Επισκέπτης
καλύτερα καίει το 0,5 - 0 τσούζει.Ναι....γιατί να έχω????Εξάλλου τόσες φορές μου έχεις ρίξει...4άρες....γιατί να με πειράξει???
καλύτερα καίει το 0,5 - 0 τσούζει.Ναι....γιατί να έχω????Εξάλλου τόσες φορές μου έχεις ρίξει...4άρες....γιατί να με πειράξει???
Ούτε αυτά δεν πειράζουν....μην αγχώνεσαι...και την πίκρα δεν ξέρω που βλέπεις......Μόνο τα φασόλια πειράζουν!!!
Πίκραααααααααααααααααααα
Δηλαδή....άσσος?????καλύτερα καίει το 0,5 - 0 τσούζει.
Το ποιοι αγχώνονται φίλε είναι ολοφάνερο!!!Εδώ αναρωτιέσαι γιατί δεν διακόπηκε το ματς στο "Βικελίδης"...δεν την βλέπεις την πίκρα????Ούτε αυτά δεν πειράζουν....μην αγχώνεσαι...και την πίκρα δεν ξέρω που βλέπεις......
Δηλαδή....άσσος?????
Θα φταίει η αρμύρα που έρχεται από την θάλασσα και θα είναι αρμυρό το γκαζόν.Κοντός ψαλμός αλληλούϊα!!!!! Θα διακορευτείτε και εσείς μέσα στο Καραϊσκάκι ή "ναό" όπως λέτε την πισίνα!!! ;)
Αααα...σόνυ...μάλλον ξεχνάς...πισίνες είναι άλλα γήπεδα που όταν στον Ναό παιζόταν κανονικά ο αγώνας σε άλλο γήπεδο άρχιζε με 45 λεπτά καθυστέρηση.....τώρα όσο για...διακόρευση που λές....όντως κονρός ψαλμός....Κοντός ψαλμός αλληλούϊα!!!!! Θα διακορευτείτε και εσείς μέσα στο Καραϊσκάκι ή "ναό" όπως λέτε την πισίνα!!! ;)
Το ποιοι αγχώνονται φίλε είναι ολοφάνερο!!!Εδώ αναρωτιέσαι γιατί δεν διακόπηκε το ματς στο "Βικελίδης"...δεν την βλέπεις την πίκρα????
Και τι σε νοιάζει εσένα?Φοβάσαι ότι θα κάνει στεναχωρημένος σκοπιά και δεν θα φυλάει καλά την πατρίδα?Αμφιβάλεις??? ξέχασα...πίκρα έχει ένας...φαντάρος ΑΕΚτζής,18 ετών, που ακόμα ο καημένος δεν έχει δεί πρωτάθλημα ;) ;) ;)...η μάλλον δεν θυμάται.....
Ούτε εσύ έχει δεί ρε????? είπα φαντάρος γιατί απλά αν πάω σε...σχολεία και μαθητές ...εκεί να δείς πίκρα .....μην αγχώνεσαι πάντως .....όπως και να το δείς κάποια στιγμή στα επόμενα...50 χρόνια θα το τσιμπήσετε το πρωταθληματάκι....Και τι σε νοιάζει εσένα?Φοβάσαι ότι θα κάνει στεναχωρημένος σκοπιά και δεν θα φυλάει καλά την πατρίδα?
Πίκραααααααααααααα
Εσύ αγχώνεσαι φιλαράκι μην χάσεις το ενδέκατο!Εμεις δεν έχουμε καμμία ψύχωση με τα πρωταθλήματα και το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν!!!!!!!Ούτε εσύ έχει δεί ρε????? είπα φαντάρος γιατί απλά αν πάω σε...σχολεία και μαθητές ...εκεί να δείς πίκρα .....μην αγχώνεσαι πάντως .....όπως και να το δείς κάποια στιγμή στα επόμενα...50 χρόνια θα το τσιμπήσετε το πρωταθληματάκι....
Καλά κοίτα να νικήσεις εσύ τον Ατρόμητο πρώτα και άσε τι θα κάνουμε εμείς...γιατί αν σας "φυτέψει" κανα τεμάχιο ο φίλος σας ο Λουτσιάνο σας βλέπω να τρέχετε...
Συγχαρητήρια στην ΑΕΚάρα μας. Όπως είχα πει και πριν, [size=11pt]δεν περίμενα να το πάρουμε το ματς. [/size]Νομίζω όμως ότι το δικαιούμασταν, παίξαμε καλύτερα. Ο Άρης απλά είχε 2 κεφαλιές (βαρβάτες βέβαια!!!) και δεν νομίζω να απείλησε ιδιαίτερα την άμυνα της ΑΕΚ.
Τέλος καλό όλα καλά... αν εξαιρέσουμε τους μαλάκες στις κερκίδες!!!
Ναι....γιατί να έχω????Εξάλλου τόσες φορές μου έχεις ρίξει...4άρες....γιατί να με πειράξει???
Ναι ο Δέλλας νομίζω και εγώ ότι το έβαλε!Ωραία καραμπόλα!Πάντως αν έμπαινε του Ρίμπο με τα τρελά φάλτσα θα ήταν σούπερ γκολ!τελικά το γκολ το έβαλε ο Δέλλας και δεν είναι αυτό γκολ.
Άντε πάλι...είπαμε κωλοφαρδία ήταν ο βαθμός που πήρες εσύ στο "Βικελίδης"!Η ΑΕΚ πήρε πανάξια το τρίποντο γιατί ήταν καλύτερη από τον Άρη!Μήπως δεν το είδατε το ματς?1-3 καληνυχτα Χανουμακια ! Απολαυστε την μοναξια της κορυφης για 1-2 εβδομαδες ακομα !
απο κωλοφαρδια φυγατε νικητες αποψε... οσο για τις συγνωμες του Ντεμη να παει να τα πει στη Δεσποινα το βραδυ.....
Αδερφέ βλέπουν τον Αστέρα να πλησιάζει απειλητικά....ρε τι έχουν πάθει οι γαύροι? 'ολο το δρόμο χάνουν στο δικό μας θρεντ μπαίνουν ακόμα ζαλισμένοι από τα τσίπουρα της Τρίπολης είναι?
Είναι αβάσταχτη η πίκρα..................Αφήστε ρε τα παιδιά! Άλλωστε πιο πολύ γράφουν εδώ παρά στο δικό τους........οπότε καταλαβαίνετε ;)