kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.040
- Πόντοι
- 2.356
Ελα ρε,photoshop ειναι!!στο 50 δευτερολεπτο βλεπουμε το σαββιδη να βγαζει το μπουφαν του η καλυτερα μπορουμε να πουμε οτι ξεβρακωθηκε κρινοντας εκ του αποτελεσματος της ενεργειας του
Τύπε, μπες στη φορμόλη. Πρέπει να είσαι από τους τελευταίους του είδους που έλεγαν ότι το γήπεδο δε θα γίνει. Ξεκίνησε από κάτσε να πάρει άδεια, μετά κάτσε να περάσει από το ΣτΕ, μετά κάτσε να καθαρίσει ο χώρος, μετά κάτσε να αρχίσουν να σκάβουν, μετά κάτσε να πέσουν τα μπετά και τώρα αυτό.Οταν σηκωθει πανω απο το επιπεδο της γης ξαναποσταρε,μεχρι τοτε αυτο δεν λεει τιποτα.
Nταξει δικε μου εγω σου λεω κατσε να σηκωθει και μετα μου λες τα δικα σου.Γιατι νομιζεις οτι 1 χρονο τωρα μονο σκαβουν και ισιωνουν αντι να σηκωνουν?Τύπε, μπες στη φορμόλη. Πρέπει να είσαι από τους τελευταίους του είδους που έλεγαν ότι το γήπεδο δε θα γίνει. Ξεκίνησε από κάτσε να πάρει άδεια, μετά κάτσε να περάσει από το ΣτΕ, μετά κάτσε να καθαρίσει ο χώρος, μετά κάτσε να αρχίσουν να σκάβουν, μετά κάτσε να πέσουν τα μπετά και τώρα αυτό.
Nταξει δικε μου εγω σου λεω κατσε να σηκωθει και μετα μου λες τα δικα σου.Γιατι νομιζεις οτι 1 χρονο τωρα μονο σκαβουν και ισιωνουν αντι να σηκωνουν?
Nταξει δικε μου εγω σου λεω κατσε να σηκωθει και μετα μου λες τα δικα σου.Γιατι νομιζεις οτι 1 χρονο τωρα μονο σκαβουν και ισιωνουν αντι να σηκωνουν?
Έχεις δίκιο. Στα λεγκο δηλαδή γιατί δε σκάβεις και σηκώνεις με τη μία;Nταξει δικε μου εγω σου λεω κατσε να σηκωθει και μετα μου λες τα δικα σου.Γιατι νομιζεις οτι 1 χρονο τωρα μονο σκαβουν και ισιωνουν αντι να σηκωνουν?
Έχεις δίκιο. Στα λεγκο δηλαδή γιατί δε σκάβεις και σηκώνεις με τη μία;
Έχεις δίκιο. Στα λεγκο δηλαδή γιατί δε σκάβεις και σηκώνεις με τη μία;
Αλήθεια τώρα?Υπάρχουν ακόμη άτομα που πιστεύουν οτι το γήπεδο δεν θα γίνει?Πλάκα έχετε.
ΕκλαψαΈχεις δίκιο. Στα λεγκο δηλαδή γιατί δε σκάβεις και σηκώνεις με τη μία;
Κατσε να παρει ρεύμα τύπε, μπορει να σηκωθει το γηπεδο και να μην μας δινει ρεύμα η ΔΕΗ ή να μην πιανει το χορταρι στο τεραινΤύπε, μπες στη φορμόλη. Πρέπει να είσαι από τους τελευταίους του είδους που έλεγαν ότι το γήπεδο δε θα γίνει. Ξεκίνησε από κάτσε να πάρει άδεια, μετά κάτσε να περάσει από το ΣτΕ, μετά κάτσε να καθαρίσει ο χώρος, μετά κάτσε να αρχίσουν να σκάβουν, μετά κάτσε να πέσουν τα μπετά και τώρα αυτό.
τυπε ουσιαστικα ολες οι ομαδες λιγες μεταγραφες χρειαζονται...στα δαχτυλα του ενος χεριου....1 τερμα,1αμυντικο,1 μεσο και 1 επιθετικο :S :S :S :Sγια να αφησουμε λιγο το law and order στην ακρη και να μιλησουμε και λιγο ποδοσφαιρικα, το ροστερ το καλοκαιρι θελει ενα ελαφρυ ξεσκαρταρισμα, Αινταρεβιτς, Μασουντ, Μοραν, Κλωναριδης και Τσοσιτς(αυτος επειδη ειναι πιο γυαλινος και απο τον Τσιγκρινσκι) πρεπει να την κανουνε και να ερθουνε κανονικοι παιχτες στην θεση τους, δεν χρειαζεσαι 800 μεταγραφες αλλα μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου και καλες
τυπε ουσιαστικα ολες οι ομαδες λιγες μεταγραφες χρειαζονται...στα δαχτυλα του ενος χεριου....1 τερμα,1αμυντικο,1 μεσο και 1 επιθετικο :S :S :S :S