Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Κοντός ψαλμός αλληλούϊα!!!!! Θα διακορευτείτε και εσείς μέσα στο Καραϊσκάκι ή "ναό" όπως λέτε την πισίνα!!! ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ούτε αυτά δεν πειράζουν....μην αγχώνεσαι...και την πίκρα δεν ξέρω που βλέπεις......
Δηλαδή....άσσος?????
Το ποιοι αγχώνονται φίλε είναι ολοφάνερο!!!Εδώ αναρωτιέσαι γιατί δεν διακόπηκε το ματς στο "Βικελίδης"...δεν την βλέπεις την πίκρα????

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Κοντός ψαλμός αλληλούϊα!!!!! Θα διακορευτείτε και εσείς μέσα στο Καραϊσκάκι ή "ναό" όπως λέτε την πισίνα!!! ;)
Αααα...σόνυ...μάλλον ξεχνάς...πισίνες είναι άλλα γήπεδα που όταν στον Ναό παιζόταν κανονικά ο αγώνας σε άλλο γήπεδο άρχιζε με 45 λεπτά καθυστέρηση.....τώρα όσο για...διακόρευση που λές....όντως κονρός ψαλμός....
ΥΓ--->Στο δέλτα του Φαλήρου να προσέξετε....εκεί θα είναι το...1-0 :2funny: :2funny:(δεν εννοώ επεισόδια φυσικά..... :tickedoff:)

Το ποιοι αγχώνονται φίλε είναι ολοφάνερο!!!Εδώ αναρωτιέσαι γιατί δεν διακόπηκε το ματς στο "Βικελίδης"...δεν την βλέπεις την πίκρα????

Αμφιβάλεις??? :think:ξέχασα...πίκρα έχει ένας...φαντάρος ΑΕΚτζής,18 ετών, που ακόμα ο καημένος δεν έχει δεί πρωτάθλημα ;) ;) ;)...η μάλλον δεν θυμάται..... :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
τελικά το γκολ το έβαλε ο Δέλλας και δεν είναι αυτό γκολ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αμφιβάλεις??? :think:ξέχασα...πίκρα έχει ένας...φαντάρος ΑΕΚτζής,18 ετών, που ακόμα ο καημένος δεν έχει δεί πρωτάθλημα ;) ;) ;)...η μάλλον δεν θυμάται..... :grin: :grin: :grin:
Και τι σε νοιάζει εσένα?Φοβάσαι ότι θα κάνει στεναχωρημένος σκοπιά και δεν θα φυλάει καλά την πατρίδα?
Πίκραααααααααααααα :rockon: :rockon: :rockon:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Και τι σε νοιάζει εσένα?Φοβάσαι ότι θα κάνει στεναχωρημένος σκοπιά και δεν θα φυλάει καλά την πατρίδα?
Πίκραααααααααααααα :rockon: :rockon: :rockon:
Ούτε εσύ έχει δεί ρε????? :2funny: :2funny: :2funny:είπα φαντάρος γιατί απλά αν πάω σε...σχολεία και μαθητές :headbang: :headbang: :headbang:...εκεί να δείς πίκρα :helpplea: :helpplea: :helpplea:.....μην αγχώνεσαι πάντως :tickedoff:.....όπως και να το δείς κάποια στιγμή στα επόμενα...50 χρόνια θα το τσιμπήσετε το πρωταθληματάκι.... :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ούτε εσύ έχει δεί ρε????? :2funny: :2funny: :2funny:είπα φαντάρος γιατί απλά αν πάω σε...σχολεία και μαθητές :headbang: :headbang: :headbang:...εκεί να δείς πίκρα :helpplea: :helpplea: :helpplea:.....μην αγχώνεσαι πάντως :tickedoff:.....όπως και να το δείς κάποια στιγμή στα επόμενα...50 χρόνια θα το τσιμπήσετε το πρωταθληματάκι.... :2funny: :2funny: :2funny:
Εσύ αγχώνεσαι φιλαράκι μην χάσεις το ενδέκατο!Εμεις δεν έχουμε καμμία ψύχωση με τα πρωταθλήματα και το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν!!!!!!!
Είναι μεγάλη η πίκρα! :2funny: :2funny: :2funny:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
1-3 καληνυχτα Χανουμακια ! Απολαυστε την μοναξια της κορυφης για 1-2 εβδομαδες ακομα !
απο κωλοφαρδια φυγατε νικητες αποψε... οσο για τις συγνωμες του Ντεμη να παει να τα πει στη Δεσποινα το βραδυ.....

Καλά κοίτα να νικήσεις εσύ τον Ατρόμητο πρώτα και άσε τι θα κάνουμε εμείς...γιατί αν σας "φυτέψει" κανα τεμάχιο ο φίλος σας ο Λουτσιάνο σας βλέπω να τρέχετε... :rockon:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Συγχαρητήρια στην ΑΕΚάρα μας. Όπως είχα πει και πριν, [size=11pt]δεν περίμενα να το πάρουμε το ματς. [/size]Νομίζω όμως ότι το δικαιούμασταν, παίξαμε καλύτερα. Ο Άρης απλά είχε 2 κεφαλιές (βαρβάτες βέβαια!!!) και δεν νομίζω να απείλησε ιδιαίτερα την άμυνα της ΑΕΚ.

Τέλος καλό όλα καλά... αν εξαιρέσουμε τους μαλάκες στις κερκίδες!!! :jerking:

Κι εγώ για ισοπαλία το υπολόγιζα...Ρεφάραμε, κατά κάποιο τρόπο, και τη γκέλα με τον Ηρακλή!!! :rockon:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ναι....γιατί να έχω????Εξάλλου τόσες φορές μου έχεις ρίξει...4άρες....γιατί να με πειράξει???:2funny: :2funny:

Ποδολάγνε, με δύο διπλά την τελευταία αγωνιστική, έρχεται πρώτη η Βέρντερ, κι εσύ ... τέταρτος με 8 βαθμούς :dancing:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τελικά το γκολ το έβαλε ο Δέλλας και δεν είναι αυτό γκολ.
Ναι ο Δέλλας νομίζω και εγώ ότι το έβαλε!Ωραία καραμπόλα!Πάντως αν έμπαινε του Ρίμπο με τα τρελά φάλτσα θα ήταν σούπερ γκολ!

Επισκέπτης
ρε τι έχουν πάθει οι γαύροι? 'ολο το δρόμο χάνουν στο δικό μας θρεντ μπαίνουν ακόμα ζαλισμένοι από τα τσίπουρα της Τρίπολης είναι?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
1-3 καληνυχτα Χανουμακια ! Απολαυστε την μοναξια της κορυφης για 1-2 εβδομαδες ακομα !
απο κωλοφαρδια φυγατε νικητες αποψε... οσο για τις συγνωμες του Ντεμη να παει να τα πει στη Δεσποινα το βραδυ.....
Άντε πάλι...είπαμε κωλοφαρδία ήταν ο βαθμός που πήρες εσύ στο  "Βικελίδης"!Η ΑΕΚ πήρε πανάξια το τρίποντο γιατί ήταν καλύτερη από τον Άρη!Μήπως δεν το είδατε το ματς? :think:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
ρε τι έχουν πάθει οι γαύροι? 'ολο το δρόμο χάνουν στο δικό μας θρεντ μπαίνουν ακόμα ζαλισμένοι από τα τσίπουρα της Τρίπολης είναι?
Αδερφέ βλέπουν τον Αστέρα να πλησιάζει απειλητικά.... :rockon: :rockon: :rockon:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αφήστε ρε τα παιδιά! Άλλωστε πιο πολύ γράφουν εδώ παρά στο δικό τους........οπότε καταλαβαίνετε  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom