Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.983
Πόντοι
5.235
Οπου με βρισκεις εδω μεσα θα μου κλανεις τα αρχιδια.

Για ακομα μια φορα δεν μου κανεις την προσθεση στα νουμερα που εβαλα να δουμε τι ποσο βγαζεις εσυ σε αντιθεση με εμενα.

Το οτι δεν εβγαλε αυτα σε εναν χρονο ειναι αλλη κουβεντα.

Παμε αλλη μια. Εισαι κωλοτουμπας και μου εκλασες μου κλανεις και θα μου κλανεις τα αρχιδια! Μονο γι αυτο εισαι ικανος!
δεν ειναι αλλη κουβεντα, ειναι η βαση της συζητησης που ανοιξα δυστυχως μαζι σου απο το πρωτο σου μηνυμα.
ξεκινησα κουβεντα με ενα τουβλο και μιλαω ακομα στον τοιχο!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.163
Πόντοι
28.246
τωρα το παραδεχεσαι οτι εκανες ΛΑΘΟΣ

το μονο που θελω να σου πω ειναι να ξαναπας σχολειο τωρα το Σεπτεμβρη

δεν ειναι αλλη κουβεντα, ειναι η βαση της συζητησης που ανοιξα δυστυχως μαζι σου απο το πρωτο σου μηνυμα.
ξεκινησα κουβεντα με ενα τουβλο και μιλαω ακομα στον τοιχο!
Γεια σου Γιαννη κουκια σπερνω.
Τι κανεις Γιαννη; Γεια σου και σενα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.163
Πόντοι
28.246
ακριβώς αυτό!

Ο τσογλανος έχει ταλέντο, αρχίζει τις βαθυστόχαστες αναλύσεις και επιχειρηματολογεί και με στόμφο και έχει και ένα ύφος ανωτερότητας απέναντι στους συνομιλητές του. Και όταν κάτσεις και απλά διαβάσεις τι μαλακιες γράφει (όχι πάντα) συνειδητοποιείς πόσο ντενεκές είναι.

Τα ίδια έλεγε πιο πίσω και στον ktm950 για τις μεταγραφές και τον έχυσε στα μούτρα κι αυτός εξηγώντας του ότι λέει μαλακιες, αλλά και πάλι εκεί ο Ζεμπουδακος…
Αυτος που παρεθεσες, χτες, επειδη δεν ειχε τιποτα να πει μιας και εφαγε την ταπα στον κωλο, αντεδρασε με τον πιο κοτισιο τροπο. Εβγαλε προσωπικα ευαισθητα δεδομενα στη φορα. (Σβηστηκαν μετα απο αναφορα) Τοσο κοτα. Ετσι για να δεις και μονος σου ποιοι ειστε.

Οσο για τον αλλον ειπαμε. Οχι οπως σας συμφερει αλλα οπως ειναι. Ακου βαλε μονο τι δυο μεταγραφες οχι ολες. Λες και εκανες εσυ μονο δυο μεταγραφες με αγορα. Ή εδωσες λεφτα εστω για δανεισμους. Οχι οπως σας συμφερει οπως ειναι.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.983
Πόντοι
5.235
Αυτος που παρεθεσες, χτες, επειδη δεν ειχε τιποτα να πει μιας και εφαγε την ταπα στον κωλο, αντεδρασε με τον πιο κοτισιο τροπο. Εβγαλε προσωπικα ευαισθητα δεδομενα στη φορα. (Σβηστηκαν μετα απο αναφορα) Τοσο κοτα. Ετσι για να δεις και μονος σου ποιοι ειστε.

Οσο για τον αλλον ειπαμε. Οχι οπως σας συμφερει αλλα οπως ειναι. Ακου βαλε μονο τι δυο μεταγραφες οχι ολες. Λες και εκανες εσυ μονο δυο μεταγραφες με αγορα. Ή εδωσες λεφτα εστω για δανεισμους. Οχι οπως σας συμφερει οπως ειναι.
δεν το παρατηρησα χθες αυτο που λες για ευαισθητα δεδομενα.
ή μαλλον ισως και να καταλαβαινω σε τι αναφερεσαι
φυσικα και δεν το επικροτω αν συνεβει.
"το ποιοι ειστε", ειναι τσουβαλιασμα με το οποιο δεν συμφωνω.
μπορουμε να διαφωνουμε αλλα μεχρι εκει.

και τα βρισιδια που σου εχω ριξει για το σχετικο ποστ σου, τα σταματαω εδω γιατι δεν ειναι γενικα ο τροπος μου αυτος.
το οτι εξακολουθω να πιστευω οτι ηταν τελειως ατυχεις οι τελευταιες αναφορες σου δεν αλλαζει φυσικα.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Ο καλός Θεούλης να βάλει το χεράκι του την Πέμπτη :lipsrsealed::lipsrsealed:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
5 μέρες και σήμερα :coffee::alivedick:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.163
Πόντοι
28.246
δεν το παρατηρησα χθες αυτο που λες για ευαισθητα δεδομενα.
ή μαλλον ισως και να καταλαβαινω σε τι αναφερεσαι
φυσικα και δεν το επικροτω αν συνεβει.
"το ποιοι ειστε", ειναι τσουβαλιασμα με το οποιο δεν συμφωνω.
μπορουμε να διαφωνουμε αλλα μεχρι εκει.

και τα βρισιδια που σου εχω ριξει για το σχετικο ποστ σου, τα σταματαω εδω γιατι δεν ειναι γενικα ο τροπος μου αυτος.
το οτι εξακολουθω να πιστευω οτι ηταν τελειως ατυχεις οι τελευταιες αναφορες σου δεν αλλαζει φυσικα.
Εχω παραδεχτει οτι εβαλα τις εμπορικες συμφωνιες της ομαδας σου για οσα χρονια εχει να λαμβανει.
Το θελεις συμφωνα με οσα εχει λαβει απο τοτε που αρχισε να γινεται μαγαζι γωνια. Αλλο ομως τι παρεθεσα εγω, εσκεμμένα ή λανθασμενα αλλο το οτι τα μαθηματικα μου ειναι για το πουτσο που εκανες αναφορα για να απαλλαχτεις απο το οτι η ομαδα σου βγαζει με τη σεσουλα πλέον και τα τσεπωνει ο νιαου. Εταιρικα εξοδα εχουν ολες οι ομαδες να καλυψουν αρα τα συντηρησης και αλλα τετοια καριολικια τα ακουω βερεσε.

Οσο για το ποσα δαπανήθηκαν φετος απο την αεκ αν ερχοτανε ο ktm950και μου ελεγε το εξης. «Και τι θες να κανω ρε μαλακα, τρεις παιχτες επρεπε να αγορασω Πρώτης γραμμης, τοσα χρειαστηκαν, τοσα εδωσα, δεν ειμαι και υποχρεωμενος να δωσω παραπανω απλα για να δωσω επειδη εβγαλα παραπανω,» θα το βουλωνα. Αλλα δεν ξερετε να απαντησετε και το γυρνατε οπως σας συμφερει.

Δεν επιασε οικογενειακα μελη στο στομα του παντως. Αλλα κατσε να με καμαρωσεις πως πετσοκοβω για ακομα μια φορα, αν ειναι αυτος που πιστευω οτι του γα ειπε. Μενει να το επιβεβαιωσω. Γνωριζει αλλωστε και ο ιδιος αν ειναι αυτος, οτι ειμαι της υπομονης και δη της γαιδουρινης. Του το εχω ξανα πει.

Μπορεις να μπινελικωνεις οπως θελεις εγω προσωπικα δεν εχω θεμα και θα σου τα γυρίσω πισω. Οπως μου τα εχεις επιστρεψει. Δεν εχω τετοια κολληματα. Προσωπικα δεδομενα και θεματα που εχουν να κανουν με οικογενεια ειναι αλλη κουβεντα και μιλαμε αλλιως εκει περα. Δεν μου εθιξες κατι εσυ απο αυτα απλα το λεω.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.259
Πόντοι
2.456
Εχω παραδεχτει οτι εβαλα τις εμπορικες συμφωνιες της ομαδας σου για οσα χρονια εχει να λαμβανει.
Το θελεις συμφωνα με οσα εχει λαβει απο τοτε που αρχισε να γινεται μαγαζι γωνια. Αλλο λμως τι παρεθεσα εγω, εσκεμμενα ή λανθασμενα αλλο το οτι τα μαθηματικα μου ειναι για το πουτσο που εκανες αναφορα για να απαλλαχτεις απο το οτι η ομαδα σου βγαζει με τη σεσουλα πλέον και τα τσεπωνει ο νιαου. Εταιρικα εξοδα εχουν ολες οι ομαδες να καλυψουν αρα τα συντηρησης και αλλα τετοια καριολικια τα ακουω βερεσε.

Οσο για το ποσα φαπανηθηκαν φετος απο την αεκ αν ερχοτανε ο ktm950και μου ελεγε το εξης. «Και τι θες να κανω ρε μαλακα, τρεις παιχτες επρεπε να αγορασω λρωτης γραμμης, τοσα χρειαστηκαν, τοσα εδωσα, δεν ειμαι και υποχρεωμενος να δωσω παραπανω απλα για να δωσω επειδη εβγαλα παραπανω,» θα το βουλωνα. Αλλα δεν ξερετε να απαντησετε και το γυρνατε οπως σας συμφερει.

Δεν επιασε οικογενειακα μελη στο στομα του παντως. Αλλα κατσε να με καμαρωσεις πως πετσοκοβω για ακομα μια φορα, αν ειναι αυτος που πιστευω οτι του γα ειπε. Μενει να το επιβεβαιωσω. Γνωριζει αλλωστε και ο ιδιος αν ειναι αυτος, οτι ειμαι της υπομονης και δη της γαιδουρινης. Του το εχω ξανα πει.

Μπορεις να μπινελικωνεις οπως θελεις εγω προσωπικα δεν εχω θεμα και θα σου τα γυρίσω πισω. Οπως μου τα εχεις επιστρεψει. Δεν εχω τετοια κολληματα. Προσωπικα δεδομενα και θεματα που εχουν να κανουν με οικογενεια ειναι αλλη κουβεντα και μιλαμε αλλιως εκει περα. Δεν μου εθιξες κατι εσυ απο αυτα απλα το λεω.
Ρε μλκ πήγαινα παρακάτω κ ψοφα
μας τα έχεις κάνει τσουρέκια..
Άντε βλάκα έχεις γίνει κουραστικός..

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Παρόλα αυτά...
ΓΙΑ σένα ζωωω για Σένα τραγουδωωω:rockon::rockon:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.163
Πόντοι
28.246
Παρόλα αυτά...
ΓΙΑ σένα ζωωω για Σένα τραγουδωωω:rockon::rockon:
30, πασες αλλαξανε πριν το γκολ. 30!

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
30, πασες αλλαξανε πριν το γκολ. 30!

Τα είδα γι αυτό λέω ο καλός Θεούλης να βάλει το χεράκι του :lipsrsealed:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.163
Πόντοι
28.246

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Σταματα ρε μαλακα θα με ριξεις στο φιλοτιμο να σας ξανα υποστηριξω και δεν θελω. :confused::2funny:
Και όλη η Ελλάδα στις εκκλησίες να είναι αυτοί θα μας χρεωσουν bdsm...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.163
Πόντοι
28.246
Και όλη η Ελλάδα στις εκκλησίες να είναι αυτοί θα μας χρεωσουν bdsm...
Για να σοβαρευτουμε.

Θα σου ελεγα οτι κανεις δεν εχασε πριν παιξει και οτι συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις ο Δαυίδ νικαει, αλλα εχεις να κανεις με Αγγλικη ομαδα που δεν παιρνουν τα μυαλα της αερα και που δεν ειναι σκορποχωρι οπως η Γιουναιτεντ. Οπως και να τους παιξεις θα στο βρουν.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Για να σοβαρευτουμε.

Θα σου ελεγα οτι κανεις δεν εχασε πριν παιξει και οτι συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις ο Δαυίδ νικαει, αλλα εχεις να κανεις με Αγγλικη ομαδα που δεν παιρνουν τα μυαλα της αερα και που δεν ειναι σκορποχωρι οπως η Γιουναιτεντ. Οπως και να τους παιξεις θα στο βρουν.
Ένας μόνο τρόπος υπάρχει.. Να γίνει της Θεσσαλίας κ να αναβληθεί... Άλλος τρόπος να γλιτώσουμε δεν υπάρχει.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.163
Πόντοι
28.246
Ένας μόνο τρόπος υπάρχει.. Να γίνει της Θεσσαλίας κ να αναβληθεί... Άλλος τρόπος να γλιτώσουμε δεν υπάρχει.
Διαφωνω! Το δεχεσαι και πας να παιξεις και προσπαθεις για το καλυτερο δυνατο. Τωρα ποιο ειναι αυτο στην περιπτωση σου δεν ξερω.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Διαφωνω! Το δεχεσαι και πας να παιξεις και προσπαθεις για το καλυτερο δυνατο. Τωρα ποιο ειναι αυτο στην περιπτωση σου δεν ξερω.
ΡΕ δεν μπα να διαφωνείς κ εσύ κ όλος ο κόσμος... Η πουτσα έρχεται την βλέπω σαν ανακοντα να έρχεται για στραποναρισμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom