δεν το παρατηρησα χθες αυτο που λες για ευαισθητα δεδομενα.
ή μαλλον ισως και να καταλαβαινω σε τι αναφερεσαι
φυσικα και δεν το επικροτω αν συνεβει.
"το ποιοι ειστε", ειναι τσουβαλιασμα με το οποιο δεν συμφωνω.
μπορουμε να διαφωνουμε αλλα μεχρι εκει.
και τα βρισιδια που σου εχω ριξει για το σχετικο ποστ σου, τα σταματαω εδω γιατι δεν ειναι γενικα ο τροπος μου αυτος.
το οτι εξακολουθω να πιστευω οτι ηταν τελειως ατυχεις οι τελευταιες αναφορες σου δεν αλλαζει φυσικα.
Εχω παραδεχτει οτι εβαλα τις εμπορικες συμφωνιες της ομαδας σου για οσα χρονια εχει να λαμβανει.
Το θελεις συμφωνα με οσα εχει λαβει απο τοτε που αρχισε να γινεται μαγαζι γωνια. Αλλο ομως τι παρεθεσα εγω, εσκεμμένα ή λανθασμενα αλλο το οτι τα μαθηματικα μου ειναι για το πουτσο που εκανες αναφορα για να απαλλαχτεις απο το οτι η ομαδα σου βγαζει με τη σεσουλα πλέον και τα τσεπωνει ο νιαου. Εταιρικα εξοδα εχουν ολες οι ομαδες να καλυψουν αρα τα συντηρησης και αλλα τετοια καριολικια τα ακουω βερεσε.
Οσο για το ποσα δαπανήθηκαν φετος απο την αεκ αν ερχοτανε ο ktm950και μου ελεγε το εξης. «Και τι θες να κανω ρε μαλακα, τρεις παιχτες επρεπε να αγορασω Πρώτης γραμμης, τοσα χρειαστηκαν, τοσα εδωσα, δεν ειμαι και υποχρεωμενος να δωσω παραπανω απλα για να δωσω επειδη εβγαλα παραπανω,» θα το βουλωνα. Αλλα δεν ξερετε να απαντησετε και το γυρνατε οπως σας συμφερει.
Δεν επιασε οικογενειακα μελη στο στομα του παντως.
Αλλα κατσε να με καμαρωσεις πως πετσοκοβω για ακομα μια φορα, αν ειναι αυτος που πιστευω οτι του γα ειπε. Μενει να το επιβεβαιωσω. Γνωριζει αλλωστε και ο ιδιος αν ειναι αυτος, οτι ειμαι της υπομονης και δη της γαιδουρινης. Του το εχω ξανα πει.
Μπορεις να μπινελικωνεις οπως θελεις εγω προσωπικα δεν εχω θεμα και θα σου τα γυρίσω πισω. Οπως μου τα εχεις επιστρεψει. Δεν εχω τετοια κολληματα. Προσωπικα δεδομενα και θεματα που εχουν να κανουν με οικογενεια ειναι αλλη κουβεντα και μιλαμε αλλιως εκει περα. Δεν μου εθιξες κατι εσυ απο αυτα απλα το λεω.