master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Tι ειναι το καραισκηΝαι ρε τύπε γιατί δε γουστάρω να φυτρώσουν θηρία γύρω από το Καραισκή στα τεράστια άδεια οικόπεδα των μεγαλοεργολάβων κατάλαβες τώρα;
Tι ειναι το καραισκηΝαι ρε τύπε γιατί δε γουστάρω να φυτρώσουν θηρία γύρω από το Καραισκή στα τεράστια άδεια οικόπεδα των μεγαλοεργολάβων κατάλαβες τώρα;
Tι ειναι το καραισκη
Ρε συ θα μας τρελανεις,τι σχεση εχει το καραισκακη;Ούπς μου ξέφυγε, Καραισκάκη ήθελα να γράψω.
Ποιος σου το ειπε αυτο βρε φιλε.Προς τα κατω αλλαζει ο συντελεστης,για να συμφωνει με αυτο που οριζει ο νομος.Εσυ μηπως εχεις μεινει στο προτζεκτ του γρανιτσα που ηθελε και ενα εμπορικο κεντρο μαζι;Για να γίνει το πρότζεκτ της ΑΕΚ πρέπει να αλλάξει ο συντελεστής δόμησης. Έτσι ανοίγει ο ¨δρόμος¨ και για άλλους.
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Κοίτα να ενημερωθείς σωστά και το συζητάμε.Για να γίνει το πρότζεκτ της ΑΕΚ πρέπει να αλλάξει ο συντελεστής δόμησης. Έτσι ανοίγει ο ¨δρόμος¨ και για άλλους.
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
και θα σε ακουσουν ε;;;Με λιγα λογια η Δουρου ειναι πολεμιος της προσπαθειας που γινεται αυτη την στιγμη για το γηπεδο.
Κανενας ΑΕΚτζης να μην της δωσει ψηφο.
Για τις εκλογες της περιφερειας λεω βρε στουρνο.και θα σε ακουσουν ε;;;
κατσε ψηφισε πασοκονεοδημοκρατια γιατι αυτοι θελουν γηπαεδο
ενας ο μαστερ μαλακιας εδω
Με λιγα λογια η Δουρου ειναι πολεμιος της προσπαθειας που γινεται αυτη την στιγμη για το γηπεδο.
Κανενας ΑΕΚτζης να μην της δωσει ψηφο.
Να θυμίσουμε σε όλους πως το οικόπεδο που θα γίνει το γήπεδο ανήκει στην ερασιτεχνική ΑΕΚ η οποία δεν έχει εξασφαλισμένους ανταποδοτικούς πόρους. Επίσης να θυμίσουμε πως το νέο γήπεδο δεν θα είναι ιδιοκτησία της ΠΑΕ, αλλά στα πρότυπα Κόκκαλη θα ανήκει για 49 χρόνια σε μια ιδιωτική εταιρεία με μεγαλομέτοχο τον πολυεκατομμυριούχο κ. Μελισσανίδη και μπορεί να παραμείνει στα χέρια του, ακόμα και αν εγκαταλείψει την ομάδα.Αυτό κατάλαβες εσύ ? γιατί εδώ άλλα λέει : «Παρότι η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου δεσμεύτηκε ρητά και κατηγορηματικά πως θα εργαστεί -αν εκλεγεί- για να αποκτήσει η ΑΕΚ το δικό της σπίτι
ρε πόσο βλαξ εισαι;Ρε παπάρα μας πρήξατε τ αρχίδια πέρσι που στον τελικό το γυρίσατε (και μπράβο σας) και πήρατε το πρωτάθλημα και μπλα μπλα μπλα μπλα. Φέτος που στο τελευταίο παιχνίδι το ΜΟΝΟ που θέλατε να πάρετε ήαν 2 σετ για να βγείτε πρώτοι αλλά η ΑΕΚ σας το πήρε με 3-0 ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ και σας πήρε και τη πρώτη θέση αλλάξατε πάλι τροπάρι; Εσείς δε λέγατε για τη φανέλα του θρηνου που είναι τεράστια όπου χρειάζεται δείχνεται χαρακτήρα κτλπ; Ε! Ότι λέγατε εσείς πέρσι για τη δική σας την ομάδα τ ίδια λέμε και εμείς ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Υ.Γ Παντού three-λος!
Για τις εκλογες της περιφερειας λεω βρε στουρνο.
Να θυμίσουμε σε όλους πως το οικόπεδο που θα γίνει το γήπεδο ανήκει στην ερασιτεχνική ΑΕΚ η οποία δεν έχει εξασφαλισμένους ανταποδοτικούς πόρους. Επίσης να θυμίσουμε πως το νέο γήπεδο δεν θα είναι ιδιοκτησία της ΠΑΕ, αλλά στα πρότυπα Κόκκαλη θα ανήκει για 49 χρόνια σε μια ιδιωτική εταιρεία με μεγαλομέτοχο τον πολυεκατομμυριούχο κ. Μελισσανίδη και μπορεί να παραμείνει στα χέρια του, ακόμα και αν εγκαταλείψει την ομάδα.
Η Δουρου δηλωσε οτι δεν θελει το γηπεδο των "συμφεροντων" αλλα ενα γηπεδο που θα ανηκει μονο στην ερασιτεχνικη ΑΕΚ.Δεν θελει το γηπεδο του Μελισσανιδη με λιγα λογια.
Δηλαδή στις εκλογές των περιφερειών δεν υπάρχουν κόμματα;
Τρελαινομαι με τα κριτήρια που ψηφίζουμε ακόμα και σήμερα.
Οπως εγω στα 18 μου που είχα ψηφίσει φασουλα, αλλά εγω τότε ήμουν 18, ήταν δικαιολογημένη η μαλακια μου
Ρε συ οι μετοχες ειναι προς διαθεση προς ολλους ναι η οχι;μπορει να παρει οποιος γουσταρει μετοχες.Τοτε πως στο καλο θα ειναι μονος μετοχος ο μελισσανιδης;Αδικο εχει ?
Την κατασκευη του γηπεδου την πληρωνει ο Μελλισανιδης ?
Το οικοπεδο ειναι ιδιοκτησια του ?
Τα κριτιρια δηλαδη ποια θα ειναι,κομματικα;Οταν μια παπαρω δεν ξερει τι της γινεται και λεει συνεχως ασυναρτησιες,γιατι να την ψηφισω;Ψαξε λιγο την υποθεση και μιλα μετα.Δηλαδή στις εκλογές των περιφερειών δεν υπάρχουν κόμματα;
Τρελαινομαι με τα κριτήρια που ψηφίζουμε ακόμα και σήμερα.
Οπως εγω στα 18 μου που είχα ψηφίσει φασουλα, αλλά εγω τότε ήμουν 18, ήταν δικαιολογημένη η μαλακια μου
Ρε συ οι μετοχες ειναι προς διαθεση προς ολλους ναι η οχι;μπορει να παρει οποιος γουσταρει μετοχες.Τοτε πως στο καλο θα ειναι μονος μετοχος ο μελισσανιδης;