goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.261
- Πόντοι
- 456
Για το παιχνίδι απλά θα πω 2 πράγματα για τον ΠΑΟΚ.
Μου άρεσε πάρα πολύ ο πιτσιρικάς ο Κωνσταντέλιας. ΑΝ δεν τον κάψει ο Ρουμάνος το παλικάρη έχει μεγάλες δυνατότητες. Δεν τον έμαθα χθες (μου είχε πει γι αυτον φίλος ΠΑΟΚτζής πριν 2-3 χρόνια). Αλλά είναι η πρώτη φορά που τον είδα να παίζει από την αρχή. Για μένα μετά τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ (που επίσης μου άρεσε) ήταν από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ. Βασικά ήταν οι μόνοι 2 που έδωσαν "παρόν" από τον ΠΑΟΚ στο χθεσινό ματς.
Ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να πάει σε ένα "χτίσιμο" που δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα τα τελευταία 20-25 χρόνια. Πάει δηλαδή να πάρει παιδιά που ήταν στις (πρωταθληματικές) ακαδημίες του και να τους βάλει στην πρώτη ομάδα και να γίνουν ο κορμός της ομάδας για τα επόμενα 7-8-10 χρόνια. Πρότζεκτ που σε μια χώρα όπως πχ η Αγγλία ή η Ισπάνια θα δινόταν χρόνος στον προπονητή για να γίνει. ΟΜΩΣ δεν ξέρω αν ο οργανισμός ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να δεχτεί ότι η ομάδα για τα επόμενα 3-4 χρόνια (όσο δηλαδή τα παιδιά αυτά γίνονται συλλέκτες εμπειριών) θα είναι μακριά από οποιαδήποτε διεκδίκηση τίτλου ή και εξόδου στην Ευρώπη. Και δεν ξέρω κατά πόσο ο προπονητής Λουτσέσκου μπορεί να φέρει σε πέρας ένα τέτοιο πρότζεκτ.
Όσο αφορά τον προπονητή. ΈΝΑΣ από τους λόγους που κάποιοι λένε τον ΠΑΟΚ "γαύρο του Βορρά" είναι αυτό που έκανε χθες ο προπονητής του ΠΑΟΚ που είναι ΚΑΡΜΠΟΝ με αυτό που είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια ο προπονητής του ΟΣΦΠ (δεν θυμάμαι ποιος ήταν) στη Λεωφόρο όταν και πήγε μπροστά στη θύρα 13 με συνέπεια να δυναμιτίσει επικινδυνα το κλίμα. ΕΥΤΥΧΩΣ οι άνθρωποι της ομάδας πρόλαβαν τον Ρουμάνο πριν πλησιάσει την θύρα των φανατικών οπαδών της ΑΕΚ και τον πήγαν (σχεδόν σηκωτό) πίσω στη φισούνα (όπου και τον περίμενε ο Μελισσάν και του είπε δυο κουνέντες όταν πήγε ο Ρουμάνος να του δώσει το χέρι)
Η έξοδός της ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική είναι κρίσιμη ΚΑΙ επικίνδυνή.
Το ίδιο πήγε να γίνει με τα μωρα του δώνη, και είδαμε που κατέληξε το project