κάτι το ιδιαίτερο!Δεν είναι δυνατόν να ενθουσιαζόμαστε με τέτοιες μεταγραφές!Ο Αστέρας Τρίπολης φέρνει παίχτες με καλύτερο βιογραφικό!!!!Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ...μακάρι να βγει ΣΟΥΠΕΡ!
σπυροπουλος στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!!
Κρίμα τα Κοκκαλιάρικα εξώφυλλα σήμερα που το κοκίνησαν το παιδί!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν παραξενεύομαι.Ουσιαστικά παίχτης του ήταν.Τον είχε πάρει πακέτο με Μάντζιο-Τζιώλη από τον Μπέο,απλώς την ακύρωσε λόγω ντοπαρίσματος.Ουσιαστικά τον πήρε με 2 χρόνια αργοπορία.
Να άλλο ένα γκολάκι του που βρήκα. Ωραία κίνηση στην περιοχή!!!Αλλά πάλι δε καταλαβαίνω
[youtube=425,350]kb8vxTZ-aww[/youtube]
Δε μπορώ να το βάλω το βιντεάκι να παίζει κατευθείαν, αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει...Πατάω το κουμπί το YouTube ανοίγουν τα tags και αντιγράφω το url του βίντεο ανάμεσα στα tags. Τι κάνω λάθος?
Δε μπορώ να το βάλω το βιντεάκι να παίζει κατευθείαν, αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει...Πατάω το κουμπί το YouTube ανοίγουν τα tags και αντιγράφω το url του βίντεο ανάμεσα στα tags. Τι κάνω λάθος?
Επισκέπτης
πρεπει να βαζεις μονο τα γραμματα που ειναι μετα το =Να άλλο ένα γκολάκι του που βρήκα. Ωραία κίνηση στην περιοχή!!!Αλλά πάλι δε καταλαβαίνω
πρεπει να βαζεις μονο τα γραμματα που ειναι μετα το =
Ευχαριστώ!!!!
Επισκέπτης
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Γεια σου ρε pleasure Αρίωνα
Επισκέπτης
αδελφέ πως πάει η προετοιμασία για την τετάρτη? θα ΄χουμε και συμμετοχή αλλόθρησκων?Γεια σου ρε pleasure Αρίωνα
Επισκέπτης
ξαναβαλτετο αλλη μια φορα για να το εμπεδωσουμε ρε παιδια..
Επισκέπτης
άρχισαν οι χασούρες?Κρίμα τα Κοκκαλιάρικα εξώφυλλα σήμερα που το κοκίνησαν το παιδί!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
αδελφέ πως πάει η προετοιμασία για την τετάρτη? θα ΄χουμε και συμμετοχή αλλόθρησκων?
αδελφέ πως πάει η προετοιμασία για την τετάρτη? θα ΄χουμε και συμμετοχή αλλόθρησκων?
Μια χαρά πάει.Σήμερα θα κανονίσω κ τα events.Η συμμετοχή θα είναι η ίδια ακριβώς όπως την προηγούμενη φορά συν κανά-δυο αλλόθρησκους κ τα όποια αδέρφια που δεν έχουν έρθει μέχρι στιγμής κ έχουν ειδοποιηθεί.
Μια χαρά πάει.Σήμερα θα κανονίσω κ τα events.Η συμμετοχή θα είναι η ίδια ακριβώς όπως την προηγούμενη φορά συν κανά-δυο αλλόθρησκους κ τα όποια αδέρφια που δεν έχουν έρθει μέχρι στιγμής κ έχουν ειδοποιηθεί.
Φάε κουφάλα να ξεκωλιαστείς πάλι!!!
Επισκέπτης
εσύ πας πίσω εκεί κάτω στέρεψαν οι χοχλιοί και τα ζυγούρια για την ρακί δεν γίνεται λόγος.Φάε κουφάλα να ξεκωλιαστείς πάλι!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 999
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις