Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.575
Πόντοι
8.345
Μάλλον οι παίχτες πληρώνονται με σαλιγκάρια. Ετσι τους πληρώνει ο δικό σας; γιατί ο δικός μας τους δίνει λεφτά.

ποσο μαλακας εισαι, σου αρεσει το ξεφιλισμα, golden shower κλπ διακρινω:piss::piss::piss:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.222
Πόντοι
6.635
με 450 το κεφαλι βγαινουν 12 μυρια, οχι 25 που εβαλες. 26000 πουλησαμε
Τώρα τα θέλει ο κωλος του να τον παω γαμιωντας και για τον πολλαπλασιασμό στον υπολογισμό των διαρκείας ή όχι?
Χαχαχα

• Χαχα
Αντιδράσεις: dem

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.575
Πόντοι
8.345
Τώρα τα θέλει ο κωλος του να τον παω γαμιωντας και για τον πολλαπλασιασμό στον υπολογισμό των διαρκείας ή όχι?
Χαχαχα

δεν το εχει με τους αριθμους, για αυτο του ειπα πισω στην προπαιδεια :sopase::sopase:

450*26000=25000000 καλα τους ελεγε ο σαλιαρελης επιστημονες :uglystupid::tooth::tooth::tooth:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.018
Πόντοι
28.246
Χαχαχα
450 το κεφάλι × 25000 διάρκειας κάνουν 11,250 × 2 μας κάνουν 22,500.

ΕΊΠΑ ΣΤΟ ΠΕΡΊΠΟΥ 25 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.

ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.575
Πόντοι
8.345
450 το κεφάλι × 25000 διάρκειας κάνουν 11,250 × 2 μας κάνουν 22,500.

ΕΊΠΑ ΣΤΟ ΠΕΡΊΠΟΥ 25 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.

ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ.
το "χ 2" απο που προκυπτει? για εναν χρονο μιλαμε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.018
Πόντοι
28.246
το "χ 2" απο που προκυπτει? για εναν χρονο μιλαμε
Ναι ρε μαλακα. Πριν ανοίξει η Αγιά Σοφιά δεν πούλησες όλα τα διαρκειας από το καλοκαίρι για το νέο γήπεδο; διάρκειας φέτος για την νέα χρονιά δεν πούλησες; Ιούνιος 2022 με Ιούνιο 2023 πόσο χρόνος είναι;

Ξανά τραβα εκεί που σου είπα.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.575
Πόντοι
8.345
Ναι ρε μαλακα. Πριν ανοίξει η Αγιά Σοφιά δεν πούλησες όλα τα; δειρκειας από το καλοκαίρι για το νέο γήπεδο; διάρκειας; φέτος για την νέα χρονιά δεν πούλησες διάρκειας; Ιούνιος 2022 με Ιούνιο 2023 πόσο χρόνος είναι;

βρε μαλακα τα περσυνα διαρκειας τι τα μετρας φετος. περυσι δεν ειχαμε εξοδα? κλεβεις ρευμα απο κανα γειτονα γιαυτο νομιζεις οτι δεν εχουν εξοδα οι ομαδες :jerking:

τετοιες λογιστικες αυθαιρεσις να υπολογιζεις εσοδα απο αλλες χρονιες και να βγαζεις τα εσοδα σου υπερδιπλασια ουτε η enron δεν εκανε :uglystupid:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.018
Πόντοι
28.246
βρε μαλακα τα περσυνα διαρκειας τι τα μετρας φετος. περυσι δεν ειχαμε εξοδα? κλεβεις ρευμα απο κανα γειτονα γιαυτο νομιζεις οτι δεν εχουν εξοδα οι ομαδες :jerking:

τετοιες λογιστικες αυθαιρεσις να υπολογιζεις εσοδα απο αλλες χρονιες και να βγαζεις τα εσοδα σου υπερδιπλασια ουτε η enron δεν εκανε :uglystupid:
Καληνύχτα και εσύ μαλακα. Σε δώδεκα μήνες έγραψα.

Κάντε παύση απόψε στις κωλοτουμπες κουράστηκατε..

αεκακια, μια ζωή ρε

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.222
Πόντοι
6.635
Ναι ρε μαλακα. Πριν ανοίξει η Αγιά Σοφιά δεν πούλησες όλα τα διαρκειας από το καλοκαίρι για το νέο γήπεδο; διάρκειας φέτος για την νέα χρονιά δεν πούλησες; Ιούνιος 2022 με Ιούνιο 2023 πόσο χρόνος είναι;

Τα έχεις συγχύσει λίγο στο μυαλό σου...
Στις εταιρείες όπως οι ΠΑΕ υπάρχει η έννοια του έτους χρήσης...
Πάμε σε πιο μπερδεμένα νοήματα τώρα και είμαι να την πέσω για ύπνο ρε μανάρι μου.

• Like
Αντιδράσεις: dem

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.575
Πόντοι
8.345

εισαι απλο μελος, βλεπεις τον zebu να αγορευει στα θεματα και νομιζεις οτι ειναι ο Κορνηλιος Καστοριαδης του bourdela,. μετα τον ακολουθεις και στο τελος βλεπεις οτι ηταν εξαρχης απλα κυριος αυγολεμονος :tooth::tooth::tooth:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.575
Πόντοι
8.345
Καληνύχτα και εσύ μαλακα. Σε δώδεκα μήνες έγραψα.

Κάντε παύση απόψε στις κωλοτουμπες κουράστηκατε..

αεκακια, μια ζωή ρε

βρε μαλακισμενο εξοδα δεν ειχε μεσα στην χρονια? ο χοντρος ειχε εσοδα 300 μυρια απο την ευρωπη και εσυ μιλας για τα 20 των διαρκειας μας

πηρε με τα λεφτα της ουεφα την νοτιγχαμ για να δινει δανεικους παιχτες σε εσας προβατο, σας γλενταει ο χοντρος και εσεις χειροκροτατε :zfuck::zfuck::zfuck:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.018
Πόντοι
28.246
Τα έχεις συγχύσει λίγο στο μυαλό σου...
Στις εταιρείες όπως οι ΠΑΕ υπάρχει η έννοια του έτους χρήσης...
Πάμε σε πιο μπερδεμένα νοήματα τώρα και είμαι να την πέσω για ύπνο ρε μανάρι μου.

Love you ρε μπουρδέλο :worship:

βρε μαλακισμενο εξοδα δεν ειχε μεσα στην χρονια? ο χοντρος ειχε εσοδα 300 μυρια απο την ευρωπη και εσυ μιλας για τα 20 των διαρκειας μας

πηρε με τα λεφτα της ουεφα την νοτιγχαμ για να δινει δανεικους παιχτες σε εσας προβατο, σας γλενταει ο χοντρος και εσεις χειροκροτατε :zfuck::zfuck::zfuck:
Ο αλλος ηθελε να του βαλω ποσα δοθηκαν για τις δυο πιο ακριβες μεταγραφες του Ολυμπιακου φετος και ποσα για υις δυο πιο ακριβες μεταγραφες της κουλας φετος. αεκακι και αυτος. Για τις αλλες μεταγραφες δεν ηθελε να κανουμε κουβεντα, γιατι ετσι τον συμφερε.

Οχι οπως σας συμφερει, λαμογια!

Ματριξ, κωλοτουμπα. Το ποιος ειναι μπουρδελο φαίνεται ξεκαθαρα. Μεγαλυτερο μπουρδελο δεν υπαρχει απο εσενα!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.018
Πόντοι
28.246
Μεταγραφες αεκ καλοκαιρι 2022 Απο το transfermarkt ολες οι πληροφοριες.
Μουκουντι. Ελευθερος
Βιντα ελευθερος
Μοχαμαντι ελευθερος
Γιονσον ελευθερος
Σιτιμπε ελευθερος
Γκατσινοβιτς 1,000,000 (ετσι γραφει στο transfermarkt δεν το βγαζω απο το κεφάλι μου)
Τσουμπερ 1,000, 000 (το ιδιο σαητ λεει τοσο)
Φερναντες 700 χιλιαρικα. (Παλι το ιδιο σαητ τα γραφει)
Φαν Βεερτ 500 χιλιαρικα (απο εκει παλι ετσι λεει)
Ζινι δανεικος. Προσοχη να μην το χρησιμοποιησετε οπως σας αρεσει.
Περυσι δεν δοθηκαν λεφτα φετος το αγορασε 350 χιλιαρικα. Για μεταγραφες του 2022 μιλαμε, κωλοτουμπες.
Πινεδα δανεικος. (Τα ιδια με τον Ζινι. ΓΙΑ ΠΕΡΥΣΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΙ ΕΞΟΔΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!

Πουλησε πριν να ειναι ετοιμο το γηπεδο 25000 διαρκειας, βαλε χορηγιες απο super league και χορηγους
Καταξοδευτηκε.

Εσεις τωρα βαλτε και τα εξοδα για τα redbull που παιρνουν για τους παιιχτες και τα φρουτα που εχουν στα αποδυτηρια και τις πιτσες του Τιγρη.

Α, πολυ θα θελατε να εχει μια Φορεστ και ο Μελισσανιδης και να στελνει σπο εκει....
Ελα να σου πω και κατι αλλο. Ακομα και με λεφτα του Ολυμπιακου να την αγορασε παλι ο Ολυμπιακος βγαινει κερδισμενος.... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΠΙΤΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!

Στα αλλα νεα μου στειλανε μια φωτο και μου συστησανε τον @matrix21 Απο Ζεφυρι ή Μενιδι εισαι ρε.

to-jpg.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.575
Πόντοι
8.345
Μεταγραφες αεκ καλοκαιρι 2022 Απο το transfermarkt ολες οι πληροφοριες.
Μουκουντι. Ελευθερος
Βιντα ελευθερος
Μοχαμαντι ελευθερος
Γιονσον ελευθερος
Σιτιμπε ελευθερος
Γκατσινοβιτς 1,000,000 (ετσι γραφει στο transfermarkt δεν το βγαζω απο το κεφάλι μου)
Τσουμπερ 1,000, 000 (το ιδιο σαητ λεει τοσο)
Φερναντες 700 χιλιαρικα. (Παλι το ιδιο σαητ τα γραφει)
Φαν Βεερτ 500 χιλιαρικα (απο εκει παλι ετσι λεει)
Ζινι δανεικος. Προσοχη να μην το χρησιμοποιησετε οπως σας αρεσει.
Περυσι δεν δοθηκαν λεφτα φετος το αγορασε 350 χιλιαρικα. Για μεταγραφες του 2022 μιλαμε, κωλοτουμπες.
Πινεδα δανεικος. (Τα ιδια με τον Ζινι. ΓΙΑ ΠΕΡΥΣΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΙ ΕΞΟΔΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!

Πουλησε πριν να ειναι ετοιμο το γηπεδο 25000 διαρκειας, βαλε χορηγιες απο super league και χορηγους
Καταξοδευτηκε.

Εσεις τωρα βαλτε και τα εξοδα για τα redbull που παιρνουν για τους παιιχτες και τα φρουτα που εχουν στα αποδυτηρια και τις πιτσες του Τιγρη.

Α, πολυ θα θελατε να εχει μια Φορεστ και ο Μελισσανιδης και να στελνει σπο εκει....
Ελα να σου πω και κατι αλλο. Ακομα και με λεφτα του Ολυμπιακου να την αγορασε παλι ο Ολυμπιακος βγαινει κερδισμενος.... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΠΙΤΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!

Στα αλλα νεα μου στειλανε μια φωτο και μου συστησανε τον @matrix21 Απο Ζεφειρι ή Μενιδι εισαι ρε.

to-jpg.jpg

βρε ηλιθιο κατασκευασμα δεν ειναι μονο οι μεταγραφες εξοδα λεμε, ξυπναααααα

αυτοι οι παιχτες που λες εχουν 7-8 μυρια καθαρα, αυτα απο που πληρωνονται? το γηπεδο μπορει να εχει 25000 διαρκειας αλλα εχει και εξοδα χρηση και συντηρησης. δεν ειναι λυομενο σαν το δικο σας, φτιαγμενο απο τον μαλακα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.018
Πόντοι
28.246
βρε ηλιθιο κατασκευασμα δεν ειναι μονο οι μεταγραφες εξοδα λεμε, ξυπναααααα

αυτοι οι παιχτες που λες εχουν 7-8 μυρια καθαρα, αυτα απο που πληρωνονται? το γηπεδο μπορει να εχει 25000 διαρκειας αλλα εχει και εξοδα χρηση και συντηρησης. δεν ειναι λιωμενο σαν το δικο σας, φτιαγμενο απο τον μαλακα
Ξεχασα... βαλε και τα αφρολουτρα και τα καυσιμα του πουλμαν.
Μην ξεχασω και τα χρηματα που θα δοθουν για το ξενοδοχειο στα Σπατα για να εχει να λαμβανει κι αλλα απο την ιδιοκτησια του ο νιαου. Της Κουλας δεν της ανηκει τιποτα απο εκει.

Δεν μου λες ρε τραχανομυαλε. Αφου βαζεις τετοια εξοδα γιατι δεν βαζεις και τα δικα μας; Τουλαχιστον αλλαζουμε και χλοοταπητα δυο φορες τον χρονο. Οχι σαν το χωραφι που παιξαμε προχτες στα Φιλαδελφεια.

Δεν συμφερει, ετσι;

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!

Εσενα μου ειπαν οτι εισαι αυτος. Μενιδι ή Ζεφυρι;

E3e_9GVWUAUocoj.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.222
Πόντοι
6.635
εισαι απλο μελος, βλεπεις τον zebu να αγορευει στα θεματα και νομιζεις οτι ειναι ο Κορνηλιος Καστοριαδης του bourdela,. μετα τον ακολουθεις και στο τελος βλεπεις οτι ηταν εξαρχης απλα κυριος αυγολεμονος :tooth::tooth::tooth:

ακριβώς αυτό!

Ο τσογλανος έχει ταλέντο, αρχίζει τις βαθυστόχαστες αναλύσεις και επιχειρηματολογεί και με στόμφο και έχει και ένα ύφος ανωτερότητας απέναντι στους συνομιλητές του. Και όταν κάτσεις και απλά διαβάσεις τι μαλακιες γράφει (όχι πάντα) συνειδητοποιείς πόσο ντενεκές είναι.

Έγινε ρόμπα με την συζήτηση για τα έσοδα που τυχαία έπεσε το μάτι μου στα 110 εκ που έβγαζε έσοδα, και λέω ας διαβάσω τι γράφει. Ε από εκείνη την μέρα τον πάω γαμιωντας. Έφτασε τώρα να παραδέχεται ότι έβαλε λάθος νούμερα, το νούμερο, γιατί πιο πίσω ούτε αυτό δεχόταν.

Ο γκασμάς προσθέτει μήλα με πορτοκάλια (έσοδα ενός έτους χρήσης με μελλοντικά έσοδα) και όταν του εξηγείς ότι είναι λάθος η πρόσθεση που κάνει και οδηγείται σε λανθασμένα συμπεράσματα, σου λέει «Στ αρχιδια μου αν έκανα πρόσθεση λάθος νούμερα.» το αποτέλεσμα είναι σωστό?

Για το γεγονός ότι πάει να χρησιμοποιήσει απλές έννοιες που δεν τις αντιλαμβάνεται καν, όπως έσοδα, έξοδα, κέρδη κλπ δεν το σχολιάζω…

Τα ίδια έλεγε πιο πίσω και στον ktm950 για τις μεταγραφές και τον έχυσε στα μούτρα κι αυτός εξηγώντας του ότι λέει μαλακιες, αλλά και πάλι εκεί ο Ζεμπουδακος…

Μέχρι τώρα από αυτά που γράφει, μόνο σε ένα πράγμα έχει δίκιο, ότι το χόρτο στη Φιλαδέλφεια είναι χωράφι.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.222
Πόντοι
6.635
Το αθροισμα γιατί γι'αυτό με κράζεις.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΌΤΙ ΕΒΑΛΑ ΛΑΘΟΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΡΟΙΣΑ.
τωρα το παραδεχεσαι οτι εκανες ΛΑΘΟΣ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.
ΤΙ ΠΟΣΟ ΑΘΡΟΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΟΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΟ.
το μονο που θελω να σου πω ειναι να ξαναπας σχολειο τωρα το Σεπτεμβρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom