DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Πάντως αν τσιμπήσουμε 3,6 μύρια από κάποια ομάδα που θα θέλει τον Φερέρ,το θεωρώ μεγάλη καβάτζα κ μαγκιά.
αλλο οι παιχτες...
αν δωσεις στον παοκ 1,5 μετρητα τον πηρες τον λαζαρο..το ιδιο και για σπυροπουλο....
για νινη μπηκε μεγαλη ρητρα για επικοινωνιακους λογους..
κοιτα με ποσα θα παει στον γαβρο η αλλου και ελα πες μου το παλι...Εγώ ξέρω ότι όταν ζητήσαμε το Σπυρόπουλο (κάπου πέρυσι τέτοια εποχή) ο Τσακίρης είπε 4 ακατέβατα. Και πήραμε τον Μάρτιν ελεύθερο και τσάμπα!
του πληρώνουμε και τα γαμησιάτικα με την γριά του στα Κανάρια νησιά πρέπει να την κάνει σε κανένα ίδρυμα εδώ για να του ξεβουλώνει κανένα μπουρί από την αγαμησία.Σύμφωνοι...στο νόμισμα υπάρχουν 2 όψεις!Τώρα αν έχεις τα κότσια και θες....διώξτον!
ειναι μανατζερ και ειναι στα κολπα...Για αυτό το αναφέρω nik που στο διάολο τα βρίσκει αυτά τα παιχτάκια τόσο φθηνα και εμείς δεν μπορούμε ?
κοιτα με ποσα θα παει στον γαβρο η αλλου και ελα πες μου το παλι...
Για αυτό το αναφέρω nik που στο διάολο τα βρίσκει αυτά τα παιχτάκια τόσο φθηνα και εμείς δεν μπορούμε ?
Για αυτό το αναφέρω nik που στο διάολο τα βρίσκει αυτά τα παιχτάκια τόσο φθηνα και εμείς δεν μπορούμε ?
είναι θέμα μάνατζμεντ και ποιες αγορές ξέρει ο σκάουτερ που έχει η κάθε ομάδα.Για αυτό το αναφέρω nik που στο διάολο τα βρίσκει αυτά τα παιχτάκια τόσο φθηνα και εμείς δεν μπορούμε ?
Με Ισπανό προπονητή εγω περίμενα κάτι ανάλογο!είναι θέμα μάνατζμεντ και ποιες αγορές ξέρει ο σκάουτερ που έχει η κάθε ομάδα.
αν όντως είχες έναν σκάουτερ από Ισπανία θα σου έφερνε και εσένα παίκτες από εκεί.
απο τις μεταγραφες που καναμε περυσι(οχι ριβαλντο/ραμος..το 2006 λεω..)ποιοι βγηκανε?Άστον τον Νικ.Αυτός αν δεν δει να πέφτουν 5 εκ.ευρώ κ βάλε για μεταγραφές δεν του κάνουν οι παίχτες κ ας του βγουν
τουλαχιστον κατι αντιστοιχο αμα εχει και ρητρα 3,6μυρρια....Με Ισπανό προπονητή εγω περίμενα κάτι ανάλογο!
ας παμε τωρα με 1,5 μυριο και ας τον παρουμε!!!
ας φτιαξουμε και εμεις καλες σχεσεις με ομαδες που βγαζους παιχτες ή ας τους αγορασουμε ακριβα....
αν ξαναχασουμε ολα τα ταλεντα(μελλοντικους βασικους της εθνικης..) θα περιμενουμε αλλα δεκα χρονια.....
οχι δεν τον ξεχνω αλλα εσυ πιστευεις οτι θα μεινει στην ομαδα..?Ε δεν είναι και ταλέντο ο Σπυρόπουλος...25 χρονών είναι πια...Ξεχνάτε ότι έχουμε το μεγαλύτερο ταλέντο και μελλοντικό αρχηγό (όχι απλά παίκτη) της Εθνικής τον οποίο μάλιστα τον πήραμε όταν δεν ήξερε ούτε η μάνα του ότι παίζει ποδόσφαιρο και μάλιστα τσάμπα τελείως?
δεν φτάνει μόνο αυτό το να είναι ο προπονητής Ισπανός αλλά πρέπει να έχει και το κατάλληλο επιτελείο, ο προπονητής είναι εδώ κοντά στην ομάδα οι σκάουτερ έχουν την ευ καίρια να ταξιδεύουν να βλέπουν και να εντοπίζουν τους παίκτες.Με Ισπανό προπονητή εγω περίμενα κάτι ανάλογο!
η ΑΕΚ εχει το ποιο ακριβο προπονητικο επιτελειο στην ελλαδα.....δεν φτάνει μόνο αυτό το να είναι ο προπονητής Ισπανός αλλά πρέπει να έχει και το κατάλληλο επιτελείο, ο προπονητής είναι εδώ κοντά στην ομάδα οι σκάουτερ έχουν την ευ καίρια να ταξιδεύουν να βλέπουν και να εντοπίζουν τους παίκτες.
δεν έχουμε όμως τον 21ο στον κόσμοη ΑΕΚ εχει το ποιο ακριβο προπονητικο επιτελειο στην ελλαδα.....