Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο  αιγαλεω  ειναι  προαστιο  της   Α Θ Η Ν Α Σ........ρωτα  και  μαθε   ....ανηκει  στη  β αθηνων...στις  εκλογες .....το  ιδιο  και  η  καλλιθεα..........να  ξερουμε  και  τι  λεμε......
Ο αιγαλεως,η αιγαλεω,του αιγαλεου,τα αιγαλεα.Αντε να αρχισουν τα σχολεια βλακαρχε να κανεις εντατικα  :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ο  αιγαλεω  ειναι  προαστιο  της   Α Θ Η Ν Α Σ........ρωτα  και  μαθε   ....ανηκει  στη  β αθηνων...στις  εκλογες .....το  ιδιο  και  η  καλλιθεα..........να  ξερουμε  και  τι  λεμε......
Δηλαδη εσύ την Υδρα (αυτό το νησί δεν ανήκει στον Πειραιά; ) εσύ τι λες προάστιο του.....ΠΕΙΡΑΙΑ;;;;; Θα με τρελλάνεις; Επειδή δηλαδή οι πολιτικάντιδες για να μαζέψουν τα ψηφαλάκια μαγείρεψαν τις περιφέρειες όπως τους συμφέρει θα αλλάξουμε τ αυτονόητα. Δηλαδή ο Ξέρξης ανέβηκε σ ένα βουνό ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ για να δει τι ναυμαχία ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ;;;; Σου ακουγεται λογικό να υποθέσω

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
η νεα φιλαδελφεια ειναι προαστιο της αθηνας
αρα η αεκ ειναι το πουτανακι του βαζελου  :rockon:
ετσι σε θελω να βγαζουμε συμπερασματα με λογικη  :rockon:
Ναι ναι. Και στον Πειραιά έσκαγε ο 6οσ στόλος. Άρα ο Πειραιάς είναι το....πουτανάκι της Ουάσιγκτον.
Για να μη πω τι ήταν το ΤΟΥΡΚΟΛΙΜΑΝΟ και ο Πειραιάς επί τουρκοκρατίας  ;)
Τι μαλάκας ρε πούστη μου!!!

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Δηλαδη εσύ την Υδρα (αυτό το νησί δεν ανήκει στον Πειραιά; ) εσύ τι λες προάστιο του.....ΠΕΙΡΑΙΑ;;;;; Θα με τρελλάνεις; Επειδή δηλαδή οι πολιτικάντιδες για να μαζέψουν τα ψηφαλάκια μαγείρεψαν τις περιφέρειες όπως τους συμφέρει θα αλλάξουμε τ αυτονόητα. Δηλαδή ο Ξέρξης ανέβηκε σ ένα βουνό ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ για να δει τι ναυμαχία ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ;;;; Σου ακουγεται λογικό να υποθέσω

Ρε  συ  διοικητικα  το  αιγαλεω  που  ανηκει ;  αυτο  ειναι  που  μετραει  η  φιλαδελφεια  ειναι  αθηνα  αλλα  ειναι  στου διαολου  τη  μανα  απο  την  αθηνα.............

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε  συ  διοικητικα  το  αιγαλεω  που  ανηκει ;  αυτο  ειναι  που  μετραει   η  φιλαδελφεια  ειναι  αθηνα   αλλα  ειναι  στου διαολου  τη  μανα  απο  την  αθηνα.............
Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου; Διοικητικά το ΑΙΓΑΛΕΩ είναι στην Αθήνα. Αλλά παραδοσιακά όποιον Αιγαλεώτη και αν ρωτήσεις θα σου πει ότι είναι κοντύτερα στον Πειραιά.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου; Διοικητικά το ΑΙΓΑΛΕΩ είναι στην Αθήνα. Αλλά παραδοσιακά όποιον Αιγαλεώτη και αν ρωτήσεις θα σου πει ότι είναι κοντύτερα στον Πειραιά.

Και  εδω λαθος  εισαι....το  αιγαλεω  συνορευει  με  την  αθηνα.........γιατι  ειναι  διπλα  ....με  πειραια  ειναι  μακρυα  ...οχι  πολυ  αλλα  μακρυα.......

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
Ναι ναι. Και στον Πειραιά έσκαγε ο 6οσ στόλος. Άρα ο Πειραιάς είναι το....πουτανάκι της Ουάσιγκτον.
Για να μη πω τι ήταν το ΤΟΥΡΚΟΛΙΜΑΝΟ και ο Πειραιάς επί τουρκοκρατίας  ;)
Τι μαλάκας ρε πούστη μου!!!
ναι αλλα οι πειραιωτες τους πηγαιναν στο αλσος της φιλαδελφειας να δουν μαιμουδες
αρα παλι σε εσας σαν πουτανακια καταληγουμε  :zfuck:
εγω ειμαι δηλωμενος μαλακας και το παραδεχομαι
εσυ ομως οπως το πας θα με ξεπερασεις  :grin:

Σταμάτα εσύ... :grin:  Θα το πω στον ccss13... :grin:

;)
πες του πες του  :zfuck:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και  εδω λαθος  εισαι....το  αιγαλεω  συνορευει  με  την  αθηνα.........γιατι  ειναι  διπλα  ....με  πειραια  ειναι  μακρυα  ...οχι  πολυ  αλλα  μακρυα.......
Και το Μοσχάτο συνορεύει με Αθήνα. Είναι περίχωρο του Πειραιά το ΜΟΣΧΑΤΟ;;; Μη τρελαθούμε τελείως. Αν δε κάνω λάθος και το Ρέντη συνορεύει με Αθήνα. Λες το Ρέντη.....Αθήνα;
ΚΑΝΕΝΑΣ Αιγαλεώτης δε θα σου πει "εγώ ειμαι Αιγαλεώτης και άρα Αθηναίος". ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ θα σου πουν "Εγώ είμαι Αιγαλεώτης και άρα βέρος Πειραιώτης"

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Εχει τώρα ρεπορτάζ στον Αλφα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ναι αλλα οι πειραιωτες τους πηγαιναν στο αλσος της φιλαδελφειας να δουν μαιμουδες
αρα παλι σε εσας σαν πουτανακια καταληγουμε  :zfuck:
εγω ειμαι δηλωμενος μαλακας και το παραδεχομαι
εσυ ομως οπως το πας θα με ξεπερασεις  :grin:
πες του πες του  :zfuck:
Μπααα λάθος τα ξέρεις. Στη τρούμπα τους πηγαίνανε για να τους γαμήσουν τη γυναίκα τους για μια οδοντόβουρτσα και και για ένα σώβρακο.
Όσο για τους τούρκους. Άσε δε θες να ξέρεις τι κάνανε στις Πειραιώτησες. Τους έλεγαν. Πάμε στο λιμάνι να δεις αν κουνιέται η βάρκα. Γι αυτό και βγήκε τουρκολίμανο.
Μπράβο που το παραδέχεσαι. Και δε γίνεται να σε ξεπεράσω. Αν η μαλακία σου ήταν φως θα φώτιζες όλο το σύμπαν.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Και το Μοσχάτο συνορεύει με Αθήνα. Είναι περίχωρο του Πειραιά το ΜΟΣΧΑΤΟ;;; Μη τρελαθούμε τελείως. Αν δε κάνω λάθος και το Ρέντη συνορεύει με Αθήνα. Λες το Ρέντη.....Αθήνα;
ΚΑΝΕΝΑΣ Αιγαλεώτης δε θα σου πει "εγώ ειμαι Αιγαλεώτης και άρα Αθηναίος". ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ θα σου πουν "Εγώ είμαι Αιγαλεώτης και άρα βέρος Πειραιώτης"

Κανεις  αιγαλιωτης  δε  θεωρει  τον  εαυτο  του  πειραιωτη  ....ισα-ισα  που  αν  τους  το   πεις  μπορει  και  να  σε δειρουν.....μην  επιμενεις  σε  κατι  που  δεν  ξερεις  .........

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κανεις  αιγαλιωτης  δε  θεωρει  τον  εαυτο  του  πειραιωτη  ....ισα-ισα  που  αν  τους  το   πεις  μπορει  και  να  σε δειρουν.....μην  επιμενεις  σε  κατι  που  δεν  ξερεις  .........
Επιμένω γιατί είχα και έχω συναδέλφους που είναι απο το Αιγάλεω και μου έχουν πει πως από πάππου προς πάππου είναι και νοιώθουν πιο κοντά στον Περαιά παρά στην Αθήνα. Δεν έβγαιναν να πάνε στην Αθήνα να διασκεδάσουν. Στον Πειραιά πήγαιναν (αν δεν έβγαιναν στη περιοχή τους)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Ρώταγε ο δημοσιογράφος στον Άλφα πριν λίγο που έδειξε μέρος των επεισοδίων τον ρεπόρτερ,πως πέρασαν όλα αυτά μέσα στο γήπεδο? (βεγγαλικά,φωτοβολίδες,κ.α.)

Η απάντηση...Πετώντας  :2funny: :2funny: :2funny:  Είπε ότι τα κάγκελα του γηπέδου είναι τόσο χαμηλά,που κάποιοι απ' έξω τα πέταγαν και κάποιοι από μέσα τα έπιαναν...μέχρι και σάκο είδαν λέει να πετάγεται... :grin:

Θα επανέλθουν με άλλο ρεπορτάζ είπαν.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Ναι  καλα  τα  λεει  κατεβαιναν  παντρεμενες  και  διαφορες  αλλες  απο  γκυζη  , αμπελοκηπους  ,και  απο  αλλες  γειτονιες  της  αθηνας  για  μεροκαματο.......τα  εχουν  πει  και  στη  μηχανη  του  χρονου  ανθρωποι  που  ζουσαν  την  τρουμπα  την  εποχη  εκεινη......

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ναι  καλα  τα  λεει  κατεβαιναν  παντρεμενες  και  διαφορες  αλλες  απο  γκυζη  , αμπελοκηπους  ,και  απο  αλλες  γειτονιες  της  αθηνας  για  μεροκαματο.......τα  εχουν  πει  και  στη  μηχανη  του  χρονου  ανθρωποι  που  ζουσαν  την  τρουμπα  την  εποχη  εκεινη......
Κοπέλες για «σπίτι» Οι οίκοι ανοχής δούλευαν δέκα το πρωί με δέκα το βράδυ. Στη χρυσή εποχή ήταν όλες Ελληνίδες κι έμεναν είκοσι-εικοσιπέντε σε κάθε σπίτι. Όλες με ψευδώνυμο. Το 1956, με νόμο της κυβέρνησης Καραμανλή, υποχρεώθηκαν να μένουν δύο ανά σπίτι. Έτσι, οι 550 δηλωμένες περίπου κοπέλες μοιράστηκαν σε 270 σπίτια. Το ενοίκιο ήταν 150 δραχμές την ημέρα και η μέση ταρίφα έφτανε τις 27 δραχμές. Αν δεν μπορούσες να πιάσεις τις 100-120 βίζιτες την ημέρα, σε κατέτασσαν στην κατηγορία της γριάς. Δύο δραχμές έπαιρνε η υπηρεσία (αγαπητικοί, γριές ιερόδουλες ή ομοφυλόφιλοι) και τα υπόλοιπα τα μοιραζόταν με την πατρόνα. Τα κορίτσια κατέληγαν εκεί αφού συνήθως δεν έβρισκαν άλλη δουλειά ή τις έσπρωχνε ο αγαπητικός ή κάποιος μακρινός συγγενής τους. Οι περισσότερες ήταν θρήσκες, ένιωθαν την ντροπή, αλλά, όπως είπε στον Βασίλη Πισιμίση μια ζώσα 82χρονη ιερόδουλη, «είμαστε βρόμικες στο σώμα, αλλά καθαρές στην ψυχή». Δύο φορές την εβδομάδα πέρναγαν από ιατρικές εξετάσεις και αυτό εξασφάλιζε υψηλή ποιότητα όσον αφορά την υγεία. Τότε δεν υπήρχε AIDS, αλλά βλεννόρροια και σύφιλη. «Ταλαιπωρία» για τις κοπέλες που δούλευαν κυρίως στον δρόμο ή κρυφά σε ξενοδοχεία αποτελούσε το Ηθών. Την πρώτη φορά που τις έπιανε περιοριζόταν σε κάποια ηθικοπλαστική παρατήρηση, τη δεύτερη σε σκληρότερη σύσταση και την τρίτη τις ανάγκαζε να δηλωθούν, πράγμα που σήμαινε ότι κάποιος θα μπορούσε να μάθει οποιαδήποτε στιγμή το πραγματικό τους όνομα αλλά και τον τόπο καταγωγής τους. Τα «σπίτια» έκλεισαν οριστικά το 1968 από τον χουντικό δήμαρχο του Πειραιά Σκυλίτση. Οι περισσότερες κοπέλες τότε έφυγαν για την Αθήνα ή το εξωτερικό. Πηγή:

Ναι έχεις δίκιο. Στα σπίτια έμεναν παντρεμένες από το γκύζη και τους αμπελόκηπους.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Μαλάκα ΕΛΕΟΣ.

Παρολα αυτά ΟΛΑ τα παραπάνω είναι ΑΣΤΟΧΑ. Το Αιγάλεω ανήκει στην Αθήνα. ΟΚ. Τώρα εσύ θέλεις να μου πεις ότι οι οπαδοί του ΑΙΓΑΛΕΩ έχουν προηγούμενα μ αυτούς της ΑΕΚ; Δηλαδή το σενάριο να πήγαν οπαδοί (μιλάω για οργανομένους) του ΟΣΦΠ για να πλακωθούν μ αυτούς της ΑΕΚ στου είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom